Megjöttünk!
Minden rendben velünk.
A kislányunk (már 3-szor, illetve még mindig kislány) 729 g, hosszú combokkal.
25 hetes nagyságú combikái vannak, pedig még nincs is 24 hetes!
Ülőmagassága 20 cm, és így kb. 32 cm hosszú lehet most.
Minden rendben vele, szép mennyiségű magzatvízben úszkál.
Nagyon jó volt látni!
Van 1 db fénykép is, azt holnap bescannelem...vagy még ma, ha odajutok az asztali géphez.
Szerintem olyan szépséges, helyes pofija van...pici állak, kerek fejecske!
Ez a szerelem???
A méhszáj zárt, méhlepény rendben, nincs semmi gond!
Említettem a dokinak a mellkasi nyomást is, mondta okozhatja a terhesség...teljesen normális, illetve az EKG-n látszik egy apró szívbillentyű probléma...ami szintén gyakori.
Úgyhogy nem gáz!
Az inzulin kapcsán nem tudtam kisajtolni belőle egy új vérvételt, mert szerinte mindent úgy csináljak ahogy eddig.
Megértem, hogy az inzulin-rezisztencia nem az ő területe, ezért sem izgatja magát túlzottan emiatt...hiszen nekem nem lehet mindent enni. Na de az egészséges kislányunkért bármit!!!
Legközelebb ápr. 7-én kell mennem...jaaaah, és 71 kg vagyok...63 kg-ról indultam.
Bébike: Nekem tetszik a Szabolcs is...a Zalán is.
Viszont a Szabolcs mellett szól az, hogy annyira most nem felkapott név, mint a Zalán.
Én megrögzött vagyok ilyen téren...világéletemben Lili Katát szerettem volna a kislányomnak...viszont rengeteg Lili van! Így Lili kilőve.
Dodó: Pihizz sokat a keményedés miatt. A magnézium nem segít?
Niki:
Tudom nagyon nehéz neked a kutyid miatt...lehet, hogy jobb lenne neki, ha elengednéd!
Tudom a szíved szakad meg, de legalább ő nem fog már szenvedni.
Ezt én is átéltem már...ezért tudom...
Freya: Cuki lehet a párod, hogy már most boldogan újságolja, hogy kislánya lesz!
Írtam már azt a mondást, hogy
"A fiús apák büszkék, a lányos apák boldogok!"
Anyamaci: Írtó cuki a kislányod!
Nagyon édi, ahogy az ajkát harapdálja.
Jó éjt kismamik! Jó szórakozást holnapra!
Emi
Emi