Sziasztok!
Üdv a régi, az új és az új-régi tagoknak!
Rodi!
Tegnap gondoskodtál róla, hogy többször is meghatódjak a soraidon (és ezzel biztos nem voltam egyedül), köszi!
Örülök, hogy ennyire jól sikerült az estétek! És igen, persze, a két csíkot mi is látjuk!
Babicsek!
Így már értem, hogy miért nem bízol a babában. Akkor remélem, legalább időben megjön, még egyszer utoljára, hogy aztán jó sokáig ne jöjjön.
Sikerült beszélni a pároddal inszem ügyben?
Vius!
Sajnálom, hogy ilyen komoly gond van a pároddal. És ha jól értem, akkor simán nappal is előfordul, hogy nem vesz levegőt, nem csak éjszaka? Remélem van rá valamilyen megnyugtató megoldás! Nála mikor derült ez ki? Nem lehet valahogy Darinkát megvizsgálni, hogy örökölte-e, vagy csak később alakul esetleg ki? Bízom benne, hogy nem örökölte!
Csodálatos a kicsilány!
És az ikrek is aranyosak!
Nati!
Köszi a választ, máris okosabbnak érzem magam.
Hú, te már holnap mégy a doktornőhöz! Ugye várod már? És mindjárt kezdődik nálad is a következő lombik!
Lucuzs, Rodi!
Sajnálom a hányingert, rosszullétet. Remélem hamar elmúlik, és aztán jönnek a nyugis hetek.... Bár olyan hamar eltelik az a 9 hónap, hogy mindjárt a kezetekben lesznek a babák!
Bikfy!
Ez a havazás engem is meglepett, pedig már hetek óta mondták, hogy jön, jön. Durva, hogy milyen sűrűn esik most is. Én nagyon szeretem a havat, de így március közepén már inkább a tavaszt várom...
Monic!
Sajnálom, hogy így elmaradt a programotok.