Sziasztok!
Atya Úristen, már megint mennyire lemaradtam!
Csip, Kriszti én tökéletesen megértem, hogy besokalltatok. Míg Petire vártam, velem is megtörtént. Főleg, mikor a környezetemben mások várandósok lettek, akik alig próbálkoztak. Félre értés ne essék, sosem tőlük sajnáltam. Csak magamat.
S tudjátok mi a fura? Hogy pont egy ilyen besokallásnál, mikor úgy döntöttem nem megyek többet pé figyelésre, s fogtuk magunkat s elutaztunk..... na ekkor lettem terhes.
Henne, hát ez sajnos tényleg nem a legjobb eredmény.
Nálunk Apa egyszer volt spermakukucson, s akkor Ő lett a nap tenyészbikája. Képzelhetitek mennyit nőtt az egoja
Egyébként az Ő eredménye a következő volt:
3ml "anyagot" adott le, 1ml anyagban 25M spermium volt. Tehát összesen 75M. Ezeknek 80%-a élénk mozgású, 20%-a normál mozgású volt.
Ha javasolhatom, párod szedjen E vitamint. Az sokat segíthet, nálunk is szedte Apa egy ideig.
Meg ne fürödjön 39 foknál melegebb vízben (ha kádban fürdik), mert a meleg víz elkábítja a katonákat, s lelassul a mozgásuk. Kerülje a szoros gatyákat (felmelegszenek nagyon), s a koffeint. Húúúúú, így vissza olvasva sok mindent írtam, hogy nem szabad.
Ez persze csak javaslat.
Tyuntyi, egyet értek a lincshangulattal kapcsolatban.
Bár az is tény, hogy én is nehezen viselem, ha valaki beleszól a dolgomba, még ha hasonló (vagy ugyanolyan) cipőben is jár. Mi már egy nagyjából összeszokott közösség vagyunk, s elég furán jött ki - hogy bár jó szándékkal - de egy külsős beleszólt ebbe.
Az, hogy ki kire hallgat, mindenkinek a saját döntése. Én általában azt teszem amit az orvosom mond, mert hát mégis csak ez az Ő szakterülete, s nagyon is jó benne. Ő ezt tanulta, s kezelt már jó pár embert, én nem.
De az is tény, hogy meg kell találni a jó dokit. Én is elfogyasztottam 3-at, mire eljutottam a mostanihoz. Mindenki elhajtott azzal a szöveggel, hogy még fiatal vagyok, na meg türelmetlen. Ő volt az első, aki meghallgatott, s egy sima vérvétellel igazolta az igazamat.
Így Tőle nem távozom.
Egyébként is, egy 18-ashoz sosincs késő. Csak hogy példákat hozzak fel: a keresztfiam az uh szerint a ciklus 5. napján fogant.
Sőt, hallottam már olyanról is, aki mensi alatt lett terhes (bár ez nálam gusztus kérdése
). Szóval, bármikor alakulhat úgy a ciklus, hogy érik egy pete.
Így aztán, Apára fel!
Gabóó, tök jó, hogy elszántátok magatokat! S igazad van, nem szégyen segítséget kérni! Én mindig azt mondtam a dokinak, hogy nem azt kérem, csináljon gyereket, csak segítsen, hogy a férjem megtehesse.
Ja és én sem avattam be soha Apát, hogy mikor kell akciózni. Szimplán azért, mert egyszer megtettem, s szegény a megfelelni akarástól annyira leblokkolt, hogy nem történt semmi.
Így azóta csak szimplán elcsábítom. Lehetőleg 2-3 naponta. S nem azért, mert így kell, hanem mert nekem ilyen az étvágyam.
Aztán, ha úgy alakul, akár kihagyunk 4-5 napot is. Ez hangulat kérdése.
Csicsy, nekem szerdán reggel megjött, s már lassan múlik is. 22.-én reggel pedig vár a dokim. Addig utána akarok járni a GYED-GYES szabályozásnak, ami május 1.-től lép érvénybe. Kiváncsi vagyok, rám mi vonatkozik.
Mi egyébként jól vagyunk, reggelente dolgozom. Nem túl nagy élmény 1/2 6-6-kor felkelni, miközben a gyerek 2-3 alkalommal megébred éjjel.
De hát kell a pénz.
Meg elég sok munkát sóztak rám, mert hogy olyan jól csinálom. Ez egyik oldalról dagasztja a májamat, másik oldalról meg növeli a szemem alatti karikákat.
Na megyek, hazaért a családfő.
Megyek családi életet élni.