Új privát üzeneted érkezett!

Wáóóóóóóó! Csak nem baba lesz? :lol:

királylány

Csajok,

jelentem feltöltöttem magunkat a gmail-re. (de hülyén néz ez így ki leírva... :shock: )
Ha vki sokkot kapna, attól én kérek elnézést :lol: . A képeket feliratoztam, az elmúlt 5 évből mazsoláztam :)

Szilvi,
minden rendben lesz ma a dokinál, ne aggódj!

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

:lol:
Én amúgy nem érzem, hogy baj lenne. Már nem. Picúr nagyon sokat nyüzsög, mocorog, velem minden teljesen oké, nem lehet már több baj, és kész! :evil:

Macsek pedig jól van. Érdekes dolgok ezek! Lefogyott (megjegyzem, jól áll neki, mert nagyon kövér volt), és most fittebb, mint valaha. Az étvágya helyrejött, és láthatóan jól van.
Neki valószínűleg TÉNYLEG bél vagy gyomorhurutja volt...

szilvás76

Szilvi macseknak hurrá!!!
Micsoda szörnyű fintor a sorstól.
Dokihoz drukkolok.

Basszus valaki rúgjon seggbe a vaterán ragadtam a fiú babacuccoknál sütnöm kéne :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok a szép eredményekhez, fiúkhoz, lánykákhoz! Mi kedden voltunk 18. heti genetikai uh-on, minden rendben van, ficánkolt rendesen, megint megmutatta a kukiját :).

Ircsi írd be légyszi a táblázatba, hogy Bence lesz a kisfiunk neve. :roll: :roll:

Most egy darabig nem jövök, ne haragudjatok... De meghalt a nagypapám hétfőn hajnalban és anyu csak tegnap este merte elmondani nekem... Gondolom, nem kell leírnom mit érzek. Már sosem tudhatja meg a dédunokáját és az esküvőnket... :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon nagyon magam alatt vagyok, csak a kisbabánk miatt próbálom összeszedni magam, ő a legfontosabb most nekünk és az, hogy vele minden rendben legyen. Én most először veszítettem el az egyik nagyszülőmet, ráadásul gyerekkoromban rengeteget volt velem és nagyon szerettem. :(
Majd jelentkezem. Vigyázzatok magatokra és a babákra! Mi is vigyázunk magunkra!

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,részvétem.
:cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sucer nagyon szép család vagytok!!

evilany

Évi, köszönöm szépen! Már nagyon beteg volt, múltkor mikor kórházba került, éreztem, hogy nagy baj van. Már nyáron is volt. Paecamakere volt (nem tudom hogy kell írni, bocsi :oops: ) már kb. 15-20 éve, akkor az orvosok adtak neki 3 évet, de ő bebizonyította, hogy több van még. :) Vízhajtót is szedett, de annyira vizesedett és a szíve nagyon gyenge volt már, nem tudta ellátni rendesen a feladatát, hogy legutóbb mikor kórházba került 8 kg ment le róla a víz miatt... Hazament,minden rendben volt, de hétfőn hajnalban kiment wc-re, összeesett, kiáltott egyet és meghalt. :cry: :cry: Anyum nem merte elmondani, és holnap így megyünk esküvői ruhát próbálni... Nehéz lesz, de muszáj, mert sürget az idő, már csak 65 nap van az esküvőnkig. A vőlegényem és a kis Törpünk ad erőt. Olyan édes volt, tegnap amikor nagyon sírtam, megrugdosott, de olyan kis édesen, megnyugtatóan, hogy Anyu,itt vagyok én neked! Meg persze az apukája se mozdult mellőlem, ő is nagyon szerette a papámat. (Ő 5 éve vesztette el a nagypapáját :( )

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi őszinte részvétem! Nem is tudom mit mondhatnék még.

Bence :lol: Bencékről csak jót tudok mondani és cseppet sem vagyok elfogult.....ááááááááááááá dehogy :lol:

Évi hehe :lol: Mars sütni!

királylány

Évi,
nagyon köszi, aranyos vagy! Tettem még fel párat :) Nyomás sütni!! :lol: :lol:

Barbcsi,
őszinte részvétem a nagypapád miatt!!!! :cry: :cry: Én tavaly vesztettem el a nagyapámat, nekem sajnos már egyik nagyszülőm se él :cry: :cry: , egyedül a párom nagyija, Ő 91 éves és már napi szinten ápolja a párom édesanyja.. :( :(

Itt egyfolytában havazik, brrr, elég volt!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szilvi,
örülök, hogy a cicátok meggyógyult!!! Remélem vmit enyhít a fájdalmatokon!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

barbcsi részvétem!!! :(

Évi http://www.angolruci.hu/Teli/index.html van, ami drága, de ki lehet fogni egy-két jó árban lévő cuccot! :)
csak hogy ha a vaterát elunnád!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

sziasztok

hú gyors reagálás az eddig írtakhoz habár ma nem vagyok a topon tegnap nagyon fájt a hasam de hála égnek 3 napja a baba olyanokat rúg mindenki látja és érzi ezek az igazi magzat mozgások már :)

barbcsi ha nálunk is fiú lenne Bencének nevezzük el :) hú erre rúgott is most :) :shock: , g-mailt kukkolom :D

szilvásmár senkinek semmi baja nem lesz kihordjuk megszüljük és felneveljük ezeket a kis manókat :)

barbcsi RÉSZVÉTEM !!!! és nagyon sajnálom tudom mit érzel most nagyon is tudom :cry:
Vendég

sucer leskelődtem!!! :lol: :lol: :lol: gyönyörűek vagytok! a kislánynak volt kitől örökölnie a szépségét! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Barbcsi! Őszinte részvétem! :cry:
Tudom, mit érezhetsz, az én szeretett Nagyszüleim sem élnek már (egyik sem), és én is inkább Nagyapás voltam. Nagyon sajnálom!

szilvás76

fáj a fejem ..... :?
Vendég

ezt az oldalt imádom : :D

http://www.desszert.eu/

itt van minden és még a leg nehezebb dolgokat is a képek segítségével könnyen meg lehet csinálni :)
Vendég

ma lángost csinálok meg krumpli levest hamar meg van délután meg jön az asztalos megint áá de örülök :(
Vendég

Tünde,
de aranyos vagy! Mindent gondoltam magamról, csak azt nem, hogy gyönyörű vagyok :lol: :lol: . Már elfogadtam magam, mert sokáig voltam haragban magammal, de mára meg van a lelkibékém. Szeretem a családomat (mindennél jobban) és saját magamat is. A kislányomat pedig ha dícsérik, az mindig olyan mintha hájjal kenegetnének :lol: 8) .
Mindenkinek egészséget és boldog családot kívánok :) ! :roll:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]

[b]Évi http://www.angolruci.hu/Teli/index.html van, ami drága, de ki lehet fogni egy-két jó árban lévő cuccot! :)
csak hogy ha a vaterát elunnád!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

köszi :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép
hajajj

evilany

Vanilla,
mi a lángosod receptje? Nekem tegnap fájt a fejem, mára szerencsére elvitte a hó... a hasam nekem is szokott fájni mostanság, gondolom növekszik a pocak bébi. Ma mintha nekem is aktívabb lenne, pár napja, nagyon csöndben volt.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Vanilla a lángos jöhet

Sucer ami igaz az igaz :)

evilany

Évi,
ezek a cuccok nagyon édesek!!! Már csak 2 hét és mi is megtudjuk ki lakik a pocakban, és akkor beindulok vásárlásilag!!

Jut eszembe: tegnap kaptam fizut februárra, igaz még csak egy részét, de sokkal jobban alakul már ez is, mint 1 hónappal korábban. Van remény :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer, nagyon helyesek vagytok, szép kis család! :-)
Ilang meg kész kis hercegnő. :-)

szilvás76

Évi te még mindig nem sütsz :?: :shock: Mars :!: Látom nehezen tudsz ellenállni a vaterázásnak :lol:

Tünde jó az az oldal amit belinkeltél, rákukkoltam :wink:

Vanilla lángos? Küldhetsz.... :P

Nekem sem élnek már a nagyszüleim, illetve a mostohanagyapám, de nem tartjuk a kapcsolatot. Felnőttként veszítettem el őket, de nagyon nehéz feldolgozni. Apukám szülei idősek voltak, szép kort éltek meg (81, 83), anyukám anyukáját volt a legnehezebb feldolgozni, mer ő 64 éves volt, agyvérzést kapott és kómába estett, 2 napra rá meghalt.
Huhh, most off voltam. Bocsánat...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára királylány 2010.03.11 12:01-kor.

királylány

lányok én minden receptem innen lesem :)

lángos : http://www.desszert.eu/burgonyas_langos
Vendég

[quote="sucer"]T írta:suceründe,
Szeretem a családomat (mindennél jobban) és saját magamat is. A kislányomat pedig ha dícsérik, az mindig olyan mintha hájjal kenegetnének :lol: 8) .

pont ezért vagytok ilyen szépek! süt rólatok a boldogság!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ahogy Matisz bácsi mondaná: "örö-bódottá!!!"

Kép
gtunde75

Én azért szeretem ezt az oldalt mert mindent lépésről lépésre mutat képekkel sok jó és finom dolgot próbáltam már itt :) CSAK AJÁNLANI TUDOM NEKTEK IS

pill felrakom a krumplit a lángoshoz :)
Vendég

Évi peeeeeeeeeersze! így könnyű!!!!!!!! nekem még 3 hét, hogy megtudjam: kék avagy rózsaszín... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Vanilla megnéztem ezt az oldalt és betettem a kedvencekbe. Hűha. Nem szokott ilyen lenni, de bizony megkívántam.....most nagyon éhes vagyok.........

királylány

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75ahogy Matisz bácsi mondaná: "örö-bódottá!!!"

:lol: :lol:

szilvás76

Szilvás, nagyon sajnálom a kutyust!
Viszont ma tuti minden rendben lesz a dokinál, majd írjál!

Barbcsi, részvétem!

Babaimádó, Gratulálok Fannihoz! Nagyon szép név!

Ircsi, ezek a képek szuperek!

Évilány, szerintem az tuti kicsi kuki a képen, nálunk ilyen nem volt. :D

Lányok, köszi a Gratulációkat a kislányhoz, a neve pedig LILI lesz.
Már több mint 6 éve megbeszéltük a lány és fiú neveket, nem szeretnénk változtatni.
Ok, közel lesz a névnapja, a születéshez de ez van....

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Vanilla itt csorog a nyálam, nem bírok elszakadni ettől az oldaltól.... :lol:

királylány

na feltettem :)
Vendég

nekem is csorog a nyálam :).......azért csinálok ilyent ma meg leveskét
Vendég

Woody na akkor legalább nem lesz 2 Lili :) legalábbis mi nem zavarunk be :) már igényeltem új vonalzót :)

Már sül a süti :) mos a mosógép :) még egy adag mosás és mosogatni való van,és vasalni fogok ha kész a süti de csak pár darabot. Vagy nem fogok,még kiderül,mert lehet meggyőzöm magam nem érdemes 4 darabért elővenni a vasalót főleg hogy most mosok 2 adag ruhát.

A föld felett járok 2 centivel a kukis miatt,bevallom.

evilany

Nyami ott a sacher torta is,attól ugrált jókat Tomika.

evilany

jaj mindenki kajákról beszél meg ir :) én meg megéheztem jaja alig várom kész legyen a lángos

sajtos-tejfölös

milánói alapos -hagymával

sima sajtos

tejfölös ,fokhagymás huuuu nem is irom tovább mert rosszul leszek
Vendég

Húúú Vanilla nyamiiiiii
Itt sül a lekváros muffin. Az ebéd zöldborsó főzelék lesz(maradék..)sajtos tejfölös tészta.

evilany

Kedves Tünde és Szilvás!

Köszönöm a válaszotokat! Még új vagyok itt, és jól esett, hogy nem léptetek át rajta :D

Szilvás: Sajnálom a kutyust. Nekünk is van egy tündérke. Azt mondtuk a párommal, ha Ő elpusztul, nem lesz több benti kutyusunk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára f.h.brigi 2010.03.11 12:40-kor.
f.h.brigi

Kicsit visszaolvastam.

Ircsi, tök jó kép Kata babáról! :-) :lol: Gratu!

Évi, szerintem is kukis. :wink:

szilvás76

evi lekváros muffin, zöldborsó főzelék ,sajtos tejfölös tészta. nyámiiii éhes vagyok :( :cry:

f.h.brigi Szia köszöntelek köztünk ..... jó kis társaságba csöppentél lesz mit olvass :) :wink:
Vendég

Jaj Szilvi elolvastam a blogod most itt bőgök :(
Hidd el már jó helyen van a Kutyus.

evilany

Kérdeztem is már,a férjed orvos? (vénázás)

evilany

Szilvi SAJNÁLOM :cry:
Vendég

Na én túl vagyok az ebéden.......tök főzelék (a la anyukám) fasírtal. Most már nézegethetem a sütis/kajás oldalakat, tele vagyok.

Hát én most nem tudom, hogy a lány felé húz e a szívem vagy a fiú felé. Jó lett volna ha megmarad mind a két baba és akkor egyik ez, másik az....

királylány

Évi, nem orvos, szakasszisztens, CT/MR operátor. A vizsgálatokkor a kontrasztanyagot is ő adja be, leggyakrabban tumoros betegeknek, akiknek amúgy is a vénájuk nagyon gáz. De több forrásból tudom, hogy nagyon ügyes. :-) "Az éééén Uram! " :wink:
Kutynak viszont még ő sem találta, bár az is igaz, nem nagyon tudtuk, hol kell keresni.

Én is el-el pityeredek, gyanítom ez még jó párszor előfordul, mire jobban leszünk lelkileg. :cry:
Szerencsére a kolleganőm is kutyás, és érti a dörgést...

Csajok, Hogy Mit össze tudtok "kajálni" ... Ne szadizzatok!
Olyan éhes lettem, hogy betoltam egy melegszendvicset ebéd gyanánt. Pedig előtte nem volt étvágyam. DE a babának kell valami, ezért erőt vettem magamon. Az első pár falat után meg le sem tudtam rakni... :-)

szilvás76

Szilvi hát evés közben jön meg az étvágy! :lol:

Na nekem most sorolhattok bármilyen kaját.....annyira jól laktam, hogy nem bírnék enni egy falatot sem ha az életem múlna rajta akkor sem.....

királylány

Babcsi:részvétem. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

nekem egyre jobban fáj a fejem :? ez az idő észrevettem ha hideg jön vagy eső akkor azt megérzem.

ittam már 2 kávét ettem is de a fejem csak nem csillapodik :(
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?