Sziasztok lányok!
Annyira pocsék hangulatom van, olyan sírós.
Látom elszállt amit tegnap írtam, kezdem még egyszer.
Keny!
Máris nagyon formás a kis pocilakód!
Niko!
Köszi, hogy leírtad a pirosodást. Én egy hónapot gondoltam bennhagyni azt a fülbevalót, még nincs is "igazi".
Ca-KID nekünk sárgás és kicsit mézszerű.
Biztos nem haragszik rág Grétike, ha kicsit rászólsz.
Egy kis anyai szigor muszáj.
Skrisz!, Angel!
Mi lesz később velünk? Remélem nem nőnek a fejünkre a kis csemeték. Bár Littike már most olyan furmányos, hogy nem akarom elhinni. Épp ma reggel mondta szigorú apuka, hogy ez így nem lesz jó, most már el kell határozni magunkat és jó pár napig hagyni ordítani, ha rájön a hoppáré. Könnyű azt mondani annak , aki nincs itthon. Meg anyósom is már ezzel traktál, hogy nagyon elkényeztettem. Hát lehet, de amíg kisebb volt annyira sajnáltam egyedül hagyni sírni. Most meg hallgatni nehéz. Én azért bízom benne, hogy csak a foga és a torka miatt költözik bele a kisördög, ahogy leteszem a kezemből.
Baba!
De örülök, hogy minden rendben, pocaksimi a kis nunisnak!
Nikó!
Nekem sem jött be eddig semmi kaja arra vonatkozólag, hogy na majd átalusszuk az éjszakát.
Lois!
Jaj, de szerencsések vagytok, innen is látszik az általánosságok nem jönnek be sokszor. tudniillik hogy a kisfiúk milyen nyűgösek meg hasfájósak... Kis Zé tökéletes példa erre.
Tartsa meg jó szokását!!
Lili!
Szép kis méretek. Kiságy vásárláshoz sok szerencsét!
Ranikám!
Nem tudok nagyon vígasztalni én is padlón vagyok.
Annyit viszont mondhatok, hogy e add fel a tápszerezést. Litti kezdettől kap kiegészítést és nagyon változó az ízlése. Van hogy egyáltalán nem akarja meginni a tápszert aztán meg gyorsan lehúzza. van hogy csak lanygosan, van hogy majdnem foorón szereti. Próbálgasd te is. Illetve kipróbálhatod azt is hogy lefejsz tejet és keveréket adsz neki. Hátha úgy könnyebben megszokja az ízét.
Krisz!
jaj de szép kép!
És ez a hinta nagyon klassz! hol lehet ilyet beszerezni?
Ja és hány kg-ig jó?
Fosást sajnálom, nálunk effajta produktum már nem is tudom mikor volt. Nálunk olyan felnőttes a kaki.
Bols!
Puszedli!
Kerekedjé' !!!!!!!!!!!