Új privát üzeneted érkezett!

Betty! Nem tudom hova jársz. De nincs egy sima kórházatok laborral? Én csomó vv-met csináltatom a kórház laborjában önköltségesen, olyankor mikor nem tudom a dokikból kiverni. Hormonok olyan 3 ezer forint körül szoktak mozogni. Odamegyek és kérem a vv.-t és mondom, hogy fizetem, ennyi, megy mint a karikacsapás.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Bri :!:

Valóban csak saját magunkra számithatunk, nekünk kel odafigyelni mindenre, mert a dokikat nagyon nem érdekli, hogy sikerül-e avagy sem :!:
Vendég

Lucuzs
Na igy mar ertem...uhu kepekben meg nem vgyok jo :lol:

Betty
Itt sem tudjak mi fan terem a lombik a korhazakban de valaki elmegy az ugyeletre nem csak itt csajoktol hallottam...allitolag kotelesek vv-t csinalni :roll: foleg meg kamuzhatsz is egyet ra :wink: En megprobalnam?Legalabb hivd fel oket es kerdezd meg...bar ha te varsz :roll: es az a teszt mikori es milyen erossegu? :shock: delutani? :roll: Basszus :?

Angyal
vegulis oket nemerdekli mennyi eselyunk megy el pedig ez jo sok penz az egeszsegugynek :? erdekes :roll: (tisztelet a kivetel klinikaknAk)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Halihó!

Csak egy gyors bekukk :roll:

Betty
Annyira jó lenne, ha legalább vki levenné neked azt a vért és küldhetnéd gyorspostán nekem :!: :roll: nincs ismerősöd egyáltalán :?:
igaza van Brinek egy telót megér :!: :roll:

egyébként nálunk nincs ilyen megoldás és lehetőség, mint Lucuzsnak :!: ha van ismerős, akkor megy, de amúgy csak doki beutalóval csináltathat főleg ilyet :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Remélem sikerült megoldani, akkor jó gondoltam, hogy Bri tud segíteni :roll: :wink: bocsi!

Lucuzs
Remélem is pé jön és nem más :roll: :lol: bízom benne :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyli
Nekem még fáj mindig, pedig már vízhajtó is sorra került épp az előbb :!: :wink: :roll:
Muszáj az embernek maga elindulni és kivizsgáltatnia magát, mert a dokik sz@rnak rá egyre jobban :!: ez valóban így van :!:
drukk az jó cukros eredményért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
Nagyon édi ez a hármas bébi képed is :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri :!:

Valóban nem érdekli őket, csak az a fontos, hogy a zsebük tele legyen :evil:

Suzy :!:

Sajnálom, hogy még mindig fáj a fejed :(
Igen csak magunkra számithatunk de bezzeg ha tömnénk a zsebüket biztos másképp állnának hozzánk :shock:
Vendég

Gyancsi:
Kispestre járok angolra, már jó ideje. Eddig heti 2x 1,5 óra volt és akkor még a férjem is de szeptember óta egyedül járok és most heti 1x 2 óra van. Szeretem csak nehéz hogy nem tudom úgy használni ahogy az jó lenne. Már csomó mindent megpróbáltam hogyan fejleszthetném csak hát minden idő kérdése és munka meg az itthoni dolgok mellett abból van a legkevesebb. :(

Bri- Gabi:
Keddenként angol előtt érnék én rá jobban akkor 16-18 óra között van 2 órám hogy ne kelljen rohanni a férjemért. Nem tudom nektek az jó?
Hogy az útidő ne vegye el a beszélgetési időt az Újhegyi CBA környéke jó nektek? Mert nekem arra felé lesz az angol, csak mire kiérek az Ikeához meg vissza egy "Sziasztok-ra" maradna csak idő. Mit szóltok?

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Szrityi nekem jo!!!Csak kikell talalni hol?

Suzy
Igaz milyen edi :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lucuzs szívből gratula. Mennyen csak az az utro, és milyen jól kivehető a képen. Igen nekem most lesz a 3.inszem és egyben az utolsó is.

suzy, örülök neki, hogy jól sikerült a buli, egy kicsit szórakoztatok is legalább. A has fájás viszont nem jó, remélem nem lesz semmi baj. Várom, mit mond a doki.

Ancsi, igen én jól vagyok, jön a tavasz nem vagyok bezárva nekem ez öröm. Igen kedden kezdtem el a costit, ma meg a merionált. A costi 2*1 meg a merionál is 2ampulla.
Én úgy tudom, hogy iszemtől számított 2 hét, az már szinte 100%-os eredményt kell hogy adjon. De lehet hülyeséget mondok nekem ezt doki mondta.

Gabi, de jóóóó szívhang, istenem de jó érzés lehetett hallani...

Zsu, nagyon sajnálom a melot, én is nem véletlen nem találok semmit, mert így nem is lehet, milyen indokkal mész el dokihoz minden hóban és totál átérzem a helyzeted.

Bri, milyen jó ez a felváltott szín, nagyon állat. Te maradj ilyen amilyen vagy, ilyen jó őszinte. Mert tényleg azt írod ami a valóság, pl. lucuzs ügyében még én is emlékszem írtam neki az átjárhatóságról.
Sikerült a szuri és NAGYON KÖSZÖNÖM. Nem mondhatnám hogy nem fájt mikor megszúr anyu, de kibírható volt.

Betty, nyugi van, nem feltétlen kell neki erősödnie főleg nem egy nap alatt. Én a legutobbi teszten is látom a 2 csíkot, ott van én látom és nem csak úgy mondom...

Az a hisztero az lenne amit a doki nekem is akar csinálni ha a mostani inszem sem sikerül? mert nekem a nevét nem mondta, csak azt hogy megnézi a méhemet meg úgy bent mindent.

Suzy, igen sikerült, gondoltam hogy dolgozol, mondom amjd kinyomod :oops:

Lányok olyan jó volt Brivel beszélni. Nagyon köszönöm Bri, fájt egy kicsit, de holnap veszek kisebb tűt. Viszont lehet más nem mondta de én hallom a hangodon a magyar "törést" nem vészes, de én észrevettem. Van egy régi osztálytársam kint él már 10 éve Amerikába, most kapta meg a letelepedésit tavaly és néha beszélek vele msn-en vagy skypon és rajta is lehet hallani hogy töri a magyart, pedig az ő párja magyar. Örültem, hogy beszéltünk.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Bri, eltanulom tőled a színes bejedzést.

Ja azt elfelejtettem, én jól vagyok továbbra is, remélem és bízok benne hogy sikerül ez az utolsó inszem, sikerülni kell és kész, minden olyan jó lenne és lesz is. Azért a félsz bennem van, de nem gondolok rá.

Ma voltam a psziho dokinál rendi volt még "bajom" van és kiírt 2hét tp-re.

Ancsu

ancsuka

Betty!
Emlékszel amikor az első tesztet hoztam és halvány pozi lett?Akkor a délutáni is az lett.2 napra rá csináltam még egyet és azon szinte semmi nem látszódott. :shock: Így néztem!
Szóval,tudom nehéz,de tessék abba hagyni a tesztelgetést!!!!

Bri-Szrityi!
Nekem jó a kedd és az újhegyi cba is.16-18 óra között jó Szrityinek?

Ancsu!
Már kezdtél is?Nagyon jó!

Suzy!
Hozd majd a híreket,mi volt a dokinál.
cukigabi
Budapest

Sziasztok!
CSak felületesen olvastam át a topicot, emrt sajna megint nincs időm!
Ma ideért piri, aminek hihetetlenül örülök!
Képzeljétek, már másodszorra is 34 napos ciklusom lett!Ez csoda nálam!
Ma este fel kell hívnomm a dokibácsimat, hogy ma, vagy holnap kezdjem a fogigátlót! :D

Ja, a szuriról csak annyit, de bocsi, ha rosszul értelmezem!
Szóval a hasba, bőr alá történő beadásról beszélgettetek, ugye?Mert ha igen, akkor ott nem kell légteleníteni.Sőt, kell, hogy egy kis levegőbuborék a legvégén bemenjen a bőr alá, mert ez zárja le az utat a gyógyszernek!
Ha nem erről volt szó, akkor bocsi! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli, de igen arról van szó, bőr alá beadni a merionált. De akkor szombaton majd úgy csinálom mert én kinyomtam belőle a levegőt ami az elejében volt.

Ancsu

ancsuka

Most nézem a Merionált bőr alá kell? Nekem a doki mindig a fenekembe adta izomba. Vagy lehet oda is?

szrityi

Szuzy
híradó:
Volt nőgyogyinál, megnézték UH.-n, azt mondta neki a doki, hogy kb. 2-3 órája lehetett pé.-je (valószínű napok óta az nyomta a hasát), és hogy sipirc haza Apira ugrás, mert már csak pár órája van :lol: :lol: :lol: Úgyhogy ma témáznak, és nem is tud jönni :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Gabi
már nem akarok ezzel a témával foglalkozni, csak még annyit, hogy azért neked ET+10-en volt ilyen a teszt (vagy sötétebb) 3 napos babókkal, én ET+ 15 -ön vagyok, 5 napos babókkal :!:
Azééé nem mindegy :roll:
Úgyhogy megyünk tovább, semmi sincs veszve, majd hétfőn Uh-n megbeszélem, mi a teendő a továbbiakban. Ennyi.

Lucuzs, többiek
sztetek miért nem ebbe a városba járok kórházba :?: :lol:
Mert itt ilyenek, amilyenek, és ha valaki bemegy, és azt mondja, itt van 5000, kérek egy hcg-t akkor max. kiröhögnek, hogy mit akarsz, van beutalód :?: Itt be is kell regisztrálni, igaz, hogy a regges díjat már rég eltörölték, de ezek az őskorban élnek :!:
De ha valaki nem hiszi el, akkor jöjjön el ide, és ha sikerül ez neki, semmi nélkül, akkor megtapsolom :lol: :lol:
Még tüdőszűrésre is beutaló kell itt :shock: de frankón :!: Idióták ezek :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Suzy! Micsoda hírek!!! :shock: :lol: Tök állat, hogy így kicentizted! :lol: :lol: :lol: Hajrá!!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Suzy:
Ma eltekintünk a hiányzástól!!!!!! :wink:

szrityi

szrityi, igen be adható bőr alá is, rá is van írva a dobozára meg a betegtájékoztatóban is az van. Nekem is eddig izomba adták, de ma nem tudtam elmenni a dokihoz és igazából nemrég tudatosult bennem mikor Ranita átküldte a tű méretet hogy én is simán be tudnám adni, az más kérdés hogy senki nem mutizta meg.

Hozzáteszem anyucikám elég rosszul adta be szerintem mert ha végigsimizem a kezem kicsit nyomva akkor fáj, és még szombaton is ő adja meg hétfőn is :roll: :roll: :roll: szerintem félve nyomja bele vagy nem tudom, de őszintén szólva eléggé fájt. :?
na mindegy de most sikerrel járunk és kész.

Ancsu

ancsuka

jaaa és suzynak akkor ma mindent bele!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Betty, én azért reménykedek, de örülök neki hogy nem vagy letörve.....

Ancsu

ancsuka

Suzy!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty!
Oké,értem!
cukigabi
Budapest

Ancsuka:

Sajna én nem láttam a dobozt meg a betegtájékoztatót mert a dokim annyira rendes volt, hogy voltak már kismamik akiknek megmaradt a szuri és neki adták, Ő meg a "rászorulóknak" odaadta. És soha nem kért érte semmit. Nekem volt nem is egyet adott 1-1 ciklusban.
De az jó mert ha egyszer újra kell ilyen nekem is most már okosabb vagyok hála nektek. :)

szrityi

sztityi, ezt már mástól is mondta, hogy a dokija adja be, amit én igazából nem értek, hiszen szerintem a folyamat ez :arrow: feírja a doki a szurit-szurikat, majd xy kiváltja, viszi magával hogy beadják ha nem adják akkor megmarad neki és ő eldönti kinek adja tovább ha adja. Nem nagyon értem hogy lehet egy dokinak ilyen szurija elkéri a betegtől :?: :?:

Ancsu

ancsuka

-t +r

Ancsu

ancsuka

Hát én úgy tudom, hogy bevitték neki akiknek megmaradt nem a doki kérte el. Nekem is kellett kiváltani és minden UH-ra vittem magammal, hogy mikor adja be, de ezeket így plusszban kaptam.

szrityi

Vanili :?:
cukigabi
Budapest

hellósztok lányok

ÉLEK :lol: ÉS NAGYON KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT MINDENKINEK!!! KEDVESEK VAGYTOK!!!

Na akkor a hírek: 2 db polip volt a méhemben, 1db 1mm-es és 1db 1,5 mm-es. Mikropolipok. Ezeket kivette. A méhnyálkahártyám enyhén gyulladt :roll: (szal valami szr fertőzés- mi hiányzik még ugye....). Úgyhogy kaptam antibiotikumot és jövö csütin kontroll. Addig meglesz a polipok vizsgálata is (vagyis hogy milyen polip :roll: ). Fáj egy kicsit a hasam és vérzek, de minden ok.
Csajok ezt muszáj kiírnom magamból (bocsi előre is), de az altatás után amikor felébredtem, szóval totál kómásan, tapogattam a hasam hogy nincs-e bekötve ill. vágás rajta, hogynem vették-e ki a méhemet, ugyanis ettől féltem előtte hogy nehogy perforálódjon.
Van közöttetek aki tudja mitől alakul ki a polip? Valahol azt olvastam hogy vagy gyulladás (akkor nyilván összefügg a mnyh gyulladással - bár enyhe ugye :roll: ) vagy hormonális ok (akkor meg nyilván a rengeteg hormontól amit belém nyomtak...).

Na de lényeg a lényeg, most tudjuk hogy miért nem ágyazódtak be a bébik (legalábbis az utolsók, ugyanis picikék a polipok). Szóval reményekkel tekintek a jövőbe. Jövö hétvén akarok menni IR-re is.

Betty most mi a baj? Dehát van csík a teszten! A napközbeni tesztelésnek meg nincs értelme! Ez annyira borzasztó ez a tesztelés, totál kikészíti az embert. Mert ha van csík, akkor az a baj (vagyis nem nyújt felhőtlen örömöt). Ha nincs akkor meg az. Igazad van, próbáld meg elfelejteni ezt, és remélem hogy minden rendben lesz és ott van a babó. Egyébként ua jutott eszembe mint a Brinek, vagyis hogy a tegnapiban még volt pici a szuriból, a mai meg az embrikéd.

Lucuzs bocsi hogy átsiklottam a kérdéseden, most vettem észre. Szóval igen, ambuláns volt, itthon vagyok.

Suzy szerencsére szerda reggel hívtam és meg is csinálta. Ezt a vizsgálatot a ciklus első felében kell csinálni (amíg még nem vastag a nyálkahártya, hogy lássa ami alatta van, meg hogy a terhességet kizárják- na nálunk annak tényleg nem sok esélye volt). Na látom ma nem érsz rá, jó neked!

Mégegyszer köszi mindenkinek!

Millió puszi
Vanili[/b]
Vendég

Vanili!
Reméljük a "legjobbakat" a polipokkal kapcsolatban.Munkatársamnak (fiú) az orrából műtöttek ki többet is.De hogy mitől alakul ki azt nem tudom :roll:
Apróbetűsbe belegondolni is rossz!!!!!
Kép
cukigabi
Budapest

Köszönöm Gabi, kedves vagy. Ma pihi van. Szerencsére persze minden rendben ment, csak tudod amikor még nincs magánál az ember akkor fura dolgokat csinál (na én még amikor magamnál vagyok akkor is néha :lol: ).
Puszi a babidnak is :D !
Vendég

Na itt vgyok 8)

Ancsu
Latom szinesben latod a vilagot :lol: en akkor szoktam mikor sokat irok...hogy ne follyon egybe az egesz iromany :lol: de csak neha ha olyan a kedvem is szinesen irok :lol: Nekem akszentus :lol: :lol: :lol: hat valami furan beszelek az biztos...mert a megszokottmondatokon hogy vagy mi van veled milyen az ido...alap dolgokrol beszelunk anyuval.Ezert is jo nekem ez a forum...mert itt nyomatom mar reg ennyire sem tudnek ha nem lennek itt :oops: Jah es anyuval beszelek max aztan annyi...kint csak angol meg japan...azert igy nehez neha mikor hazajovok :roll: De azert elfelejteni nem fogok :lol: :lol: :lol: De ezert is van neha mikor tudom nem jol fogalmazok valamit :oops: Es hat orulok,hogy beszelgettunk :D anycid meg egy hos,hogy beadja :lol: :lol: hat ne simitgasd ugy hogy kicsit nyomva :!: en is ha vegigsimitottam ereztem a cuccost,hogy ott van de nem kell simogatni :lol: Nincs mit amugy nyugodtan csorogj ha valami van!

A hystero meg valoszinu az amit neked akart a doki.

Gabi
Akkor remelem jovoheten talizunk 8)

Melinda
Kép
Vegre akkor te is kezdhetsz...de meg lesz fogigatlod is? :idea:
Hat nekem semmilyen buborek ne legyen az injekcioban...van legtelenites amugy lehet pont a merionalnal nem kene vgy nem fontos de bajt nem csinal viszont a levego igen :? Belehalni nem fogunk az bizti de en inkabb levegotlenitek :oops:

Szrityi
Lehet ide is meg oda is...popsiba mi nem adhatjuk :roll: en bese vallalnam mondjuk :oops: es ilyenkor jon a hasbaszuri 8) :lol:
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... iohoz/6354

Suzy
Apara fel :!: Kép

Betty
Kivanom,hogy holnapra csoda tortenjen neked!!! :roll: A korhazat nem firtatom de mindenhol van en mindig mindenkitol ezt hallottam sot ugy hallottam,hogy kotelesseguk hcg-t csinaltatni!De en nalatok meg nem jartam...de te felhivtad oket? :wink:

Csoki
Laaaatod :D En tudtam tudtam...mond hogy mennyivel jobb erzes most 8) :wink: Polip amig mikrok addig jo...de sok csunyasagot tudnak csinalni ha nagyok :roll: nekem 2eve nyaron volt egy es 20napig vereztem...senki nem latott semmit jah es persze azt modntak menstruacios zavarom van :twisted: turorudi nagysagu verrogok jottek ki belolem pont a dokinal voltam...horror volt...es nem latott semmit nem tudott semmit...aztan vegre erszevttek az x.orvosi latogatasomon egy masik helyen es egybol kikapartak...hurra :? szal ha nem veszik eszre okozhat galibat rendesen :twisted: de ezek minik voltak es kintvannak :!: :!: :!: :D Dokitol kerdezd meg mitol alakulnak ki o jobban tudja!!De max rakeresek neked mert okosat errol en sem tudok :oops: igen ilyen is van :lol:

Csajok mai szurik++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hol vannak az eltuntek? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.03.11 19:38-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bettyvel kapcsolatban az a baj...hogy a deli tesztje eleg halovanyka lett :roll: es szuri ide szuri oda ott mar erosebb csikocskanak kene lenni :? hisz lassan o mar 5hetes lenne nem csak siman meg menzi elott vgy korul van :? es bar igen az eslo reggeliek biztatoak ez a deli nem a legjobb... :?

De majd meglatjuk a holnap reggelit aztan meglatjuk :wink: majd beszurkoljuk neki haaaatha 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vanili, örülök neki, hogy végre kiderült miért nem sikerül a babó, viszont rossz ez a polip dolog.

Ancsu

ancsuka

Bri, összekevertél megint annyi ancsu van :lol:
Én ancsuka vagyok, gyancsi az más ancsi :roll: :roll: :lol: :lol:
Megváltoztatnám a nevem, de én néha a cheten is vagyok itt a babán és ott így ismernek már évtizedek óta :oops:
De értettem nem simizem azt apára hagyom. És értettem levegő nélkül. :)

komolyan há...nom kell az új dm reklámtól. Itt vagyok önmagam, itt vásárolok.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Javitottam ez most veletlen volt de elotte nem rontottam csak valaki irt nektek es nem tudtam ki ki :wink:

Levego ugyebn mindenki ugy adja ahogy akarja :oops: en levego nelkul...nem irja az utasitas se :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melinda tök jó hogy megjött!!! Hajrááá!!!

Bri köszi! Tényleg örülök, és köszi hogy bíztattál. Ja még azt akartam, hogy olyan cuki volt a drukkolós felsorolásod! De Bri a déli pisi az nem ugyanaz mint a reggeli pisi. (Kivéve ha nem pisilt és nem is ivott...). Jaj de hogy túró rudihoz hasonlítod (bocsi, de ez is cuki). Persze el tudom képzelni a döbbenetet és a rémületet... Nálam nem volt ilyen tünet. Bár egy ideje ha mensi után voltunk együtt akkor újra elkezdtem vérezni (de úgy magyaráztuk hogy méhösszehúzódás és akkor kipréselem a maradék vért... de a doki mondta hogy ilyen nincs... lehet ekkor kezdett el gyanakodni...).

Ancsuka köszi, kedves vagy.
Légtelenítés: nekem azt mondták, hogy a szuri végében lévő légbuborék arra van, hogy a fecskendő "csőrében" lévő folyadékot még pont belenyomja a szövetbe (mert ha légtelenítesz, akkor mindig marad egy csepp a fecskendő nyomója és a tű között a csőrben) :arrow: ezt a csőr elnevezést én találtam ki :lol: . Bár azt is hallottam, hogy kicsit minden szuri túl van töltve, pont ezért. Szerintem ez a picike mennyiség egyébként nem számít.

Lányok szeretném a véleményeteket kérni erről, vagyis pontosabban a segítségeteket:
Ti tudtok a beülti után az embrikéitekre gondolni? Én nem tudtam rájuk gondolni, nem tudtam "szólni" hozzájuk, ha értitek mire gondolok... Ez tök nehéz, valahogy talán a fagyis beültim volt egy picit a kivétel, akkor volt bennem olyan hogy kapaszkodjatok. De akkor is inkább az, hogy "remélem meg tudnak kapaszkodni, hogy a sejtjeik nem roncsolódtak stb..." szóval elvonatkoztatva. Ti hogy gondoltok az embrikéitekre? Lehet, hogy ez a pozitivitáshoz vezető út, nem tudom. Szóval bíztam benne hogy sikerül, de úgy mint egy külső szemlélő. ((Persze nem tudom számít-e ez... vagy csak a természet végzi a dolgát, ha akarod ha nem...)). :roll:

Betty nem jössz már ma?
Vendég

Vani! Örülök, hogy ilyen simán túl vagy rajta!!! :D Nem találtak hatalmas eltérést, de mégis megoldottak kisebb bajokat, így jöhet az utolsó lombik!!! :D Most pihenjél, amíg tudsz!
Jól teszed, hogy az IR-t is megnézeted, így már nem marad nyitott kérdés! :D

Meli! Itt is hurrá a kezdéshez!!! :lol: :lol: :lol: Na és mit mondott a doki? Ma vagy holnap?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs köszii!!

Betty drukkolok nagyon!!!

Gyancsi drukkokat küldöm!!! Te mikor tesztelsz?

Bri drukkok ++++++++++++++, te akkor 5 nap múlva tesztelsz?

Angyal olyan nehéz ez... hogy tényleg csak a profit számít-e nekik... hát nem tudom, mindenesetre nekünk nincs választásunk, bennük kell bíznunk (meg magunkban).

Megyek vacsizni, aztán még lehet, hogy benézek.

Puszi nektek!
Vnli
Vendég

Csoki
5hetesen az a baj mar mind1 reggeli esti vgy mikori ennel szebbet kene produkalnia...mint irtam nem epp menzi kornyeken van...akkor szigoruan tilos is a deli mert akkor meg kezeske a hcg...
Nekem mas ngyobb volt a polipom es az 2evvel ezelotti neked nem az volt!!!!Kex utani kisebb regebben verzes mehszajsebtol is lehet...nekem is volt :oops:

Tudod en annyira bele tudom elni magam a dolgokba...hogy en mar punkcio utan a petecskeknek is marhara orulok...aztan mikor vissza kell teloznom...mar az en kis embrikeimre gondolok hisz azokbol lesznek a babak...es azert is sajnaltam azt a kettot ami nem ugy alakult :roll: es en miota bennem vannak marhara hiszek bennuk :!: es lehet nagy pofont kapok majd jovoheten az elettol...de en folyamatosan ugy erzem itt vannak velem 8) na jo nem 3 nem tudom mennyi de azt erzem hogy itt vannak es minden nap simizem a pocim...es tudom,hogy itt vannak.Es vegig bizni fogok bennuk...mert merni kedll ngyot almodni :P

De ez embere valogatja valoszinu ha nekem is lenne fagyibaba meg annyi esely,mint nektek mas lenne...bar nem hiszem...de en egy evet vartam az elso lombik ota hogy egyaltalan jo petet tudjuk erlelni...szal nekem minden egyes beulti mar maga a csoda :)

polipokkal meg nem foglalkozni mert mar nincsenek!!!!!!!!! :twisted: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Húú vaze, termeltetek :lol:
minyá jövök 8)

betty615

Vani,
örülök, hogy túl vagy rajta!
És lehet, hogy ezek a polipok okozták a gondot a megtapadásnál!Tehát ezek végülis akkor jó hírek! :D
Gyors felépülést!

Lucuzs,
köszi a gratut!
Ma kezdem a fogigátlót! :P

Bri,
igen, nekem most fogigátló indul, és április elején kezdünk majd!De én ennek nagyon örülök, kicsit sem akarom sürgetni az időt!
Most teljes lelki nyugalom van rajtam.Érzem, hogy a Jóisten tudja, mit miért tesz!És nem rajtunk fog múlni, hogy sikerül-e, magasabb erők döntik majd ezt el! :wink:
Szuriról csak annyit még, hogy hidd el, ezzel nem lehet kárt okozni!Itt nem érbe megy a szuri, hanem bőr alá! :wink: Sok embert szúrok naponta, hidd el! :wink: :lol: :lol: :lol:
Hogy vagy?Akkor nem tesztelsz, ugye?

Betty,
kár, hogy nem tudsz elmenni vérvételre, pedig az tuti lenne! :roll:

Gyancsi,
mikor tesztelsz?

Suzy,
hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkit ölelek! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Bri, a légtelenítés, nem rosszból írtam amit írtam. Az asszisztens is mindig ki légteleníti, így én is így teszem és tettem is.
A nevem meg nem baj, de látod figyelek és észrevettem kinek szolt :wink: :wink:
Nagyon-nagyon bízom benne, hogy ott vannak veled a babók és apának egy hatalmas ajándékkal térsz haza.

Suzy, gondolok rád, most mennem a katonák..... :P :oops: :oops: :lol: :lol:

Ancsu

ancsuka

Kép

Jó éjt lányok, betty reggel gondolok rád és remélem veled vannak a babók

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
nem vagyok letörve, nem is leszek (legalább az évforduló napja jól sikerült :lol: :lol: :arrow: nézzük a jó oldalát :lol: :lol: )
Ha kérhetem, léccci ne is sajnálkozzatok, mert nekem most az csak rosszabb lesz ok :?: :!: Nem történt semmi, nem úgy van, hogy nincs már több lehetőség, egyértelmű, hogy megyünk tovább, és most inkább jó kedv kell nekem, mint eddig is :lol: :lol: :lol:

Szuzy
remélem ma aztán döngettek rendesen egész este :lol: :lol: ++++++++++++++++++

Vani
Vazze, volt 2 polipod :?: Nem semmi :!: :shock: Na de most akkor már minden rendben lesz, és jöhetnek azok a babóóók :wink:
Bri nagyon jó megfogalmazta, hogy mi a gond ami a tesztelést illeti, úgyhogy nem ismétlem meg :wink:
Jövök ma még, azééé ilyen könnyen nem szabadultok meg tőlem :lol:
Az embrikre gondolásra én sem tudok mit mondani :roll: valahogy belülről drukkolok nekik én, meg minden nap úgy aludtam el, hogy a kezem a pocimon volt. Férjecském is minden nap "beköszönt" nekik......nnna nem úúúúgy :lol: :lol: :lol: alulróóól :lol: , hanem odatette az arcát a pocimhoz, kicsit beletúrta, és mondott minden nap valamit. Mikor megkérdeztem, mit mond, mindig azt mondja, ez férfi dolog :lol: :lol: én erre azt szoktam mondani, jah, főleg ha 2 lányhoz beszélsz :lol: :lol:
De sztem ezt az egészet a természet rendezi :roll: Nna meg rettentő fontos a pozitivitás :!: :!: :!:

Bri
én nem hallom sose az akcentusodat :lol:
Na de majd ezután megfigyelem :lol:
Köszi, hogy leírtad, a lényeget a tesztről...méghogy nem tudsz fogalmazni :arrow: egész nap ezt próbáltam megmagyarázni, de senki nem értette meg :lol: :lol: :lol:

Melinda
drukk neked+++++++++++++++++ :wink:

betty615

Lányok ezt megígértem.A kislányunk :lol: Kép
cukigabi
Budapest

Betty tudod hogy amit írtam azt őszintén úgy gondoltam. Hogy nem értettem mi a baj a tesztekkel. De persze értem amit Bri ír. És azt is tudom, hogy téged nem olyan fából faragtak, hogy kiborulnál, eltünedeznél (mint één- bár nem sokáig :lol: ), még ha nehéz is. Betty azt is tudom, hogy mész tovább. Én még drukkolok, az utrot gondolom folytatod (úgyis az a lényeg ha ott vannak az embrik).

Sok sok puszi
Vanili
Vendég

Gabiii, de ő kisfiú :lol: . Gyönyörű! És reményt is ad, hogy tényleg sikerülhet!!!
Vendég

Csoki
hát persze, azt még nyomom :wink:
Azééé ma izgulj ááám...tudod, ma megyek :lol: :lol: az éj leple alatt érkezem hozzád :lol: :lol:

Gabi
de édi bébiiii :wink: :wink: nagyon cukika :lol:

betty615

Gabi, hány hetes vagy most? És melyik napon láttatok már pulzálást?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?