Új privát üzeneted érkezett!

Hát,szerintem elég egyértemű. Beírtam az előbb h.fiú/lány UH kép,és van egy oldalon összehasonlítás...szerintünk simán fiú a mienk :) és a doki szerint is...
http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... s%3Disch:1

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tünde ilyen van nektek is :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Evi, a lényeg, hogy SZÉP baba! :lol:
Örülök, hogy ízlik a torta, egyed csak! :) Egészségetekre :!:

Kép
xtina75

Persze,a lényeg h.teljesen egészségesnek tűnik.

evilany

Évi, az a valami puncusnak nagy :)
Legyen így hatosom a hottón :wink:

Egyik ismimnek azt mondták lánya születik, s egyből műteni kell, mert petefészekcisztái vannak....nah azok a herék voltak :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi, az a valami puncusnak nagy :)
Legyen így hatosom a hottón :wink:

Egyik ismimnek azt mondták lánya születik, s egyből műteni kell, mert petefészekcisztái vannak....nah azok a herék voltak :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

:lol:

evilany

Terhesség alatt szedhető gyógyszerek:

Véralvadásgátló: Heparin, Heparin-Ca, Fraxiparine

Antibiotikum: Klion (kivéve 1-3 hónap), Eryc

Láz- és fájdalomcsillapító: Rubophen (kivéve 1. trimeszterbe), Saridon (kivéve 1. trimeszter és utolsó 6 hét), Panadol, Aspyrin (kivéve 3. trimeszter), Kalmopyrin (kivéve 3. trimeszter), Algopyrin, Algozone, Panalgorin (kivéve 1. trimeszter és az utolsó 6 hét)

Hasmenés: Carbo activatus, Imodium (kivéve 1. trimeszter)

Székrekedés: Duphalac szirup

Hányinger, hányás: Vitamin B6, Deadalon

Gyomorégés: Tisacid, Talcid, Rennie Antacidum

Görcsoldás: No-spa

Érzéstelenítés: Lidocain inj, spray

Rheumatoid artritis: Astrix, Aspyrin

Hipertonia: Dopegyt, Betaloc, 16. hét után Ca-csatorna gátlóval felváltani, Minipress

Viszérgyulladás: Venoruton kapsz. (kivéve 1-3 hónap)

Epilepszia: Tegretol, Neurotop, Stazepine (1. trimeszterben kontraindikált), Timonil (1. trimeszterben kontraindikált)

Diabetesz: Humulin, Insulin Mixtard, Humalog, Monotard, Ultratard

Felső légúti megbetegedések: Sinupret drazsé

Vashiányos anaemia: Ferro-folgamma kapsz., Ferrograd-folic filmtabletta, Sorbifer Durules, Tardiferon drazsé, Maltofer

Folsavhiányos anaemia: Ferro-folgamma, Ferrograd folic, Folsav 3 mg, Maltofer Fol, Tardyferon Fol retard tabletta

Forrás: Bányai Zsuzsa: Gyógyszerészi gondozás terhesség alatt, Magyar Orvos 2007, 15(9) 37-41

Clárika
Kép
clárika

Évi
Szerintem, egyértelműen kuki!!!!
Főleg azután, hogy láttam egyértelmű puncit! :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szociális és Munkaügyi Minisztérium -
Tájékoztató a gyermekek után járó ellátásokról 2010

http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderI ... list&iid=1

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"]
írta:
clárikaEgyik ismimnek azt mondták lánya születik, s egyből műteni kell, mert petefészekcisztái vannak....nah azok a herék voltak :)

Mikor a gyerksebészeten voltam, operáltak 2 hetes kislányt. Az egyik petefészkét ki kellett venni daganat miatt. És a másik is érintett volt...
A szívem szakadt meg :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Egyébként tiszta lelkibeteg vagyok, ha a gyereksebészetre kell mennem... :oops: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Gyógyszerlista
Én mindenkit le szoktam beszélni az ASPIRIN fájdalomcsillapítóként való szedéséről!
(vérzékenységet okoz, kb. 3-4 napon keresztül már napi 100mg-s mennyiségben is, a fájdalomcsillapítók meg általában 500mg-t tartalmaznak).

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Itthon vagyunk, és már most olyan "üres" a lakás... Sajnos nem lehetett megmenteni, valóban májtumor volt, a lépe is érintett.
Elaltatták, de úgy sírtunk mind a ketten, mint a gyerekek.

"Nagyon elfáradtam agyilag", csak nézek ki a fejemből.

Hát ennyi adatott Neki. :cry: :cry: :cry:

szilvás76

((((((Szilvás és kisfia))))))))))))sajnálom a kutyit.

babaimádó
Kép
babaimado

Szilvás!
Nagyon sajnálom a történteket.(mondhatom azt hogy részvétem? gondolom már ő is családtag volt)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szép fehér kint minden...de én már nem szeressem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Mikinek utólag is Boldogat :D Tegnap elfelejtettem írni :( :oops:
(de 8 napon belül vagyok) :d

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lombikbaba: légyszi írd be, hogy Fannikát várunk.

köszi

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó gratula a kislányhoz.

Szilvi,nagyon sajnálom a kutyust. Ismerem az érzést :cry: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.03.11 08:27-kor.

evilany

babimádó!
Gratulálok én is a piciny lánykához!!!
Szép nevet választottatok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

szép havas reggelt mindenkinek!

Évi,
sztem ez egy kuki, de nem vagyok hozzáértő :) . Mi is ilyet szeretnénk :) . Hogy sikerült az ebéd és az ünneplés?

Babaimádó,
gratula a pici lányhoz!! :)

Szilvi,
nagyon sajnálom a kutyusotokat!!! Pihenj, nézz ki a fejedből ha ahhoz van kedved, adj magadnak időt! Gondolok rátok! :(

Ircsi,
gyönyörű Kata baba :) :) , de jó ilyen szép képeket nézni!!! Megtennéd, hogy engem is beveszel a táblába?
Sucer
Pest megye
17+3
Sote II
a nemét még nem tudjuk. Mi kell még? Most nincs előttem a tábla :oops: Köszi előre is!

Még jövök, és teszek fem a gmail-re képeket, hogy "megismerjetek".

Szép napot! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Röhej,tegnap ráálltam a mérlegre (éhgyomor,wc után...)és majdnem dobtam egy hátast,hirtelen egyik napról a másikra 15. kg-val többet mutatott!! Többszöri mérésre is. Teljesen kiborultam. ma meg ráállok,(egy hatalmas ebéd után a kedvenc éttermünkben) és másféllel kevesebb,3.szor is. Ez mitől lehet? Vízt tart vissza a szervezet,v.mi?

Az ebéd mennyei volt különben!

evilany

Ircsi,
megnéztem mi kell még, így akkor egybe ami a táblába kell:
Sucer, 33 éves, Pest megye, SOTE II, 2010. aug.17, ezek alapján 17+2, baba neme nem ismert, 2. gyerkőc

Köszi szépen!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi,
mindig ugyanazon a mérlegen méred magad? Lehet amúgy vízvisszatartás is, de az inkább melegben szokott lenni nem? Bocs, ha hülyeséget kérdezek... :oops: Miki örült? Fincsi torta, küldj nekem egy virtuális szeletet légysziiiii! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,igen ugyanazon,digitális ráadásul. na mindegy.
Mikinek fülig ért a szája,ült a monitor előtt du. és mondogatta "na nekem ne mondja senki hogy az ott nem kuki" :) mintha bárki is cáfolta volna :) annak ellenére,h.ő kislányt érzett,nem volt csalódott.
Csak mondta,na most meg kell tanulni focizni.

evilany

Évi!
15kg???????? :o
wow
szerintem próbálj meg egy másik mérleget....mikor mértek utoljára(védőnő,vagy doki)?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]S írta:evilanyucer,igen ugyanazon,digitális ráadásul. na mindegy.
Mikinek fülig ért a szája,ült a monitor előtt du. és mondogatta "na nekem ne mondja senki hogy az ott nem kuki" :) mintha bárki is cáfolta volna :) annak ellenére,h.ő kislányt érzett,nem volt csalódott.
Csak mondta,na most meg kell tanulni focizni.

Arany apám! Nagy feladat előtt áll :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ehh dehogy 15,én marharépa,1.5 kg. De attól is hanyatt estem :)

evilany

tegnap nagyon kifagytam...ma ki sem dugom az orromat a lakásból :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hjaaaaaaaaaaaaj...a frász jött rám is :D
huhh...mikor mértek utoljára?(hogy hátast akartál dobni)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]h írta:csillagfeny1976jaaaaaaaaaaaaj...a frász jött rám is :D
huhh...mikor mértek utoljára?(hogy hátast akartál dobni)

előző nap,amikor is 1.5-el kevesebb voltam.Azért napi másfél kg-t nem kéne hízni :)

evilany

sziasztok!

Szilvi őszintén sajnálom!!!

Évi :lol: :lol: :lol: :lol: egyébként hozzátok én fiút tudok elképzelni! :) akárcsak hozzánk... Clárika és Csillag viszont lányos! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sucer na végre! már akartam kérdezni, hogy mikor jösz a táblába és gmail-re... akkor megyek leskelődni!!! :)

Évi ugye 1,5 kg-ot akartál írni?!?! nem 15-öt... :lol: :lol: :lol: :lol: egyébként simán lehet ennyi ingadozás... igen, ez víz és nem az étel mennyiségétől függ, hanem a minőségétől...

Kép
gtunde75

Szia Tündi!
Jól vagy?
Köszikeeeeeeeeee...aranyos vagy...én nagyon lányos vagyok!!! Bárcsak igazad lenne :D De ha kicsi fiucska...őt sem hagyom a kórházban :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziiiija Csillag!
jól vagyok, köszönöm! ez az időjárás kikészít...na nem mintha kimennék, de innen bentről is rémes!!! :( remélem elolvad gyorsan!!! és Te hogy vagy?

Kép
gtunde75

Ja vicces volt tegnap,az étterem vezető barátságosan üdvözölt minket,már már törzsvendégnek számítunk,és kérdezte "kettesben?" hát nem bírtam kihagyni és mondtam neki, "2.5 " akkor gratuláltak :) persze egyébként nem mondtam volna,de ezt le kell csapni...

evilany

Sziasztok!

Babaimádó gratulálok a kislányhoz! Fanni....szép név :)

Évi én nem értek hozzá, de ha a doki azt mondta, hogy fiú akkor az.

Időjárás: ma mikor megláttam, hogy esett a hó és még mindig esik, na majdnem visszafeküdtem. Nagyon tudtam volna örülni ha karácsonykor esik, de most már az agyamra megy. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül.

Szilvi nagyon sajnálom a kutyust. Érthető, hogy magad alatt vagy.

királylány

Hát engem is kikészített a tegnapi nap :(
Sokat kellett hazáig gyalogolni abban a cudar időben (buszok nem tudtak feljönni a végállomásra)...útközben majd bepisiltem,görcsöltem,szúrt a hasam ezerrel...alig vártam hogy hazaérjek és lefeküdjek...
Éjjel nem sokat aludtam és 6-tól fent vagyok...még fájogat de nem vészes...Remélem babóval minden rendben van :)
Most pihenem a dolgokat!Ma is kellene mennem városba de kihagyom :(
Írok pü-t ha lesz időd légyszi olvasd el majd-köszönöm

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Találtam anyagot...amiből anyu meg tudná varrni a Baby Dream-et :D
szerintetek? unisex? Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

vagy ez:

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag mind a kettő szuper! Nekem nagyon tetszik. :lol:

királylány

Nagyon szép anyagok,nekem a 2.jobban tetszik,de mi az a Baby dream?

evilany

Baby Dream= Ágyneműgarnitúra (paplan,párna,fejvédő,) anyuék anno ezzel foglalkoztak a cégnél.
Kiszámoltam... 2000,-ftból megvan az anyag :D :D :Dmax ha a drágábbat veszem 3000,-

Köszike a tetzés nyílvánításokat

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvás,

Sajnálom a kutyit :(

Evi, akár 3 kg ingadozás is lehet, ha pl vizet tart vissza a szervezet, kicsit többet ettél vagy szorulsz :?

Csillag, pihenj egyet, aludj kicsit...
xtina75

csak ezek mellé...lesz még zsebes tároló,baldachin függöny és szopipárna :D
már csak gyöngyöt kell keressek hozzá :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag a barátnőm vett itt nálunk a tüzépen valami olyasmi anyagból, mint a hungarocel golyókat. Anyukája azzal töltötte meg a szopipárnát. Egy nagy zsák volt 3.000Ft.

királylány

királylány...köszönöm :D
Azt kellene megtudni hány liter kell egy szopipránához...találtam teszveszen polisztirol gyöngyöt 450/L...csak a mennyiség hiányzik :D
Ha valaki tudja írja meg légyszi!!!Köszönöm

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na egy kicsit lepihenek :D
majd jelentkezem!
:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok.
Vagyok, csak tartaléklángon üzemelek ma, leginkább olvasó üzemmódban.
Azért figyelek. :wink:

Köszönöm az együttérzést, sokat jelent. :(
Az élet döcögve, de megy tovább. :cry:

Az újabb kihívás ma 15.45-kor lesz, a dokinál. :shock:

szilvás76

Szilvi nagyon fogok szorítani! De ennyi rossz után csak jót mondhat a doki. Macsek jól van azóta is?

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?