Új privát üzeneted érkezett!

Szisz köszönjük!!!!!!!!.....Martin baba is gyönyörű!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

szép havas reggelt!

Sziszkó,
nagyon jó kép Martinkádról, gyere gyakrabban ha tudsz!

Susy,
jó, hogy te is írtál! hogy vagytok? Kristóf várja a hugit?

Brigi,
mi hír veletek? Alakulnak a hétköznapok? Jázmin bébi???

Mi megvagyunk, ma nem dolgozom, így felveszem az itthoni melót és nyomatom.

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!!!
Én is itt.. bár már jó régen nem voltam...
Köszönjük a gratulációkat, meg köszönöm a hírhozást is... :lol:
Jól vagyunk, van tejcsink és szerintem nagyon jó kis baba Blanka.. Hétfőn voltunk tanácsadáson/már babakocsival mentünk/ és akkor volt 4100gr meg 52.5cm. Szzóval 0.5kg-ot híztunk mióta haza jöttünk... :-)))
Rakok ide egy fotót a kis kedvence Kép mről!

Kép
Kép
ronci

Lányok, köszönöm a névnapi köszöntéseket, tényleg kedvesek vagytok :lol:

Bree, a tavasz tényleg jöhetne már, jó névnapi kívánság :lol:

Ronci, Blanka nagyon szép és rengeteg haja van :lol:

Neke meg kötőhártya gyulladásom van, mindig van velünk valami :evil: , most vigyázhatok, hogy a kiscsajokra ne ragasszam :cry:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Itt az örökös eltűnő, visszatérő :oops:

Ildi
utólag is:
Kép

Léni nagyon tündéri baba!

Ronci
gratulálok Blankához (mamámat is így hívták), gyönyörű kislány!

Sucer
tudjátok már a baba nemét?

Nekünk már tuti nem lesz 2010es babánk, de azért remélem, néha jöhetek még :wink:
Vendég

Ronci!!!
De jó, hogy jöttél, nagyon szép, hajas és nyugodt baba Blanka, örülök, hogy minden szépen alakul veletek!! :) :)

Ildi,
gyógyuljál! Mit szoktál ilyenkor használni a szemedre? Nme kapják el a lányok, jusztse!!!

Kitty,
ne viccelj, gyere bátran amikor csak akarsz, szívesen látunk. Lehet még 2010-es babád, legfeljebb nem bújt még ki :wink: :wink: . Voltál dokinál? Mi a helyzet?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree,
aztán tessék jelentkezni, hogy mi volt ma az UH-n!!!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer
nem nagyon hiszem, hogy idén terhes leszek. Még mindig egy helyben topogok, a mensim még mindig nem jön meg gyógyszer nélkül, és még mindig nem vizsgált ki egy doki sem, pedig már a 2.nál járok. :(
Vendég

Kitty,
ez hogy lehet? Egy hormonvizsgálat alap lenne az esetedben, pedig én nem vagyok orvos. Mondjuk anno magamnak én is kierőszakoltam, különben még mindig szenvednék. Mondjuk nekem a rendszertelenségen kívül más tüneteim is voltak, amiknek a végére akartam járni! Szóval még ne add fel, hosszú még a 2010 :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree ???????????????????????????????????

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer
hát én is harcolok, mert azért ez így nem normális.
Megkérdezhetem, milyen tüneteid voltak még?
Vendég

Minden ok, 21 hetes és 1 napossá léptetek elő, júli 28-ról júli 21-re került a dátum...
Jövök és mesélek, csak vacsit főzök, husit rántok meg ilyenek....de leszek este....és képet is rakok :D
Puszi mindenkinek

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Kitty,
nekem nagyon fájtak a melleim, a fejem, tiszta idegbeteg voltam, hőhullámaim voltak, szörnyen aludtam, és mellé rendszertelen volt a ciklusom, egyszer 18 napra máskor 48-ra jött meg. Na és amikor megjött akkor olyan hisztis voltam, hogy az már elviselhetetlen volt :cry: :cry: :cry: TÖbbször kiborultam, azt hittem itt a világ vége. Mindezt úgy éltem meg, hogy totál selejtes vagyok :( . Persze eközben próbálkoztunk a tesóval, de 6 sikertelen hónap után feladtam és mondtam hogy itt orvosi segítség kell. Vérvétel, UH, nőgyógyászati kivizsgálás, endokrinológus, MR és kiderült, hogy 14X-es szinten van a prolaktinom, és vagy egy jóindulató adenoma a fejemben. Na ezt követte a több mint 2 éves gyógyszeres kezelés, gyors javulás, sok-sok kontroll. Idén volt teljes nőgyyógyászati kontrollom, prolaktin ellenőrzés, MR, és miután minden rendben találtatott, 2 hónap alatt jött a babóca, aki itt van azóta is a pocakomban. Szóval hosszú kálváriám volt, sok szenvedéssel, sírással, reménnyel, de a lényeg, hogy van kiút, és gyógyulás, mégha erről nem is voltam mindig meggyőződve. :wink: [/u]

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree,
de jó!!! nagyon várom a Luca sztárfotókat!!!
Mondott vmit a dokid az AFP-re? Ugye minden kételyedet eloszlatta??? Annyira várom már én is az UH-t, meg hogy végre tudjam, hogy minden rendben a pocak bébivel!!! A 12. héten láttam utoljára... :? :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree
örülök, hogy minden rendben van! Akkor jó nagy lehet Luca, ha egy héttel előrébb hozták a szülés dátumát! Várom a képeket!

Sucer
nem lehetett egyszerű akkor neked, nekem ilyen tüneteim nincsenek szerencsére, de sztem nálam is vmi hormonprobléma lehet (amit remélem, gyógyszeres kezeléssel meg lehet oldani). Mamámnak is volt ilyen problémája, és mégis lett két gyereke, pedig abban az időben nem is voltak ilyne gyógyszerek :wink:
Vendég

Kitty, köszi :lol:
persze, hogy lesz babád, akár 2010-es is, ha nem meg 2011-es. Tudod én is 2009-re gyúrtam, máshogy alakult a vetélés miatt, de látod most már itt van Lénibaba. Drukkolunk nagyon.

Bree, örülök, hogy az uh-n minden rendben. :lol:

Sucer, septosyl kenőcsöt (ezt a tájékoztató szerint lehet szopi alatt) és kamillát használok. Nem tökéletes még a szemem, de legalább javul. Lányokat féltem, én megmaradok. De igazad van, jusztse kapják el.

KépKép

KépKép
beneildi

Sucer, ti nemét megakarjátok tudni? kevésszer és nem is mindig tökéletesen szokott bejönni, de téged annyira lányos anyukának képzellek, hogy úgy gondolom Te jössz utánam a két csajos tábort erősíteni :wink: kíváncsi vagyok, igazam lesz-e.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok, jó reggelt!

Kitty,
a hormongondokat a stressz is kiválthatja, nekem az elsődleges ok, a stressz volt. Nagyon nehéz kizárni az életünkből, de meg kell tenni mindent ellene! Biztos rendben leszel, ma már sztem nincs olyan hormonális dolog amit ne lehetne gyógyszeresen kezelni :)

Ildi,
de jó, hogy javul a szemed! Igen, szeretnénk tudni a nemét, remélem alig 2 hét múlva már tudni fogjuk. Én mondjuk fiút érzek, sok minden teljesen más mint Ilangnál volt, ettől függetlenül lehet, hogy neked lesz igazad :wink: . Apa fiúcskát szeretne, és azt mondta, ha a pocakbaba lány, lesz 3. baba is... jaj, azért az már nem semmi, már csak azért sem, mert akkor ott gyorsan kis korkülönbséggel kellene születnie.... szóval maradjunk annyiban, hogy kiváncsi leszek :) :) :) .

Bree,
képek?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Ildi
köszi, remélem, legalább jövőre lesz már babám!
Lilla szereti a tesót? Nincs féltékenység?

Sucer
nekem is először arra fogták, mert mikor elkezdtük ezt az egészet, akkor derült ki, hogy Anyut nem tudják megmenteni, de azóta már már 3 hónap eltelt, hogy nincs, sikerült is vmennyire feldolgozni (ennél jobban meg úgysem fog menni), és most sem állt helyre a dolog :roll:
Neveken gondolkoztatok már? Nálunk már megvannak, csak baba kéne hozzá :lol:
Vendég

Kitty,
tudom, hogy közhely, de idő kell az elengedéshez és a feldolgozáshoz. Adj időt magadnak, ahogy olvastalak korábban, nagyon jó kapcsolatban voltál Anyukáddal, egy ekkora veszteséget nem lehet egyik napról, hónapról a másikra feldolgozni. Ha hiszed, ha nem sokat gondolok rád, mindig megráz a rák, sajnos én is vesztettem el rákban vkit 3 éve, 1,5-2 év alatt sikerült elengednem, helyretennem magamban a dolgokat. Kitartást neked és sok erőt!
Nézz előre, képzeld el, hogy anya vagy, a babátokat, hidd el a pozitív gondolatoknak nagyon nagy ereje van! Név terveink vannak, a fiú már kirajzolódni látszik, lány névben még nincs határozott döntésünk.
Ha meg lesz a neme, akkor a nevét is megosztom veletek! :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Elnézést csajok, csak szarul lettem estére és nem bírtam jönni.. :?
Szóval, gyönyörű hosszú combjai vannak Lucámnak, de a fejmérete is nagy, így közölték velem, hogy 20 hét 1 nap helyett pontosan 21 hét 1 napos vagyok és a szülés időpontja az UH szerint július 28-ról július 21-re módosult.
Amúgy minden rendben van velünk szerencsére!!!
A kép elég gyenguska, de azért nagyjából látni valamit..
Most viszont rohannom kell, mert a nyuszim is beteg és műteni fogják...

Puszi

Kép

Kép
bree

Sucer
köszi, jól estek azért ezek a szavak, mégha közhely is :wink:
Tudom, hogy idő kell, de azért írtam, hogy ennél jobba már nem tudom elengedni. Ha 80 évig élek is még, akkor is mindennap eszembe fog jutni, ha lesz babánk akkor is, mert ő nagyon várta :cry:

Bree
jobban vagy már? Sajnálom a rosszullétet!
Hosszúcombú Lucád nagyon édes!
Vendég

Bree,
nagyon édes pocok Lucátok! :D :D Sajnálom, hogy rosszul voltál remélem most már jobban vagy, biztos elfáradtál! Mi baja a nyuszidnak?? :(

Kitty,
jusson is eszedbe az Anyukád, ezzel marad köztünk aki már elment, ha emlékezünk rá! Higgye benne, hogy sikerülni fog!

Lányok,
a 7végén mi jövünk-megyünk nem leszek gépközelben, de a jövőhéten jövök!

nagyon jó 7végét nektek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer
hát egyszer biztos lesz babánk, csak még nem tudjuk mikor :wink:

Kép
Vendég

Ronci GYÖNYÖRŰ BLANKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ildi jobbulást......nálunk Barninak lett kötőhártyálya mind a két szemére...elkapta Mátétól. :(
Bree gyönyörű luca baba is!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ronci nagyon szép Blanka baba,és az a sok hajacska......
Ildi Léni baba már 1 hónapos?-szalad az idő nagyon Bálint vasárnap már 2 hónapos.
Bree-akkor nagyon menő csaj lesz Luca-hosszú combú bomba nőcike...bomlanak majd a pasik...........örülök.hogy minden oké veletek,vigyázzatok nagyon.....
kitty-ne keseredj el,hidd el sikerülni fog,tudom csajok mindeig az én esetemmel jövök de Kitty -nekem csak lombik álltal lehetett volna babám,de Bálint természetes úton jött össze,nem lehet hinni az orvosokban sem,én tapasztaltam,de feltétlen járj utánna a dolgoknak,én nagyon szurkolok neked.
Sziszkó-láttam az iwiw-en Martinkát nagyon édes ,és ahogy kompozik....nagyon aranyos.
MI megvagyunk eszünk -alszunk,nézegetünk-mosolygunk-de azt sokat-.Voltunk csipő ultrahangon és hallás vizsgálaton minden rendben volt,március 17.én megkapjuk az első oltást-szegény kicsikém,de hát ezen is túl kell esni.Mindenkinek szép és nyugis hosszú hétvégét...
Nita-remélem minden oké?fiúk jól vannak??

Kép

Kép
kistörpe

Lányok elkiabáltam, feszül a hasam, a vállam már nem..de pecsételek megint :cry: :cry: :cry: és most egész nap és színesebb, mint eddig valaha volt.
Kitakarítottam és utána vettem észre.
Nyuszimat kedden műtik, hátsó fogait húzkodják..minden műtét egy vagyon és kb 4-5 havonta gond van velük :cry: de bármi pénzt megér, ő az egyik szőrgyerekünk...Boci a másik...kéretik drukkolni, hogy kedden minden oké legyen vele és ne találjanak semmit. Most még nem konkrét a gond, mert csak altatásban tudnak teljesen bele nézni hátra...
Keveset eszik és nehezen, de megvannak a módszerek, amivel megtanultuk táplálni ilyenkor (előző nyuszink is beteg volt sajna)keddig remélem nem lesz gond, holnap veszek bébiételt is neki...

Kitty akartam írni reggel is, hogy én nagyon drukkolok Neked, hogy mielőbb babás legyél Te is..nagyon megérdemelnéd már!!!!!

Nita jobbulást és küldöm a kötőhártya űzöket....egy kamionnal.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: remélem hamar túlestek rajta.

Jó pihenést Mindenkinek a hosszú hétvégén, majd benézek azért, mert szerintem sokat leszek itthon és fekszem, hogy nehogy baja legyen az én Lucámnak!

Puszi

Kép
bree

bree TESSÉK PIHENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MINDEN MÁS RÁÉR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nyuszóknak jobbulást és sok puszi!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kistörpe
köszi, ezek a történetek sokat segítenek.
Egyszer úgyis lesz babánk, ha orvosi segítséggel akkor úgy, ha nem, akkor még jobb :wink:

Bree
pihenj! Orvossal beszéltél erről?
Nyuszinak is jobbulást!
Vendég

sziasztok!

megkaptam a hireket a dokitól.hát nem túl jó,magas lett a prolö szint,és eredmlényeképpen nincs peteérésem egyáltalán...

kaptam clostit,meg bromocriptin gyogyszer..

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Már megint jó rég jártam erre. Kicsit zsufisak a napjaim, próbálom megváltani a világot szülés előtt. :D
Nálunk minden rendben. Kisasszony szépen nő. 5-én voltunk dokinál, akkor még szépen feküdt, aztán 9-én kiderült a kisasszony befordult és faros. Szóval most úgy néz ki március 29-én császárosak leszünk.
Voltunk Uh-n is, ott még kiderült szép nagy buksija van, már most 9,95-ös a fejátmérő. Kb. 3 kg körülire becsülték a súlyát. Szóval nem lesz egy pici baba. Uh-s dokinő azt mondta, hogy annak ellenére, nagy baba, van bőven még mindig helye visszafordulni. Így most várunk mi lesz.

Bree Vigyázz nagyon magatokra. Pihenj sokat. Tündéri a kis pocaklakó.
bettike Ne keseredj el. Hugom is így indult, most meg már egy 7 hónapos tünemény anyukája. :D
ronci Tündéri a kis Blanka. Hajasbaba. :D
kitty Jó munkához idő kell. Tutira lesz babátok, de idő kell a tökéletesítéshez. Szorítok nektek. :)

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok!

Betti
ne keseredj el, legalább tudják mi a probléma, és a megfelelő gyógyszereket kapod rá :wink: Nem sokára te is kismami leszel :wink:

Szisza
remélem, még visszafordul a kiscsaj. Mi lesz a neve?
Köszi, remélem, már nem sokáig kell tökéletesíteni :wink:
Vendég

köszi lányok a biztatást :) probálok nem keseregni.bár ettől a bromtól olyan rosszúl vagyok hogy valami iszonyat.nem tudom mennyi idő mire nem leszek rosszúl tőle,,,,elég lesz kibirni azt hiszem.

KépKép
bettike83

Betti
bromot még nem szedtem, clostit is csak egy hónapban, de én attól kivoltam rendesen. Hányingerem volt, egyszer hánytam is, meg úgy szúrtak a petefészkeim, mintha nagy kést vágnának bele :?
De a jó cél érdekében mindent :wink:
Vendég

Szisza reméljük még befordul a lányzó de ha nem az se baj!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Szisza drukkolok, hogy minden rendben legyen Veletek...de jó,már nemsokára babázhatsz.. :D
Bettike, a lényeg, hogy most már tudjuk mi a gond...lehet,hogy most hamarosan te is babás leszel...még a tavasszal...vagy nyár előtt...szóval BÍZNI KELL!!!
Kitty Nektek is lesz babátok és nem bizti, hogy segítséggel..de az sem baj, ha be kell segíteni...csak jöjjön minél előbb hozzátok is a gólya...

Én egy kamionnyi gólyát indítottam most mindannyiotoknak :D :D :D Kép

Kép
bree

Ja én már jól vagyok, dokival, kórházzal is beszéltem, szedem a magneb 6-ot..3X1-et...és pihentem is..azóta semmi panasz szerencsére...

Íme egy 21 hetes pocak :lol: :
Kép

Suzy, Sucer Ti jöttök a pocak képpel :wink:

Kép
bree

Ja és holnap 5-kor műtik a nyuszinkat, drukkok jól jönnek. Amúgy baromira bejön neki a birsalmás bébiétel...abba keverem a magokat ledarálva...így nem fogyott egy dekát sem..sőőtttttt :lol: és jó kedvű is...remélem nincs nagy gubanc a szájában hátul...majd kiderül holnap.

Amúgy ő Gatyás: :D
Kép

Kép
bree

remélem igazatok lesz és sikerül idővel a gyogyszerek segitségével babásodnom :)

KépKép
bettike83

Bree
köszi a gólyákat!
Nagyon helyes kis pocód van! Ahogy látom, nem sokat szedtél fel 8)
Aranyos a nyuszi!

Betti
ma is rosszul voltál a gyógyszertől? Vagy kezdesz hozzászokni?
Vendég

bree NAGYON SZÉP A POCAKOD!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

Bree,
szép a pocid és édes a nyuszkód! Remélem rendben lesz a műtét után!

Bettike,
a bromocriptin tipocba majd írok neked a bromóról, van tapasztalatom benne :?

Mennem kell meló van!
Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

tipocba=topicba :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sucer

oké

megyek és nézem:)

kitty

amióta lefeleztem az adagot azóta csak a fejem fáj,meg az orrom dugul be tőle.2*1et kellett szednem de nem birtam,igy fél fél szemet szedek.igy kibirhatóbb.

irtam máskor hogy szedem a mastodynon cseppet.végülis jól tettem mert az pont erre jó :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sucer
hogy vagy? Mikor mész legközelebb dokihoz?

Betti
örülök, hogy jobban vagy!
Vendég

kitty

és veled mizujs babaűgyben?

KépKép
bettike83

Betti
mi most halasztunk egy kicsit, mert páromat felvették Kecskemétre a Merci gyárba, és szept.-ben ki kell mennie félévre Németo.-ba. Mi majd utána térünk vissza a témára, mert nem lenne jó úgy pocakosnak lenni, hogy nincs velem :(
Meg lehet, megyek vele, de ez még elég képlékeny :roll:
No, meg sok esély sincs rá sajnos, mert még mindig nem hajlandó a mensim megjönni, bár most kaptam egy nevet, ha megtalálom az elérhetőségét, hozzá megyek inkább, mint a sima nőgyogyihoz (ő endokrinológus, lehet, ismered, Pétervárinak hívják).
Vendég

Sziasztok
Tegnap megkaptuk az első szurinkat.5100g Bálint.

Bree-szép a pocakod,csini kismami leszel a nyáron.

Nita-hány hónapios korban adtál Barninak teát?a védőnőm azt mondta hogy 6 hós koráig ne adjak neki teát.Ez lökött,gondoltam,de majd ha szomjas lesz a melegekben majd tápszert adok neki???

Ildi-mi újság veletek?

MINDENKINEK NAPSÜTÖTTE SZÉP NAPOT KIVÁNOK:

Kép

Kép
kistörpe

ismerős a neve,de még nem jártam nála.még endos dokihoz nem küldtek.

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?