Új privát üzeneted érkezett!

köszi lányok a dícséreteket. a kiságyat amúgy baldachinnal és pelenkázóval együtt a netről vettem használtan 22e-ért összesen.

ma voltam megint nstn, jó volt, pénteken megint kell mennem. a hüvelytisztasági eredménye nem lett jó, van egy kis genny, írtak rá augmentint meg még valamit.

Kép
gota79

ja, sajna sem vizsgálat, sem uhu nem volt. remélem pénteken már lesz.

Kép
gota79

uhh, ez a genny nem hangzik valami jól :( augmentinnel csak vigyázz, mert szeret hánytatni, fosatni.....legalábbis engem

hajni...
Budaörs

Sziasztok!
Engem mindig meglep, hogy néha mennyire „kuruzslók” az orvosok. Néha gőzük sincs mit is kéne kezdeni a beteggel.

Deepgirl!
Ne aggódj a pici poci miatt. Sokat fog még nőni.
Nekem kicsi hasam volt a Gergővel, pedig alacsony vagyok. Egyik kolléganőm pocijában 2 baba volt, de kabátba még szülés előtt se látszódott semmi.
Második babánál meg sokkal hamarabb elkezd nőni a pocak.

Gota!
Nekem volt ilyen vizsgálatom, és én egyből kaptam az oxitocin infúzió mellé valamit még. Ne kérdezzétek mi a neve….

Eclipse!
Mi volt tegnap???
franci

Sziasztok Lányok,

én megint megszívtam - :cry: :cry: :cry:

Tegnap ugyanis, miután pár napig nem figyeltem a bankszámlámat, pont amikor már ott álltam a Duna Plázánál fél 7-kor, és háromnegyed hétre mentem volna a pláza mögé a rendelőbe, és pénzt akartam kivenni, 12 000-et, akkor döbbentem rá, hogy tévedtem, mert a köcsög Fundamenta nem hétfőn vonta le a pénzt, hanem tegnap, és már nem maradt annyi, hogy kifizessem a doktornőt :cry: :cry: :cry: :cry:
10 perccel az időpontom előtt kellett telefonálnom és lemondani :cry: :cry:

És vége, nincs több pénzünk, egy fillér se. Nemhogy dokira, enni, lakni se. :cry: :cry:

Apa fog kölcsönkérni valakitől, de egyéb gondok is vannak, megint csak az anyóssal, és meegint anyagi természetű ami miatt olyan ideges vagyok, hogy félek elmegy a babám. is :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Legközelebb április 6-ra mehetek az sztk-ba, addig nem fogadnak ott sem. Addigra vagy 11 hetes leszek, vagy elmegy a babám, de semmi információm nem lesz semmiről. :cry: :cry:

Ezt dobta a gép nekem.

Eclipse
eclipse
Budapest

Gota, sajnálom a gennyet! Antibiotikummal óvatosan, remélem nem leszel rosszul!!

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse!
sajnálom :(
azért valahogy csak kellene egy vizsgálat... tudom, hogy nem jó az ördögöt a falra festeni, de nem lehetne az sztk-ba bemenni valami mondvacsinált indokkal? csak hogy megnézzenek...

gota!
ez a genny tényleg nem hangzik valami jól... :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli,
nem fognak fogadni, hidd el nekem. És nincs semmi panaszom.
Hazudni nem fogok. Mindegy, már beletőrödtem.

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse!
elhiszem... és tényleg sajnálom, hogy így történnek ott a dolgok.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Eclipse!
Ez nem hangzik túl jól. Fizetést elsején kapjátok? Nincs fizetéselőleg lehetőség?

Az SZTK-ban nem lehet másik dokihoz menni. Nem lehet senkit kötelezni, hogy melyik orvost válasza. SZABAD ORVOSVÁLASZTÁS VAN.
Melyik kórházba jársz?

A SOTE I. ill. II. szerintem nem csak kerületiek járhatnak. Megérné megkérdezni. Igaz sokat kell várni ott mindig, de inkább ez, mert a dokik rendesek és szakmailag is jók.
A SOTE I-en van alapítványi rendelés is. Bár azt még nekem se sikerült kideríteni mit takar.
Sok kórházba fogadják bent az embert pár ezerért is.

Nyugodj meg. A babának semmi baja nem lesz. Ha akar jönni, akkor nem érdekli ŐT hogy hányszor nézegetik. :)
franci

Eclipse!

Először is nyugodj meg! Ez most a legfontosabb! Szerintem az sztk-t felejtsd el sürgősen, legalábbis azt a tapló dokit! Ha gondolod, akkor tudok ajánlani egy dokit a SOTE I-ben, állítólag nagyon rendes, alapos és általában problémás esetekkel foglalkozik. Azt nem tudom, hogy PCO-ban mennyire járatos, de mivel már sikerült teherbe esned és a metet is szeded, már nem is kell, hogy értsen hozzá. Annyit tudok, hogy ott a kórházban van rendelése és soha nem fogad el pénzt senkitől! A kórházi számon kell hozzá bejelentkezni. Ha gondolod, akkor priviben elküldöm a nevét és ha még van róla kérdésed, akkor megkérdezem a barátnőmet, mert ő hozzá járt. Egyébként én is hozzá akarok majd menni, ha rászánom magam egyszer...
Szóval fel a fejjel, minden rendben lesz!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Eclipse!

Nyugi!

Nem az UH tartja benned a babát!
Ott van akkor is, ha nem nézeted meg hetente. :lol:
Bár tudom, h. alapvetően jó lenne egy babamozi otthonra is. :roll:

Általában a 6. majd a 12. héten néznek meg UH-gal. Közte nem szoktak, ha nincs vérzés vagy más probléma.

A pénzügyi problémákat sajnálom. Anyóssal meg próbálj meg minél kevesebbet foglalkozni. Most nem ő a lényeg!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Franci,

január legvégén, amikor elköltöztünk anyóstól hirtelen, albérlet kaucióra 60 000-et sírtam ki a főnökömtől, amit most vissza kell adnom, a jövő héten érkező diákhitelből. Plusz 3 havi céges telefon magánhasználattal lógok, ami megint 25 000 Ft, ami azért lett ilyen sok, mert a saját privát telefonomra egyszerűen nem töltöttem, inkább azt használtam, és január végén, amikor 4 napig csöveztem, meg barlangban aludtunk, meg ilyenek, akkor eltelefonáltam 10 000-et amíg albérletet kerestem :cry: :cry: :cry: :cry:

Óriási nagy probléma, hogy egy bizonyos "tartozás miatt" apa, akinek havi 19 + 24 e Ft juttatása lenne az önkormányzattól, ezt a 43 ezret minden hónapban otthagyja az anyjának, és ő maga, mivel januártól áprilisig nem dolgozik, nem hoz egy fillért se.

Anyósból olyan szinten van elegem, hogy az elképesztő....

Nem fog unokázni az fix!!!!!!!!!!!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

Rambóka,

már nem is a kimaradt vizsgálat miatt tettem a rengeteg sírós smileyt, csak a pénzügyek miatt :cry:

6. heti UH kipipálva. Szerencsére görcs, vérzés ilyesmi nem volt. tulajdonképpen én ebben az egyben szerencsés vagyok, nekem progeszteron hiánnyal, barnázással, vérzéssel soha gondom nem volt.

Utrogestan fel van írva, még 3 hétig elég.

11. hétre van időpontom az sztkba, és most néztem meg, ami elég megnyugtató, hogy a terhesrendelésen, ahova időpontot kaptam, nem az a vérbunkó baltaarcú orvos lesz, akivel eddig dolgom volt, hanem a főorvos, egy öreg csóka, akiről elég jókat írnak a szülős topikban. :)

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!
A jó dokihoz tudsz kérni időpontot? Elsősorban az Urto miatt. Jó lenne az a 12. hétig.
Egyszerűen szólsz hogy elfogyott az Utro, nem lenne szabad téged elküldeni.
Ja és ne említsd meg a magán UHU-t.
franci

Hajni, már két hete lázas volt és nagyon fájtak illetve dagadtak a lábai. A reumatólógushoz volt időpontja,de ő küldte át a fertőzőre azzal, hogy ez nem reumatológiai baj.
Na azóta vizsgálgatják és csak rosszabbodott. Mondjuk legalább a láza lement.
Sejtenek egy nagyon ritka immun betegséget bizonyos Felnőttkori Still szindrómát. De amíg a nem zárnak ki semmit addig nem feltétlen,hogy ez. Pedig a tünetek és a véreredmények alapján totál ez lehet.Na de talán már a vége felé járunk a vizsgálatoknak.
Csak lenne már jobban! :( :(

Eclipse, nagyon sajnálom!!!!

Állandóan a pénz körül forog minden!!!! Miért nem lehet az ember boldog? Miért ver minket mindig a sors?!
Látom akkor ti is csak a pofonokat kapjátok.

Tavaly februárba leépítés miatt a párom munkanélküli lett. augusztusban talált munkahelyet. Addigra feléltük az összes spórolt pénzünket. :(

Most kezdtünk szépen gyűjtögetni és helyre rázódni.
A párom elkezdte a jogsit és belevágtunk a baba dologba!
Minden olyan szép volt a mai napig!
Ugyanis ma reggel a főnök elbocsátotta és megint munkanélküli lett. :( :( :( :(

Próbálnék erős maradni de már nem bírom.Túl sok pofon volt ez az 5 év alatt.
Itt vagyunk fiatalok és semmire nem megyünk.És ezt nem csak magamra értem,másokra is.

Panaszkodnak a kormányba,hogy nincs gyerek, mert a fiatalok nem akarnak gyereket. Hát kérdem én,hova az anyámba szüljek így gyereket,ha semmim nincs.
Majd az állam felneveli, hát köszönöm én abból nem kérek.
Én szeretném tisztességesen felnevelni.

Bocsi, hogy rátok zúdítom mindezt,de ki kellett írnom magamból!
Még mielőtt felrobbanok.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Franci,
az Utrót tulajdonképpen még a holtbunkó is felírja, ezzel nincs probléma. Először kisírtam, aztán másodjára, hétfőn, amikor nem vizsgált meg, de kiadta a beutalókat, akkor is felírta, már kérés nélkül. Időpontot kérni az sztk-ban nem kell szerencsére.

Egyébként kórházba nem járok, a XIII. kerületi sztk-ba járok, a Visegrádi útra, nekem az pont útba esik, metrótól 2 perc.

Eclipse
eclipse
Budapest

Nanicke!
Nagyon, nagyon igazad van, én is azt gondolom hogy az állam jobban is elősegíthetné a népszaporulatot. De itt csak hátráltatják.
Ne keseredjetek el mindíg lesz valahogy..... Én is voltam már nehéz helyzetben, konkrétan se pénz,se étel nem volt otthon....

Most épp azon is kiborultam hogy el akarnak küldeni táppénzre a baba miatt, amit tökre nem is bánnék, csak apénz jóval kevesebb, mert ugye van a fekete rész ami után nem kap az ember táppénzt, csak a "fehér" után. Most egyfolytában gondolkodom hogy dolgozzak saját felelőségemre, de ha baja lesz a babának megőrülök, vagy menjek táppénztr és akkor nem tudom hogyan is lesz, tud-e a párom ennél is többet dolgozni!!??

Eclipse!
Te se keseredj el, nem sok csajszit ismerek aki jól kijön az anyósával, speciál én sem. És ha látni akarod babódat, akkor még mindíg ott van a genezis/persze tudomoda is kell pénz/, de remélhetőleg rendbe vagytok, és akkor az se baj ha 11 hetesen látod újra, addigra nagyon sokat fog nőni.....

Kép
mók

Niki,

nagyon sajnálom! Mi is hasonló cipőben járunk.
Tavaly én voltam fél évig munkanélküli, apával meg az a helyzet, hogy januártól áprilisig nincs munkája, mert idegenforgalomhoz kapcsolódó helyen dolgozik, és ilyenkor nincs turista :evil: És akkor az üzlet tulaja egyszerűen azt mondja, hogy bocs, akkor most 3 hónapig nem kell jönni, és nincs egy fillér se, és kész. Mert szerinte 3 hónapig levegőből él az ember.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Mocsok vén szemétláda.
80 meg a halál között van, de esküszöm csak az élteti, hogy az én páromat, meg a kollégáját szenvedtesse, szipolyozza :evil:

Eclipse
eclipse
Budapest

Mók,

nekem ugyanúgy táppénzre lehetne menni. 2x1 órát BKV-zok, meg 8 órát az irodában ülök, és mire hazaérek, jártányi erőm sincs, csak fekszem.
De nem tehetem meg, mert pont az van, hogy 6 órára vagyok bejelentve, de 8-at dolgozom, és a különbözetet zsebbe kapom, és a 6 óra után kapnék valami 40ezer táppénzt, és így sem élünk meg, nem hogy úgy :evil:
Plusz ez egy kicsi cég, csak én vagyok külkeres, helyettesítőm nincs. És végig kell dolgoznom az egészet a 8. hónapig, mert másképp még gyedem se lesz.
Szép kilátások!

Eclipse
eclipse
Budapest

Igen, 6000 Ft lenne a Genezis, de hát hogy, nincs egy fillérünk se, ebben a hónapban már nem is lesz...
Egyébként 11 hetesen már teljesen babaformája van a picinek, és a 4D-ben akkor már 3D-s képeket csinálnak róla. :D
Nézd csak meg a weblapjukon, már a 10. meg 12. hetesről is milyen sztárfotókat csinálnak :shock:

Eclipse
eclipse
Budapest

Egyébként jelen helyzet szerint, nekem is sokkal inkább októberi babám lesz, így át kéne költöznöm a 2010. októberi topikba, ahol te is vagy :)

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!
A gyedbe nem szól bele a táppénz időszaka. És hála az égnek én 8 órával vagyok bejelentve, nem is rossz pénzzel, de a papír meg amit kézhez kap az ember az mégiscsak más.
Nálam az endokrinológus ragaszkodik hozzá hogy otthon legyek, és pihenjek, mert mint mondta hatalmas kincsünk van, és nem szabad kockáztatni.
De még konzultálok holnap a Cseh doktornővel is, bár még nem mondott soha ellent az endos dokinak.

Én most már nem igyekszem uh-ra, holnap még megnézik dokinéni, és aztán szerintem már csak a 12. heti nyakiredő viszgálaton nézzük meg. A szupi uh-s helyen os azt mondta a hölgy hogy addig már ne maceráljuk. Igaza van, én is nyugodtabb vagyok már.

Gota!
Nagyon klaszz hogy már itt tartotok. Drukkolok nektek ezerrel, és klaszza kiságy is, nagyon jó áron vettétek.

-j-!
Nálad mi a helyzet a ciklussal? Várom afejleményeket!Uh?

Kép
mók

Mók,
nem a táppénz miatt nem kapnék gyedet, hanem mert csak 5 hónapja dolgozom a munkahelyemen, és 1 év kell a gyedhez. és az okt. 5. És lehet okt. 25. körül jönne a baba, szép.

Bár Lucuzs szerint a szülést megelőző 2 évből kell 1 év összesen, meg hogy a szülés napján is legyen biztosítva.

Franc tudja, hogy mi is a helyzet pontosan, úgy szétkúrták az elkúróék :twisted:

Eclipse
eclipse
Budapest

mók!
9. cn-on vagyok... a doki meg fejtágításon egész héten. nem tudom, mennyire fogja értékelni, ha kedden felhívom, hogy "nekem uh kell, MA" :lol:

egyébként nálunk is párom szeptember óta munkanélküli... remélem, tavasszal talán lesz vmi meló végre (építőipar), mert nem tudom, hogy mi lesz velünk, ha én táppénzre megyek...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Anyagiak! De nehéz ügy!
Nekem az a szerencsém, hogy állami cégnél dolgozunk mindketten. Átlagos fizuval. De ott a lakáshitel, és sokat vagyok táppénzen. Meg ami engem nagyon kiborít, az a vagyon amit a Mensmentisben otthagyok.

Eclipse!
GYED számítása:
„A szülést megelőző két éven belül kell 180 nap biztosítási idővel rendelkezni” – ez van most. És gondolom a 180 nap változott 365 napra. Táppénz beleszámít.

Kismamik!
Minket tilos itt hagyni. Napi beszámolót kérünk a növekvő pociról.
Hány hetesen akartak a dokik titeket táppénzre küldeni? Nekem a házidokim mondta hogy következő terhességnél nem dolgozhatom, igaz nem is akarok!!!
franci

Sziasztok!

Csak olvasó üzemmódban vagyok...nincs miról írni nagyon.
Lehet megharagszik pár ember most amit írok, de valahogy kikivánkozik belőlem.
Anyós téma...sokaknak nincs, sokak nem tudnak a szüleikkel élni már, mert pl meghaltak....akkor tudja csak meg igazán mennyire hiányzik egy anyós...no meg amikor jön a gyermek...pl én örülnék anyósomnak ha velünk lakna...lehet macho vagyok, ki tudja...
Pénz kérdés: mindenki szar helyzetben van, sajna....de nem a pénz boldogít ahogy ezt mondják, igaz ha nincs akkor hiányzik. Egyébként nem is gondoltam volna mennyibe kerül egy kis poronty...pedig nekünk volt spórolt pénzünk...minden 2 hónapban ruhát venni...
uhu: nekem pl 2 uhum volt, és még is egészséges a gyerekem...nekem még 3d/4d sem volt, és nagyon élveztük a szívdobbanását és amit a "rossz" gép mutatott.
Táppénz: nekem esélyem sem volt elmenni táppénzre, az utolsó hónapig dolgoztam úgy hogy terhességi cukros voltam, figyelni kellett arra mit eszem, mozogni és mérni cukrot 3 alkalommal naponta, sokszor a munkahelyen....és egészségesek vagyunk.
Azt gondolom ha a baba meg akar maradni akkor meg is fog, táppénz, uhu nélkül is...

Üdv.
Aisha
aisha

Eclipse! Most az a legfontosabb, hogy lenyugodjál!!! Figyi! Nincs semmi panaszod, akkor nem is baj, hogy nem jársz hetente dokihoz, nem is kell. Tudom jó látni a babát, de úgyis ott van anélkül is!!! :lol: Azt meg felejtsd el, hogy elmegy a babád!!! Miért is menne? Hiszen egészséges vagy!!! :D Gondolj a jóra!
Anyós és a pénzproblémát sajnálom..., elhiszem, hogy most iszonyat nehéz nektek. De hamarosan április, és apa is megy dolgozni!!!

Ölellek! Drága, nyugodj meg, kérlek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Kedves Lányok!
Én nem a bilit akartam kiborítani a táppénzzel csak mint írtam is tanácstalan vagyok. Ok. Aisha igazad van, de ha történik valami babóval, biztos azt gondolnám azaz oka hogy fontosabb volt a pénz, meg a munka, és elrontottam.
Hát azért itt sokan várnak babára, sokakanak nehezen jött, mint ugye nekem is, ezek után csak felmerül a kérdés hogy mivel védem legjbban a babámat.
Hozzáteszem nálunk elég stersszes a meló, még ha irodai is, és lapzártakor akár este 10.-ig is benn vagyok reggel 8-tól.
Nem állami munkahely, hanem kis vállalkozás, amit meg kell becsülni hogy még működik. De számomra akkor is a legfontosabb a gyermekem.
Holnap pedig így is úgy is konzultálok a nőgógyásszal, hogy ő hogy látja a dolgokat.!?

-j-
Nagyon örülök, kapd el a dokit kedden, aztán mindenképp írj.

Sajnálom tényleg hogy ennyi a küzedelem a melóval is mindenhol...

Kép
mók

Mók!
Nem is tudtam, hogy Te is a médiában dolgozol! :) Meg tudlak érteni, hogy félted a babádat, ha nekem összejön, akkor én is rögtön lépek táppénzre, én is tudom, hogy milyen egy lapzárta!

Kacsi

kacsi80

Mók nem borítottál bilit, csak azt szerettem volna mondani, hogy valakinek van lehetősége elmenni, valakinek nincs. Valaki otthon tud maradni 2-3 évig, valaki nem. Azt próbáltam mondani, hogy mindenkinek a saját helyzetét kell elfogadni és a legjobbat kihozni belőle...
A médiát meg nem kell bemutatni...

Üdv.
Aisha
aisha

Kacsi!
Egy tündér vagy, és tényleg nem akartam senkit megbántani ezzel......a táppénz üggyel.
Te is lapkiadásban utazol, vagy tv, vagy rádió, esetleg ügynökség??? Ja valószínüleg lapkiadás mert érted miről beszélek....
Én már 9 éve nyomom, és ki is égtem belőle azt hiszem..

Kép
mók

Mók!
Igen, lapkiadás, már 5 éve. Tavaly év végén én is úgy éreztem, hogy kiégtem, már a váltáson gondolkodtam, amikor is beajánlott a főnököm egy magasabb pozíciót, így maradtam és eddig nem bántam meg! Új kihívás, új feladatok, önálló döntéshozás és persze nem utolsó sorban jóval több pénz. Annyi kérdésem lenne, de nem akarom a többieket untatni! :)

Kacsi

kacsi80

Hát, akkor én szerencsésnek érzem magamat, mert fix munkaidőm van, 8-tól 4-ig, és nem stresszes. Külkert és logisztikát intézek egy kis cégnek. Rendeléseket adok fel, megszervezem a fuvart, meg telefonálgatok, e-mailezek a beszállítókkal, esetleg fordítok cikkeket, ennyi. Ezt még el fogom tudni viselni a terhesség alatt, ha nem lesz több bajom mint most.

Eclipse
eclipse
Budapest

Média....én csináltam lapkiadást, tvt is...több mint 10 évet nyomtam, szóval nem kell bemutatni.
Ha bántottam valakit, akkor ennyi voltam, megyek babázni, meg majd írok máshová.

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,
Mók is mondta hogy nem, hogy én is most mondom, hogy nem :)
A babázás az jó indok, de aztán tessék idejönni a topikba :wink:

Eclipse
eclipse
Budapest

Aisha, dehogy bántottál! Mindenkinek megvan a saját véleménye, nézőpontja! Azzal pedig hogy leírtad a saját helyzetedet, azzal nagyon sokat segítettél abban, hogy senki ne keseredjen el, mert mindent meg lehet oldani! Tudod, hogy mindig örülünk, ha jössz! :)

Kacsi

kacsi80

aisha!
szerintem nem bántottál senkit :)

én pl kifejezetten tartok attól, hogy majd táppénzre küld az orvos... pedig babásan jó esélyem lesz rá... a munkám meg olyan, hogy ezt a munkakört valakinek mindenképpen be kell töltenie... szóval féltem... mert nekem ez nem lehetőség lesz, hanem kényszer :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kacsi!
ha vannak kérdéseid, örömmel várom priviben ha gondolod.

És nem haragszom, csak azt hittem megnbántottam valakit.
Senkinek sem könnyű, hol anyagi, hol lakás, hol egyéb más problémák vannak....Sajna.

Ténylge csak tanácsot akartam...

Aisha!
Hát én nem tudom hogy lehet 10 évet lehúzni a médiában, illetve ugye ez a válság még rosszabbá tette a helyzetet.
Hát le a kalappal.
Nekem az eredeti szakmám fogászati szakasszisztens, de csak 2.5 évet dolgoztam benne, aztán belecsöppentem a lapkiadósdiba, hát így alakult, sokáig jó volt, de belefáradtam, és persze a pénz is kevesebb ,nem pedig több lett.... :x

Kép
mók

Lucuzs,
köszi! Szerencsére azóta már túltettem magam rajta.
Tulajdonképpen a pénz volt (van) a legnagyobb gond.

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Én kicsit megtöröm a topicot, mert nem szeretném már ragozni ezt a témát!

Jelentem, ma ideért vérnéni!
És most egymás után 2x volt 34 napos ciklusom!El se hiszem!Nem tudom mit csináltak velem a lombikon, de valamit tuti történt, mert még életemben nem volt ilyen szép ciklusom! :D
Ma este hívom a dokibácsimat, és megbeszélem vele, hogy ma, vagy holnap kezdjem a fogigátlót! :P :P :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli! Gratula pirihez és a szép ciklushoz! Dejó, hogy kezdés!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Én csak olvaslak titeket, és olvaslak és hát mindenkinek van problémája... persze-persze jó kiönteni a szívünket, de ne ez legyen a fő, hanem a problémamegoldás! Én már panaszkodni se merek, mert tudom, hogy nálam sokkal rosszabb helyzetben élők is vannak. Ők is megoldják, nekem is menni fog! Fel a fejjel, és előre.
Persze, aggódik az ember... de hát ez természetes, de én most is azt mondom, hogy tartsatok egyensúlyt, különben elfelejtetek örülni a csodátoknak, és csak aggódni fogtok mindenen, meg idegeskedni, olyanon is már előre, ami még be sem következett.
Örüljetek mindennek, annak, hogy van ki mellett felébredni, hogy van kivel megosztani a gondolataitokat, még akár annak is, hogy március közepén gyönyörűen szakad a hó.

Tudom a mi fő problémák azért bajos, mert nem nagyon van rá megoldás, max a csodában reménykedhetünk, és az idő is pereg, meg az a fránya biológiai óra is ketyeg. Én ezért vagyok letörve mint a bili füle már vagy egy hete... de ezek a hullámvölgyek is csak elmúlnak egyszer...

hofeherke

Elég zavarosra sikerültem...bocsi :(

hofeherke

Szia Mara! Írnál magadról bővebben, kicsit konkrétabban? :wink: :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

eclipse: nekem van 5 szem hijjan egy teljes doboz utrogestan 100mg. ha kell es priviben megirod a cimedet egy boritekban szivesen elkuldom.
es semmikeppen ne idegeskedj. en 2 hete nyelvizsgaztam es amikor elkapott a para es az idegeskedes egybol jottek a gorcsok is. egeszseg legyen a tobbit megoldjatok a paroddal!

Kép
deepgirl

Lucuzs: Igazán nincs komolyabb baj, és vége a sok idegeskedésnek... de azért elég gáz volt fél évig anyósom nyakán élni egy 20 nm-es szobában a cuccunk java része dobozban (a téli ruháim is, mert úgy volt, hogy ősz elején beköltözünk), a tanításhoz szükséges könyveim a félig kész lakásban. A munkások nem dolgoztak, mert az építtető pancser volt, és már mi sírtuk oda őket, hogy csináljanak már valamit. Mindig csak ígérgettek, meg hitegettek. Közben rohangálni papírok után a banknak, mert mindig hiányzott nekik még valami, és aggódni, hogy vajon ki tudjuk-e fizetni a következő számlát, részletet. Biztos jövedelmünk van ugyan, de ha a szüleim nem húznak ki vagy kétszer a pácból...hmmm... pedig a tavaly nyert díjam miatt félre tett pénzünk is volt. Közben egy patkán lehúztam a lökhárító felét... és hasonló apró bosszúságok is akadtak. (Közben elég ironikus volt néha a helyzet, mert elit gimiben tanítok, és egy-egy tanítványomnak több pénz van a zsebében- telefon- ipod- palmtop...- mint ami a fizetésem és én még a hiteleket se tudom belőle kifizetni, a számlákról már nem is beszélve)
De az anyósommal egy hangos szót nem váltottunk, nagyon rendes volt végig, a pénzügyek is megoldódtak (legalábbis remélem) és végre be is költözhettünk.
De tudjátok milyen az ember, ha nincs baja, akkor gyárt. Most én is épp itt tartok. Nemrég volt a szülinapom, és épp aznap a vonaton két idősebb nő arról beszélgetett, hogy az egyiknek egy gyereke van, és azt is 30 évesen későn szülte, és így már nem vállalt többet. Én meg egy év híján annyi vagyok, és esélyem sincs (vagy csak nagyon halovány), hogy 30 évesen gyerekem legyen... nem hogy 3 is, amennyit szeretnének...

Hát ez se sikerült kevésbé zavarosra, de most rohannom kell. És nem panaszkodni akartam, mert tényleg fél lábon kibírtuk a dolgokat, és tényleg vannak ennél rosszabb dolgok is.... de most tényleg rohanok....

hofeherke

Sziasztok!

Én a terhességem elejétől táppénzen vagyok, mondjuk én kb. két hétig véreztem is, no meg az előzmények miatt én mindenképpen ragaszkodtam hozzá, na meg a doki is, miután elkezdtem vérezni. Nálunk is húzós a helyzet, mert hitelek vannak meg stb.
De megfogadtam egy régi dokim tanácsát, vagy inkább kijelentését. 2004-ben mondta nekem (amikor azt mondtam neki, hogy majd 2 év múlva szeretnék gyereket, mert nagyon rosszul állunk), amikor anyagilag a padlón voltunk, stressz volt dögivel.
Ha az anyagiaktól meg a körülményektől teszem függővé a gyerekvállalást, akkor nekem soha nem lesz gyerekem. ( S igaza is van, volt. Mindig van valami, sosincs ideális körülmény) Aztán, hogy beismertük, hogy valóban így lehet a dolog, más jellegű problémák is csapódtak hozzánk... Hullámhegyek hullámvölgyek váltják egymást, mint mindenhol. Ezt sajnos el kell fogadnunk, én ezen már próbálok nem idegeskedni.

Eclipse!

Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked, hogy túl tudj lépni a rossz dolgokon és csak a jóra tudj koncentrálni!
jucus80

Kedves Jucus!

Köszi hogy leírtad ezeket, met már renitensnek éreztem magamat.

Visszatérvae a topik lényegére, pcos: az éhgyomri cukrom a béka feneke alatt van 3.3, még az alsó értéket sem éri el, hozzáteszem rosszul is vagyok, na de nem ehetek egyfolytában ugye?!
Mit lehet tenni?
A másik meg hogy az egyik pajzsmirigy eredményem se jó, kicsit alacsony, arra mondjuk kaptam jodid 100-ast, de azért nem vagyok nyugodt.

Fontosabb hogy ha valaki tudna tanácsot adni amíg az orvoshoz jutok a cukorral kaocsolatban, azt megköszönném.

Kép
mók

mók: Este pótvacsizz lefekvés előtt lassú szénhidrátot (pl néhány korpovit kekszet) Ha rosszul érzed magad egy kis szőlőcukor, vagy narancslé a megoldás. Ha rosszul is leszel, akkor tej és kenyér. (Ennyi jutott eszembe, ha hülyeséget írtam, akkor a többiek majd úgy is javítanak :) )

hofeherke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?