Új privát üzeneted érkezett!

Na má' megint lemaradtam a laptetűről :lol:
Megyek is, mert már ideragadok...
Majd még később benézek! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Alszom egy kicsit és ennyit írtok!

Navi!
Hát, nagyon jót röhögtem a beszámolódon! :lol:
Én, hogy csendesebb típus?- szerintem a többiek, pl. Pancsi ezt meg fogja cáfolni! Hát általában az én hangomat mindenhol hallani! Mondjuk, lehet, hogy amikor jöttél, pont nem én beszéltem! Várjuk a fotót!

Navikám! Nagyon helyes a kis pöttyöd! :lol: Egyébként is mondtam neked ott! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Navi gyönyörű a táblázat! Kérlek javíts annyit, hogy a kukucsom 24-én lesz. Egyébként most nézem, hogy csak 1 nappal hamarabb mész kukucsra, mint én, akkor nekem még nem lesz szívhangom 24-én. Te mennyivel idősebb terhes vagy? 6-7 nappal? Pedig a dokinő azt mondta, hogy szerinte már lesz! Na, mindegy, akkor megyek még egyszer!

Pancsi!
Túlélte a férjed az én dumagép drágámat?
Nagyon drukkolok neked, és csuriban van kezem lábam! Pihenj sokat, és dédelgesd a babáidat, hiszen már 2 napos terhes vagy!

Ancsyka!
Vérzik a szívem! Nagyon sajnálom! És a továbbiakban miben állapodtatok meg?
Figyu, ha bármiről dumcsizni szeretnél, gyere nyugodtan, mi itt a rosszban is együtt vagyunk! Vagy szerintem bárkinek írhatsz priviben is arról, ami a szívedet nyomja! Mindenki segíteni és támogatni fog! Ezer ölelés!

Gyoreneildi!
Köszönöm szépen!

Csucsu!
Úgy örülök a jó híreknek! Annyira boldog vagyok! Ja, annyi topiktesó lesz itt!
Csucsu, irigy vagyok, hogy te láttad Pancsika babáit! :oops:
Pancsi! Kérjük ide a fotót! :lol:

Lujzici!
Még egy jó darabig itt fogok maradni! Nincs olyan szerencsétek, hogy megszabaduljatok tőlem! Nagyon drukkolok neked, hogy jövő pénteken olyan jó híreket kapjál, mint én ma!
Sajnos a kérdésedre én nem tudok válaszolni!
Tényleg, lányok, én már nem is tudom, hogy ki milyen sorrendben tesztel! Ha valaki tudja, írja már le, hogy tudjuk, melyik nap kitől várjuk a jó híreket!

rodina74

Navikám gratulálok!!!!! Tudtam én, nem is volt ez kérdéses :wink: . 7mm-es? Az nagyon széépséges, majd mutasd meg nekünk is lécciike! 1 az tökéletes :D :D :D :D ! Kép

Lujzci nekem is fájdogál a hasim, meg görcsölget, elég fura, olyan mensisen :( , ma nem is öltöztem fel :oops: , inkább fekszem hol a nappaliban :D , hol a szobában :D . Zuram is itthon van velem, iszonyatosan egy rugóra járunk, tiszta szimbiózisban vagyunk, dőlünk jobbra, dőlünk balra, együtt szunyókáljuk át a napokat :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsu ezek aztán a szuppancs hírek :lol: :lol: :lol: :lol: , mondjuk ez a hsg kimaradhatott volna, de ezen már ne múljék, sőt örülj az ügynököd alaposságának!!!!!!! Én is így voltam és milyen jó, hogy megismételtette K ügynök nálam is az átjárhatóságit, mert akkor feleslegesen inszemeznének.

Ancsyka nagyon sajnálom, hogy leállították a programot. Azért jó lenne tudni, hogy pontosan mi történhetett.

Heni, nem értem miért nem adsz hírt magadról!!!!!!

Kicsit irigy vagyok a minitali miatt :o

Maccs
vörösmacska

Köszi mindenkinek a drukkokat. :D

Macsek!!
Én si így vagyok,ez már nem oszt,nem szoroz. :wink: Neked elvolt záródva a p.vezeték???Amúgy a HSG bírható????? :oops: :oops: Mikor is csinálják meg???Mert jövőhétre várom mikit,azt mondta Szűcs amikor megjött telózzak időpont ügyben,Azt is ott csinálják a béjemszíbe???

Rodina!!
Olyan jó olvasni a soraidat. :D Árad belőle a boldogság. :D Nem is engednénk el innen,itt a helyed. :D

Lujzici!!
Drukkolok Neked is jó hírekhez. :D
csucsu99
Budapest

Macskusz: Tündériek a cicukáid!!! :D :D
Vendég

Ez a mai hurrá!!! Mindenkinek GRATULA!! :) (bocsi,sokszoroznom kellett :) )
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Sziasztok! :)

Kisbeeka:
Ez oltári aranyos! :)
Szombatonként délelőtt a Kongresszusi Központ/Novotel mögött van a biopiac. Mi most is kimegyünk csírát venni, nagyon szeretjük. A szatymazi néniktől pedig tartósítószer mentes savanyúkáposztalét és szatymazi redbullt :wink: veszünk. A végében pedig Pali bácsi lóbálja a kolbászát, az is nagyon fincsi!

Rodina:
Adakozó kedvemben vagyok, nem véldtem le az ötletet, vigye aki akarja! :lol:
Gratula a hivatalos terhességhez!!!
Nehogymáá lelkiismeretfurdalájod legyen a jókedved és a várandósságod miatt! Inkább ti pocisok vagytok a jó példák számunkra, hogy egyszer majdcsak sikerül.

Zsuzsi.bmc:
Szerintem az emelt adag hormon segíteni fog, másra ne is gondolj!
Nekem semmi bajom S ügynöknővel (akár hívhatnánk Scully-nak is , Misibát meg Muldernek:) ), csak aznap teljesen leblokkoltam és örülök, hogy Sz ügynökkel is beszéltem, mert megnyugtatott.

Vnbeni:
Huh, ez a mk nem hangzik jól, köszi az infót!
De jó fej vagy, h. békejobbot nyújtottál a főnöködnek, mit szólt hozzá? Csak bámult?

Pancsi:
Jaj, annyira drukkoltam neked mára, a topikverebek csiripelték, hogy két tündérkét kaptál vissza!!! De jó, nagyon sok babaragacsot küldök:++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!! :)
Pihenj és nevelgesd őket! :)

Andrea:
Te kis tavasz-dugdosó!!! :lol: Aztán gyere vele hamar!
Jól meghosszabbítottad a hosszú hétvégét, te aztán tudsz élni. :wink: :lol:

Sting:
Mega drukkok, hogy sikeráljon a spontán-randi! :)

Zsu:
:shock: Ez vmi új? Életemben nem hallottam iylet, h. egy filmet kötelezővé tegyenek... :roll:

Navi:
De szuper, nagy gratula a 7 mm-eskédhez!!! :)
Pancsi is ikrek? Te jó ég, ennyi tesó egy fórumon belül! :lol: A táblázatba esetleg a horoszkópunkat is be kéne írni, persze, ha a többiek is benne vannak. :) Na, szeretsz? Milyen hülye ötletem legyen még? :lol: :lol: :lol:
Kontrollra március 23-án, v. 24-én megyek, ez is vv lesz, nem uhu.
Nem vagyok én komédista alkat, a közönség előtt szerintem bef@snék, meg amúgy sem ömlik belőlem a dinnyelé folyton... Azért kösz a bizalmat, jól esett! :)

Ancsyka:
Hát ez nem jó hír. Nem hívod fel, h. jobban kifaggasd, miért nem lehet most megcsinálni?

Csucsu:
Milyen jó híreket hoztál! Akkor hajrá HSG, utána pedig inszem! :)
Vegyél be előtte Catalflam-ot. Van akinek nem fájt, de én majd betojtam, olyan feszítő érzés volt, azt hittem menten szétrepedek amíg a kontrasztanyagot belémtöltötték és vizsgáltak... Szerencsére nem tart sokáig, ki lehet bírni. Én átjárható voltam. Nekem akkor senki nem mondta a fájdalomcsillapítót, ha én ezt tudom, bevettem volna előtte.
Nem rémisztgetni akartalak, csak ne szenvedj fölöslegesen annyit.
Asszem Andrea a profi a begyógyszerezés terén, ő jobban eligazít szerintem.

Csajok nekem olyan rég volt HSG-m, utána egy hónapot várni kell, mint a méhtükrözésnél, hogy kezdhessen az ember lyánya?

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

[quote="sajt@"]S írta:sajt@ziasztok! :)

Kisbeeka:
Ez oltári aranyos! :)
Szombatonként délelőtt a Kongresszusi Központ/Novotel mögött van a biopiac. Mi most is kimegyünk csírát venni, nagyon szeretjük. A szatymazi néniktől pedig tartósítószer mentes savanyúkáposztalét és szatymazi redbullt :wink: veszünk. A végében pedig Pali bácsi lóbálja a kolbászát, az is nagyon fincsi!

Köszönöm ;)
Lehet hogy én is kimegyek anyummal,ha Uram engedélyezi,hogy végre kimozduljak :D
Én is vennék pár dolgot csíráztatáshoz.
Csíráztattál már házilag,vagy készen veszed?
Leginkább a mungóbab érdekel :lol:
De a kóóóóbi is jól hangzik,párom nagyon szereti :)
Vendég

Kisbeeka:
Mi készen vesszük, nekem nincs helyem csíráztatgatni... A Németh Attiláné álta gyártott nagyon bejött, egy hétig simán kibírja hűtőben. Egy fiatal srác árulja hátul. Van termékismertetője is, hogy melyik csíra mire jó. Nekem megéri az árát, semmint otthon bénázzak a magokkal, szerintem macerás.
Palibának a disznósajtja isteni!!! Ezt úgy képzeld, hogy én nem szeretem az ilyesmiket és mégis kétpofára tolom! Csak korán kell menni, mert hamar eladja a portékáját az öreg.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

[quote="sajt@"]K írta:sajt@isbeeka:
Mi készen vesszük, nekem nincs helyem csíráztatgatni... A Németh Attiláné álta gyártott nagyon bejött, egy hétig simán kibírja hűtőben. Egy fiatal srác árulja hátul. Van termékismertetője is, hogy melyik csíra mire jó. Nekem megéri az árát, semmint otthon bénázzak a magokkal, szerintem macerás.
Palibának a disznósajtja isteni!!! Ezt úgy képzeld, hogy én nem szeretem az ilyesmiket és mégis kétpofára tolom! Csak korán kell menni, mert hamar eladja a portékáját az öreg.

Kép

Húúha,akkor nekem is jó korán kell kimenni :D
Főleg,mert sose voltam még ott,így látni szeretném a teljes választékot!
Hmmm,disznósajt...fincsi lehet! Én még csak szójacsírát ettem,de azt imádom. Nekem sincs sok helyem otthon,de mindent mindig ki kell próbálnom,így nem maradhat ki az otthon csíráztatás sem :D :D
Milyet érdemes még enni/venni? :roll: :)
Vendég

Csucsu a HSG-t közvetlenül a mensi után csinálják, még peteérés előtt. Tehát ahogy megjön egyből telózzál, hogy biztos legyen időpont.
Reggel oda kell menni a recepción jelentkezni, pisit kell vinni, hogy kizárják a terhességet. Magát a HSG hadműveletet a röntgen épületében végzik el.
Valamelyik nővérke összeszedi a HSG-s pacienseket, kapnak egy-egy algopirint. Aztán egyszercsak az egész banda átcsattog a röntgenre. Nekünk akkor az Újváry doktor csinálta. Maga a beavatkozás csak pár perc, egy vagy kettő. Az öreg nagyon finoman és kímélően csinálja, mindig mondja, hogyéppen mit matat. Nekem és azoknak a lányoknak akikkel egy napon voltam senkinek sem fájt. Inkább a kellemetlen kategóriába sorolnám, mint a fájdalmasba.

Nekem csak egy petevezetékem van mk miatt, akkor a jobb oldalit kivették. A bal oldali petevezetékem átjárható volt 2008 januárban, mert csináltattam anno átjárhatóságit rá. Most a K ügynök megismételtette és már nem átjárható. Ezért mehettem egyből lombikra.

Maccs
vörösmacska

Sajt, a hsg hónapjában nem szabad teherbe esni, meg kell várni, hogy kiürüljön belülről a kontrasztanyag, meg könnyen lehet mk. De utána már a következő hónapban lehet bármi.

Maccs
vörösmacska

Tartok tőle,hogy nekem is új HSG-t kell majd csináltatni.
Nekem mikor nyáron csinálták,akkor eü kaparást is csinált a dokk,utána mondta,hogy szükségét érezte,de mivel nekem altatásban volt,nem tudom,melyik művelet hogy zajlott,azaz fájt volna,ha nem altatnak...,de azt mondták,hogy miután kihoznak a műtőből,még alszom 4-5 órát.
Erre én negyed órával azután,hogy előhoztak,felébredtem a fájdalomra,20 perccel rá már párommal csacsogtam telefonon :D
Talán nekem inkább az utóbbi művelet fájt,de annyira,hogy remegtem és (csuklottam :) ) a fájdalomtól.
Vénás altatás volt.
Vendég

Akkor neked laparoszkópia volt Ditka? Az azért jobb, mert ott mindenedet megvizslatják, az esetleges összenövéseket is fel tudják oldani.

Maccs
vörösmacska

Pancsi babaragacs: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Kép Kép

Maccs
vörösmacska

Nekem volt már minden :D
Júniusban hiszteroszkópia (petevezeték átjárhatósági vizsg.), 3 hete meg laparoszkópia,amikor az endometriózist valamennyire feloldották,és eltávolították a petefészek cisztáimat.
Vendég

Lányok, én elég béna vagyok... hogy a bánatba kell képet feltenni? :oops: túl nagy a mérete[/img]

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi:
paint-ben nyisd meg a képet,itt tudsz változtatni a méreten!
(Képek-> nyújtás/döntés -> itt százalékosan tudod kicsinyíteni a fotót)
Vendég

Csucsu!
Nekem már kétszer volt hsg-m, az egyik a BMC-ben. Ha nincs elzáródásod, lesz egy kis feszítő érzés, de semmi különös! Simán kibírható, de előtte tényleg vegyél be cataflamot, és még én azt is bevettem, amit ott adtak!

Sajti!
HA 24-én jössz, akkor talizhatnánk! Nagyon kivi vagyok rád, a szövegeiden meghalok!

rodina74

Pancsi!

Nagyon drukkolok, hogy 12 nap múlva jó híreket hozzál! :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rodina74

Kép

Kép
Kép
navared
Szfvár

Az a picinyke babaszem a jobb féltekén :D remélem látszik!
Ennyi tellett tőlem :lol:
Köszi Kisbeeka!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi!

NAgyon szép pöttyöd van!

rodina74

Nem teljesen jobbra, csak a középvonaltól...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Rodi, köszike! :lol:
Azért nem ennyit bénáztam, csak vendégek vannak nálunk és vacsiztunk is :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Előkerültem már du. olvastam a sorokat, csak aztán még dolgom akadt, most félik tartok a visszaolvasással, holnap pótolom

Szuper hireket olvastam ill. kaptam máshonnan is.

Rodina: tudtam én, soraid a blogban nagyon szépek, maradjon is veletek, kell hogy maradjon és legyen.

Macsek: vigyázz a cicuskáidra, pihenj te is sokat.

Mieza: jövő héten még folytatom a dokihoz járást.

Zsu: nem messze már április.

Navi: helyes a kis pötty, csak igy tovább.

Irta egy levelezős társam, hogy náluk is lesz babó, annyira örülök ennek a kisbabónak is.

Én megjöttem, pancsoltam sétáltam a Balatonon, láttam hattyukat (elrepülni is) kacsákat (kedvenceim) jól telt, de nem felhőtlenül. Remélem legközelebb másütt még jobb lesz. Ma este a saját masszirozós lányom kényeztetett tovább, most még 3 nap itthon ez is jó lesz.

Minden jót nektek

kispatak
Vendég

Navared:nagyon szép és nagyon jól kivehető kis pötyikéd van!vigyázz rá nagyon...

jó éjt csajok!
sting1982

Kispatak!

Örülök, hogy jól telt a kis pihizés. Látom nem volt maradéktalanul kiváló, de biztos jól kipihented magad! Mi történt? Ugye, nem mérgelődtél sokat? Megmasszíroztattad magad? De jó, azt én is nagyon szeretem!
Mikor mész legközelebb pihenni, tudod már? Ha jól emlékszem Sopron a soron következő, igaz?

rodina74

Jó reggelt!

Navi nagyon helyes a pöttyöcskéééd!!!!!!!

Nekem ma reggelre akkora herpesz jött ki a számon, hogy úgy nézek ki, mint egy bantu néger Kép:( :( :( sajnos ez akkor szokott előfordulni amikor megjön a mensim :cry: :cry: kb időben is van, mert ilyen rövidek ált a ciklusaim :cry: :cry:

Maccs
vörösmacska

Jó reggelt! Mindenki durmol még? :D

Sting, Kispatak, nektek is köszönöm a pötyike nevében!
Azért a kis pötyikémtől annyi energiám van, mint egy lemerült duracell nyuszinak, de azért nagyon örülök! :lol:

Sajti, hát ha nem, hát nem, majd nézzük a Showder klubot :wink:
Horoszkópokat a tábliba? Hát nem mindenki ilyen horoszkóp mániás, de ha szeretné mindenki, akkor beírhatom... én végül is mindenkiét tudom, van akiét fejből is :D

Csucsu, Macs írta, h. az Ujvári doki csinálja a hcg-t, de ugye tudod, h. ki ő? Az az idősebb dokibácsi, akire mondtad, h. milyen szimpi és hozzá akartál kerülni! :wink:

BMC babaprojekt

Akkor Rodi és Pancsi 24-én mennek, de Sajti, te 25-én??? Amikor én is :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

én horoszkóp oroszlán

Maccs
vörösmacska

Óóóó Macsek, biztos emlékszel, mikor írtam, h. mivel nagyon nehezen stimuláltak, a ciklusom 20. napján volt a leszívás és a 22-en a beülti és azt gondoltam, h. ennyi idő alatt nem fog tudni beágyazódni a picúr és éreztem is mensis görcsöket, bár enyhén! Szóval azért még ne add fel! Csak mensi előtt szokott herpesz kijönni vagy van, h. mástól is, pl. kaja v. vmi allergia...?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Máskor is előfordult már, de a legtöbbször a mensi előtti napon bújik ki orromon vagy a számon, gondolom az immunrendszer gyengülésével vagy a hormonváltozással lehet összefüggésben.... :cry: egyébként meg észrevettem, hogy a minimális p.inakrém ami visszaköszön, nem hófehér :cry:

Maccs
vörösmacska

Tudom, h. oroszlán vagy, meg Sztyopa is! :lol:
Angyalka és Zsuzsó nyilas, Sting, Andi, Heni és Mieza kos, Mako és Muzsi szűz, Vaya, Csucsu és Babe skoprpió, Lujzici, Marianna és Avarka mérleg, Ancsyka vízöntő, Rodina, Kisbeeka, Janka és Angi rák, Kpn bak, Sajti, Kubu, Pancsi és Én pedig ikrek!
Hát azt hiszem ennyi :lol: Ha valakit elnéztem, ill. kihagytam, bocsi és javítsatok ki bátran!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Bocsánat Zsu! Te is az ikrek táborát erősíted!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok lányok!

Olyan szupi,hogy ilyen jó hírekre jövök!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagy,nagy gratula mindenkinek!!!!

Most gyorsan csak ennyit aztán délután jövök !!!!Ma szülinapi ebédre megyünk,aztán érkezem hozzátok!!

Pusz

Kép
Kép
a.ibici

Macs, értem... de ahogy írod is, h. immunrendszer gyengülése, ill. hormonváltozás... na ez mind lehet a baba is! Hát a visszafolyt cuccra nem tudok okosat írni, de NE ADD MÉG FEL!!! Tudom, mennyire nehéz!
Én még mindig fújom az orromat, pedig 3-4 napnál nem szoktam tovább "beteg" lenni, ha vagyok egyáltalán!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Így ahogy olvasgatok igencsak össze kell szedjem magamat,mert a végén egyedül maradok a várakozó inszemesek táblázatában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Ibici, én is, én is! Úgy elemennék enni vhova vmi finomat, ahol nem kell érte megdolgozni :lol:
Jó étvágyat és bulizást!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!
jó reggelt!

Macsek:Tessék nem ilyenekre gondolni jó???????az a szaros herpesz!!!!!!!!nem biztos hogy azt jelenti amire gondolsz!!!!!!
Hess-Hess negatív gondolatok csak a +++legyél hajlandó befogadni!!!!!!!
gondolok rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Navikám:valami homeopátiás bogyóka?lehet segítene!!!!!!!
sting1982

jajj, persze nem adom fel :lol: :lol: , dehogy adom fel :D :D :D , csak felkészülök a rosszra is

Navi nem semmi, hogy milyen felkészült vagy horoszkópéból :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk a főnököm szokott írni félévenkét horoszkópot a munkatársaknak, de tök rafkós, mert mindenki ott kapja meg a magáét persze humorosan :lol:

Maccs
vörösmacska

Jóóóó reggelt lányok!

Ibici,nem maradsz egyedül mint várakozó,nekem csak ápr.22-re van időpontom bíemszíbe :D
Szóval addig még híreim sincsenek...
De nem baj,felhozzuk magunkat! :)
Vendég

Nekem még mindig nem kell megdolgoznom a kajáért :lol: :lol: :lol: Zuram drágám, aki egyébként a pirítóst sem csinálja meg magának, azóta is főz, mosogat stb.... nem enged a konyha közelébe.....ma rántott tonhal lesz rizzsel, majonézes kukoricával... most elment a szipirtyóhoz, aztán jön haza ebédet főzni :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

[quote="vörösmacska"]j írta:vörösmacskaajj, persze nem adom fel :lol: :lol: , dehogy adom fel :D :D :D , csak felkészülök a rosszra is

Navi nem semmi, hogy milyen felkészült vagy horoszkópéból :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk a főnököm szokott írni félévenkét horoszkópot a munkatársaknak, de tök rafkós, mert mindenki ott kapja meg a magáét persze humorosan :lol:

Nem szabad rosszra készülni,csak jót szabad az agyadba plántálni! :)
Vendég

Lányok én tényleg eszem a fehérjét, de a túrót azt nem. Azt nem bírom már, szinte nem is eszek, ott áll a hűtőben és már túróstésztának sem kell.... ja és híztam egy csomót szerintem, akkora seggem van, mint a ház, nulla mozgás, kaja ezerrel... sápadt vagyok, mint a fal.....Zurammal csak hízunk-hízunk...... tegnap kimozdultam kerten kívülre :lol: :lol: :wink: , tök jó volt, elmentünk vásárolni a közértbe :wink:, bár amikor megláttam magam az üzlet üvegajtajában, hogy milyen mackó vagyok, elszörnyűlködtem :shock: :shock: :shock: de egyelőre Zurammal csak jót nevetünk rajta :D :D :D :D :D

Maccs
vörösmacska

:D Szia kisbeeka! neked még nem irtam!hamar eljön az ápr ne aggódj :lol: :lol: :lol:

Macsekom:oké oké készülj fel de ennyi már elég volt bőven a felkészülés a rosszra nagyon nem kell begyakorolnod!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon kis rendes a párod!!!!!!!!!!
A cél érdekében mindent csinál :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

[quote="sting1982"]: írta:sting1982D Szia kisbeeka! neked még nem irtam!hamar eljön az ápr ne aggódj :lol: :lol: :lol:

Tündér vagy,köszönöm! :)
Este döntöttük el párommal közösen,hogy nem megyünk Forgácsba,bár van időpontunk márc.31-re,csak BMC-be ápr.22-re.
Csak tartanánk már ott!! :D
Vendég

Kisbéka nagyon jó döntés!

Nem nagyon fogok jönni délutántól, mert Zurammal jön a fia is és ilyenkor elfoglalja a gépemet és nem biztos, hogy ide fogok jutni, de majd ha tudok azért jelentkezek.

Pancsi babaragacs :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

kisbeeka:jó döntést hoztatok!Bár vannak pro és kontra vélemények a forgácsról mégis BMC volt JÓ DÖNTÉS!
mi a gond nálatok?ha megkérdezhetem? :oops:
sting1982

kisbeeka!

Ne aggódj mi addig feltöltődünk a többiek sikerein és mi már csak a tutira megyünk a végén :wink: :lol: :lol:

vörösmacska!

Én is oroszlán :wink: :wink:

navi!

Majd küldök neked fénypostán a menüből :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?