Új privát üzeneted érkezett!

Hát tényleg lehet,h jobban jársz,ha vársz.
Öreg? :shock:

Na tényleg megyek,viszek páromnak kaját,mert ő ment dolgozni uh után.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
köszike :wink:
Gratulálok a pulzáló kis szivecskéhez :lol:

Zsu
neked is köszi :wink:
Te vagy öreg :?: :!: :roll: Atttyaég, milyen barmok vannak :!: :twisted:
Sztem is várd meg a lombikot, mert akkor meg az lesz a baj :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Tető eladó!

Kép
cukigabi
Budapest

És most milyen vonalzót csináljak?Várandósat még nem szeretnék.

Kép
cukigabi
Budapest

Itt vgyok de tegnap tenyleg mar hulla voltam...ma meg 11kor keltem mert jo sokaig teveztem este azaz neten neztem Lost-ot meg a grays anatomy-t 8) Mire vegigolvastalak titeket eltelt 1ora na meg irtam is mindenkinek :lol:

Melinda
Koszonom neked is!!!!Meselj mar mikor kezdtek?Es most spontankodtatok? 8) 13.dpo?? :shock: 8)

Gyancsi
Nekem tecc ez a fekete is de a suni voros is jo :D Nana,hogy figyelek hat epp ez a lenyege az egesznek... :oops:

Csoki
Teged most itt uj oldaladrol ismertelek meg.Mikor a beultisbe irogattunk nem ez jott le rolad....jo mondjuk ott nem volt bohockodas csak kokemeny drukk meg dolgok megbeszelese :roll: de te egy tok humoros csajszi vgy :lol:

Suzy
Milyen jol mondod a hormonjaim :lol: :lol: :lol: Majd akkor arra fogok matol mindent :wink: Ajanlom figyelmedbe felfazasra az urogint!!! http://www.egeszsegbolt.hu/303-vitamink ... ktura.html

Ranita
Talan en olvashattam eloszor a hsz-edet de nem reagaltam mert mondom megint csak osztom az eszt...aztan jottek a lanyok es ugyanazt mondtak amit en akartam :shock: szal neked igencsak segitseg kell mar mert mi nem vgyunk azok az emberek akikre ugyhogy felnezel belenkteszed a hited...igy mi barmit mondhatunk nem fog hasznalni....ezert kell a nagy o a pszihomokus!!!Ngyon hatasos en is jartam hozza,jo en nem depresszio miatt de csodakra kepesek :wink: Sot amcsiban tok normalis hogy mindenki jar mert ugye stresszes az elet es azt kikell beszelni valahogy fixalni kell...en is fogok menni sot gondolkodtam menni a mostani lombik elott mert nekem is marhara faj ez a sikertelenseg es bar en kifele ezt nem mutatom annal rosszabb mert magamban orlodom :roll: egy szonak is 100 a vege menni kell pszihomokushoz es meglasd csodakra lesz kepes!!!Egy lombik mind testileg,mind lelkileg ngyon megterhelo barki barmit is mond!!!!Ezt nekem konkretan a kaaliban a dokim mondta a konzin...azt mondta nehez menet leszek de o a vegsokig harcolni fog nekem egy babaert ha en is benne vgyok merthat es akkor jott ez a mennyire megterhelo ez az egesz dolog :roll: Tenyleg ne varj sokat...menj es gyogyulgass lelkileg mert igy abszolut nem tesz jot nekem egy masik lombik...most van 3honapod rendbe szedni magad :wink:

Angyal
En a mens mentisben voltam vv-n es kerdeztem toluk bezavar-e...megsem tudtak mondani!!!!Ok akik ezekre a vv-kre vannak specialodva :!: Ugyhogy egy nodoki vgy sima hazodoki nekem barmit mondhat...meg a lombikos dokim is hezitalt...de miutan meglett az eredmenyem azt mondta ne vegyem figyelembe mert nana nem lett jo...de en utaztam sajna vissza mar es nem tudtam varni csak akkor tudtam megcsinaltatni....annyibol jo volt,hogy a TSH bajom kijott na jo az is a szurik miatt lett olyan amilyen hisz elotte nem volt magas egyaltalan :x A beultis topikban ahol tapasztalt nagyrokak vannak lombik teren ott is megkerdeztem...ugyanigy voltam vele mint te csakis ezert mondtam amit...de vissza fogom neked keresni mikor tortent ez a dolog valamikor november elso heten.

Majd gyere az eredmenyekkel!

Lucuzs
Tudatos netmegvonas? :roll: Mashol olvastalak,nem is egy helyen :roll: ...hogy a nagy hiteddel sikerult a mostani inszemed :roll:

Szrityi
Ti nem is taliztatok Gaboval regota? :shock: Lehet osszeruccanhatnank igy harmasban valahol 8) Egy teara vgy valami

Gabi
Kép Kép

Ancsuka
Dehogy is te...lehet jol mondja suzy csak a hormonok :oops: :lol: Koszonom a velemenyed :wink:

Betty
Ez a pislogos teki keeeeesz :D annyira edes :oops: mentek am mindent 8) Itt is nagy gratula a Kép -os tesztedhez!!!! Kép

es

Kép
Kép

Erre a mezore gondoltal? 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok :!:

Betty :!:
Gratulálok a pozitiv teszthez :wink:
++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Gyógyulj meg mihamarább :!:
spontán babához++++++++++++++++++++++

gyancsikám :!:

Nagyon szoritok a Te kétcsikos tesztedért is+++++++++++++++++++++++++++++++++

A TSH eredményem magas, arra szedem a LETROX-ot már október óta valószinü, hogy a dokinő meg fogja emelni, mert a fél szem sz.rt sem ér.

A terheléses cukor eredménye pénteken lesz kész, a dokinőhöz jövőhéten megyek vele.

Bri :!:

Lehet, hogy ugy van, ahogy irtad, de egy hónap után már nemigen van a szervezetemben hormon, mivel már átléptem az ujabb ciklusba.
Megy a drukk értetek is +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-on :wink:

Puszi Mindenkinek :!:

Lepihenek, mert piszkosul fáj a fejem.

További kellemes délutánt lányok :!:
Vendég

Csajok! Igen, lebuktam. :oops: :wink: :lol: Vagyok, több helyen is, úgy mint itt, drukkolni másoknak, és ha kell lelket önteni. De egy időre ott is inkább csak olvastam, vagy néha azt sem. (Több mint egy év bnet-őrület után fura is volt leállni:wink: , nem is bírtam sokáig) Volt pár nap amikor a frász kerülgetett, hogy mi lesz ha mégsem... Így inkább fejest ugrottam a tervezgetésbe, mi lesz, hogy lesz, mit kell venni, új szobát csinálni...
És ez jót is tett! Meg végre megvolt az uh, és látom, hogy szépen fejlődik a babó, szóval most nyugodt vagyok. Így nyugodt szívvel térek vissza. :lol:

Megpróbálom felvenni a fonalat újra. :wink:

Puszi és millió drukk mindenkinek! :D Remélem visszafogadtok! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Angyal
Mennyi a tsh-d? :roll: nekem 6.7 volt novemberben...decemberben elkezdtem feleket szedni es januarban lett 1.7 most februarban meg 0.7 :D nekem a felelk bevalltak de nekem nezik minden honapban es attol fuggoen kell fel vgy fevinni az agadot :?

stimu utan egy honappal mar jo...de nekem mar leis jart? :shock: Drukk a cuckor eredmenyhez :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lucuzs
Nem buktal le csak olvasgatok erre arra,mint ahogy mas is...Nekem az csapta meg a fulem amikor azt mondtam ott,hogy a te hited miatt sikerult ez az inszem....hat nem tudom ha visszalapozgatsz nem tudom melyik hitrol beszelsz mert te csak a lombikban hittel semmi masban es szerintem itt a hitet max a csajok raktak beled :roll: Nem kotoszkodeskepp csak tudod en mar cska ilyen vgyok.Oszinte!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi! Gratula a szívhanghoz!!! :lol: :lol: :lol: Képet kapunk? :wink:

Meli! Annyira büszke vagyok rád, hogy így dobálod le a kilókat!!! :shock: :lol: Szuper csaj lehetsz már! :wink:

Ranita! Drága, én is úgy érzem, itt mi már sajnos nem tudunk neked segíteni. :cry: Meghallgatunk, pátyolgatunk, ölelünk, de neked tényleg szakemberre van most szükséged (és ettől még nem vagy dilis!)! Olyanra, akinek kiöntheted a lelked, ha lassan is de megkönnyebbülhess. Remélem nem veszed bántásnak, mind csak segíteni akarunk neked! Erőt küldök az elhatározáshoz, hogy segítséget kérj!+++++++++++++++
Ahogy olvasom a soraidat, a mély fájdalom beszorult a szívedbe, és nem tud előtörni, hiába a napi 5-szöri sírás. Én nem értek ehhez, de talán ha elkezdenéd, és kiírnád magadból...
Tudod, bármikor hívhatsz! Vagy írjál! Én itt vagyok neked!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bri! Abban igazad van, hogy volt pár nap a vérzés körül, amikor elvesztettem a fejem. :oops: De nektek és a többi csajnak, és a Titok filmnek hála összeszedtem magam. De én büszke vagyok magamra, hogy nem adtam fel! Elmúlt a vérzés, és tuti, hogy ebben az azonnali utróemelés is benne volt. Aztán újra hinni tudtam, igaz nem volt már olyan erős meggyőződés, mint előtte, de esélyt adtam magunknak és ez biztos sokat számít.
Szerintem mindenkinek vannak hullámvölgyei, de nekem ez túl nagy volt, mégis kiúsztam belőle. :D (segítséggel, de ez nem szégyen)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bri :!:

A mostani TSH eredmény:4,7 ami rohadt magas, nem is csodákozom rajta, hogy nem tapadt meg a baba ilyen magas eredménnyel:(

Nekem letrox-ot irt fel anno, de ugy tudom, hogy Te mást szedel rá.

Igen a stimukat február elején vettem fel, febr. 08-án volt a punkcióm.
11-én a beültetés, ami után már csak progit kaptam az meg nem hiszem, hogy bekavar.
Remélem, hogy legalábbb a cukor eredmény jó lesz, mert hülyét kapok ha még arra is szednem kell valamit, akkor tényleg fel fogom adni, mert nem lesz értelme a további folytatásnak.

Majd jövőhéten kiderül :!:
Vendég

Helló Lányok!!

Megjöttem a shoppingolásból :D Megyek olvasgatni!

KépKép
gyancsi

Zsu- Még, hogy te öreg????? :shock: :shock: :shock: Hát ezek nem tudják, hogy a gyerekmunka illegális :D Szerintem is inkább várd meg a kövi lombikot ezzel az állás kereséssel!

Gabi- Gratula 8mm-es babócádhoz :D Milyen volt hallani a szivecskéjét???Gondolom fantörpikus :D

Bri- Igazad van, nekem is valószínű feltűnt volna, ha a derékig érő fekete hajadat levágatod szőke kleopátrára :D :D :D Grace Kilinikát én is szeretem, bár most egy jó ideje nem láttam!!Arra a mezőre én is szeretnék menni, csatlakozhatok??? :D Most már tényleg mi jövünk, már ami a pozi teszteket illeti :D

Betty- Mekkora tuskó vagyok!!! :shock: Nagyon boldog házassági évfordulót nektek, ezt el is felejtettem , annyira megörültem a tesztednek :D Bár szerintem a legszebb ajándék már úgy is a tiétek :wink:

Angyal- Lehet tényleg emelned kéne a gyógyszer adagon, beszélj a dokiddal, mert ha csak ennyin múlik a siker.....A TSH simán lehet a sikertelenség oka!( ha jól tudom :oops: )Remélem fejfájásod elmúlik hamarosan, pihenj!Drukk, hogy a cukrod rendben legyen++++++

Jelentem megvettem az asztalt, de kint hagytam a kocsiban, majd Apjuk behozza :D

KépKép
gyancsi

gyancsi :!:

Magamtól nem emelhetek rajta viszont jövő héten megyek a dokinőhöz a cukor vv eredményével és akkor tuti, hogy megemeli a gyógyszeradagot is.
A TSH lehet az egyik fő oka a sikertelenségnek remélem, hogy nem fog még hozzátársulni az IR is.

Még mindig fáj a fejem, reggel mentem nagyon hideg volt, mostanra meg süt a nap és elfogadható meleg is van.

Hülye egy időjárás :shock:

Dunántulon esik a hó valószinü, hogy estére ideér.

Jöhetne már a tavasz :wink:

Babaragacsok mennek++++++++++++++++++++++
Vendég

Bri
igen, pontosan erre a mezőre gondoltam, most értem oda...te is jössz :?: :wink:
Köszi a köszöntést :!: :wink:

Angyal köszi neked is :wink:

Gyancsi
"Hát ezek nem tudják, hogy a gyerekmunka illegális" :arrow: :lol: :lol: :lol: ezen jót röhögtem :lol: :lol:
Köszike a köszöntést neked is :!: :wink:

Lucuzs
Most jól lebuktál :P én is olvastalak ááám, kicsit furáltam is, hogy netmegvonás, aztán mindig láttalak online :roll: te kis hamis :lol:
Mi columbók vagyunk, meg derrickek, meg kojakok :arrow: ki ez, ki az :lol: :lol: úgyhogy nem sokáig van titok :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Angyal
nálatok süt a nap :shock: :?:
Itt meg szakad a hó még mindig, már reggeltől :roll: iszonyat hideg van, és fehér már minden...megen :roll:

betty615

Igen Bettykém itt süt a nap és valószinüleg, hogy a havazást érzi a kobak, azért fáj :wink:
Vendég

Csak 1percem van!

Betty,
hatalmas gratula!
Ez bizony nem a szuri, az tuti!Az nem lenne ilyen erős!
Mikor mentek uhura?Vagy vérvételre?

Gabi,
gratula a pulzáló szivecskéhez!

Bocsi, hogy most csak ennyi vagyok, indulok mindjárt éjszakára dolgozni.Ha lesz ott időm, kicsit majd jövök!

Puszi mindenkinek! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli
hétfőn megyek UH-ra, ha jól számolom, ET+21-en.
Jó munkát neked :!:

betty615

Sziasztok lányok!

Most csak gyorsan pörgettem vissza az oldalt, bocsánat csak pár mondat erejéig jöttem.

Összegezve megállapíthatjuk, hogy szép nap volt ez a mai!

Gabi GRATULÁLOK a dobogó szivecskéhez!!! Fantasztikus érzés lehet!

Betty ugye megnyugodtál kicsit? Mostantól mártogathatsz kedvedre :lol: . Aztán az UH is mindjárt itt van! Fúúú, tök izgi...

Bri köszi, kedves vagy. A beültisbe nem tudtam igazán beilleszkedni, persze én is eltünedezős vagyok, úgyhogy rajtam is múlt. De szeretettel gondolok a lányokra ma is. Főleg Szezsóra, akinek fagyikája lett és sokat bíztatott az elején. Meg persze mindenki, nem is sorolom. Ja most jut eszembe, hogy megint aktuális a nevem - vagyis a fagyik miatt. (még jó hogy nem cseréltem le :roll: ). Nagyon bízom az embrikéidben!!!++++

Hírek rólam: holnap hysteroscopia.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Betti: Nagyon gartulálok nektek, tudtam én, hogy a kitartásnak meglesz a gyümölcse. Annyira örülök, hogy látom a két csíkodat!
:D

Azt gondolom még nem lehet tudni, hogy hanyan vannak a kis csöppségek.

Puszi

Kép
babicsek

Betty!
Meséltem férjemnek is a híreket rólad,ő is örült nagyon!

Vanili!
Holnapi hystero-hoz drukk!

Angyal!
Ez a szemét fejfájás :twisted:
Eredményeidhez drukkolok,bár nem tudom mi a jó,ha most találnak valamit vagy nem?

Bri!
Felőlem mehet 3-as randi,csak ne a belvárosba.Inkább arra feléd.

Gyancsi!
Nem hallottam a szívverést csak láttam,de az is jó volt.

Kép
cukigabi
Budapest

sziasztok!

Gyors leszek, Betty szívből gartulálok a pozi teszthet, de jóóó megkaptátok a legszebb házassági évfordulós ajándékot.

holnap jövök

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Csoki
holnap hystero :shock: :?:
És ezt csak így, és most mondod :o :?:
Hát nagyon szorítok neked drága++++++++++++++++++++++de ugye nem izgulsz :?: :?:

Babi
köszike a gratulációt :!: Látom megtaláltál :lol: :lol:
Azt nem tudom, hányan vannak, de azt mondom, mindegy, de minél többen, annál jobb :lol: :lol: :lol:

Gabi
örülök, hogy örült a férjed is :lol:

Angyal
remélem már nem fáj a fejed :roll:
Havazás gondolom odaért már, mert országos havazást mondott most este :roll:

Ancsu
köszike :!:

Szuzy
hun vagy :?:

Bri
és te :?:

többiek :?:

betty615

Vani! Hystero? Az pontosan hogy megy?
Drukk holnapra, hogy minden jól menjen!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Betty! Vv mikor lesz? Vagy mi a következő?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gabi, köszi!

Suzy már nem vérzem hál istennek (már ideje volt...).

Betty igen, holnap meg is csinálja a dokim :) , csak reggel nem akartam a hiszteriámmal jönni :lol: miközben más csíkosat tesztel és dobogo szivet hallgat :lol: .

Lucuzs altatásban egy optikán keresztül képernyőre kivetítve megnézik mi a helyzet odabent (vagyis a méhben). Eddig csak hsg-m volt, akkor folyadékot pumpálnak bele... na az is tök jó :lol: .
Vendég

Vani! És ez ambuláns beavatkozás, vagy bent kell maradnod?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gabi
Szerintem se a varosban...felem jo mondjuk IKEA? 8) :lol:

Angyal
Hat az nem joooo :? Es lombik elott nem neztek? :roll: pl 3.cn? :? igen jol emlexel en thyroxin-t szedek es azert neznek minden hoban THS-t nalam,hogy kell e avagy nem....meg amugy is de ez lehet itthon nem igy muxik :? 25mg-ot szedek es ngyon szepen lement nekem.IR-od meg nem lesz :!: Majd,hozd a leleteket megkuksizzuk :wink: Es hat en kerek elnezest mert en teljesen abban a hitben voltam teneked meg csak most derult ki,hogy nem sikerult :oops: igy repul az ido :roll: akkor igy letelt az egy honap :oops: Es jol mondod nem szabad emelni magadtol...majd a doki remeljuk emel :roll:

Csoki
Azert irtam mert igy gondolom :wink: Hat ott azert volt jo mert mindent megtudtal ngyon profik a lanyok,kitartoak es sosem hagytak patton...mar ha erted mirol beszelek :roll: En sajnalom,hogy mar mindenki jol megszult ott es nem megy a topik :? Holnap Hystero???????????? :shock: Ezt nem is mondtad :shock: :o Jaaaj de joooo!!!Akkor most neked is jol megnezik odabent mi a helyzet 8) Es aztan sima ugyetek lesz :!: En is bizom az embrikeimben es tudom,hogy itt vannak velem mar miota visszakaptam oket ezt erzem :wink: :oops:

Bettyiiiii
Ott voltam de te mar addigra nem voltal ott...majd holnap 8) :lol: Meselj hogy unnepeltetek?Vgy nem ersz most ra mert meg mindig tesztelgetsz? :lol: :lol: Azert remelem ugyanazzal a teszttel nyomod holnap is :!: Es akkor holnap meg szuri?Basszus :?

Gyancsi
Barki csatlakozhat arra a mezore aki kiakar kapcsolni es jol erezni magat 8) :lol: Gyere te is :wink: Tesztelni akar mostantol is tesztelhetsz ha eros idegzetu vgy!!!Meg azert varni kell par napok mire mutat valamit de ez csakis toled fugg 8)

Lucuzs
Orulok,hogy azert elismered...mert ezek a lanyok mar tavaly ota tartjak benned a lelket na meg mindenkinek(en ha nem is jottem azert olvasni olvastam :wink: ) Es itt most nem a szegyen nem szegyenrol volt szo!!!Csak azt mondtam masik topikban azt mondod a te hited vezetett most sikerre kozben szerintem az itteni lanyoknak van benne a legtobb reszuk!Semmi szegyenrol nem volt szo :wink: Te mar 5+1en vgy? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vanili!
Mi az,h nem akartál a hisztériáddal jönni?Itt senkinek nem másodlagos a baja-öröme.Tessék a híreket hozni!!!!
cukigabi
Budapest

Csoki
miről beszélsz :?: :shock: Hisztéria :?: :?:
Majd jól meghisztériázlak ne félj Kép
Hát ilyet...a te problémád ugyanolyan fontos mint másnak az öröme teeee Kép Kép
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs
kb. 3-mal fentebb írtam...hétfő ET+21 UH :wink:

betty615

Csoki
Egyben a bekukuccsal ha esetleg van kinoves mioma ilyesmi azt korrigaljak is :wink: szep leszel nyugi 8)

Nekem is vooot :wink: De utana 6hetig azt mondtak nem lenne jo bebabasodnom :roll: nekem agusztus vegen volt asszem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
Az IKEA jó lesz :lol: :lol: :lol:
Én is megyek a mezőre,olyan szép hely!
cukigabi
Budapest

hisztero=hiszteri+a igy értettem hihihi

De azért köszi lányok!!! Cukik vagytok hogy így kikaptam :lol: .

Gyancsi privi ment!

Betty drukkok holnapra is, Bri, Gyancsi nektek is!!!
Vendég

Bri
akkor mi erős idegzetűek vagyunk mi :?: :lol: :lol:
De én ott voltam, csak elbújtam a fa mögé :lol: :lol: aztán elmentél, én meg mondom, most jól megvicceltelek :lol: :lol: ...de aztán rájöttem, te észre sem vettél, így vissza sem jössz, és én ott maradtam....egyedül :roll: :lol: :lol: :lol:
Annyira nem ünnepeltünk :lol: inni nuku, úgyhogy ennyi :lol:

betty615

Betty:
Gratulálok a házassági évfordulótok alkalmából és külön a pozitív teszthez!!!!!!!!!!

Bri- Gabi:
Felőlem is mehet a 3-as randi.Én minden nap arra jövök be dolgozni és arra megyek haza ahol Bri lakik, így arrafelé nekem is jó.

Gabi:
Biztos szuper érzés lehetett hallani a babád szívhangját.
Én elmentem egyszer az uncsitesómmal egy UH-ra és rendesen elérzékenyültem amikor meghallottam pedig nem is az én babámé volt.

Vanili:
Drukk holnapra, majd még válaszolok a privire csak rendesen akarok nem összecsapva( most csak arra lenne időm )!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Bri köszi, na remélem megtudjuk az okot... az a jó, hogy most nem veszítek emiatt hónapot, hiszen úgyis várni kell a stimu után a fagyira. (Legalábbis az én dokim így csinálja.) De azért jó lenne áprilisban visszakapni őket. (Én kétségbeesetten kerestem bizonyítékot arra, hogy fagyiból is lehet baba, és Szezsót plusz Petnet találtam meg, na meg most a Bettyt
Vendég

Nem tudjátok hogy lehetne az idézetemet kiszinezni :roll: ? Olyan csúnya így, egybefolyik az írásommal.

Szrityi, ok!
Vendég

Szrityi
köszike :wink:

Csoki
hystero=hisztéria :lol: :lol:
nna, akko most ezééé kapsz :lol: :lol: :lol: Kép

betty615

Csoki
én nemtom, hogy kell kiszínezni :roll: egyáltalán ki lehet azt :?:

betty615

BETTY NE CSAPKODJAD MÁR A SZEMEMET !!! ELÉG VOLT! HAGYJÁL BÉKÉN!!! (most kiabáltam :lol: )
Vendég

Vanili!
Írhatod színessel,ugyanaz a kód közé kell írni,ami az üzenetírásnál van.
cukigabi
Budapest

Csoki
Kép csak mondjad....addig ütlek, míg ki nem esik a szemed :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jóóó, csak vicceeetem ááám :!: Nehogy komolyan vedd :lol: :lol:

betty615

Betty! Most már megjegyeztem!:wink:

Bri! Én úgy érzem, sokat segített nekem, hogy felráztatok, de ha nincs bennem elég erő, akkor hiába, ti nem hihettek benne helyettem. Végleg lemondhattam volna róla (nagyon hosszú a múltam, amit még nem meséltem el nektek), de miután elmúlt a vérzés, újra bízni kezdtem. Lehet, hogy a hitem, inkább megérzés lehetett, nem tudom, de hozzásegített a zebrához, és ezt nem tudom máshogy gondolni. :D
Lehet már írtam, nem emlékszem, de én számot vetettem az életemmel, és azóta máshogy gondolok a velem történő eseményekre, és ez közvetlenül a vérzés után volt.
Száz szónak is egy a vége: köszönettel tartozom az összes fórum-barátnőmnek :D , de én hiszek a lelki kapcsolatban, ami a babához fűz. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gabi, köszi!

Betty, azt hitted hogy azt fogom hinni hogy kivered a szemem igaziból :lol: ? Már kettőre zártam az ajtót :lol: .
Vendég

Szrityi! Csak köszönni akartam neked! Szia! Mi még nem ismerjük egymást. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

De lüke vagy :lol: :lol: :lol: :lol: majd rádrúgom :lol: :lol: :lol: :lol: nem ááám :lol: :lol:

betty615

Csajok mennem kell,apa átveszi a gépet!

JÓ ÉJT mindenkinek!!!
cukigabi
Budapest

Na most szép lett az idézetem.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?