Sziasztok drága Lányok!
Ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem, pedig nagyon sokat gondoltam Rátok!:)
Örülök, hogy kismamák ilyen jól vannak! Én már alig várom, hogy hozzatok képeket a babákról...és nyáron tényleg aki ráér, jó lenne egy tali valahol!
Nita: 3.?:)
Melinda?
Babásodók látom van aki szépen halad! Betty:)
Mi meg vagyunk, Attila kiment dolgozni Angliába, nagyon szerette volna, hogy menjünk vele...vagyis utána. Tényleg nagyon rendes volt, minden nap beszéltünk, és olyan gyönyörű smseket kaptam, mint régen...Aztán most a változatosság kedvéért, én volt a bunkó, aminek meg is lett az eredménye, nem beszélünk. Nagyon sajnálom, mert tényleg én voltam a hibás, ha itthon jól összevesztem Anyával, akkor is őt hívtam fel, és rajta töltöttem ki a dühömet...
Most már nagyon bánom, de ez nem hiszem, hogy meghatja...De most tényleg úgy érzem én voltam a hülye, ezért csak magam okolhatom.Pedig mág második babáról is szóba került, tényleg olyan ól alakultak a dolgok. Mondjuk én a suli végéig nem mehettem volna, és amíg Beninek gyógytesi kell, mert kint nagyon rosszak a fejlesztés lehetőségei, vannak, akik hozznánk hasonlóan szintén Csabára járnak tornára, mert Apuka angol állampolgár, de a babával probléma van, és kint olyannyira nem veszik komolyan a helyzetet, hogy 4 hó múlva kaptak időpontot a vizsgálatra.
Beninek tónus szabályozási zavara van, minden héten Békéscsabára járunk busszal. Kengurúba beteszem, és aztán neki vágunk. Dévényi féle tornára járunk, ami nagyon jó, alig csinálják a megyében, tb alapon járunk, de annyira rendes a gyógytornászunk, és viszonylag nagyon hamar talált időponotot. Addig kell járnunk, amíg nem mászik, és itton is tornásztatom mindennap. Remélem meg lesz az eredménye.
De vicces, mert a neurológusunk, nem vette komolyan, a házi doki is megsértődött, hogy Csabára hordom, hát még akkor amikor megmondtam, hogy a gyógytornász javaslatára Orosházára megyünk új neurolushoz. Hihetetlen, h mennyire nem vették komolyan itt, és a KAtona féle gyógytorna sem ért semmit.Nem nyomta ki magát és a jobb oldalát nem nagyon használta.
Eszegetünk. Sinlac pépet,de a krumplit, a répát és az almát nagyon utálja. A sütőtök a kedvence, ha abba keverek céklát még azt is befalja. No meg a banán, amiért ferde szemmel nézett az orvos, de olyan jó ízűen megeszi, persze inkább éretlen friss bancsit szoktam neki adni, és a közepét kivágom, hogy enyhítsem a lelkiismert furdalást, hogy még nem adhatom...
Szóval banán és tök...
Két vizsgát fogok felvenni, remélem menni fog. A kersztelőnk májusban lesz, amikor Apa haza jön.
Anyámék néha vigyáznak Benire, de utána megkapom, hogy nem az ő feladatuk. Apukámmal volt, hogy két hétig nem beszéltünk, de addig legalább nem b.szogatott. SZóval siralmas, hogy ebbe a 8nm-es szobába vunk beszorítva, mert kint nincs fűtés, nem tom mi lesz, ha Beni mászik...De bízom a csoákban, végülis Beni is egy kis csoda
Nekem végra elkezdett nőni a kihulott hajam,és fogyizni oróbálok több kevesebb sikerrel.
Igyekszem sűrűbben jönni, mert tényleg nagyon hiáyzotok!
HA fogzásra van ötletek dentinoxon kívül, akkor azt szívesen veszem!
millió puszi Mindenkinek!