Pancsikám nagyon örülök, bizti az egyszemke is beindul
, legalábbis én ezt akarom
.
Képzeljétek nekem múlt pénteken 1/2 11-re kellett mennem a beültire, nemsokára ágyat is kaptam, és mindenki cserélődött körülöttünk, én meg csak ültem az ágy szélén és vártam. Ugye a múlt hét végén volt az az ominózus eset, hogy sem Sz ügynök, sem K ügynök nem volt, Z-nek volt dolga elég. Férjemmel már attól féltünk, hogy a süketnéni
valamit összecserélt és már valaki hazavitte a kiscicáinkat.... aztán mintha megérezte volna, jött és szólt, ekkor már csak egyedül voltam a szobában, hogy nyugodjak ám meg, nem felejtkeztek meg rólam, de Z ügynök mindjárt fog jönni és elkezdi a beavatkozásokat, mert nagyon sokan vannak nála. Hát képzeljétek 1/4 3-kor volt a beülti, de csinálta szegényke szinkronban, mert voltunk neki egy páran.....
Szóval Pancsi nagyon ügyi vagy és hős, hogy altatás nélkül kellett végigszenvedned a leszívást, hát nem egy leányálom, én már csak tudom
, de az a lényeg, hogy túl vagy rajta és minden ok.
Tudod, én is gondolokdtam az altatás nélkülin, de így, hogy Z ügynöknek lettem kölcsönadva nem mentem bele
Egyébként nekem akkor is szúrtak, mert kaptam valami nyugtató kábítót, mert magas volt a vérnyomim.
Hú most a leszíváskor nem az a gárda volt, aki decemberben volt és olyan bénán szúrtak a kézfejembe, hogy még mindig fáj
Egyébként süketnéni tündér volt, mint mindig....
Hát ez a 4 nap fekvés csak erőszakkal ment, de nagyon szigorú őröm van. Én nem vagyok benne biztos, hogy erre egyébként szükség van. Tudjátok mit mondott Z ügynök a beülti után, amikor a zárót kaptam? Semmit, aztán ránéztem és kérdeztem, hogy most mi legyen, feküdnöm kell? ...
"Élje, az életét, ha otthon lerágja a 10 körmét akkor sem lesz jobb!"
Megyek, mert megjött az őröm
Egyébként tiszta mensis érzésem van, egyébként nekem rövidek a ciklusaim, tehát ha esetleg nem sikerált, a napokban már meg fog sajnos jönni.