Sziasztok!
Ahogy olvasom, én csak maradjak csendben...
Szandra, ha nem beteg soha nem kel fel. Igaz, mások jóval korábban fekszenek az enyémek meg 9 előtt soha, de 9-re Szandra gond nélkül megy az ágyába. Van, hogy már ott áll a rácsba kapaszkodva, hogy tegyem be. Bár nemrég ez még nehezebben ment, de az éjjelt akkor is átaludta, csak még kivetette magát párszor.
A bölcsiben is szépen alszik, semmi gond vele. Már volt, hogy rosszalkodott is. (szaladgált más kislánnyal és kiabáltak).
Cumit már nem adnak Neki, csak alváshoz, és ha ezt meg tudták oldani, akkor úgy logikáztam, hogy elfogadta a gondozónőket, mert amúgy biztos sokat sírna.
Tündi, aranyosak a lányok!
Luca nagyon ügyes az ottalvással.
Linda, olyan fura, hogy szó sincs az alvásról. Eszembe jutott, hogy Roland már első nap sem akart velem hazajönni. Elkéstem, mert mire felmentem már széttették az ágyakat és én a fiamat úgy húztam ki a teremből, hogy egy ideig még kapaszkodott a szilvás ágyacskájába és ordított, hogy hagyjam ott aludni. Meg kellett ígérnem, hogy másnaptól maradhat, csak akkor jöjjön velem haza. Úgy visított, mintha a gonosz mostoha ment volna érte. Vicces volt.
Nem lehet olyat, hogy benn marad a teremben egy fél órácskát, amíg a többiek lefekszenek? Csak hogy lássa, hogy mi történik olyankor.
Vérvétel?
Hajni, remélem mára már mindenki jobban és Te is jól tartod magad! Abi hány hétre is érkezett? Még a végén együtt szülinapozik Lalival.
Eszter, nekem az a szerencsém, hogy Dorina sokat segít, mostanában Ő fürdeti a kicsiket, hogy nekem ne kelljen este a munka után, mivel fél 8 van min. mire haza érek.
Anyóst már nem is említem, néha totál kivagyok tőle. Ezért is kell Dorka, mert Ő gondolkozik.
Amúgy már nappal/szabadban dolgozom, így a szabadnapon érem utol magam, amikor egyedül vagyok itthon.
Édes csajszi Glória!
Ezt a két copfot lassan én is kipróbálom.