Új privát üzeneted érkezett!

Luna: Hát akkor ezért nincs csomagom :( :(
Vendég

Heni, en nagyon is elkepzelem hogy ram (vagy rad) ejjel jon ra a szulhetnek :D:D tudniillik mindket esetben igy esett velem, ejszaka indultam, raadasul mikor Manci szuletett tok egyedul voltam otthon a 7 eves nagyobikkal :)
Engem aztan be ne fektessenek majd inditsanak, kivarom en az idot itthon es megyek ha menni kell :) Na persze ha nincs kulonosebb oka, hogy otttartsanak :)

luna6

Nekem a főorvos a dokim és neki ez a szokás,hogy a kiírt napnál pár nappal korábban befektet... Marcellal nem bántam, mert gyorsan jött, magától. de most is így legyen... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

En mondjuk nem kedvelek ok nelkul korhazban fekudni :) De nekik legalabb bevetel... amugy az elsot 42,5 hetre szultem, ha a kiirast nezzuk es nem fektetett be a dokim (osztalyvezeto volt o is) egy nappal sem elobb. Kepzeld ha engem befektetett volna a kiirasnal 2-3 nappal elobb, jo ket es fel hetet dekkolhattam volna ott :)

luna6

Mondjuk nalam azert is lenne igazanpraktikus vegig itthon lenni (nem hiszem, hogy a magankorhazba befektetnek ok nelkul, tudjak, hogy az draga buli lenne napidijert) mert amint en valamiert kiesek a forgalombol a csajom kimarad a sulibol :) Jo lenne ha emiatt nem maradna le az ev vegerol... bar lehet o nem banna? :D

luna6

KONKRI: Igen, azért kell a kúp, mert nem lehet tudni, hogy milyen lesz az első kakálás...császár, vagy gátmetszés után jó az ha van egy kis segítség...
Nálunk a viziten mindig rákérdeztek a székletre.
Nekem így is szorulásom van, meg egy kis aranyerem.
Szóval inkább viszek magammal.

Kép
rozsa1979

..................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.niki 2010.03.11 15:41-kor.

Kép
Kép
sz.niki

Hát sziasztok!

Bibócska: Sok kitartást kívánok! Minden rendbe lesz! A barátnőm is bent feküdt az utolsó 2 hónapban (ikerterhesség volt) és úgy indította el a doki 38. héten, mert már nagyon rossz volt neki 35kg plusszal, de a gyerekek maradtak volna még! Szóval kitartást.

De azért most eléggé beparáztatott, mivel én abszolút nem állok sehogy sem! Egyedül a babakocsi van meg meg pár ruha, de ennyi. A dolgozót még nem költöztettük át a 3. szobába, még ki kell festeni, el kell tervezni, hogy melyik bútor merre, nincs ágya, babakelengyéje, semmi. Pont mondtam a férjemnek, hogy lassan el kellene kezdeni tervezni, bár ő Pató Pál minden szempontból, úgyhogy ha nem cseszegettem, akkor utolsó héten lesz kész minden. Ja és én április végéig dolgozom. Mondjuk a barátnőmék mindent azon a héten vettek meg, amikor a baba született - 1 héttel előbb jött.

Én meg hulla vagyok. Ma ment vissza a sógórnőm izraelbe - ergo este 11 után ment el tőlünk, nekem meg 6-kor kelnem kellett. Úgyhogy asszem megyek is aludni. Remélem fogom bírni a munkát április végéig, mert nem szívesen hagynám ott az érettségiző osztályomat - meg a többieket sem.

Heny: nem semmi a bank, de sajna nekik mindent lehet. A pénzed jó, de ha nem fizetsz, akkor már ők szabnak feltételeket - röhej! Próbáld elintézni, hogy a postás hozza ki.

Luna: olvasom nálatok is szokás a 'túlhordás', mint Izraelben. A férjem unokatesója még mindig nem szült meg - 42. héten van.

Geo: jobbulást! Remélem elmúlik a migréned.

Detti

Kép
bhdetti

Luna: azt hittem már kint voltál. Hát akkor a te dokid se siette el a dolgot.
bhdetti

'csak' 5,5 eve elek itt, ugyhogy itt ez lesz az elso szulesem... idegen nyelven :D:D:D:D
azert ellenorzesekre be kellett jarnom, de nem volt semmi olyan eredmenyem ami miatt ott akart volna tudni a korhazban... biztos sejtette, hogy kicsit elszamolta azt a datumot :D:D de azt a 2,5 hetet nem kivanom am senkinek :D az ember rakeszul a datumra es a vege azert mar nyugos lesz meglassatok...es akkor csak nem tortenik semmi, napokig es hetekig. es akkor az ember lanya mar azt hiszi, o lesz az elso terhes aki igy eli le az eletet elefantkent, mert ebbol mar sosem lesz semmi :D:D

luna6

Luna tényleg nem erre gondoltam, de hasonlóra. Lécci kűldd a receptet, vagy írd le, hogy megcsinálhassam.
Mostanában úgy ennék ilyeneket, de ugye nem lehet lisztes.
1000 köszönet :D

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

leirom en, csak varni kell kicsit, mert balgasagom a szamitogepen tarolja a receptjeit (mert nem tanulok sosem semmibol :D) es a gepunk ugye nincs eppen keznel a lerobbanasa miatt. De amint visszakapom leirom, meg tan fotot is tudok mutatni... enyimek nagyon szeretik, karacsonykor szoktam ilyet alkotni nekik tele mindenfele magokkal es vagy gyumikkel is, de nem kellenek bele feltetlenul.

luna6

Hát gondolom nem volt leányálom. Az unokatesó is szenved már. :(
bhdetti

jaj csajok! én olyan rosszul voltam az éjjel!megint megéreztem a havat! no coment! élő hulla vagyok persze otthon nem maradhattam mert hogy ugye holanp amúgy is szabin vagyok! teljesen kész vagyok :-( és még csak 9 óra (vagyis az is még csak lesz) Geo te is tuti ettől a fronttól kaptál padlót :-(
remélem még "éltek" ....
Vendég

Jobbulast!!! Mibol all ilyenkor a rosszulleted?
Remeljuk Geooo is jobban lett mar kozben!
Felenk eppen hetagra sut a nap, de itteni mercevel oleg hidegecske van. Viszont legalabb nem omlik az eso es nincs orkan :)

luna6

Sziasztok!

Nálunk egész éjjel esett a hó. Ez megmagyarázza a rosszulléteket, szédelgéseket, Geonál a migrént. Jobbulást mindenkinek!!!

Kép
jenny29
Mór

Jenny, ott meg is marad? Pesti ismerosok azt mondjak ott az utakon legalabbis nem marad meg.
Amugy hat bosszanto, de nem kivetelesen kulonleges dolog marcius elejen a ho :) Bar emlekszem melegebb marciusra is de arra is, hogy a 15.-ei kotelezo kivonulos unnepsegeken biza meg igencsak hideg volt... es sokszor a majus elsejei felvonulason is szet lehetett fagyni. (na ilyen emlekei lehet mar nem mindenkinek vannak a topikban :D:D)

luna6

Talinn szavaival élve éni s hernyó vagyok- de én betudtam a vitamin elfelejtésnek- ma pótoltam reggel gyorsan a gyerek marslakócskájával :)
Amúgy Talinn hernyójáról nekem mindig a heroin jut eszembe :) (na nem mintha próbáltam volna valaha is bármit, csak ezt nevezik hernyónak :) és vicces hogy így terhesen ezt emlegeti- számomra :))

Kép
Kép
Kép
konkri

Luna, az utakon nem maradt meg, de pl. párom éjjeles volt, és 6 óta már van a kocsin is rendesen hó. Remélem olvadni fog, bár itt -1 fok van.
Én még emlékszem szakközepes időkből, hogy április elején is esett a hó. :shock:

Május 1. de jó is volt!!!!!! ,,Itt van május elseje, énekszó és tánc köszöntse...zengjen a dalod pajtás, fákon virul a hajtás, köszöntsük a tavaszt dallal!'' :wink: Énekkaros voltam.... :oops:

Kép
jenny29
Mór

a rosszullét az irdatlan hasgörcsből áll! bekeményedik se aludni se feküdni se állni se semmit! ami az éjjel irdatlan gyomorsavval párosult és hányással! ... nem alvással ami a legborzasztóbb és reggel 5:20-as keléssel! ... gondolhatjátok! persze hazakéredzkedtem mire mondta főnök hogy mehetek 4-kor! ... és persze kurva szar a kedve meg minden tombol semmi nem jó amihez nyúlunk fáj a fejem és egyszerűen ALUDNI SZERETNÉK és a babámmal lenni
Vendég

En is enekkaroztam... eszement regen volt :D
Es meg nektek is volt kotelezo majus elsejei felvonulas? Ugy remlik hamarabb abbamaradt a kotelezosege mint ahogy maga a felvonulas abbamaradt. De nekem altalanosban meg muszaj volt, es uttoroben persze... es volt, hogy szetfagytunk es csak a tribun elott vettuk le a kabatot... ahol az elvtarsak mar szetuntak ugyan magukat de gyonyorkodhettek a sok lilaszaju uttoroben, hogy milyen szep egysegesek :D:D

Azert ez nalam egy hatalmas pluszpont az itteni eletnek, hogy itt nincs ho. Tavaly szallingozott valami maszat es kb 20 percig vekony retegben meg latszott is a fuvon es oda meg vissza voltak, hogy havazik :D:D:D:D es hogy ilyen nem volt otvenvalahany ota :D:D:D kb olyan volt mint egy lehelletnyi porcukrozas, a havazashoz koze nem volt persze :D:D na de itt azt sem tudjak mi az a teli gumi... lenne itt nagy kaosz ha tenyleg esne :)
(errol a plussz po0ntrol jut eszembe, tegnap a tanarom az egyetemen megallapitotta, hogy nem vagyok valami elegedett a portugal kozoktatassal :D:D:d hat gyorsan levette, pedig ki sem fejtettem a velemenyemet :D:D:D)

luna6

A hasad, a mehed gorcsol? Mert neha nekem is szokott, de az nem a bebi hanem az emesztorendszerem pl ha felfuvodott :) Kicsit mashol faj olyankor nekem. Azert ez a hanyas eleg gaz , az a savtol van? Arra nem kaptal semmit? Lehetne ra savlekotot szopogatni, hatha az segitene. Nekem mindenterhessegemben omlott eddig a savam, foleg este, mindig kaptam is ra valamit... de nem emlekszem otthon miket, itt szopogatos tablettam van es alkalomszeruen hasznalom csak. Hatha ilyesmi neked is segitene valamennyit.

luna6

latom szeduletes a porges ma itt errefele... most, hogy nem kellett suliba mennem :) mindenkit eltemetett a ho :D

amugy erdekes a topiklistas statisztika, a juliusiak ugye tobb mint ketszerennyit szovegeltek mar mint mi (ma eppen topiktalijuk van a dunakeszi auchanban) de ha megnezzuk azt a szamot, hogy hanyszor olvastak a topik bejegyzeseit, akkor messze nem vagyunk toluk jelentosen lemaradva. Ergo, egy csomoszor van olvasoja a topiknak csak nem ir egy betut sem :)

luna6

Luna, igen, kötelező volt a felvonulás, mert én ének-zene tagozatos ált.suliba jártam. +zeneiskolás is voltam, és ilyenkor kellett menni énekelni meg furulyázni. :D
Emlékszem még a hurkapálcikás magyar papír zászlókra meg lufikra, sült kolbászra mustárral....Hjaj de szép idők voltak! Imádtam a 80-as éveket, jó volt gyereknek lenni, akárki akármit is mond.

A júliusiakat néha én is olvasom, nekem szimpik ők is. Bár a nagy számú hsz. legtöbbször a pár mondatos hsz.-oknak köszönhető. Itt azért mindenki bővebben kifejti a véleményét, és nem többször ír keveset, hanem egyszer, de sokat.

Nanetto, ha a méhed görcsöl, azt nem kéne a dokidnak mondani? Nekem is néha bekeményedik, de annyira nem vészes, és ha magnéziumot beveszek, van, hogy napokig nincs is keményedés.
A sav ügyet nagyon átérzem, én is szenvedek vele. Múltkor anyáméknál éhgyomorra hörpöltem pár korty 3In1 kávét, hát rohantam a klotyóra, mert másodpercek alatt úgy felkavarodott a gyomrom...
Legtöbbször, ha fekszem, a torkomat marja a savam. A szopipárnát már nem tudom, hogy gyűrjem magam alá, hogy jó legyen. Ami nekem enyhíti a maró érzést, az a Salvus vízből pár korty és a Rennie tabletta. Most elkezdtem Actíviázni is, meg belekeverek lenmagot, mert az nyugtatja a gyomor nyálkahártyáját.

Kép
jenny29
Mór

SZIASZTOK!
Kicsit kóma a fejem, én sem aludtam jól...
NANETTO: KITARTÁS A MAI NAPHOZ,MINGGGYÁÁÁÁÁ ELTELIK(szugerálom neked!!!!)
Gyomorsavra próbáld meg a Rennie Deflatine-t , ebben puffadáscsökkentő is van.
Haskeményedésre meg Magnézium!
Nálunk is van egy kis hó, de már olvad, igaz mi délelőtt kihasználtuk és szánkáztunk rajta .Lilóka nagyon élvezte.
Várjuk a tavaszt, nagyon, oszt mééég mindig a hóóó esik..kicsit elegem van, napot akarok és meleget!!!!
No, megyek ,m ert készen van a sterilizáló gép, oszt pakolok.
Majd még benézek...

Kép
rozsa1979

Na miota az uccsot irtam volt 11 olvasas a topikban, es Jenny tied az egyetlen bejegyzes :D:D szoval van itt azert forgalom (topiklako is jart itt errefele kozben) csak nem latvanyos :D

En is szerettem gyerek lenni akkor amikor :) Imadtam az uttorotaborokat is, mindenevben mentem is, ki nem hagytam volna. Es sajnalom, hogy a gyerekeim ebbol teljesseggel kimaradtak mar, a kicsi meg sokkal inkabb, mert errefele nyomai sincsenek ilyesminek, otthon legalabb vannak sulik ahol ha nem is uttorotaborkent de iskolai nyari taborkent meg szerveznek ilyesmiket.
A kisebbikem meg total izolalt eletet el ebben a nagy nyugati tarsadalomban. Iskolai tabor nincs (osztalykirandulas sincsen, uilletve ev vegen iskolaszintu igen, de mindig valami tanyara mennek es nem csak az osztaly, es az egesz csak egy fel nap) mozilatogatas, szinhazlatogatas ugyan mar!!! (parom epp ket napja emlitette, hogy o mar haromszor is volt szinhazban eleteben. Mondtam is neki, hogy ezzel azert Mon ne nagyon dicsekedjen mert furan fognak ra nezni :D) Eleve napkozi sincs, szoval a gyerekek egyutt vannak a tanitasi orakon 8-13 ora kozott es utana ennyi volt. Ezert igazan kialakult osszejaros baratnoje sincs a nomnek, el lehet kepzelni mekkora nyug neki egy egyhetes tavaszi szunet vagy egy 3 honapos nyari. Oke, orul, hogy suliba nem kell mennie, de kb masfel het orom utan csak szetszarad nekem itt az emeleten. Itt meg jatszoter sincs mutatoban sem, ahova le lehetne menni, vagy mas gyerekszeru kepzodmenyekkel talalkozni. Szoval tuti, hogy nekem ennel sokkal gazdagabb gyerekkor jutott abban a masik rendszerben.

luna6

Konkri ezt a hernyó dolgot még a gimiben kezdtük el az osztálytársaimmal, aztán amikor főiskolás lettem, ott is folytattam. Volt, aki elsőre nem értette és azt hitte ez valami csúnya dolog lehet (a hernyó nem igazán szép állat), de aztán ott is megszokták. Én meg annyira megszoktam, hogy elfelejtem, hogy lehet olyan, aki ezt nem hallotta még. :D :D

Itt is szakad a hó hajnal óta :( mi meg kertet akartunk rendezni a férjemmel hétvégén :( :(

Nanetto sajnálom, hogy ilyen rosszul érzed magad :( Nekem is 2 napja napjába vagy 20x bekeményedik a hasam. Nem lehet, hogy az időjárástól?
Tegnap óta én is szedek napi 1 magne B6-ot.
Azt írtad, hogy holnap szabin leszel, akkor lesz 4 napod, hogy pihenj egy kicsit, az biztos jól fog esni.

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Most nézek anionos betétet a szülés utánra. Van már valakinek ilyen?

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Én itt vagyok és olvasok- frissítem ezt is, meg a teszvesz licit oldalam:), de írtó nyomi vagyok mindeközben... :)

Na Rózsa köszi az infót, akkor viszek én is kúpot, hátha úgy könnyebb lesz... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, mert megyünk bevásárolni...

Nanetto, jobbulást!!!

Kedden megjött a pihenőszék a babának! Jövő kedden meg jön a babakocsi! Gyarapodnak a cuccok.
Nálunk is esik, eddig zuhogott és meg is marad a hó. De legalább nincs olyan hideg, mint tegnap.

Luna, ez olyan fura nekem, hogy tényleg ennyire szegényes a kínálat nálatok az elfoglaltságokból. Játszóházak sincsenek?
foltivspicur

Luna, neeeeeeeeee, ez a cucc ez kész... :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

És igen, egy újabb hét kezdődik nálam, és új olasz mondat!!! Nanetto, megosztod velünk a heti bölcsességet? :oops:
foltivspicur

Jatszohaz van, de nem arra talaltak ki, hogy unatkozo gyerekek ott jatszanak naphosszat, ahoz eleg draga is. Ott tartjak a nagy ossznepi szulinapokat altalaban, van nagy orjonges es rohangalas... ja, ott csak ilyen felfujhatos ugralos orjongos cuccok vannak, nyugton feneken megulos jatek semmi :)

Amugy hat kinalat van mindenbol, csakhogy minden horror draga ha egyaltalan van... olyan szinten penzfuggo barmifele elfoglaltsag es szabadidos tevekenyseg, hogy rendesen kiuteseim vannak idonkent mennyire anyagias vilag ez itt.
De itt meg ugye jatszoter sincs, ha tevedesbol van - azert lattam mar parat az orszagon belul de megszamlalhatoan keveset - akkor pl homokozo sosincs, egyszeruen homokozas mint olyan nem letezo tevekenyseg... max a tengerparton, a tengerparti homok meg koszonoviszonyban nincs azzal amit mi a homokozokbol jatekra alkalmasnak ismerunk.
Emberem melohelye pl szervez nyari tabort, marha sok penzert (tudom, otthon is dragak a nem iskolai szinten szervezett taborok) de hat orszagos gyujtohely, egy kisikolas gyereket hogy lehet olyan helyre elkuldeni, ahol nem, hogy a tobbi gyereket nem latta meg eleteben de egy fel tanart sem ismer meg latasbol sem :( Van napkozis taborhoz hasonlo dolog, az egy fokkal megfizethetobb, de az en kisikolasom arrol sem akar hallani sem - valahol ertheto - mert az is varosi szervezes es ott sem ismeri a neveloket sem es a gyerekekt sem. Valamint tudni kell, hogy itt sosem tanarok a felugyelok, ahogy azokban az iskolakban sem delutan, ahol van gyerekmegorzes (fogjuk ra, hogy napkozi, de nem tanar van veluk, ugyhogy leginkabb megorzes es elszorakoztatas, szinte nulla leckeirassal persze)

luna6

Ha jol ertelmezem a mondatodat (megint csak ugy nagy vonalakban nem szo szerint) akkor a hasadban lako pocok az utan erdeklodik, hogy megvan e mar a neve... illetve figyelmeztet, hogy egy eletre szolo valasztas :d

luna6

Sziasztok lányok!
Köszönöm a jókívánságokat! a fejfájásom ma már nem olyan durva, mint volt, de még mindig rossz. sztem a megfázás miatt van. a betegség meg még nem múlik, tök gyenge vagyok...
szedem az oscinococcinummot, meg iszom a hársfateát mézzel-citrommal. viszont eszembe jutott, hogy Luna, feltehetnéd a receptek közé a hagymateádat, hogy könnyebben rá lehessen lelni. :lol:
jajj már ennyi géptől is sajog a fejem, megyek pihzni, majd igyekszem visszaolvasni :wink:
Vendég

Sziasztok!

Luna: Hát ez a belinkelt "cucc" :lol: :lol: Kész vagyok tőle!!!
A májusi ünnepekre még én is tisztán emlékszem. Nagyon szerettem. Főleg azt a részét, hogy a suliban egy héten keresztül gyakoroltuk a felvonulást az udvaron, hogy ki hol álljon stb....stb... És persze ilyenkor nem volt tanítás.
Nálunk még ennél is jobban örültem a november 7-ei ünnepségnek, ami lampionos felvonulás volt este. A felvonulás a városon picit kívül eső térre vezetett és ott hatalmas tábortüzet gyújtottak. Volt minden...zene, buli, eszem-iszom.

A hasam nekem is keményedik, de nem olyan vészes. Inkább csak akkor, ha sokat állok vagy megyek. A hátam, derekam na az már más tészta...attól jobban szenvedek! Sőt néha a combomig nyillal. Ez ellen nincs valami jól bevált házi praktika?

Tök, jó...ma a lányomat hőemelkedéssel hoztam haza az oviból. Ismételten folyik az orra, mint csapból a víz. Szegénykém egymás után kapja el a nyavalyákat. Bár erre számítani lehetett, hogy amint közösségbe kerül ez lesz belőle. Holnap itthon marad és ha nem súlyosbodik, akkor talán keddig átmegy rajta.

Ez a hó sem hiányzott nekem. Már nagyon várom a jó idő. Szinte naphiányban szenvedek, és ez olyan rossz.

Ma hívott az ötvösmester, hogy készek a gyűrűk. Holnap mehetünk érte. Remélem szépek lettek. Majd rakok fel képet. De csak akkor, ha tényleg jól néznek ki.
Vendég

Íme az anionos betét:

http://winaliteanionosbetet.hu/a_termek_jellemzoi.html

Még januárban volt szó erről és a Tenáról, hogy melyik a jobb meg ilyenek...
Elég drága, de megnézem, hogy egy Tena mennyibe kerül. Ha nem sok a különbség, akkor lehet, hogy ezt választom, mert, mivel nyár lesz, befülled az a rész és lehet, hogy jobb lenne, ha egy vékonyabb valami lenne "odalent".
A januári topicban használt valaki ilyet és állítólag szebben és hamarabb gyógyult a gátsebe is.

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Heni gartula a gyűrűkhöz :D :D
Majd tegyél fel képet :D

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Heni, Geo jobbulást mindenkinek!

Heni nem voltál még a postán?

Kép
Kép
Kép
konkri

"A januári topicban használt valaki ilyet és állítólag szebben és hamarabb gyógyult a gátsebe is."

Minel ??? :D:D:D:D

csak viccelek persze, el tudom kepzelni, hogy ez jobb mint a Tenna :) Januarban errol valahogy lemaradtam, na de akkor volt az amno, lehet abban az idoben volt tema.

luna6

Konkri: Apa délután 6 után megy a postára a csomiért, mert akkor már nem kell parkolószelvényt venni. Aztán este 9-kor végez a melóban, és akkor hozza haza. Hacsak... megfűzöm, hogy ha esetleg felénk lesz kiszállítása, akkor ugorjon már fel vele...mert irtó kíváncsi vagyok. Azért öregszem ennyire :) :)
Vendég

:) Hát csak úgy megsúgom, hogy a kis betegnek is tettem bele azért egy pici apróságot- csak ezt előre nem akartam elmondani.

Kép
Kép
Kép
konkri

A teszveszen is van anionos betét 1250-ért. Eredeti csomagolásban.

http://www.teszvesz.hu/item939621026_wi ... betet.html

Ezeket boltban is meg lehet vásárolni, vagy csak weben keresztül?
Vendég

Mostanáig olvastam vissza. Ha nem jövök, rettentő sokat írtok. :lol:

Ma én is hulla vagyok, még a szokásosnál is jobban. Reggel felkeltem, kinéztem és mondtam Lilinek, hogy mi lenne, ha ma itthon maradnánk. Hát nagyon nem ellenkezett :lol: Aztán fogalmam sincs, hogy ő mit csinált, én 11-ig el-elaludtam, de semmi rosszat nem csinált, legalább is eddig nem derült ki :lol:
De így is nagyon álmos vagyok. Legszivesebben lefeküdnék aludni, de most már azért nem merek, mert ha én egyszer elalszom, akkor semmire sem ébredek fel. Lili meg azért a 4 évével még nem túl megbízható. Sőt... :lol:

A hordozó kendő jópofa, nem karikás, hanem más :lol:
Itt meg lehet nézni, ha valakit érdekel. Az enyém mondjuk narancssárga, de a fazonja ugyan ez.

http://hordozokendo.wordpress.com/fanny-5-in-1/

aztán majd használatnál kiderül, hogy milyen.
A tűzoltóságra azért mentem, mert én ott dolgozom/tam és havonta le kell adnom a betegállományos papíromat, hogy kapjak táppénzt. Általában bent az udvaron van is parkolóhely, csak most valami értekezlet volt és csak a főnökség állhatott be.

Kép
Kép
hari

Heni, jobbulást a lánynak! Mi is mindig náthásak vagyunk. Úgy unom már. De nem vészes, úgyhogy mi megyünk holnap, hacsak nem leszek megint fáradt elvinni őt. Amúgy mostanában nem nagyon van kedve menni. De úgy igazán nem. Nincs hiszti, csak mondja és látszik is rajta. Aztán délután mikor kijön, akkor is azt mondja, hogy rossz volt. Az óvónénik meg nem mondanak semmit, úgyhogy nem tudom mi lehet. De őket inkább nem is kérdezem, valahogy nem találom velük a hangot. Mármint azt az igazit. Pedig amúgy nem jellemző rám, hogy ne tudnék valakivel órákon át beszélgetni. Ez van.

Kép
Kép
hari

Heni köszi a linket, ezek szerint a tesz-veszen olcsóbb :roll:
Nem tudom, hogy csak interneten lehet-e megvenni, de valószínűnek tartom.

Aztán most erősen gondolkodom rajta. Megtaláltam a Tena honlapját, de ott "csak" az inkontinenciával foglalkoznak, árak meg nincsenek is feltüntetve. Majd lehet, hogy holnap megkérdezem egy gyógyszertárban.

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Talinn,
óóóóóóó… az a sütirecept… sajnos nincs meg, pedig tudom melyikre gondolsz…

Konkri,
nekem tetszik az egyforma ruhás ötleted, sztem nem gáz.

Rozsa,
ezt a glicerines kúpot én is felírtam magamnak

Nanetto,
bakker neked is jobbulást kívánok!
én szerintem megfáztam, a fejem is ettől fáj. a tavasz első sugaraitt jól benyeltem sál meg minden nélkül…

hó:
na itt megmaradt. bazi nagy hó van.. a téli kabátom már nem ér be, újra nincs pénz.. már úgy vártam a tavaszt…

Luna,
híííí jót nevettem az általad belinkelt kuki háromszögön
Henibaby,
kíváncsi vagyok a gyűrűkre

Talinn,
tényleg volt szó erről a betétről is. kíváncsi vagyok ki mit gondol róla
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?