Új privát üzeneted érkezett!

lányok ezt hallgassátok végig, szerintem olyan szép a végén a repperek :arrow: az elején a kisfiú meg minden híresség... ááááá szerintem nagyon szép, még ha valaki ezt a számot nem is szereti.

http://www.youtube.com/watch?v=3KmU8H3iJVM

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

ezt a tetőt átadom bettynek, ha neki nem akkor ki is a köv? ancsi azt hiszem te tesztelsz a hétvégén?

Ancsu

ancsuka

A mai hőm felment szépen, úgy, ahogy annak lennie kell :wink: még soha nem láttam ilyen uh képet, mint tegnap :!:
Látszódott, hogy van hasűri folyadék, azaz a tüsző megrepedt az uh előtt néhány órával :!: :wink:
nagyon örültem neki, csak furcsáltam, hogy már egy hete fáj a derekam és nem szűnik meg, szurkált a hasam egészen alól és olyan volt, mintha kezdenék felfázni, de nem az lett hál'istennek :!: :wink:
Ja és a mnyh 12mm :!: :lol: aminek megint csak örülök, de nagyon :!: :wink:
Betty kérdezte is, hogy hogy növesztettem azt oda :lol: :?:
Nagyon drukkol az orvosom is, ahogy Ti is, köszönöm nektek, mi mindent megtettünk a cél érdekében, de megmondom őszintén egy kicsit féltem, hogy nem lesz már pé-m, volt tojásf. is, de mégis :!: :wink:
Továbbra is bízom a spontánkodásban :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, hajráááááááááá, örülök az eredménynek.

Ancsu

ancsuka

Vanili
Ez aranyos volt, de nem vagyok fáradt, mert nem tartott sokáig sajnos :lol: api hamar "feladta" :lol: :oops:

Ancsi
Rajtunk nem fog múlni :!: :wink:
Megy a drukk a pozi tesztért, majd megírod, ha csináltál :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És a pihenés :?:

Ancsu
Köszike :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu- Köszi, a tetőt elfogadom :D

Suzy- Ezek nagyon szép eredmények, drukk a spontán hónapnak++++ :D

KépKép
gyancsi

Ancsi
Köszi :wink: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Minyá visszaolvasok, mai tesztek:
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vanili, küldöm a salit, remélem már ott van.

ancsi majd teszek fel képet fifikéről, de most nem mert sietek lekéstem a buszt így visszajöttem de megy mgint fél kor azt el kell érnem. Sajna csak egy kocsink van azt meg apa viszi minden nap.

Tűt remélem anyum vesz.

Suzy nem én adtam be hanem anyu, én nem merném, de anyu is elég bébán csinálta mert eléggé fájt, nem tudom mit ront el :?
meg kellett oldanom valahogy a beadást, ti is mondtátok hogy lehet meg rá is van írva. most sikerrel járunk mert mindenki keze munkája benne lesz. :wink:

puszi lányok

Ancsu

ancsuka

betty, látod ott van az a csík igaz nem erős de ott van. de szerintem nem gyengébb mint a többi

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Így van, sok sikert és anyud egy hős, az enyém tuti nem adná be, a nővérem adta be nekem egyszer :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty- Szerintem a mai erősebb , mint a tegnapi, kb olyan mint a tegnap előtti :!:

KépKép
gyancsi

Betty
Én úgy látom, hogy ez egyforma az ET+14-el :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty szerintem pedig igen is erősödött valamennyit a
csík.Tehát lennie kell ott valaminek! :D :D Babókának persze! :D :D

Kép
Kép
szintus

Ez baba szerintem, lehet az első teszt még tényleg a szuri volt, aztán haványodott, de most megint erősödik :D

KépKép
gyancsi

Na végre visszakaptam a gépet Bogitól! :lol:

Betty! Én úgy látom tegnapi halványodás után ez erősödött megint!!! :D Komolyan!!! Drukkok mennek továbbra is!!! :D

Suzy! Csodaszép görbe lesz ez!!! Ügyesek voltatok, hogy így elcsíptétek pé-t! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Suzy- Én is pont ezt írtam, szerintem is az a kettő hasonló erősségű, a középső meg picit haványabb :!: :wink:

KépKép
gyancsi

Én készen vagyok, kiszámoltam hogy 8 nap után mennyi hcg van a szervezetemben egy fél szuri után: 12,6. Akkor kérdem én mit mutat a 20-as teszt mááá :?: :roll: Ha meg baba van, miért nem erősödik normálisan :?:
De többet ezen nem agyalok, mert ugye a mai teszt függvénye volt, hogy beadom e ma reggel a szurit, amit tegnap kellett volna, vagy nem.
Hát be is adtam gyorsan, úgyhogy több teszt nuku :lol: :lol: :lol:
legalább nem tudok ezen agyalni....hétfőn úgyis UH, azt majd kiderül mi van :wink:

Látom tegnap este még elvoltatok :lol: :lol: :lol:

Melinda jó kikapcsolódást a hétvégére :!:

Szuzy
bakker, hétfő ünnep :?: :shock: Akkor ma felhívom a klinikát, beszélek az asszsztenssel hogy mi legyen....köszi, hogy szóltál
:shock: :shock: :shock: :shock: miiiiiiii :?: :o Én tiszta hülye vagyok, sztem nem vagyok 100-as, most számolom :roll:
keddre esik a 21. nap :lol: :lol: :lol: :lol:

Hogy felment a hőőőd :o :!: :wink:

Gyancsi
hogy vagy :?: Pontosan mikor tesztelsz, holnap :?:

Pusszantás mindenkinek :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Lucuzs
Már a lánykád is gépel :?: :lol:
Reméljük lesz is belőle valami :wink: mi mindent megtettünk :!: :lol:
Köszi és örülök, hogy itt vagy nálunk is, mert ugye azért a szemünk még jó... :lol: :lol: :lol:

Ancsi
Akkor egyre gondolunk és látunk :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Elvette az agyadat :?: :lol: Én ezen már nem csodálkozom :!:
keddre drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, mert az lesz a mérvadó :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty ERŐSÖDÖTT!!!! Ne felejtsd el, hogy tegnapelőtt plusz tegnap esetleg látszhatott valami a szuriból. A mai viszont a baba! Jól tetted hogy beadtad a szurit (mondjuk az sem mellékes hogy nem jött meg neked, azért ne felejtsük el ezt sem...). Betty a babád megkapaszkodott, és termeli a hcg-t!!! És akkor drukkok az uh-hoz!!! Puszi!
Vendég

Suzy! Nem, azért még nem gépel! :lol: :lol: :lol: Halász Judit koncertet nézett dvd-n. :lol: Mondjuk én raktam be, mert imádom én is, de aztán ideült, én csak hallgatni akartam. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Betty!Azt hiszem ez egyértelmű!

KépKép KépKép
kamilla*

Gyancsi igen, gyorsan ment, szerdán hívtam a dokit. Szerencse hogy evidenciában tartott, mindenképpen a 12 cn előtt akarta megcsinálni. Drukk a hétfői teszthez!! (előtte légyszi NEEE)

Bri drukkok Neked is!

Suzy ezek szupi hírek, tök jó hogy időben látta a doki, hogy mi a helyzet!

Puszi
Vanili
Vendég

Sziasztok!

Jó korán kelt ma mindenki! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Nemsokára megyünk el, Anyumék meghívtak ebédre minket, meg kapunk tőlük egy mosógépet, meg a kisszobába egy padlószőnyeget :shock: :o :lol: Úgy látszik rájuk szakadt a bank :lol:
Ha majd kiszárad a teszt, akkor úgy is felteszem, mert azért úgy sokkal jobban ki lehet majd venni az erősséget :wink:

betty615

Lányok tegnap este éreztem először a magzatmozgást,pont olyan mint a kisfiammal volt.Olyan jó:)

KépKép KépKép
kamilla*

Bri!
Na átraktam az angol szövegre.
Nagyon drukkolok,h maradhasson ez a vonalzó neked.
Jaj súlyadó?Akkor jön a miénk is :twisted: Mondjuk nekünk nincs ilyen kavarodás,ez az egy kocsim van.
Aztán óvatosan a rohangálással és idegeskedéssel!

Meli!
Jó utazást!Biztos észre veszik a fogyást,6 kg már látható :wink:

Suzy!
Nem semmi a pé-d.Jó is meg rossz is,h ennyire érzed,kicsit talán inkább jó,mert ugye a cél érdekében kibírjuk a fájdalmat.12-es mnyh?Ejha!!!Akkor minden adott a sikeres spontánkodáshoz!

Ancsu!
Cica képet én néznék,biztos nőtt már :lol:
Szuri beadáshoz fájdalom mentesítőt küldök :arrow:

Gyancsi!
Hát nem akarom elkiabálni,de mintha enyhülne az émelygés,de lehet,h csak azért,mert tegnap összeettem mindent
:oops:
Már nagyon várom én is a tesztedet!Ha eddig kibírtad,akkor a hétfő már igazán nincs messze.Tényleg erős idegzet kell hozzá.
Dohányzóasztalt a Möbelix-be vetted?
Zbinyek nagyon sokat dolgozik.

Betty!
Tesztre nem mondok már tényleg semmit.
:roll: Keddi uh-n mindenre fény derül,reméljük.
Jó a "B" betűd :lol:

Kamilla!
:lol: Nekem még 10 hét mire érezhetem.

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
Ez tök jó, jó étvágyat az ebédhez :!: :wink: majd gyere várunk :!:
Sztem időben lett kész az a szoba... :wink: én nagyon bízom az erősebb pozi tesztben továbbra is :!: :wink: muti majd meg a szőnyeget :roll: :wink:

Gabi
Na látod, milyen szép babásat találtál :wink: nagyon édi :wink:

Vanili
Hogy vagy :?: vérzel még :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kamilla
Biztosan fantasztikus érzés lehet :wink: olyan jó neked :wink: :roll: de hamarosan nekünk is az lesz :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu!
Hát jól összeszedték a népet ehhez a számhoz!Tényleg szép.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:
Kellemes hosszu hétvégét kivánok lányok :!:

vanili :!:

Végre megtalálták a baj forrását és kiszedték ami nem odavaló, hiszem, hogy a következő beültetésed sikeres lesz drága :wink:
Nagyon szoritok Érted++++++++++++++++++++++++++

Melinda :!:

Örülök, hogy megjött és végre elkezdheted szedni a fogigátlót, majd április elején indul a mandula, amely sikeres lesz :wink:
Megy a sok drukk+++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Annyira örülök, hogy minden rendben talált a doki és hiszem, hogy a tegnapi akciótok sikeres volt :D
Drukk a spontán babához+++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Nagyon drukkolok továbbra is, hogy kismama légy :wink:
Szoritok a hétfői UH-hoz++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Nagyon szép a fotód a kicsiről :wink:
Megérzésed szerint kislány lesz :?:

Klasz a vonalzód :wink:

Bri :!:

Megy a sok babaragacs+++++++++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Hála Istennek nem vagyok IR-es az inzulin és cukorértékek is jók, viszont a magas TSH-ra a reggeli 1/2 szem LETROX-ot megemelte 1 egészre a dokinő.
1 hónap mulva megyek a körzetihez ujabb csak TSH vv. beutalóért, amelynek az eredményével kell majd visszamenjek az endokrinológushoz.
Még az immunológia vizsgálatot szeretném megcsináltatni, de azt majd Debrecenben, csak ott van rá mód.
Egyelőre ennek is nagyon örülök, hogy az IR már ki van zárva és valószinü, hogy a magas TSH miatt volt az ujabb sikertelenség.
Egy biztos, hogy legközelebb nem fogok addig kezdeni, amig be nem áll a normál szintre :wink:
Az ember mindig a saját kárán tanul :shock:

Megy a sok drukk a kétcsikos tesztedért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok

Gabi, gratula a 7.héthez! :D Ti megnéztétek a kisfilmet a bmc-ben?Csak azért kérdezem, mert a bnőmék voltak leletegyeztetésen, pont a 2.napon volt és azért nem kezdhették el, mert nem látták a kisfilmet! :shock: Mi sem láttuk...nem értem!

Betty, szerintem minden rendben lesz, szerintem erősödött!Mikor is kell menned a dokihoz?

Suzy, hajrá spontánkodás, tegnap mi is ezt csináltuk, szerintem nekem is volt pé-m! :D

Bri, jó, hogy mondod a súlyadót (20ezer), mi is most kaptuk meg, meg még mellé kaptunk egy 8500ft-os csekket, azon a címen, hogy mindig késve fizettük be 2007óta. :shock: :twisted: Rohadjanak meg!Együtt küldték a kummunális adóval (16ezer) a szemétszállítással (25ezer)és a talajterheléssel (18ezer)!Ezen egy kicsit felhúztam magam!

Mindenkinek nagyon drukkolok!
Vendég

Angyal!
Hát ez jó hír!Drukkolok,h a TSH rendbejöjjön.
Megjósolták már többször,h lányunk lesz :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Angyal, örülök, hogy nincs IR-ed! Drukkolok, hogy a tsh-d is rendbe jöjjön minél hamarabb!
Vendég

Zsu!
Mi sem láttunk semmit a BMC-ben.Akkor biztos megszigorították.Ki az orvosuk?
Jó a vonalzód :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Köszi drága :wink:

Értem, akkor a jóslásból gondolod, hogy kislány lesz :D :D
Vendég

Angyal!
Hát eddig sok minden bejött,lehet,h ez is.

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu :!:

Köszi aranyos vagy :wink:
Te megcsináltattad már az IR vizsgálatot :?:
Vendég

Ugy legyen :wink:
Vendég

Angyli
Köszi, Neked is a legjobbakat kívánom :!: :wink: ez nagyon jó hír, akkor valszeg a tsh volt a baj :!:

Zsu
Akkor azonos programunk volt :lol: tuti, hogy volt pé-d, annyi hormontól :roll: :wink: hajrá spontán+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nektek is van fizetnivaló rendesen :shock: a szemetek :!: :evil:
talajterhelés :shock: :?: na az meg már mi :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi, nekik is a drnő az orvosuk.Neked is nagyon szupi a vonalzód! :D

Angyal, nem voltam még IR-en, várom a pénzemet, és utána megyek!
Vendég

Angyli
Nálatok volt a családban pajzsmirigy probléma :?:
Én félévente nézetem, mert anyukámnak is magas :!:
Hiszem, hogy sikerülni fog beállítani :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, mi még nem csatlkoztunk rá a csatornára, és ezért van talajterhelési adó!
Vendég

Látom még mindig pörögtök nagyon :lol:
Mi most nemsoká megyünk, de még jöttem kicsit, nem hívott Anyu még :wink:

Zsu
Kedden megyek dokkerhez majd :!:

Angyli
de jó, hogy jó lett az IR-ed, pajzsmirigy is reméljük rendbejön a gyogyitól :wink:

Szuzy
még nem is meséltél részletesen, milyen volt a tegnap estéd :lol: :lol: :lol:
Megmutizom majd a szőnyeget is (ha kapunk vmi jóót :roll: )

Gabi
én akkor is fiúra tippelek :lol:

Kiszáradt a tesztem, de még nincs fent gépen, most meg várom Anyu hívását, szal most a telómat nemtom kikapcsolni, mert ki kéne venni a memory kártyát, úgyhogy majd ha jövök, felteszem :wink: erősebb...de akkor sem értem :roll: :lol: sztem már nem is fogom :lol:

betty615

Jah, és mi is kaptunk súlyadót tegnap a kocsira 23000 :evil: :evil: de a kibaszott utakba kitörik a kocsi kereke, olyan rosszak, persze fizess vazze, mert az kell :!: :roll: :twisted:
Meg komunális adó, meg kutyafasza....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

betty615

Mi is kaptunk ilyen "apróságokat", de ennyit azért mi nem fizetünk :shock:

Betty

egyébként milyen kocsitok van, mert a férjecském kérdezte kedden, hogy milyet is kell figyelni a parkolóban :?: :lol: mondtam opel :!: :lol: ugye nem tévedtem nagyot :?: :lol:
mire vagy kíváncsi drága :lol: :lol: :lol: :?:
egyébként a férjem (meg persze Én sem) szereti ezt a tudatos sexet, de ha most ezt kell tenni, akkor ez van :!: :roll: :wink: és még sajnálja is meg az ember :lol:

Ezt már nem is lehet érteni, kár ezen már agyalni, majd az uh :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Hogy még milyen adókat találnak ki :?: :roll: csak, hogy fizessünk :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy :!:

Igen sztem is a TSH miatt nem sikerültek az eddigi beültetések.
Senkinek nincs a családban ilyen problémája.
Én is bizom benne, hogy sikerül beállitani normál szintre :wink:

Zsu :!:

Nekem a körzeti adott beutalót a diabetológiára, ott a dokinő kiirta a terheléses cukorra a papirt, és annak az eredményéért mentem vissza a kórházba, ahol az asszinsztens kinyomtatta a leletet és azt vittem a dokinő háziorvosi rendelőjébe.

Igy TB-re ment az egész nem kellett fizetnem érte.

Betty :!:

Bizom a legjobbakban :wink:
Vendég

Betty!
Milyen autótok van,h ennyit fizettek?

Zsu!
És nektek?

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: