Új privát üzeneted érkezett!

Jah, és én is egész nap tudnék enni, nem tudom mi van velem.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Dodó: szerencsém van, mert Apa szeret kimozdulni :) és sokszor szervez utakat (már ha engedi a zsebünk..) de egész jókat talál :) meg most jól esne nagyon..kicsit már depi vagyok..kell egy kis kimozdulás a mindennapokból..

sajnálom a keményedést..de lehet, h csak átmeneti..én sokat keményedtem Martinnal, de a 6. hónaptól huss..elmúlt..remélem neked is fog..idegeskedsz? ne égjen a pofád :) szerencsés vagy, h van vki aki segít..ez a társak dolga :) te is megtennéd fordított esetben.

amúgy a másik topikunkban van egy Svédországban élő bnőm :) ő szokott jönni Bpestre és taliztunk is már. majdnem egyidőben szültünk, nagyon kedvelem őt. láttad, h van Svédországon élő kismami topik? hátha ott össze tudsz futni vkivel ;)

M.
Vendég

dodo: már akartam írni, hogy a te Atid nagyon rendes emberke! az én párom is sokat segít a házimunkában, de nem hiszem hogy reggel fel fog kelni a babához, hogy én aludni tudjak. Ő a Barnust sem hallja meg éjszaka, ahogy az előző párom se, a Barnus apukája. Nálunk szinte minden éjszaka 2x megy az ,,anyázás" amikor átmegyek, betakarom, megsimizem és megyek vissza aludni. Júniusban mennek erdei iskolába (előre rosszul vagyok), nem tudom, hogy ott is fog-e anyázni, mert ő nem is emlékszik rá reggel. Csak nehogy csúfolják majd a többiek :oops: Amúgy is olyan érzékeny a lelke, a betegség miatt nem volt kétszer edzésen és tegnap elsírta magát edzés előtt. Úgy sajnáltam, olyan ciki lehet, mindenki csak nézett, hogy mi a baja. Na elkezdek róla mesélni, aztán nem tudom abbahagyni....

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Sziasztok, irigy vagyok a talira, jó szórakozást holnapra, aztán mesélni ám ! :D

Pocak, Zsani, a fügetabletta még mindig nem jött meg a postával :cry: Nem is értem, hogy lehet ilyen lassú, csak nem kallódott el :roll: Rendületelenül várom azért, hátha holnap :wink:

Névválasztás nekünk elég nehezen megy, apának alig alig tetszik valami.. Most a Zalán név egy közös többszörös, de tudom, hogy egy barátnőmnél is befutó ez a név és hat nap eltéréssel vagyunk kiírva, az meg nem lenne szép dolog, ha én is úgy hívnám a gyerkőcöt, mint ő, nem?? Pedig eddig ez az egyetlen közösen tetsző név. APának még a Szabolcs a nagy kedvence, nektek ez hogy tetszik? vélemények? Nekem pedig a Hunor is nagyon tetszik, de azt nem tudom, hogyan becézik :roll:

Kép

Kép
bébike4

Gabi: Barnus rák, ugye?
Vendég

gabi: igen, már mondtad! bocsánat, elfeledtem :oops:

dodó: átérzem a gondod, de ne égjen.... tudom, mondani könnyű. szegény párom két térdműtétem után hónapokig ellátott, a második után több, mint egy hónapig nem állhattam a lábamra, szó szerint! se takarítás, mosás, teregetés, főzés, mosogatás..... csak feküdtem és néztem, ahogy dolgozik :cry: én is nagyon rosszul éreztem magam! de örüljünk, h ilyen társunk van!!!! én mindíg hálát adok érte!

fóka: M0-on nem jár busz?

Kép
zsani78

bébike: szerintem a Szabolcs is szép név! bár őszintén bevallom a Zalán számomra kicsit szebb :oops: hát, nem tudom mennyire közeli barátnő?! titeket zavarna?

Kép
zsani78

Szerencsére az én párom is nagyon sokat segít, egy angyal, nagoyn szerencsés vagyok vele, nálunk ő az ügyeletes felkelő a gyerekhez :oops: és kapom a reggeli kávét is, meg egyébként is nagyon gondoskodó, főleg, mióta apa lett, az apaszerep nagyon bejött neki :D :D

Gabi, az én Benim is olyan érzékeny lelkű, persze ő még csak három éves, de látom rajta, hogy oylan kis érzékeny, a változások pl. nagyon megviselik. Én nagyon tudok rágódni azon, ha valaki megbántja vagy valami rossz éri, Apa mondja ilyenkor mindig, hogy hát ezt is meg kell tanulnia, átélnie, de én annyira szeretném megvédeni Őt minden bajtól.

A szülés utáni látogatás kapcsán érdekes módon én nem bántam, ha jöttek látogatóba, a kórházba is jöttek barátok, kollégák, család, (mondjuk a Szent Imrében a szobába nem jöhet be látogató, csak megmutatni lehetett a babát), de nekem jól esett, ahogy itthon is jól esett a látogatás. Az én anyukám nagyon sokat volt itt, és mivel ők vidéken laknak, így itt is aludt sokat és nekem nagyon jó volt. Én biztosan most is igényelni fogom. De megértem azt is, aki nem így van vele.

dodó, sajnálom a keményedést, pihizz vele sokat, Benivel én is gyakran keményedtem, szedsz magnéziumot?

Kép

Kép
bébike4

Zsani, igen, nagyon közeli , jó barátnőm, és már hetekkel ezelőtt mondta, hogy a Zalán az egyik kedvenc nevük. Szerintem neki rosszul esne, ha ugyanazt a nevet kapnák a gyerkőcök, engem nem zavarna.

Kép

Kép
bébike4

Ha lehet még mélyebb pontra kerültem.Délután voltam mamáéknál.Nagyon vacakul van.Nem eszik, nem tudja tartani a székletét...Azt hiszem napok kérdése, és meg kell hoznom a döntést. És rohadt nehéz. Úgyhogy az egész délutánt végigbőgtem, miközben baromira próbálok erős lenni, de nem megy. 8 évig volt a társam jóban-rosszban. Inkább volt mellettem ő a bajban, mint a családom.És velem élt még az egyetem alatt az albiban is.Olyan nehéz. De nem engedhetem szenvedni se.
Szóval csak bőgök és zabálok. Bocsánat, hogy így leírtam, de muszáj kiírnom magamból.. :cry: :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

mia!
én hoztam létre a svédroszágban élő kismamik topikot.... :lol:

d.dodó

nemmondod?? :lol: :lol: :lol:

és él a topik? írnak? a bnőm Rita (svédbaba) elég elfoglalt, mert már dolgozik.
Vendég

Niki..sajnálom..de ha úgy látod, h szenved..inkább engedd el..tudom, h nehéz..légy erős..
Vendég

Niki, nagyon sajnálom :cry: jaj, de nehéz lehet így látni :cry: Minden együttérzésem a Tiétek!

Kép

Kép
bébike4

bébike!
Szedek magnéziumot (még van otthonról - itt nem is ismerik ennek a jótékony hatását)

Érdekes, eddig akárhány embertől hallottam, mind fiuval a pocakban görcsölt és keményedet. :roll:

Niki!
Nagyon nagyon sajnálom. Én is nagyon bőgtem, mikor el kellett altatni a kutyánkat (2 éves volt 'csak').

d.dodó

mia!
Svédbaba ir igazából meg még egy csajszi...de annyira nem aktív... barátnőmnek is szóltam, de annyira nincs ideje. Szóval leginkbb 3-an irogatunk :D És jó messze lakunk egymástól :(.
Nozavi meg épp hazautazott egy hétre magyarba.

d.dodó

Niki: nagyon-nagyon sajnálom!!!! szenvedni nem szabad hagyni, bármennyire nehéz neked, az ő érdekét kell nézni!

Kép
zsani78

Niki
ne máááár :cry: :cry: ilyen rosszul van most???ez nem igazság :cry: :cry: jaj szegénykém,dehát még tegnap jó kedve volt :oops: :oops:
én egyszer meghoztam már ezt a döntést a 13 éves németjuhászommal,mai napig kisért és ha rá gondolok zokogok,nem kivánom senkinek :cry: :cry: mindig azért imádkozok hogy ha kell magától menjen el ne nekem kelljen kimondanom :cry: :cry:

bibar

................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.niki 2010.03.11 15:39-kor.

Kép
Kép
sz.niki

Sziasztok!
Kicsit eltűntem, szarul voltam az elmúlt 2 napban: hányinger, hányás :shock: Engem ez már szerintem a végéig elkísér... Szerencsére jobban vagyok :D Visszaolvasni nem tudtam, csak a talira koncentráltam :oops: Akkor 11.00 KFC :D Én lehet, hogy kicsit előbb ott leszek, de még ajándékot akarok nézni Emma szülinapjára :D Ja engem a férjem kivisz a fogorvos után (pont holnap ő visz reggel :D) Busz Bp-ről: 104es tuti kimegy, az érinti Újpestet, meg Káposztás felől is van egy, plussz a távolsági, de az nagyon ritka :? Vki dobna nekem priviben egy tel.számot bizti ami bizti? :oops: Köszi :) Jóéjt lányok :D Akkor holnap :D Ja, Maki, nekem még valszeg zsibbadni fog a fél arcom, de sebaj :lol: Na léptem...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

barbuss: sajnálom :( úgy tűnik azért vagyunk egy páran sajnos, pedig mindenki mondja, h már nem lenne szabad :twisted: elküldtem a számom.

Kép
zsani78

zsani!
Ilyen sajna nincs hogy már nem szabadna...van aki végig hány. :(

d.dodó

Barbuss, szegénykém, ezek a rókakomák :evil: !!!
De örülök, hogy már jobban vagy :wink: !
A zsibbadást gondolom a beszélgetés miatt írtad :D ! Sebaj, majd Activity-zünk :lol: ! Azért a fogorvos miatt sem irigyellek :oops: ...

Dodó, neked mielőbbi pocak-jobbulást kívánok!

Én kislányt várok, sajnos mégis szokott nekem is keményedni a pocak :oops: , úgyhogy nem hiszem, hogy ez nem függő lenne...

Anikó

Kép
mamaki73

Niki: sajnálom :(

Fóki: De jó, de jó! Gyere csak! Örülök, hogy így döntöttél, hogy jössz.

Edi: írtam privit, nem tudom, mi a harmadik :(

Barbuss: Szegénykém! Még mindig gyötör a hányinger?! :( Csak nem fog végig kísérni Téged!
Örülök, hogy Te is tudsz jönni!

Meg mindenkinek örülök, hogy tudtok jönni!

Dodó: Nálam is van keményedés elég sokszor, így ez nem kislány vagy kisfiú függő.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

dodó: sajnos tapasztalatból tudom :cry: én már teljesen berendezkedtem, h már a végéig marad :cry: csak állandóan ezt mondják az "okosok" nekem: h hát ez érdekes, ilyenkor már nem szabad..... én meg tépem a hajam...

Kép
zsani78

Fóka, de jó :D ! Remélem, tényleg tudsz jönni! Csak óvatosan a hosszú úton!
Egy kocsi nekem is nagyon hiányzik amúgy :oops: ...

Bibar, küldtem privit!

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Niki: nagyon sajnálom a kutyust :cry: nem is tudom mit lehet ilyenkor mondani ami megvigasztal.... :( :oops:

Edi: eeejha :D nagyon jó a hozzá állásod, hajrá hajrá :wink:

Képzeljétek: a fülembe jutott h apa hiresztelgeti mindenkinek h lánya lesz :shock: :D ez csak azért megdöbbentő mert ő annyira mondta h nem lehet lánya, mert ő csak fiút tud stb... de annyira mondta hogy féltem nem is örül majd a kislánynak :oops:
erre visszahallom h deeee :D méghozzá nagyon :roll:

Én nem tom mi van velem...3 napja megy a hasam. és közben ÉHENHALOK :oops: de ha eszem akkor futás...
keksztől is. krumplitól is. viztől is :shock: :?

holnap jól rémlik h dunakeszin taliztok??? :oops:

Kép
freyja

De jó nektek, hogy találkoztok :D tényleg jó lenne egy nagy tali valamikor nemsokára, bár gondolom annyifelé lakunk, hogy nehezebb lenne összehozni, de mégis :lol:

Ti mennyi magnéziumot szedtek? csak keményedéskor vagy rendszeresen, minden nap?

Jaj, ma szinte semmit nem tanultam, luuusta vagyok, mi lesz így? :roll:

Kép

Kép
bébike4

freyja: persze, h örül a férjecskéd!!! sajnos van vmi vírus, hasmenéssel... remélem hamar elmúlik! nézd a jó oldalát: akkor most azt ehetsz, amit csak akarsz :lol: :lol:

bébike: vmennyi van a vitaminban. ezen felül én akkor kapok be, mikor eszembe jut és akkor, ha keményedik a pocim

Kép
zsani78

lányok én elteszem magam holnapra, hazaért apa :lol: jó éjszakát mindenkinek!

Kép
zsani78

Freyja,
nekünk is hozzá kellet szoknunk a gondolathoz, hogy kislányunk lesz, annyira rá voltunk kattanva egy kisfiúra...
De 1-2 nap múlva már imádtam kislányként is, szerintem a párod is így volt vele :wink: ! Naná, hogy imádja ő is :D !
Hú, szegénykém, mielőbbi jobbulást!

Bébike, én már csak 2 naponta kapok be egy 250 mg-os magnéziumot (ha csak el nem felejtem :roll: ), és ha esetleg megfájdul a pocak, akkor kapok be még egyet.
Amikor minden nap szedtem, megfájdult a gyomrom, és néha majdnem ment a hasam is tőle. Tényleg lazítja amúgy a székletet.

Csajok, akkor holnap találkozunk :D !
Még reggel azért bekukkantok előtte.
Szép álmokat mindenkinek!

Anikó

Kép
mamaki73

bébike!
Én csak mikor keményedik nagyon a poci, akkor veszem be....mert ez igy is "vésztartalék"..itt svédben nem lehet kapni.

Csajok!
Már másodszor volt ugy, hogy Lizy fürdik..én olyankor előtte ücsörgök egy kis szőnyegen, és mosdatom...most már a játéknál tartottunk, és csak ültem, és fel volt huzva a pocakról a póló. És egyszercsak megszólal...."Fiu" És megint 2-szer megismételte mint multkor. És kérdezem...mi legyen akkor a fiunak a neve (ha tényleg az). Erre frappánsan rávágta "Tesó baba". Akkorát nevettünk! :)

Lehetséges, hogy ő ennyire megérzi?? pedig direkt nem is mondogatjuk itthon, hogy én azt szeretnék, vagy azt érzek. :shock:

d.dodó

Az önfeledt babavárás nálam se jön be :(

Voltunk 4D-n, sok a magzatvíz , még nem tragikusan sok, de sok ... jele is van, meglódult a hasam mérete, tegnap este óta "fesztí" is kicsit, eddig mintha nem is lett volna hasam, semmi megterhelő nem volt benne ... ma meg egész nap érzem, egész "fent" (talán a gyomorszáj tájékán) ... ez az első pocakfájásom :( ... nem jóóóóóóó :(
Holnap cukorterhelés ... lehet, a magzatvíz ettől sok ...
De lehet, hogy attól a kis agyi jobb kamra tágulattól (vagy mitől), amit szintén kiszúrt a nő ... ez se vészes szerinte, de azért bennem az ütő megállt!
Utálom már ezt a sok rossz hírt!
Holnap mindent megmutatok a dokinőmnek ...
Remélem jó híreket is kapok ...
De gyanús, hogy a diétámat szigorítja, előre vetíti a koraszülést, a terhességi toxémiát ... stb. A múltkor már ezt vízionálta, pedig "csak" azt mondtam el neki, hogy 3 kilót híztam 6 hét alatt (szerintem azóta még feljött 1-2) ... mit fog most mondani?
Már előre tartok tőle :(

Egyébként kislányom nagyon elemében van, egész nap ficánkol, a 4D-n is számolt, tornázott, megzabáltam :)
Csatolok egy képet :)
Keze a feje alatt, ajkát harapdálja :)

Kép

Ja, Amíg ti a KFC-ben nagy örömmel csacsogtok, kérek egy őszinte sajnálatot: "kár, hogy a többiek nem jöhettek" :)
Vendég

Megjöttünk! :)

Minden rendben velünk.
A kislányunk (már 3-szor, illetve még mindig kislány) 729 g, hosszú combokkal.
25 hetes nagyságú combikái vannak, pedig még nincs is 24 hetes! :D
Ülőmagassága 20 cm, és így kb. 32 cm hosszú lehet most.
Minden rendben vele, szép mennyiségű magzatvízben úszkál. :)
Nagyon jó volt látni!
Van 1 db fénykép is, azt holnap bescannelem...vagy még ma, ha odajutok az asztali géphez.
Szerintem olyan szépséges, helyes pofija van...pici állak, kerek fejecske! :)
Ez a szerelem??? :lol:
A méhszáj zárt, méhlepény rendben, nincs semmi gond!
Említettem a dokinak a mellkasi nyomást is, mondta okozhatja a terhesség...teljesen normális, illetve az EKG-n látszik egy apró szívbillentyű probléma...ami szintén gyakori.
Úgyhogy nem gáz!
Az inzulin kapcsán nem tudtam kisajtolni belőle egy új vérvételt, mert szerinte mindent úgy csináljak ahogy eddig.
Megértem, hogy az inzulin-rezisztencia nem az ő területe, ezért sem izgatja magát túlzottan emiatt...hiszen nekem nem lehet mindent enni. Na de az egészséges kislányunkért bármit!!! :)
Legközelebb ápr. 7-én kell mennem...jaaaah, és 71 kg vagyok...63 kg-ról indultam.

Bébike: Nekem tetszik a Szabolcs is...a Zalán is.
Viszont a Szabolcs mellett szól az, hogy annyira most nem felkapott név, mint a Zalán.
Én megrögzött vagyok ilyen téren...világéletemben Lili Katát szerettem volna a kislányomnak...viszont rengeteg Lili van! Így Lili kilőve.

Dodó: Pihizz sokat a keményedés miatt. A magnézium nem segít?

Niki: :( Tudom nagyon nehéz neked a kutyid miatt...lehet, hogy jobb lenne neki, ha elengednéd! :(
:cry: :cry: :cry:
Tudom a szíved szakad meg, de legalább ő nem fog már szenvedni.
Ezt én is átéltem már...ezért tudom...

Freya: Cuki lehet a párod, hogy már most boldogan újságolja, hogy kislánya lesz! :D
Írtam már azt a mondást, hogy
"A fiús apák büszkék, a lányos apák boldogok!"
:)

Anyamaci: Írtó cuki a kislányod! :) Nagyon édi, ahogy az ajkát harapdálja. :)

Jó éjt kismamik! Jó szórakozást holnapra!

Emi

Emi

Emi

email4
Budapest

anya maci!
Sajnálom, hogy nálad is gond merült fel!! De reméljük nem lesz semmi baj!
Babókád meg nagyon édes!!!

Én holnap hívom a dokinőm, hogy mi a "teendő" ennyi fájásnál "ebben az országban"!
Anya azt mondta (épp előbb beszéltünk), hogy sajna örökletes is lehet!! Ő is volt igy...gyógyszert kapott rá.

d.dodó

emi!
Örülök, hogy minden rendben! Várom majd a képet!!
Sajna magnézium időszakosan segít csak, elég hamar visszatér...
.

d.dodó

Jó éjt!
Talisoknak jó talit holnapra!!

d.dodó

Íme a kislányunk...

Kép

Még egyszer jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi, nagyon cuki a kislányod, és már milyen nagy :)) jó sokat nőnek ezekben a hetekben! Ja és köszi a nevekkel kacspolatos véleményedet, ez is számít, igen!

Dodó, ennyire sokszor keményedik? akkor hívd azért fel a dokinőt!

Anyamaci, írtam privit!

Én még nézem a Született feleségeket, bár már csukódik le a szemem. Jó éjt!!

Kép

Kép
bébike4

sziasztok,

voltam ma dokinál -nem saját, mert ő síel:(-, hanem vmi terhesambulancián...de miért volta, mert elmentem de. pedikűröshöz, és szólnom kellett acsajnak, h szóljon anyunak - Anci ott fodrász-, hogy bazi szarul vagyok, így láblógatás közben...majdnem elájultam, 3 hete pedig el is ájultam....
na a doki lecsszett a hízás matt, mert szerinte tuti egész nap zabálok...mondtam nem, erre kiderült, hogy ami gyümit eszek azt sem ehetek: szőlő, körte....se alma és nari, mert az meg savat csinál....na mindegy ----jah, a zihálást meg bebeszélem magamnak, pszichés...szerintük....
elküldött a belgyógyászatra, ahol pár óra várakozás után kiderült, h semmi bajom:)...de nem értik a súlyom:(....szal elöbbre nem jutottuk, fehérje nincs a pisiben, hiányom nincs semmiből, többletem se, makk egészéges vok, ekg fullos....

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Jo reggelt Kismamik!
Sajnos csak az utolso oldalt tudtam elolvasni. De meg nem adom fol!
Niki: nagyon nagyon sajnalom Stellat. :( Kitartast Nektek, es szoritok, hogy javuljon azert.

Csajok, ma megint megyek olvoshoz vesznek tolem ujabb kenetet es bevizsgaljak, hogy az a regebbi baci eltunnt el. Elore stresszelek, mivel akkor nagyon durvan vettek le, bar most a sajat dokinom csinalja.

Lesz akkor ma nalatok Topik tali? Nem is tudom, hogy hogy alltok, hiszen 2 nap olvasas kimaradt.

Bebike: Zsaninak mar irtam olvastam, hogy meg mindig nem erkezett meg a fugetablesz. Kerimami holnap megy haza, ha gondoljatok veszek nektek, es atadja Pesten. Irjatok mar pu-t, hogy mi legyen, mert itt a topikban nem tudom visszakeresni.
Mindenkinek szep napot
:D :D :D
pocaklako

Jó reggelt!
Pokoli éjszakám volt.Tök jó volt, gondoltam, elaludtam 11-kor.Aztán felébredtem fél 3-kor és nem volt tovább.Még álmomban is erre gondoltam.És minél jobban másra akartam,annál inkább visszatértek a gondolataim. Szóval ma se leszek, ne haragudjatok, nem rontom a közhangulatot. A talisoknak jó szórakozást!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jóóó reggelt!!

Azt hiszem ma nagy pangás lesz itt a topikon...mindenki elment talira. Alig maradtunk páran. :(

De remélem jól érzik majd magukat!! Én is úúúúgy mentem volna...A következőt tartsuk Pécsett :) :D

Megint esik a hó...éjjel esett 15 cm, kb. De reggel óta megint szakad! Elegem van már belőleeeee!!!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jó reggelt mindenkinek!!
Nekem jó, mert egyszer se keltünk éjjel!! :lol:
Olyan jól aludtam!

merci!
Sajnálom, hogy rosszul voltál, de örülök, hogy nem találtak semmi gondot! Ma hosszunapos vagyok a suliban, utána fogom hívni a dokinőt!

Délután meg vendégeink lesznek! De azért leszek max kevesebbet.

pocak!
Igen, ma lesz talijuk a Pesti/Pestközelieknek!
Remélem a dokinál minden rendben lesz veled.

d.dodó

meme!
Nem csodálom, hogy eleged van a hóból. Ide sajna holnapra mondanak havat!

d.dodó

Jó reggelt,

nálunk a csúszós havas-eső eseget :(

Ma megint zargatnak a nyelvsulisok, mert rosszul töltötték ki a szerződést,és ismét jönnek. fura nem, hogy házhoz jár a nyelvsuli...bár az elmondottak alapján az oktatásuk sem lesz hétköznapi.

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Sziasztok :) !

Anya maci, sajnálom, hogy magzatvíz problémád van :oops: !
Reméljük, holnap a dokid megnyugtat valamelyest, és szorítok, hogy semmi komoly ne legyen!
Tündéri a kis harapdálós, henyélős lánykád :D !

Emi, a te kislányod is nagyon cuki, nem semmi milyen nagy már :D !!! Tényleg olyan kis kerek pofis :wink: !

Pocak, nagyon szorítok neked, hogy ne találjanak már semmi bacit!
Esetleg említsd meg a dokinak, hogy a legutóbbi vizsgálat után gondod volt, vérezgettél!

Mercy, sajnálom, és elég furi, ami veled történik :oops: .
Viszont az jó hír, hogy jók az eredményeid! Vigyázz magadra!

Dodó, neked továbbra is mielőbbi jobbulást! A doki jó ötlet, a biztonság kedvéért...
Én is csatlakozom Dodóhoz: kivételesen végigaludtam az éjszakát :) !

Anya maci kérésére :wink: , de anélkül is:
kár, hogy nem tud jönni mindenki a találkozóra, pedig jó lenne megismerni mindenkit :) ! De majd talán április-májusban szervezhetünk egy nagyobbat is, egy másik helyszínen :) ! Persze akkor is biztos lesz egy-két távolabbi kismami, aki nem fog tudni jönni :( ...
Amúgy itt is szakad a hó hajnal óta, most nálunk olyan 4 centi körül van :oops: . Csak az a baj, hogy nem úgy néz ki, hogy eláll egyhamar :evil: !
Megyek is, mert kb. fél óra múlva indulnom kell a talira. Remélem haza is jutok majd, és nem akadunk el a hóban :oops: ! Ja, lehet, hogy nem is egyenesen jövök haza, mert a férjecském kitalálta, hogy ma nézzünk tapétát, mert ma lesz egy kis szabadideje. Lehet, hogy hétvégén kezdik nálunk a tapétázás-festést :oops: ...

Pussz Csajok, majd jövök!

Anikó

Kép
mamaki73

Merci: Engem tuti kiakasztott volna a terhesambulancián lévő doki hozzáállása! Hogy bebeszéled magadnak a zihálást???
VICC!!!
Annak viszont örülök, hogy nem derült ki semmi probléma, és makk egészséges vagy!

Poci: Remélem, hogy most normálisan fognak kenetet venni tőled!
Egyébként sem kellemes érzés, de hogy miért kell durván csinálni?
A saját orvosod szerintem normálisan fogja levenni...
Neked is szép napot!! :D :D :D

Niki: Sajnálom a "pokoli" éjszakát...nem könnyű. :?

Meme: Nálunk is szakad a hó! :( Reggel a férjem mondta is, hogy egy dologra várt marhára...hogy elborítsa az autót a hó! Ugyanis tegnap volt kocsimosóban, mert egy homeless lehányta az anyósülés oldalát tetőtől talpig.

Mamamaki mellett én is csatlakozom Dodóhoz...nekem is szupi éjszakám volt...a férjemnek kevésbé, mert kint aludt a nappaliban.
Mivel tegnap végigköhögte az egész napot, így mondtam neki ne kockáztassuk meg az éjszakát, mert tuti sem én sem a kisbabánk nem fog aludni.
Hős tettet hajtott végre, és kint aludt! :) Szegény rosszul...

Emi

Emi

email4
Budapest

Muszály kicsit pihizni, mert a létrán állás, valahogy kikészít. Pedig csak a 2.. fokon állok...

Havazás: Eláltt szerencsére. Bár apa reggel alig jutott el a melóhelyre. Hurrá hurrá...Pécs európa kulturális fővárosa....csak az utak járhatatlanok. Gondolják, ha Pécsi vagy, akkor ne akarj kimenni a városból, ha meg eddig nem értél ide, most már ne akarj.!! Annyira fel tudom bosszanti ezen magam! Fizetjük ez a szar adót, ilyen adó, olyan adó...de arra nincs pénz, hogy ezt a szaros utat letúrják. Oké, a mi utcánk mellékút...de vele párhuzamos a 66-os főút..azon sem lehet közlekedni!!! A kátyúkról meg ne is beszéljünk! Wááááá!! Elmennek a ......! :evil:

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!
Meglátszik, hogy sokan nincsnek ma otthon.....alig írtatok!
Sulinak mára vége. Dokit még nem tudtam hívni, megváltozott a hívási idejük (egy gépi hang mondta el a telefonban). Majd 3 tól lehet ujra hívni!

Itt gyönyörű napsütés van, végre plusz fokok!! :lol:

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?