Kiki,
Te szegény, jól megüthetted magad!!!!! Még jó, hogy hosszú hétvége, apának mondd meg, hogy tessék kényeztetni!!!!!!
Most már ti is nemsokára mentek, gondolom már kezdesz izgulni
Rodi,
most már akkor hivatalosan is GRATULA neked!!!!!!!!! Nagyon örülök!!! És tudod, mi a furcsa nekem most??? HOgy az eddigi teszteléseidnél mindig olyan szkeptikus voltál, msot meg már a halvány csíknál elhitted, hogy terhes vagy
. úgyhogy ne tessék tovább izgulni, ennek csak jó lesz a vége 8 hónap múlva!!!
Átrakhatlak a kismamis táblába??? Mikor is mentek uhura????
Lucuzs,
de jó,. hogy vásároltatok!!!!! És hogy most még vékonyabb is vagy, szuper!!!!
Bogi meggyógyult már??? Jár most oviba vagy otthon vagy veled???
DY,
jobbulást neked, holnap meg tessék intenzíven feküdni, tényleg nehogy valami megint történjen!!!
Bikfy,
merre vagy???????? holnap zabkorpával fogok panírozni
köszi az ötletet!!! Viszont akkor kétszter kell zabkorpa, vagy liszt, tojás, korpa??? vagy korpa, tojás, korpa??? bocsi, kicsit még szőke vagyok ehhez... hétvégén mentek sielni??? Unitesódék és a baba hogy vannak??? Mi a neve??? remélem minden jól alakul!!!!
Beze,
hogy vannak a cickók?? Hatott az utrica? Lexike jobban van már??? Gratula az új fogacskákahoz!!!! bizony, bizony, lassan pé közeleg, tessék készülni!!!!!!!!
Babi,
sajnálom, ha piri lesz...
a főzéssel én is így vagyok. Bár én csak hétvégén főzök, hétközben hozatjuk, de akkor egész végig a konyhában vagyok, és kb fél óra alatt mindent megeszünk, majd még egy óra míg elpakolok... és közben jóllakok a szaggal... ahhhh.
viszont nagyon szép lesz a parkettátok, úgyhogy gondolj a végeredményre!!!!!
Monic,
hogy tudsz te még dolgozni is?????? kész rejtély számomra!!!!!
Mikor mentek újabb vizsgálatra Dávidkával????