Új privát üzeneted érkezett!

[quote="sucer"]C írta:sucersillag,
hát azért mert megtaláltad az előadót és a teljes dalszöveget! :wink: :wink: Mai jótetted :) . Mikor mész genetikai UH-ra? Te kit érzel a pocakban, fiút, vagy lányzót?

Jövő héten szerdán megyek...nem tudom kit érzek :( :oops:
igaz lányos vagyok...de teljesen mindegy..csak már tudnám...reménykedek hogy leányzó...de majd kiderül :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Az az igazság hogy sokszor egyáltalán nem érzem hogy lenne bent valaki :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag mint ahogy Sucer írta, mert megtaláltad a számot és az előadót.

Sucer én kaptam a védőnőtől egy lapot amin rajta van, hogy mikor min kell résztvenni - uh, szűrővizsgálat - és azon van uh a 18-19 héten meg a 30-31, 36-37 héten. 24 héten meg a szűrés. Soknak találom. Mármint az időt. Ezért gondoltam, hogy a 24.hét körül el kellene menni 4d-re. Viszont a nemét a 30. hét előtt nem szeretném megtudni. Mert Apa úgysem bírná ki a végéig. Újítani fogjuk a gyerekszobát is, és a tapétát úgy választanánk, ha a legkisebb is fiú akkor lehet fiús -verdás vagy amit Bence kitalál. De ha esetleg kislány akkor valami köztes kellene. Na ezt most jól leírtam, de értitek, ugye?

királylány

Csillag,
pedig van, a gömbölyödő pocakod is ezt mutatja :wink: :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Csillag ott van a baba, ne izgulj. Nekem sem mindig mozog sokat, illetve nem mindig érzem. Van, hogy este lefekszem és semmi. Ott van, jól van csak még van neki bőven helye.

királylány

Köszönöm lányok!!!
Nagyon aranyosak vagytok!!!!
imádlak benneteket! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ne viccelj, ezért vagyunk egymásnak! Együtt sírunk együtt nevetünk!! :) :) :) Inkább többet nevessünk! :D :D :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

egyetértek!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Maccsot nem láttátok? Olyan régen járt erre...

szilvás76

Én ugye február 15-én a moziban éreztem először, az egy hónapja volt. Közben alig-alig, most kb 1 hete érzem rendszeresŰ(ebb)en...
:-) Még van hely salsázni, így ritkán érezzük. 1-2 hónap, és lerugják a belső szerveinket, akkor majd mindenki visszasírja ezeket a "békeidőket"! :lol: :lol: :lol: :lol:

szilvás76

Szép napot a kis mamiknak és a kis babóknak :)

sucer fejfájásom elmúlott de pihenni nem tudtam egy kiadós séta és bevásárlás jót tett :)

csillagfeny : én is csak reménykedem hogy kislányosak vagyunk remélem jövő héten mind kettőnknél kiderül :)

királylány
pontosan ahogy mondod valamikor jobban mozog van amikor nem is érezni mondjuk nekem az elmúlt 3 napban látni is lehet ahogy mozog nem csak érezni

DE MINDENKINEK TESSÉK VÉGRE MEGNYUGODNI OTT VAN AZ A KIS MANÓ CSAK HOL LUSTÁBB HOL AKTÍVABB :)

szilvás nekem már most néha olyant rug hogy oda tudnék pisilni :oops: persze apja olyankor jót nevet ahogy rohanok a fürdőbe és dörmögök a babához :)
Vendég

Dia,
ja olyat én is kaptam, de a kiskönyvem nem igen van a kezemben. Majd a genetikai UH után megyek a védőnőhöz. Vhogy az enyém nem kiváncsi rám sokszor, eddig 2x voltam nála, a 9. és a 13. héten, azóta se. A festést értettem, tök jól leírtad :wink: :wink: , és meg is értem.

Ti sűrűbben mentek a védőnénihez?

Vanilla,
te dörmögsz???? Már ezen jót nevettem :D :D . Örülök, hogy nem fáj már a fejed!

Képzeljétek 10 órai-ztam és egy morzsa be a melleim közé.... na de ma alulgombolós body van rajtam (nem röhög senki, ugye, fázós vagyok no :oops: ) , így se felülről, se alulról pólóemeléssel a morzsát eltávolítani nem lehet. Mivel most egyedül vagyok a wc-re se mehetek ki.... az előbb megpróbálkoztam felülről kitúrni azt a nyamvad morzsát, de a piszok ripityára tört és gurgulázik a body és a hasam között.... itt röhögök magamon :D :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ezen nagyon jót röhögtem!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Lelki szemeimmel elképzeltem, mert én is body-t hordok. UUUUUUUUUtálok fázni, elég öregasszonyos, de én is vállalom! :-)

szilvás76

Sucer!
átérzem a problémádat!
de elég érdekes mutatvány lehetett

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvás, gratulálok a jó hírekhez és a kislányhoz!

babaimádó
Kép
babaimado

ÉVI?TÜNDI?merre járnak?csak nem bandáznak?engem meg itthagytak?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvás, annyira jó, hogy minden rendben volt az uh-n.
És gratulálok neked is a kislányhoz!

Csillag, ott a baba és kész.

Nekem, most a a doki elmagyarázta, hogy kis kaparást kellene éreznem, na ilyen többször is volt! :D :D :D
És szerdán kis bugyborékokat is éreztem szétrobbanni, azt mondta az is jó!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Szilvi,
azért jó tudni, hogy nem vagyok egyedül a body hordásommal.... 8) 8) , én is itt derültem magamon :D :D

Csillag,
most még bírok hajolni... mi lesz pár hónap múlva? :shock:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bébibogyó már most hiperaktív.... :)
Olyan gondom nincs, hogy nem érzem.

Olyan fincsát főztem ebédre, hogy le is fotóztam, majd este beszúrom nektek! :P

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sucer hi-hi-hi :lol:
Na ja, jövő hónap ilyentájt belevágunk a felújításba. Hmmm. Nem lesz egyszerű, mert falat is bontunk.

Én most nagyon fázom. Brrrrr, olyan hideg van.

Védőnő engem 4 hetente lát. Mindig beírja a következő látogatás esedékes időpontját. Igaz még nagyon fiatal, kezdő, de lelkiismeretes és nagyon kedves, aranyos.

Én is hiányolom a többieket. Maccs is nagyon régen volt erre. Meg Bekri.

Vanilla maradt még lángos? Vettem hozzá mindent meg a túrófánkhoz is, hátha nekifogok valamelyiknek. Megenném, de jobb lenne ha elém tennék. Mert főzni tudok, na de sütni.....azzal csak próbálkozom. Van ami nagyon megy, de a pogácsámmal speciel ölni lehetne :lol: Apa a krémes sütiket szereti én az egyszerűbbeket - muffin - egy időben sütögettem sűrűbben, mostanában nem. Na majd meglátom mit alkotok a hétvégén.

királylány

Sucer!
Én már cipőmet alig kötöm be :(
Gugolni kell mindenhez!-azt mondják...de az sem igen megy
:(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika,
most ne is merd beszúrni a képét, 1 órával az ebéd előttt, mert éhen halok.... 8) 8) 8)

Dia,
ezen baromit jót röhögtem, mármint a "gyilkos" pogácsán :D :D :D.
Én is főzni bármit, na de sütni.... na ja próbálkozni kéne. A múlt hét végén sütöttem sütit, ami meg is sült úgy ahogy, csak éppen a sütőt állítottam be bénán, mert felül sütött, alul nem... de a családom hősiesen ette a sütimet, pedig esküszöm nem vagyok sértődős :D :D :D :D A védőnéném nekem is fiatal, de lelkesnek nem lelkes. kedvesnek kedves, de nagyon könyvszagú és hivatalos. Szóval ha őszinte akarok lenni, nem hiányzik... :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Csillag,
a hajlongás már nekem is kifejezetten kellemetlen. Csak olyan furi, mert a pocim még egyáltalán nem nagy.... ezért mondtam mi lesz nyáron??? Ha egyenesen állok, akkor már akkora a pocim, hogy nem látszik a lábujjam.... ez akkor már nem is olyan kicsi? Pici hegyes pocim van.... tényleg ígértem nektek poci fotót... majd este, csak otthonról tudok feltenni.

ki mit ebédel??? Nem vagyok normális, ez az önkínző szakkör...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

:D
én gyorslevest...
:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

akkora, hogy akkora.... tiszta dilinyós vagyok :shock:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

én is azt fogok enni, májgombóc leves, de Apa feljavította sok zöldséggel :D . Másodiknak? Nekem halrudacska újkrumplival és tartárral.....úúúúúúú basszus!! A tartárt otthon hagytam :? :? :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

királylány ne aggódj valahogy én is igy voltam még régen de azóta amióta ezt az oldalt böngészem valahogy minden sikerül :)
hétvégén megkaptam citromos álmot szeretnének enni be is vásároltam már hozzá :) :shock:

most hogy megemlítetted a lángost éhes lettem, ma nem kell sokat főzni nagyon egyszerű a menü tojásos nokedli salátával meg van tegnapi leves is és lángos i :)

juj tegnap apa vett nekem füstölt főtt tarját piros kaliforniai paprikát + zöld erős paprikát sajtot hozzá meleg tescós kenyér lányok én úgy be ettem hogy utána mozdulni nem tudtam :) persze pocaklakó sem ficánkolt utána :)

felújításról annyit most csináltatunk még egy beépíthető tolóajtót meg ne kérdezzétek mennyi mert sírni tudok ha rá gondolok és még a mosogatógép re építettjük a mosogatónkat vagyis egybe lesz a kettő , állítólag vasárnap jön az asztalos a tegnap helyett áááá :roll: előre félek mi lesz itt megint pápá nyugodt vasárnapom :(

hajolás még megy nekem de fáj a hasam alja utána mivel a baba már köldökömnél táncol igy fuuu mindent guggolva csinálok inkább hajolás helyett az bevált idáig :P
Vendég

ezeket szerváltam...cakk pakk... 600-ért :D

Kép

a semminél ez is jobb :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

és ha fiúcska...aludni akkor is jók lesznek...(naci és a pöttyös body) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

jaj de szupikkk nagyon tetszenek :)

nekem van egy címem házi készítésű badyik és csak 350 ft/ db mind ujjak ha valakit érdekel szívesen adok címet :)
Vendég

második?szilvás gombit kértek a gyerekek..hát megkapják:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

vanilla...dobd nyugodtan ide :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hálozsák 500 ft, kantáros nadrág 600 ft, gumis nadrág 500 ft, bady 350 ft, rugi 700 ft, kardigán 500 ft , pizsama 1000 ft, kiscipő 120 ft, takaró 400 ft, tavaszi-nyári sapka-kalap 220 ft,kendő 250 ft, hajpánt 100 ft, poló 300 ft, rövid nadrág 270 ft, gyerek pamut harisnya 400 ft, gyerek pamut zokni 120 ft, gyerek pamut térdzokni 210 ft, női pamut zokni 120 ft, női pamut térdzokni 210 ft,férfi pamut zokni 120 ft.

Ezek mind újak,és saját készítésű.

A ruhákat fiú és lány színekben készítem, és minden méretben.

Ha érdekel erre a címre irj cicus105@vipmail.hu

TEL: 06-70-307-62-45.
Vendég

kép nincs véletlen?
csak mintának....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ha irtok neki küld képeket anyag mintát szerintem nagyon megéri :)
Vendég

de nekem van képem is meg minta is mert küldött 2 napja
Vendég

azt is feldobod? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

beteszem a g-maiba és ott megtudjátok nézni mondjuk igaz csak bady , rugdalozó , és kispléd képet kértem , de irjatok neki és küld bár miröl !!
Vendég

öcsém megsiratott....bele akarszállni a gyerekágyba és szekrényt akar babónak csinálni :? :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

köszikeeeee

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

Csillag és ha fiú lesz????

itten vagyok, csak vérvételen voltam, aztán hazafelé bevásároltunk... aztán ledőltem, mert elfáradtam nagyon...

nemsokára felrakok egy levest (pulykaszárny, pulykanyak és csirkecomb lesz benne) és a párom fog valamit kotyvasztani csirkemellből...
a héten nem sok értelmeset ettünk és egy kicsit elegem van a szendvicsből a spagettiből és a tojásrántottából... :? :? :? :?

kicsit később jövök még, most megyek répát pucolni!!! :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

na feldobtam :)
Vendég

Tündi
aludni akkor is jó lesz :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

remélem ezzel kicsit segítettem
Vendég

Jajj Csillag elképzeltem a tesódat, ahogy bemászik az ágyba :lol: de aztán elolvastam mégegyszer :lol: Aranyos, rendes tőle nagyon. És nagyon aranyosak a cuccok. Én még nem vettem semmit és még nem is veszek, majd a nyár elején, addigra kiderül melyik tábort gyarapítjuk. Egyszer ilyen érzésem van, egyszer meg olyan.... :roll:

Sucer: pörköltet ettem nokedlivel. Ez volt a maradék. Nekem jutott.
Szegényt jól megtömtem. Pedig nem ettem sokat. Tegnap is így járt. Ebéd után 1.5 órával kezdett el dorbézolni :lol:
A pogácsámmal tényleg dobálkozni lehetne, de jajj annak akit eltalál :lol:

Vanilla ha lesz energiám meg kedvem akkor valamelyiket kipróbálom a hétvégén. Felújítás nálunk lesz ám felfordulás :shock: Lehet jobban járunk ha kiköltözünk addig anyósomékhoz.....
Nagyon barátiak ezek az árak, na mejd megkukkolom.....

királylány

hát én anyagilag nagyon megszívom nyárra...se táppénz...se gyes...marad acsp és párom fizuja :( amíg meg nem szülök...lehet TGYÁS sem lesz...de majd Tündivel kitalálunk valamit...én annyira nem vásárolgatok nyáron már :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

közben találtam még képet azt is felteszem ebbe a mappába sapkáról háló zsákról zokniról
Vendég

Tünde...
vagy max továbbadom :D
nyertem még 2 aukciót...az is lányos...muszály hogy kislányunk legyen :D

Kép

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

a 3 összesen 560ft volt :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

szerintem épp ez a jó ezekben a kis rucikban hogy olcsók ujjak és még tetszetősek is !

nekünk sem telik nagy dolgokra még jó hogy mindent kaptam meg volt és csak minimális dolgot kell venni , türcsit tisztálkodási szereket , textil pelust, plédet, és 4 db új bodyt , cumis üveget és ennyi minden de tényleg minden megvan még pelust is kaptunk tesómtól egyenlőre 50 db pamperst de ajándék lónak ....
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?