Új privát üzeneted érkezett!

Na most jóó lett, jó éjt drága :lol: aztán nem ám félsz éjjel :lol: :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Laptető Betty! Jó éjt nektek is! (Azért kettőre zártuk meg majd ki-kinéz apa éjjel)
Vendég

:lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Na akkor kozkivanatra 8)

Kép

Cukigabi,Szrityi
Na akkor ott nekem is jo de ki hanykor vegez?Vgy Gabo te most nem dodozol? :idea:

Csoki
Hat ha ott bekukucskalnak meg meg kiis szednek valamit....nekem volt egy kis gobot meg egy kis miomat es aszontak 6het mivel a mehszajnak is ossze kell huzodnia :roll:
Biztos sokat olvastal mar rola de hoztam neked valamit :wink:

"A meddőségi kivizsgálások során is nagyon fontos szerepe van az eljárásnak, hiszen a méh fejlődési rendellenességeire (sövény, kettőzőttség), méhen belüli összenövésekre deríthet fényt. Ezen elváltozások egy része meg is oldható a hysteroszkóp segítségével."

Bovebben :arrow: http://www.webbeteg.hu/index.php?page=n ... teroscopia

Lucuzs
1szonak is 100 a vege eljenek a kismamik :wink: Es szep a pottyod 8) bizti,hogy csak egy baba :?: en meg lattam vgy kettot mellette :lol: :lol: :lol: :lol:

Betty
Tudod miert mondtam....sokan kiborulnak a negatol pedig az meg lehet pozi csak turelmesnek kell lenni es hat az ne teszteljen elobb aki nem birja cernaval :!: Borozni borozhatsz es hallod dokim aszonta palesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Csoki-Bettyiiii
Hogy ti milyen hulek vgytok :lol: :lol: :lol: :lol: itt rohogok anyu meg nem tudja mi van :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok lányok!Régen írtam mert doliztam ezerrel.Most olvastam mindent!
Betty!Gratulálok a gyönyörű tesztedhez!
Gabi neked meg tudod,hogy fölleg örülök!Már alig várom,hogy megsimizzem a pocidat!Ja,szerintem fiad lesz!:)Barna haj és barna nagy szemekkel!
Bocsi,hogy nem írok mindenkinek külön de néha még elveszítem a fonalat ha ritkán jövök de drukkolok mindenkineK!
Sztrityi nked is nagyon szorítok!Mi ismerjük ám egymást és a páromat is ismered!:)A párom a papádat is ismeri még régről amikor piacozott!
Sok sikert mindenkinek és szorítok!
jó éjszakát!
puszika!

Kép

Kép
zbinyek

Hát csak az van Bri, hogy a napi boradagomat már délelőtt bevettem :lol: aztán délután gondoltam pálesz helyett iszom még egy adag bort :lol: aztán most meg már többet nem akarok :lol: :lol: :lol: nehogy a szemeim egymáshoz járjanak teázni :lol: :lol: :lol:

betty615

Zbinyek
köszike :wink:
Milyen kicsi a világ, Szrityit is ismered, meg még a férjét, meg a papáját is, nem semmi :!: :wink:

betty615

Lucuzs:
én is köszöntelek, mióta csatlakoztam nem jártál erre, de majd utánad olvasok :wink:

Zbinyek:
Hűha most feladtad a leckét ezen most jár az agyam. Sok emberrel piacoztunk.
Nekem ennyi személyes ismerősöm van itt? Hihetetlen!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Köszi Bri a linket, el is olvastam. Hát az utolsó bekezdés... :roll: . Na igen, igazad van... Az április valóban korai... De akkor a május! (Nagyon félek
Vendég

Bettyi
Jaaaah na en megyek csinalok kajat meg eszem

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri a Betty engem megfenyegetett.
Vendég

nnna neeeee csináááád :lol: :lol:
menj aludni, árúkodós judás :lol: :lol: :lol:
És ne féélj, ma még nem megyek, majd holnap :lol: :lol:

betty615

Zbinyek:
Ha ugyanaz a keresztneved mint az enyém akkor már tudom ki vagy :)

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Na jó éjt csajok!

Sok puszi
Vanili
Vendég

Csoki
No para...mar az altatas eleve jo lesz es mikor felebredsz kozlik veled minden rendben :wink: tudom milyen megnyugvas ez amikor vegre ezt is kipipalhatod a listadon :wink: Nekem nagy hitet adott miutan megvolt a hysterom :wink: Jaj de izgi ezek mind nagy merfoldlepesek :wink:

Holnapra drukkok mennek a vv eredmenyekhez,hysterohoz,kitartashoz,godorbol valo kimaszashoz,teszthez,spontankodashoz es az elkovetkezo 9honapo turelmehez :D Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Nem semmi idő van erre is ma reggel :shock: nagyon fájt a fejem tegnap és a derekam és a bal oldalam egészen lent, úgyhogy ez nem felfázás, hanem a tüszőm vagy ciszta, de majd ma megtudom, mert megyek dokihoz egy uh-ra, már olyan régen voltam, komolyan már kezdett hiányozni a "barátom" :wink: :roll: a hőm semerre nem halad, pé nem volt és lehet ez a hónap ovu mentes lesz :!: :roll: :?

Jó sokat írtatok, nem győzök majd reagálni :!: :shock: :lol:

Jövök nemsoká, de addig is Betty,Bri, Ancsi, Vnli drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nem sötétedik ez a szar, vélemény :?:
Kaka a gatyában :roll:

Kép

betty615

Csoki+++++++++++++++++++++
Kép

Mindenkinek mennek mára is drukkjaim+++++++++++++++++ :wink:

betty615

Zsu
Sztem is várj a lombik miatt, mert akkor meg azért idegeskednél, hogy most akkor mit is csinálj, hogy is mond el :!:

Gabi
"Ja tényleg" :arrow: és ezt csak így írod :?: :lol: hát Én meg mit nem izgultam, hogy minden rendben van-e odabent :!: :roll: :wink: ejnye, ejnye :!: :!: :!: örülök és dobogjon is az a szívecske :!: :wink:

Bri
Köszi a tanácsot, majd azért beszerzem ezt a tinktúrát, mert sose lehet tudni, hogy mikor kell, mert sajnos van rá hajlamom :!: :roll:
jó ránézni arra a mezős képre :!: :wink:

Angyli
Én is drukkolok Neked és reméljük sikerül megtalálni a sok éves sikertelenség okát ezzel a kivizsgálással :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ne butáskodj már, dehogy is adhatod fel
:!: :shock:

Vnli
Mikor tudtad meg, hogy hysterod lesz :?: :roll: nagyon drukkolok drága és remélem nem fog fájni :!: :roll: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ne butáskodj már, igen is érdekel a "hisztériád" :arrow: akkorát röhögtem rajta :lol: reméljük minden a legnagyobb rendben lesz
:!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Az alsó a mai :?:
Sztem mos tmár mindenképpen várd meg az uh vagy a v.v napját, mert ha még ma is adod a szurit, akkor a holnapi már megint más lesz :!: :roll: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó Reggelt!

Betty!
Viszont nem is halványodik,mert,ha a szuri lenne akkor az ahogy megy ki halványodik,nem?
Szóval szerintem nyugodj meg!De jó lenne most egy vv.
cukigabi
Budapest

Betty az nem baj ha még nem sötétedik,de nem is halványul és ez most a lényeg :wink: :lol:
Babás vagy a javából :wink:
Először nekem sem sötétedett csak a 3. pozi teszttől!!!
Nyugodj meg ne legyen kaka a gatyába!

KépKép KépKép
kamilla*

Vanili!
Hystero-hoz mára+++++++++++++++++++++++++

Suzy!
Reméljük nem ciszta!Itt most is szakad a hó. :(

Bri!
Nekem jó bármikor,mert nem dolgozom :lol:

Szrityi!
Igen ő az,ugyan az a keresztnevetek :lol:

Lányok!
Szóval!Szrityi az oszt.társam volt általánosba.Zbinyek a barátnőm,aki oda járt általánosba ahova mi,csak eggyel alánk,aztán egy helyen voltunk gyakorlaton a középiskolába..Zbinyek és párja osztálytársak voltak.Mindannyian egy környéken laktunk.
cukigabi
Budapest

Na jóó, de már ET+15 :roll:
Ez nem halványul, de nem is sötétül....megállt bennem a hcg :?: :roll: :lol: :lol:
Ma nemtom beadom e a szurit :roll: lehet, hogy megvárom a holnapit :roll:

Szuzy
jóól lement a hőd csaj, várható a pé. :wink:
Ahogy nézem, hosszú ciklusnak nézel elébe :roll:

Kamilla
te is ET+8 körül már teszteltél nem :?:

betty615

Igen teszteltem de az elején lényeges erősödés nem volt pedig utólag is kiderült ugye a vérvételen jó magas HCGm volt.
Ne aggódj a vizelet koncentrációjától is függ,attól hogy mennyit ittál elöző nap,a teszt előtt mikor pisiltél utoljára szóval sok mindentől,és ugye azt meg ne felejtsük el hogy az enyém 10 es érzékenységű volt,nagyon érzékeny ezzel meg amivel Te teszteltél nem olyan alacsony érzékenységű ami azt jelenti sok a HCG-d!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kamilla* 2010.03.11 09:28-kor.

KépKép KépKép
kamilla*

Betty megmondod mi a teszted neve?
Milyen szurit adsz magadnak?

KépKép KépKép
kamilla*

Ovitrelle szurit adok/adnék a beültitől hetente felet.
A teszt 20-as, gravi HCG-legalábbis a csomagoláson ez van, de eddig ezekben másik fajták voltak, ez náluk valami új design, mert már csak ilyenek vannak.
Esetleg van képed a tesztekről :?: Kíváncsi lennék, hogy hogyan, mikor erősödött, és mennyi volt a hcg-d mikor mentél v.v.-re :?:
És az is fontos, hogy ez ET+ :?: volt :?: Mert nálunk csak UH vanET+21-en, és ha nem egyértelmű a dolog, akkor van v.v. is :roll:

betty615

Figyi Betty lapozz vissza a 39. oldalra ott vannak a képek :!:
A piros teszteket ne vedd figyelembe csak a kékeket mert az volt nálam a 20 as érzékenységű!!!
Az első kék ET+11
a második ET+12
a harmadik ET+13
a negyedik ET+14
ET+11 nél volt nekem 130 as HCG
ET+14 nél 587 es HCG!
Ugyhogy minden jól alakul nálad is!!!!!!!! :wink:

KépKép KépKép
kamilla*

Köszike :wink:

betty615

Irj majd Betty mit gondolsz a képek láttán :wink:
Jól állsz szerintem :!:

KépKép KépKép
kamilla*

itten vgyok 8) jo reggelt 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok, majd jövök visszaolvasok látom van mit, de most értem haza és a merionál be kellene adnom valahogy, de SEGÍTSÉG kell.

Lefotóztam a tűt amit vettem és adtak hozzá, tudom mással kell felszívni de a kérdés az hogy kell beadni? azt tudom, hogy hasba, de oldalara? felfogni a bőr vagyis összecsípni? a tűt végig be kell nyomni a bőrbe? ferdén kell beadni vagy szemből?
Suzyt már hívtam telon, de szegény dolgozik és nem tudta felvenni.

SEGÍTSETEK, mert most is be kell egyet adnom meg este is, mert ugye 2 ampulát kapok egy nap és azt mondák 2 egyszerre ne adjam be mert nagyon feszít majd.

köszi lányok, várom a válaszokat.

Kép

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

próbálom nagyobba feltenni

Kép

Ancsu

ancsuka

Na majd en jovok egy magyarazattal :!: 8)

Szal azert nem erosodott de nem is gyengult mert:
A hcg meg urult azaz halvanyodott volna de a baba meg mar termeli a hcg-t azaz erosodne..igy a kicsit csokken kicsit erosodik...ugyanaz az erosseg jon ki :wink: na :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

ja és megmértem a tű a fém része ami belém kell hogy jöjjön 2cm pont.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
En merionalbol 3mat adtam be!!!!2ampullat hasznaltam es 3gyogyszert es nem fog fesziteni :wink: en mindig osszecsipem ugy nekem kenyelmesebb...es 45fokban de ha akarod adok egy szamot felhivhatsz :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

bri, okszi küld a számot priviben

Ancsu

ancsuka

Jah es ugyanoda kell adni ahova a tobbit koldok alatt,mintha egy labdat tennel oda ilyen feliv lefele a tut minnya megnezem az enyem mekkora 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok :!:

Vanili :!:

Hiszem, hogy minden rendben lesz a hysteroscopia eredményeddel :!:
Megy a sok drukk++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Remélem, hogy jól vagytok :wink:
Ha jó lesz az eredményem, annak örülni fogok, mert akkor csak a TSH-ra kell tovább szedjem a gyógyszert természetesen emelt adaggal :!:

Betty :!:

Már nem fáj a fejem ideért a hó :!:
Tegnap már este 20h-kor aludtam olyan fejgörcsöm volt :evil:

Ne aggódj a baba/ák/ ott van/nak/ Veled :wink:
Drukk a hétfői UH-hoz++++++++++++++++++++++

Bri :!:

Sajna nem nézték a TSH-t pedig az lenne az egyik elsődleges hormon, ami nagy ivben befolyásolhatja a beágyazódást :!:

Ha én nem járok utána a dolgoknak, akkor semmi nem fog változni épp, ezért vettem a kezembe a sorsom, nem várok a csodára, mert az magától nem fog jönni nekem kell tennem érte :roll:

Megy a sok drukk az erős kétcsikos tesztért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A terheléses cukor eredményéből fogja látni a dokinő, hogy van-e IR vagy nincsen :!:
Ha igen, akkor ujabb problémára szedhetem a gyógyszert :!:

Nincs miért elnézést kérj semmi baj :D :D

Suzy :!:

Sajnálom, hogy a Te fejed is fájt tegnap :!:
Remélem, hogy mára kiszünt Neked is :wink:

Bizom benne, hogy nincs cisztád és van pé-d is, nagyon szoritok, hogy jó hirrel gyere vissza a dokitól++++++++++++++++++++

Köszi a drukkot :wink: :wink:

gyancsi :?:

Zsu :?:

Melinda :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Az en tum 1cm-es :roll: es azt tovod szoktam oldalrol :roll: (45fokban)

KépKép
bridget0801
Kulfold

BETTY!Megtaláltalak iwiwen :wink:

KépKép KépKép
kamilla*

Angyal
Basszus annyi minden szart kerenk es az alap dolgokat meg nem :roll: mondjuk en is a sajat szakallamra csinaltattam meg tavaly...es milyen jol tettem :roll:

Betty
Hun vgy? :roll:
Kép
Kép
No para...de me nem mesz el egy hcg vv-re valamelyik korhazba nem pont pecsre :roll:

Ancsuka
Sikerult?Remelem nem fajt! :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok! Délelőttre áramszünetet irányoztak elő nálunk, de aztán nem lett belőle semmi. Viszont a gépet nem mertem bekapcsolni, nehogy mégis levágja...

Vani! Drukkjaim mennek!!! :D

Betty! Nekem sem erősödött napokig, egyértelmű változás csak kb. 3-4 nap különbséggel volt. Szóval nyugi!!! :D

Ancsi? Hogy érzed magad? Van valami szokatlan? :wink:

Ancsuka! Én is mindent úgy csináltam, ahogy Bri írta. Esetleg még annyi, hogy a levegőbuborékot kispricceltem bökés előtt.

Többieknek is puszi!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Suzy! Hozd majd a híreket a dokitól! Szerintem pé közeleg!!! :D

Ancsuka! Elég jól lemaradtam. Nálad most megy a 3. inszem?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kamilla
hát azért a tied napról napra jobb volt, engem ami a legjobban idegesít, az az idő :roll:
És az előbb nyomtam egy 25-öst, alig látszik valami :roll:
Úgyhogy én úgy érzem buktam ezt (is) :lol: :lol: :lol:

Bri
nem tudok csak úgy bemenni a kórházba, hogy hcg-re jöttem, főleg ide :roll: ezek kötsögök :lol: ...kell beutaló meg minden, nem olyan egyszerű a dolog :roll:

Lucuzs
neked nincsenek képeid véletlenül :?:

betty615

Nemreg kineztem es wazze esik a ho :shock: :lol: dejoooooooo 8)
Kép Kép

Betty
Dehogy kell :!: Menjel man :roll:

Lucuzs
En a kerdeseire valaszoltam csak...a legtelenites alap dolog minden szurinal :!: viszont Nem valaszoltal nekem pedig kerdeztem :roll:

Ancsu
Tulelted?Sikerult? :roll: Mondjuk en lehet ezeket a nagy tuket visszavinnem es kicsereltetnem a picire...ugy konnyebb nem :roll: Nekem konntebb tuti nem szurom tul de keveset se vgy hogy mondjam :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
itt kell, hidd el :lol: :lol: ez itt nem lombikos kórház, talán azt sem tudják, mi az a béta hcg v.v. :lol: :lol: de komolyan :lol: na majd egyszer ha eljössz hozzám, akkor elmegyünk a kórházba és majd láthatod, mi újság :lol: Ezek szarnak rád nagy ívben :lol:
Meg ezen a pár napon már tényleg nem múlik semmi
Itt a mostani teszt..... na de nem csinálom mááá a feszkót itt tovább:lol: :lol:
Kép

betty615

Betty! Nincsenek, mert csak az elsőt fényképeztem le, a többi nem, és azóta elszínezőtek.

Bri! Jaja, alap a légtelenítés, csak azért említettem, mert nekem nem mondta sem a doki sem a gyógyszerész, nekem jutott eszembe.

Visszaolvastam, hogy mit kérdeztél: igen, egy babó, lehet a bevérzést láttad mellette. Én is azonnal ikreknek nézem őket, mikor a doki elkezdte az uh-t. Az egyiket megmérte, aztán vártam, hogy a másikat is megfogja, de akkor mondta, hogy az bevérzés. Emeltünk megint utrót és nem lesz baj!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Betty
1X régen ezt írtad nekem.....

" Bízz benne :!: És higgy a babádban, és saját magadban is :!: :!: "
ancsyka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: