Új privát üzeneted érkezett!

ANCSI, JÓ RANDIT!++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Ancsi - jól csináltad! gratula a kilenc pöttyhöz! :wink:
kuglica

Amina - várom majd a privit. :wink:

Puszi - jól vagytok? :wink:
kuglica

Ancsi: Kép
Randidrukkok mennek!!!!! +++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kugli: igen, köszi! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Sziaszok Csajok!

Micsoda jó hírekre jöttem! :D
:)
Kugli: millió drukk neked

Puszi: csak ügyesen

Ancsi: te is nagyon ügyi voltál, hogy ennyi pöttyöcskéd lett :)

Mindenkinek mennek a babaragacsok és a drukk hegyek!

Én tegnap voltam nőgyogyinál, hogy elkezdjem a vizsgálatokat, mire eljön a konzi napja meglegyen jó néhány!
Kicsit kiakasztott a nőgyógyászom, hogy nem tudta milyen hormonokat kell nézni 3. napi vv-n! Na mindegy majd megmondom neki!
gigibp

Puszikám,
millió babaragacs!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsi,
randidrukkok!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kuglica,
jó itt látni Téged!!! :D

Gigi,
még nem "találkoztunk", de üdv itt a csapatban és gyors babásodást!
Sajna, nem egyedi, amit írsz: nekünk kell megmondani a dokinak, mit csináljon :?

Kalkatám,
:cry: erősítő drukkok!!!!!!!!!

tillidian

Itt vagyok :D

Köszönöm a sok sok drukkot, nagyon megható, borzasztó aranyosak vagytok :D , remélem kis pötyeim most is ügyesek, holnap jövök a hírekkel, most megyek pihizni, mert eléggé fájok, pedig nem szoktam :?

Puszi:+++++++++++++++++++++++++++
ancsi80

ANcsi, sok folyadék és pihi.

babaimádó
Kép
babaimado

Ancsi: :D :D :D Pihenj Drága!

Kép

Kép

*puszedli*

Ancsi, drukkok a randihoz,

Baba, most olvastam csak részletesebben vissza, gyönyörű kislánynevet választottatok :lol:
pbj12

Ancsi,
gratulálok a 9 petikéhez, pihizz nagyon sokat és nem lesz semmi baj!!! Lehet, hogy a petevezetős műtét miatt más most, nem??? de most ezért fog sikerülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Randihoz mennek a drukkok!!!!!!

Puszi,
nagyon vidám voltál ma reggel :P :P :P remélem ez még így marad 8 hónapig!!!!!!!!! babatapik megint útra kéltek!!!!

Kulica,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hogy vagy??? Hogy bírod a várakozást??? Kitartás!!!!!

Kalkata,
huh, ez nem hangzik jól!!!! Vigyázz magadra!!!

Gigi,
:twisted: , hát igen, én is listával szoktam menni, hogy milyen vizsgálatokat kérek :shock: .
ha kérdésed van, csak kérdezz bátran, legyen meg azon a listán minden :P

Meli,
no akkor gratula neked az utolsó előtti pirihez!!!!! remélem utána jó sokáig el fog kerülni!!!!!!!!!!!!!

Mi is ma voltunk a kaáliban, piri megjön és kezdem a fogigátlót :P :P , aztán indul a második lombik :wink: . Nagyon boldog vagyok most emiatt!!!!!
Vendég

Héééééééééééééééééé hát mi van ezen a fórumon?!?!?!?!

az ember nem jön pár napig erre, felfordul a a fél világ :lol: 8)

Kuglikám, szegénykém, hát nem semmi lelkikatarzisod volt... remélem hormonok beszéltek meg a túlérzákenység és sohasohasoha nem fogsz itthagyni bennünket!!!! kis tökéletlen társaság vagyunk de annál lelkesebb! nem?
a kis kópé borsószemkirálykisasszonyt meg majd születése után szépen náspágold el minden hónap elsején, mert hogy merte anyut igy kikészíteni ahahahahahaa. No. Szerintem az első hcgnél a vesszőt eltolták egy tizeddel hihihihihi! úgy tökéletesen lenne értelme, nem?
no, szóval kugli nem csüggedni, mindentszívrevenni, hanem bíííííízni kis kópéban!

Puszika kis hármasikreknek a hetedhétország legnagyobb hókuszpókusza!!!!

Ancsikaaaaaaaa juhúúúúúúú, nemsokára te is dupla leszel!!!!!!!

puszi mindenkinek

2009.06.02. - első IVF
2009.09. - fagyipróbálkozás
2009.12.08. - első Kaális konzi
2010.03.25. - ET
zsuki 75

ja, hát béna vagyok, nem mondom a legfontosabbat!!!!!!

mától kezdve én is szúúúúúrok!!!! tegnap lázban felhívtam dokikát, hogy még nem jött meg és most mit csináljak, meg hogy lesz meg jajajajajaj, erre ő, hát csak nyugi és igyekezzen reggelig megkapni és akkor szépen beülnek a kocsiba és jönnek hozzám! és én jó kislánylétemre szépen telefonbeszélgetés után elmentem a klotyóba és megkaptam ahahahahaha. dokinak varázshangja van...

cisztámnak hűlt helye, minden ok, és megkaptam a szurikat. ill. megvettem, basszus 70000 ft volt az első adag. majdnem dobtam egy hátast a patikában...

decapeptyl, gonal f 75e és merional 75e megy majd. a mai adagtól a hasam szép lila szineket öltött...

állitólag a párom fogja majd szúrni nekem, félek. olyan komplikáltnak tűnik az egész.

:!: :!: :!: :!: olyan boldog vagyok, ma egész nap dallikáztam , párom őszinte sajnálatára!

2009.06.02. - első IVF
2010.03.25. - ET
zsuki 75

Zsuki,
te ma kezdted a stimut???? Jaj, de jóóóóó!!!!
mikor mész uhura???
Vendég

Hellóka Tnati!

Recept szerint kedden! Azt mondták reggel 7,30 ra oda kell rajzolnom magam vv-re. Ami lefordítva utazási nyelvre annyit jelent, hogy legkésőbb 5,30-kor el kell indulni itthonról, vagy még előbb, mert a határ..... :roll: :roll: izgalmas lesz!

látom te is hasonló felfokozott lelkiállapotban vagy mint én! :lol: :lol:
elrepül az egy hó, és te is indulsz!!!!!
puszika

2009.06.02. - első IVF
2010.03.25. - ET
zsuki 75

Nati, Zsuki: szuper, hogy kezdtek Lányok!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Zsuki - te csúcs vagy! :lol: Komolyan mondom, annyi vidámság és humor jön át a hsz-saidból, hogy Kusturica ehhez képest nudli. :lol: Örülök, hogy kezdesz. A doki varázshangja nem semmi.. én nem beszélhetnék vele? Jósoljon már be nekem egy kis hcg-t. :lol:

Nati - drukk neked is a kezdéshez! Zsuki jól el fog téged itt szórakoztatni. :wink:

Lányok - köszönöm a drukkokat. Nehezen telik a várakozás. Ma hajnalban arra ébredtem, hogy érzékeny a mellem.. és ennek örülök, hátha egy jó jel. Tegnap este is éreztem már. A fürdőben felemelt pólóval bámultam a cicieimet, hogy a mellbimbóim nagyobbodtak-e és sötétebbek lettek-e (mert valahol ezt olvastam, hogy így kellene lennie), de nem láttam ilyesmit.. a férjem viszont megkérdezte, hogy "te meg mit csinálsz??" :lol:
kuglica

Puszi: +++++++++++++++++++

Ancsi: gratu a kilenc kis csibeszhez :) +++++++++++++++++++
11-kor telefonalsz? gepnel leszek! :)

Kalkata: hu draga, oleles! nagyon rosszul hangzik ez a hypo dolog-en meg nem tapasztaltam, khm...talan azert is mert kicist mindig tulleptem a ch adagomat :oops: . DE lehet, hogy hulyeseget irok, nem lehet veletlenul, hogy sokkal jobban javul az IR-ed, mint ahogy a dokino tervezte csokkenteni a metet? Tehat ez jo jel? Sztem is kevesebbet szedj, de hivd fel a dokinot.
Hi - hi, egyszer majd csak jossz, es bejelented, hogy pocakos mennyasszony leszel? :) mar alig varom :) - csak igy tovabb csajszi!

Zsuki: en is pont irni akartam, hogy csuda egy lenguletes vagy! :) elolvastalak, es a ferjem kerdezte, mit vigyorgok itt a gep elott...irul-pirul... mert van aki vidamma tesz csak a stilusaval :D. Na a lenyeg: drukk drukk a kezdeshez itt is!

Puszi, Kalkat: khm... ugy tunik megsem tudok elszakadni toletek :oops: , es nem birom ki, hogy ne irjak, belepoff.... Latod Kuglica, en is jol a hatterbe vonultam, aztan tobbet irok, mint masok :lol: .

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Ancsi: mikor telefonálsz?

Puszi: +++++++++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Puszi, Ancsa+++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Zsuki, Nati!
Nagyon irigyellek titeket, hogy már kezdtek!
Remélem nem lesz semmi féle xtra komplikáció nálunk sem és hamar belevághatunk mi is!

Szerintetek megpróbálkoznak inszemmel, ha nagyon rossz a spermakép??? 1m/ml
gigibp

Kép

Ancsi: várlak! :wink:

Kugli: ne keress tüneteket!
(Én is várom már különben, hogy érezzek valamit,.... azon gondolkodtam, volt-e vki, akinek sikerült és nem volt vv.-ig tünete! :oops: )

Kalkata: óóó, tegnap nem reagáltam a fránya hypora! :twisted: :twisted: :twisted: Borzasztó lehetett!!!!

Amina: helyes, hogy maradtál! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Gigi: nem, ilyen spermaképnél egyből lombik jön.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, több embert is tudok, akinek nem volt tünete. Pl itt vagyok én. Az iszonyatos hisztirohamokon kívül smemi nem volt és azt hittem, nem is sikerült.

babaimádó
Kép
babaimado

Puszika, nekem sem volt semmi tünetem. Még a cicik sem feszültek.++++++++++++++++++++++++++

Kuglica, a bimbóudvar még nagyon soká fog csak sötétedni. De a mell érzékenysége mindenképpen jó jel.++++++++++++++++++++++++++++++

Akciózós lánykáknak szép kövér tüszőket kívánok!

Ancsi, drukk a randihoz!

skrisz72

Ancsi üzeni: 7-en vannak, mint a gonoszok! Hétfőn vagy szerdán lesz ET!

Ancsi Drága! Legyenek is kis ördögfiókák! :wink: Megérdemlitek! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Baba: :lol:

Skrisz: rád emlékeztem igen! :wink:

Ancsi: gratula a Hétördögökhöz! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Ancsi, gratulálok és szorítok!

babaimádó
Kép
babaimado

Ancsi a hét az nagyon szép szám, még akár fagyi is lehet belőle, bár arra nem lesz szükség :lol:

Kugli, nekem is a cicifájás volt az első tünetem, meg az hogy mindig nagyon álmos voltam, annyira izguok és drukkolok+++++++++++++++++++++++++

Puszi, jó nehezen telnek a napok ugye??? :oops: , mikor kell tesztelned, vagy vv lesz, te ki szoktad bíni előtesztelés nélkül, mert és sajna soha... :oops:
pbj12

Ancsi gratula a hét törpéhez!!!!!!

Puszika?? Hogy birod a stresszt? Cybervilágon keresztül nyugodtnak tünsz!

Hát Kugli :lol: :lol: :lol: . Elképzeltelek a tükör előtt vizsgálódás közben ahahahahahaha! Tudod azt a viccet amikor a férfinak kicsi volt a fütyije és a doki azt mondta neki minden nap délben énekelje neki a csigabiga gyereki-t?sajnos egy nap pont délben vonattal utazott egy hölgyel a kupéban.Amit muszáj muszáj alapon letolta a gatyát és elkezdett énekelni...erre a nő felemelte az ingjét ás elkezdte énekelni hogy kerekecske dombocska!!!!! no hát így láttalak lelki szemeim előtt ahahahaha!

jaaaaaaj, első itthoni szurizást megejtettük... párom szúrt, szegény beleizzadt, én meg röhögőgörcsöt kaptam a tűvel a hasamban... :oops: :oops: izgultam, no. De ügyes volt, és nem is kékült be mint a tegnapi.

és még valami. nem vagyok rendes. lépten nyomon szerelmes leszek... már mondtam hogy belezúgtam Stephan Lambiel korcsolyázóba. De hát mi az nekem! Tegnap a dokimba is belezúgtam, viccelődtünk a varázshangján, meg hogy indíthat távgyógyításos tv műsort ez az és kész voltam. Pedig kis röhej az egész doki, de mégis....
aztán az este csetten irt egy fiú, akivel 10 éve voltunk 1 hónapig Chicagóban valami egyetemista továbbképzésizémizén... akkor nagyon egymásba voltunk esve, de lévén mindkettőnk finom jónevelt viszzafogott jó gyerekek, nem lett semmi. És tegnap majd egy órát dumáltunk arról hogy milyen jó volt akkor stb stb. menjek hozzá New Yorkba. ..

lassan nem merek kimenni az utcára ahahahahahaha.
dokit nem bánom :oops: :lol: hátha ez a pozitív felfokozott lelkiállapot segít majd hihi.

bocs ha sok lettem, de hát nem érzem magam teljesen nyomosnak... nektek volt ilyen? ez a hormonoktól lenne?

2009.06.02. - első IVF
2010.03.25. - ET
zsuki 75

Pbj: tesztelnék én, de felesleges, 2 naponta Choragont (HCGt) kapok, összesen 4x!!!! Tehát a tesztek garantáltan 2csíkosak lennének!

Zsuki: Te teljesen kész vagy!!! :lol:
Jól érzed Kollegina, nyugodt vagyok,...még,... :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszika miért kell choragont kapnod?

no, akkor most egy kicsit komolyan. A nagy megzavarodottságomban elfelejtettem tegnap dokitól megkérdezni, hogy a gyógyszerek mellett még hogyan kell viselkednem...
egyedül azt mondta hogy napi 2 l víz. tippek ez mellé? tudom hogy az ananász jó a méhfalnak, de mondjuk kell e plusszba mozogni v inkább pihenni :?: :?:

2009.06.02. - első IVF
2010.03.25. - ET
zsuki 75

Timi köszi hogy megírtad :D

Köszönöm szépen a drukkokat, használt szerintem
Nagyon aranyosak vagytok :D

Sajnos most nem tudok bővebben, mert kölcsön van mobilnet, úgy írok, besz@rt a net, holnapra már remélem jól lesz és akkor jövök :evil:

Puszi: nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon............. :lol:

Szép hétvégét
ancsi80

Zsuki:
Hurrá, kezdődik a szurizás innen már repül az idő

Kugli:
Te ahogy látom pont olyan vagy mint én nekem is mindig minden hétvégére esett és mindig ki kellett várni a hétfőket alig bírtam. Sok erőt küldök, hogy neked könnyebb legyen. +++++++

Gigi:
Látod még jó, hogy összeírtuk mik kellenek a vérvételhez, és az eszem megáll, hogy nekünk kell elmondani a dokiknak! Nem indulunk együtt az orvosira? A szülészet-nőgyógyászat sokunknak menne :-)

Ancsi: gratula a 7 szemkékhez

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

sziasztok!

Drukk a szurizóknak!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsi, örülök nektek!!!!

Puszika+++++++++++++++!

Kugli, folyamatos++++++++++++++++++++ !

Kalkata, nem eszel keveset??? Beviszed azt a ch-t, ami kell? Vigyázz magadra barátném! ( esetleg este 10kor 2-3 korpovitot lenyomhatnál) nekem is engedélyezett volt az utóvacsi.

szép hosszú hétvégét!
nani72

Drágák,

MINDENKINEK nyomom a mai adag drukkkkk-özönt!!!! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Puszi++++++++++++++++++++++++

Ancsi:+++++++++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Puszi!
Megaragasztók+++++++++++az ikerkislányoknak( sikerülni fog:):)

Ancsi!
7-en vannak de ügyesek!!!!Igy tovább+++++++++++++

Kuglica!
Hcg és prgi duplázók már elindultak:)++++++++++++++

Zsuki!
Mennyivel jobb ha az ember humorral tudja ezt az egészet végig csinálni!Ez már fél siker!Tüszőbeindítók+++++++++++++++

Tnati!
Neked is megy az időgyorsító, mindjárt elfogy az a fogigátló!

Gigi!
1M, az inszemre úgy tudom kevés :cry:

Kalakta!
Hypo :cry: , legyen nálad mindig szőlőcukor.

KépKép

Kép
keny

Jó reggelt! A magyarok Istenére esküszöm, esküszöm, hogy.. nagyon hosszú ez a hétvége! ;)

Puszi, Ancsi: ++++++

Puszikám - kérek majd szépen még egy kis Technocol ragasztót. ;)

Zsuki - azért megállapítottam, hogy még mindig jó melleim vannak. :lol:
kuglica

Keny - köszi! ;) Megkaptam a pocakos mailedet, válaszolni akartam, de nem ment át. Csak annyit akartam mondani, hogy nagyon csinos kismami vagy és szuper a pocika.
kuglica

Kuglica! :oops: :oops:

Mellek és még milyen jók lesznek, csak várj egy picit :wink: nekem simán a duplája :P

KépKép

Kép
keny

Kép

Kugli: Kép :wink: Kedden akkor talizunk?????

Ancsika: hogy vannak a Picinyeitek? :D
+++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek pussssssssz.

Kép

Kép

*puszedli*

Kuglica,
én is küldök egy technocolt, nehogy elfogyjon!!!! :wink: :wink:

PUszika,
neked is emgy egy kis ragacs +++++++++++++ :P :P

Ancsi,
remélem már nem fáj a hasad, jól kipihented magad és már fel vagy készülve a következő 8,5 hónapra :P :P
Ma nem kellett telefonálni???

Zsuki,
pocak kék már??? Apa már belejött??? ügyik vagytok!!!!
Vendég

Kismami jelöltek, millió drukk megy ma is!

skrisz72

Na jöttem ahogy tudtam :D

Sajnos net nincs :evil: , most anyáéktól írok, remélem keddre már lesz

Gyerkők jól vannak, mind a heten, szerdán lesz beülti :D

Puszi: nagyon drukkolok neked :lol: :lol: :lol: ++++++++++++++++
(Vérvétel mikor lesz? Addig ugye nem is érdemes tesztelni? Hogy érzed magad? Kedved? )

Köszönöm mindenkinek a sok sok szorítást, törődést, nagyon megható :roll:
Szép vasárnapot!
ancsi80

Ancsi: ügyes gyerekek! Csak így tovább! Te jobban vagy?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

sziasztok,

olyan kérdésem van, hogy megy valaki a Krizsa a dokihoz a 22.-ei héten? Nekem sajna később jött meg így az átjárhatóságimat nem tudják majd 19.-éig megcsinálni és szívesen elcserélném az időpontot ha valaki csak konzi szerűre menne.Ha nincs kérek másik időpontot a jövő héten.

puszi mindenkinek és a drukkok mennek akinek szüksége van rá

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Ancsi, ügyes babákok!+++++++++++++++++++++++++
Puszi++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Ancsi: ez igen!!!! :D Ügyes gyerkők! :D Csak így tovább!!!
Én jól vagyok, lassan mennek a napok, és ez még csak az első hét!!!! Mi lesz a 2. héten?!? :lol:

Szrityi: hallom "majdnem" tudnánk találkozni kedden! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?