Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy eddig nem jöttem, de el voltam foglalva, barátnőztem, vendégeink voltak, és megvolt az első forgalomban történő vezetésem a Népstadionnál pénteken. Hát kemény, de egyben nagyon jó volt!
Úgyhogy Tyuntyi nyugi, Te is bele fogsz jönni. Az első rutin órákon én is féltem, izgultam, de amint megtanultam kezelni az autót, már alig vártam, hogy mehessek!
Csip-csip
Örülök, hogy végre sikerült a lakásotok felavatni, és hogy rendeződtek a dolgok. Olykor előfordul az embernél egy-egy nagyobb kiborulás, összeveszés, de annál édesebb a kibékülés.
Chrissyke
Hát megmondom őszintén nem tudom mit is írjak, hogy vígasztalni tudjalak, mert én bizony a Te helyedben már kiborultam volna. Hogy mondhatja a férjed azt, hogy nálad lehet a hiba!! Ez kicsit erős számomra, és az is hihetetlen, hogy ezek szerint még mindig nem értette meg, bizony nem mindegy mikor vagytok együtt. Nem vagy szegény könnyű helyzetben! Munkahelyen, munkaügyinél egyébként mi újság?
A doki egyébként tőlem sem kérdezte, hogy milyen gyakran vagyunk együtt. Tőled kéri a hőgörbét is?
A táblázatban légyszi írdd át, hogy most Mastodynon cseppet szedek. Köszönöm
Pinkiné
Bocsi, hogy benéztem
, de Pécel sincs messze.
Meggyógyultatok már? Hogy vagytok?
Hkitty
Nagyon sajnálom, hogy elküldtek, nagyon durva, hogy az embert hitegetve, becsapva fölveszik, aztán ha nincs annyi munka elküldenek. De kitartás, fel a fejjel, biztos fogsz találni másikat!
Csicsy
Örülök, hogy Nálatok is minden ok, és a Tesódnál is. És nyugi Te is át fogod élni ezt a csodát!!!!
Gaboó
Érdekes, hogy még nem jött meg, de lehet tényleg később foganó baba van a dologban. Szorítok, de nagyon!!!!!
Az, hogy fájdogál a hasad sem jelenti, hogy meg fog jönni. Nekem mikor októberben halványan, de pozitív volt a teszt, úgy fájt minden nap, mintha megjönne, és nagyon fájt a mellem. Mellfeszülésed van? Egyébként a Mastodynon arra is jó többek között, hogy rendszerezze a ciklusod. Akkor hogy tudná fölborítani? Én is használom, dokit is kérdeztem, neten is utána olvastam, de nem hiszem, hogy ez lenne a dolgok mögött.
Henne
Remélem, hogy sikerült a pé-t eltalálnotok, és a hőd is ilyen szépen emelkedik fölfelé!
Nálunk nincs semmi küli, a falat a fürdőben az ismerősünk megcsinálta, de mivel van lakásbiztosításunk, szóltunk a biztosítónak. Nem jöttek ki, csak el kellett monda, hogy mi történt, és három napon belül az 5-szörösét fizette ki, mint amennyit az ismerősünknek anyagra kifizettünk. Úgyhogy mondhatni jól jártunk, és még a hálót tavasszal szépen ki is tudjuk festeni(egyébként is terveztem, mert most burgundi vörös, de én halvány lilát szeretnék), addig pedig száradnia kell a falnak.
Jövő héten kellene nem megjönnie, de ma elkezdett nagyon feszülni a mellem, és fájdogál a hasam. Nagyon el leszek keseredve, ha nem jön össze.
Meg elszomorít az is, hogy amióta írogatunk senkinek sem jött még össze. Ez nagyon gáz, nagyon nem jó! Most már itt az ideje,l hogy valaki megkezdje a sort (Gabóó???!!!!
)
Szép estét Nektek!