Beze,
hogy vannak a cickóid??? Csomósak még?? fájnak??, Én alig bírtam menni, mert járás közben borzalmasan fájtak (de csak egy napig) - mindez úgy, hogy 8 hónapig kínkeservesen szoptattam, mert alig volt tej, napi 5-ször fejtem kb, hogy több legyen... de a végén mégis begyulladt
Jobbulást nektek!!!!
Rodi,
hm, öööö, úgy érzem, ti most nagyon el vagytok foglalva egymással
Nagyon tetszik az idézet, szuper hogy rátaláltál!!!!!! Kellemes ünneplést, aztán azért gyere a képpel, mert nagyon kíváncsi vagyok!!!! És az erősödésre is, úgyhogy mindhárom tesztet fotózd le!!!!!!!!!!
Bikfy,
nagyon jól megfogalmaztad a gondolataimat!!!!!! Clamidiával hgoy állsz??
Kiki,
Kr. doktor "protokollja" általában a következő: fogigátló, suprefact, gonal - legalábbis a bnőmé s több lányi s ezeket kapta. De biztos részletesen elmond majd mindent!!!!!!!!
Még egyszer meg fog jönni, onnantól kezdve kell bökni a gonalt
. Áprilisban már Te is kismama leszel!!!!!!!
Babi,
azért próbálkoztatok, nem???? Hű, hát nagy túlélő lehet a Te kis Marci fiad, hogy ilyen korán jött és szerencsére minden rendben vele!!!! gondolom nagy szerepet játszott a pedagógia végzettséged és az anyai elhivatottságod!!!!!
Vius,
gyönyörűek a babák!!!! Hát, ez a betegség nagyon rosszul hangzik!!!!! Vigyázzatok magatokra!!!
Monic,
jajjjjj, de szép pocak!!!!!!!! És hogy Danika mennyire zabálnivaló, pláne a kutyussal!!!!!!!!!! Igazi, boldog család lehettek!!!!