Na Konkri,
akkor úgy tűnik működik a telepátia
Luna, Konkri,
annyit túróztatok, hogy én is megcsináltam a hűtőben pihenő túrót, amit ereetileg túrógombócnak raktam félre. És olyat csináltam, hogy császárszalonnát, meg virslit megpirítottam vagy mit csináltam...
főztem ki csuszatésztát, de mivel kevés volt, ezért csináltam még galuskát is (vagy nokedlit?
na mindegy, azt a változatot csináltam, amihez krumpli kell...).
egy tűzálló tál aljára raktam pici virsli-szalonnát, arra a csiszatésztát, megint virsli szalonna, majd túró, arra a nokedli, virsli-szalonna, túró, és tejföl. és picit összesütöttem őket. fincsi lett
ruha:
na én ebben a hónapban megint szereztem be néhány ruhát a babának. amikor legutóbb felraktam ide azt az ipari mennyiségű képet a ruhákról, akkor leltárt csináltam mindenből, és rájöttem, hogy napozókból, meg rövidujjú bodykból Dunát lehetne rekeszteni, de rugi, meg pulcsi, meg nem tom mi nincs, úgyhogy írtam egy összegzést, és összeírtam, hogy mi hiányzik. és "büszke" vagyok magamra, mert az előírtaknál nem licitáltam egy darabbal sem többre, csak amit felírtam. Sztem majd hamarosan rakok az újakról is fotót, illetve megérkezett a cumisüveg, bébiétel melegítőm is. Illetve, az egyik hálóingem s megjött, mert 3-at tervezek bevinni a kórházba: egy spagettipántosat köntössel, egy rövidujjút, meg egy elől gombosat. Na a spagettipántos jött meg a köntössel. L-eset rendeltem, és most felpróbáltam, bakker iszonyatjóóó!!!!! szürke, és zöld szegélye van, meg van rajta egy zöld zsiráf, fúú nagyon beleszerettem.
na ami meg a saját ruhatárat illeti...
egyetlenegy nadrágom sincs, amit be tudnék gombolni, tunikát hordok ilyen fekete tapadós gatyesszal meg csizmával, na asszem ennek meg is lett az eredménye, hogy most beteg vagyok.
mondtam Andrásnak, hogy nekem kell hosszú nadrág, mert olyan, amit emberek közé fel merek venni (de persze ezt se tudom begombolni), olyan csak egy van, ráadásul arra is nyomni kell egy bandázst le seggig, hogy rajtam tartsa a cuccot, és már nagyon szívesen öltöznék nem iilyen slamposba, de jelenleg nincs most erre pénz, mert a babának vettem cuccokat 20ezer pénzért.meg 15öt költöttem a gyógyszertárban, 10et kp-nak vettem ki, 5000ért kajákat, de nem ám ilyen nagy dolgokat, csak tej, kenyér, stb. és most ott tartok hogy el is ment a havi szoctám, 7000van a számlámon...
ÁFA még a kanyarba sem, pályázati pénz szintén sehol. Éhezés, csórózás indul
Henibaby,
remélem minél hamarabb használ amit a doki felírt!
de örülök, hogy minden rendben veletek
nekem is nagyon tetszenek a gyűrűk, a házassági gyűrűink nekünk is ilyen egyszerűek, letisztultak (nekem a karikagyűrű, az karikagyűrű). Az enyémbe nincs kő sem, sima fehér, az Andrásé pedig sárga
(nap-hol=nőiség-férfiség
)
Detti,
képzeld, én is csak üvegpohárban iszom a tejet
kiráály
viszont és a dobozos tejeket mindig csak arra a célra veszem, hogy palacsinta, vagy valami készüljön belőle, ivásra palackosat szoktam venni.
És ez kb azért van, mert amikor gyerekkoromban néztem a Tom és Jerry-t, akkor nekik mindig hozta a teherautó a palackos tejet, és annyira megkívántam, hogy azóta is csak azt tudom inni
kicsit beteg...