Babus
Jó helyre fog születni a babátok, a nyuszi abszolút barátságos állat, a kutya pláne, a maci pedig ha nem természetes élőhelyén fordul elő, akkor ő is
Kedvelem az állatbarát embereket
(egyébként nekem kb. 60-70 db macim van, a legkisebb plüsstől a hűtőmágnesen keresztül a porcelánig, a legnagyobb pedig egy 50 centis barna plüss, ő csak 1,5 éves körül van
)
Ezek a félreérthetetlen helyzetben lévő smylie-k halálosan jók!
De mielőtt teljesen kiakadnátok a maci-dolgon, elárulom, hogy ez egy tudományosan elfogadott dolog, a felnőttek igen magas százalékának megvan a gyerekkori plüssmackója
Rendszeres látogatója vagyok a macibolt honlapnak, ott olvastam, hogy arctofiliának hívják ezt - remélem, jól emlékszem a megnevezésre
Vanda
Sokmindenben egyetértek veled, de azért ha nagyon szeretnénk, akkor jó lenne, ha az égiek figyelembe vennék a kérésünket, igaz lányok?
Timi
Ma 10. cn van. A hőmérőzés módszer szerint nekem holnap lesz tüszőrepedésem, azaz holnap lesz termékeny a petesejtem. Eddig ezt nem tudtam behatárolni, mert nem mértem a hőmet, csak a 28 napos ciklusomból következtettem, hogy a 14. nap körül lehet peteérésem. Talán már az elmúlt 2 hónapban is 14. nap előtt volt peteérésem, ezért nem estem teherbe. Vagy most rövidebb lesz a ciklusom - sokkal, ezt még nem tudni
Szóval nekem tegnap felment a hőm, ma le, és ha holap megint felmegy (ugrásszerűen, nem fokozatosan), akkor holnap lesz igen nagy esélye a babásodásnak
Ezért aztán ebben az időszakban 2 naponta ajánlott az akciózás, bő 1,5 héten keresztül (mi tegnap kezdtük)
A hőmérőzés módszerét hétfőn elküldtem ide, kérlek, olvasd vissza a leveleket, és pontosan megtalálod az egészet
Ezen kívül ha érdekel, szivesen elküldöm neked e-mailben (nem akarom a többieket untatni ezzel,már úgyis minden nap erről írok
)a jelenlegi saját görbémet (excel fájl) mintegy szemléltetésként
Tündi