Új privát üzeneted érkezett!

Szilvás, nagyon sajnálom a kutyusod.
Az én kutyámnál (mikor még a szüleimmel laktam) nekem kellett ezt a döntést meghozni. Nem bírtam tovább nézni ahogyan szenved. Szerintem jó döntés volt, láttam a szemében, hogy már nem szeretne tovább szenvedni. Ő rákos volt, a torkánál volt egy daganat. És még a kemoterápiát is megpróbáltuk, de az sem sikerült. Mivel már kiskorában kivették az egyik szemét, és utána a másikra is megvakult nem volt mit tenni.
Sok erőt kívánok neked, mert az most tuti kell!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Évi nagyon várunk a hírekkel és a képekkel!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag pizza????? spagetti???? a kedvenceim!!!! jó buli lehetett!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

woody felteszed a képeket gmail-re???? lécci lécci lécci!!!!

vanilla azért azt tudod, hogy nagy szó, ha egy pasi abbahagyja a focinézést valamiért!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

clárika szép fejvédő!!! köszi az aggódást! :lol: :lol: :lol: jobbulást a nyavalyádhoz! mi lehet ez? megfáztál??? vigyázz magatokra!!!

undorító időnk van! :arrow: hófúúúvás... hihetetlen!! :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
gtunde75

Woody, gratulálok a kislányhoz!

babaimádó
Kép
babaimado

Szilvás, kutyit sajnálom.

babaimádó
Kép
babaimado

woody Nagyon örülök a jó eredményeidnek , és szégyellem de irigyellek hogy tudod kislány tutira :oops:

gtunde : Igen tudom nagy kincs az ilyen pasi :D

Szilvás
Látod egy mindenkiért mindenki egyért mind sok erőt és kitartást kívánunk.

Jövő héten megyek genetikaira remélem megtudom végre ki a nagy ő a pocimban .

Lányok szerintem a g-mailra az adtok mellé vagy a másik dokumentumba be kellene írni azt is ,ki mit vár biztosra igy látjuk melyik tábor nagyobb :P a pasis vagy a csajos SZERINTETEK ?
Vendég

vanilla én úgy láttam, hogy a táblázatban be van pirosozva a kislányos kismami és kékkel van átszínezve a fiús kismami neve és adatai... szóval előbb utóbb szépen látszani fog a nemek aránya! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Na,UH megvolt,tök rendes dokit fogtunk ki,végig magyarázott mindent, mi micsoda,mekkora,és FIÚS :) én is láttam valami pöcölő félét úgyh.szerintem.
Most kielemezzük a videot :) mert felvettük.
Csermely doki volt egyébként.
És a mért méretek igencsak érdekesek,comb és has körfogat alapján volt aminél 19.6 jött ki:) BPD 46 mm,betöltött 19-nek megfelel.

Hazafelé megcsúsztunk a Klinikához vezető uton,neki a falnak :( hálisten a lökhárító megfogta,de jól megijedtünk a franc vigye ezt a havat március idusán.

Szilvi,borzasztóan sajnálom a kutyust. :cry:

Woody gratula a kislányhoz.

Ircsi hol lehet?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
Lenne egy picit kellemetlen kérdésem Hozzátok!
16 hetes Very Happy kismama vagyok! A sötét hajszínem miatt mindig is gondban voltam a szőreimmel, de mióta van a pocaklakó, a hasamon lévő eddig piheszőrök megerősödtek és megnőttek! Gyűlölöm őket!
Gyantázni nem merem, sem epilálni. Mással meg csak rontanék a helyzeten!
Van valaki aki tudna tanácsot adni?
Előre is köszönöm.

Bibi
f.h.brigi

Évi, nagy gratula!!! :-)
Persze a járgányhoz nem, még jó, hogy "ennyivel" megúsztátok.

Lányok, köszi az együttérzést, nem szoktam én ennyit nyavajogni, bár nem is nagyon voltam még ilyen helyzetben sem... :-(
Nehari mindenkitől, hamarosan jobban leszek, remélem...

Brigi. Más ötlet sajna nincs, szőkítéssel ne kísérletezz.
Marad a borotva, de attól meg fog erősödni.
Kis epilálógéppel sztem semmi bajod nem lesz, a gyantát nem javasolnám a hasadon. :-)

Szülés után (elméletileg) elmúlik! Kitartást! :-)

szilvás76

Sziasztok!

Évi,
de jó, nagyon örülök nektek!!! Megcsúszás :( , még jó, hogy nem lett semmi bajotok!! Évi ilyen rossz álmom nekem is volt már, ne foglalkozz vele!

Szilvás,
nagyon sajnálom a kutyusodat :( :( . Iszonyúan együtt érzek veled. Mi 2 éve 2 hét leforgása alatt vesztettük el, a korábban csak "duracell"-nek becézett életvidám kutyusunkat... megfázott a torka (ette a havat folyton), majd a gégéje, és ráhúzódott a szívére a gyulladás. A szemünk láttára kapott infarktust, esett össze és pusztult el. Szörnyű volt. :( :( :( Most is sírok ahogy írom. Kívánok nektek sok erőt! Veled vagyok! :(

Vanilla,
nagyon aranyos a párod! Én néha érzem a finom kis rúgásokat, de kézzel még én sem tudom kitapintani, nemhogy Apa... ma amúgy nagyon nyugiban van a babóca, eddig nem is éreztem a mozgását :( Popsitörlő készlet :)

Woody,
gratula a szép eredményekhez és a pici lányhoz!!! :)

Csillag,
azta mennyi finomság.... piszok éhes vagyok, de itt az új irodában, 12-kor nem lehet a konyhába beférni, 13 körül tudok csak ebédelni és az még másfél óra.... jesszus... :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

f.h.brigi én simán epilálok! :lol: :lol: :lol:

Évi szupi! gratulálok a hosszú combú pocakoshoz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: én is kíváncsi vagyok a következő uh-ra, mert most, amit mért, a feje egy héttel nagyobb, mint a többi része!!! remélem azért, mert zseni lesz! :)
tudtok majd feltenni friss képet???

Kép
gtunde75

Lányok,

nyáron Apának lesz 3 napos konferenciája Pécsen és mi elkísérjük Ilangocskával, tudunk akkor találkozni? Egyszer én is találkozhatnék veletek :) . Addigra hatalmas dinnye-pocakunk lesz, hm?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

[quote="szilvás76"]
írta:
szilvás76Lányok, köszi az együttérzést, nem szoktam én ennyit nyavajogni, bár nem is nagyon voltam még ilyen helyzetben sem... :-(
Nehari mindenkitől, hamarosan jobban leszek, remélem...

ezért vagyunk itt!! együtt sírunk, együtt nevetünk!!

Kép
gtunde75

[quote="sucer"]L írta:sucerányok,

nyáron Apának lesz 3 napos konferenciája Pécsen és mi elkísérjük Ilangocskával, tudunk akkor találkozni? Egyszer én is találkozhatnék veletek :) . Addigra hatalmas dinnye-pocakunk lesz, hm?

NANÁ!!!! szupi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

[quote="sucer"] írta:sucerAddigra hatalmas dinnye-pocakunk lesz, hm?

Dinnye? Haha, minimum hordó! :-) :lol: :lol: :lol:

Nálunk is Én érzem (tegnap sokszor) a Babát, kívülről nem látszik, ahogy Apa odanyul, abbamarad a mászkálás.

Este viszont feküdtam a kuty mellett. Eb odanyomta az orrát a hasamhoz, és Babácska elkezdett mocorogni. Nagyon összehangolódtak Ők ketten. :-) 8)

szilvás76

...odanyúl...

szilvás76

Szilvi,
értettem :wink: . A mi kutyusunk is szaglássza a pocakom, mintha érezné, nagyon érdekes ez..... A baba nálunk is csenben figyel, ha Apa beszél neki, vagy simogatja. Érdekes.

Tünde,
de jó!!!! :D :D :D :D Már várom, június 20-on valamelyik hétvégére esik, remélem akkor is megoldható a találka :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szerintem a gyerekek/Babák és az állatok között van valamilyen "éláthatatlan kapcsolat. :-) Tuti!

Bendénél is olyan sokszor volt, hogy ültem, Soma elém ült, az ölembe tete a fejét, és a pocakomhoz nyomta az orrát. :-)
Valahogy "érzik" egymást.

Szegény Apa, itt (is) hátrasorolódott... :wink:

szilvás76

Sucer de jó,gyertek csak!!

Tündi,este rakok képet,ki kell operálni a videoból.

Most elmegyünk ünnepebédelni,aztán anyósékhoz.Este jövök.

Szilvi,eb- :? okos kuty lehet. Az én cicáim vígan futkosnak a hasamon meg ugrálnának rajta ha hagyom.Marha okosak...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szilvi,
amikor Ilang kicsi volt, a korábbi kutyusunk feküdt a babakocsija mellett és őrízte őt amikor a kertben aludt! Ha felébredt, az ajtónál ugatott, jelezte, hogy jöjjek. Nagyon szerették egymást, volt, hogy órákat gagyogott neki, a kutya pedig türelmesen "hallgatta" :) . Pedig mint írtam, nagyon izgága volt, lételeme volt a mozgás, a játék.

Remélem azért az Apák is kapnak majd ízelítőt előbb-utóbb a pocakmozgásból :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi,
Isten éltesse Mikit, jó ünneplést!!! :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Képzeljétek, megvan a lelet, nincs rákos sejt a "lecsapolt" folyadékban... :shock:
Akkor ez most mi??? :shock: :shock: :roll:
Délután megyünk a dokihoz, ad neki infúziót (talán ő talál vénát, Apa "csak" embereket szúrkál, kutyát nem...) kis vízhajtót meg ezt azt. Hátha. Kap egy esélyt, ha kibírja addig. :?

Apák érezhetik majd a Babácskákat, meg leginkáb látni fogják, ahogy Alient játszunk :-)
Amikor már nem lesz akkora hely bent salsázni, majd akkor. :-) Addig bújkálnak...

szilvás76

leginkább

...nem vagyog ma (sem) formában... bocs.

szilvás76

Szilvás!
Sajnálom a kuytust-együttérzek!
Évi!
Gratula a pici fiúcskához!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nézzétek, mit találtam. Ennyit az AFP érték megbízhatóságól. Nem kell matematikusnak lenni ahhoz, hogy lássuk, milyen "megbízható" a kapott eredmény!

Kép [/img]

szilvás76

Évi, Gratulálok a kisfiúhoz!!!
És tényleg méretei alapján tényleg nagyobb. Nekem is azt mondta a doki, hogy pont a betöltött 19. hétnek megfelelő méretek.
De neked, ha jól emlékszem mindig nagyobb volt a baba. :)
Még az is lehet, hogy hamarabb lesz majd a szülés, lehet hogy azonos napon velem. :D

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Évi

Én mondtam, hogy fiú... :)
Már a rózsaszín tányérnál megmondtam, hogy az nem kell nektek! :)

Most néztem csak, h Barbi lehet, h tudna csatlakozni 8-án.... :D
Milyen tompa vagyok, mindent többször kell elolvasnom, míg minden megragad. Na de azért már második napja fáj a fejem, s nem merek bevenni gyógyszert. Meg front is van....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi
Megcsúszás :S
Erről jutott eszembe, hogy nekem meg már 2 szerelő mondta h fél millió körül lenne a szerelés, csak az egyik új alkatrészekkel mondta, a másik meg használttal... hmmm...
Még várok egyre, bár kétlem, hogy ő ebben az életben odaérne... :S

Gondolkodtam, de ha már az enyém az autó, akkor jobb még mindig megcsináltatni, mintha vennék fel mondjuk milla hitelt egy másikra... :S

ÁÁÁÁ, csak lenne már kész....
Már csak pénz kell hozzá :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Na csajok én kiemegyek ebbe a szép napsütéses meleg időbe és bejárom a várost Fanninak fekete naciért és fehér blúzért.Kinőtte ami évnyitón volt rajta :(
Előre élvezem ezt a kellemes időt!
Remélem nem jégkockaként térek haza :D
ázsiát veszem célba...gondolataim szerint sikerrel fogok járni,hogy mihamarabb visszatérjek az itthoni légkörbe :D
Puszi mindenkinek!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Neked a kínai fogamzásnaptár szerint milyen nemű babád lenne?Csak mert én azzal szoktam jósolni..eddig bejött...mondjuk nekem most leányzót jósol....Próbáld ki ha még nem nézted-így hogy már tudod hogy kisfiú :D
Igazat írna???????
Pusza

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika!......algo-t vehetsz be...az engedélyezett :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na leléptem...sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi
Gratulálok a kisfiúhoz!

Woody
Még egy lány :lol: :lol: :lol: :lol:

Babaméretek
Persze, hogy vannak eltérések!!!! Minden baba más mérettel, alkattal születik. :wink:

Szilvás
Szegény kutyus :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

bocsi lányok a juliusiból irok,olcsó márkás gyönyörű babaruhát árulok,kukk meg,ha érdekel irj és küldök albumot!!
nem bálás,egy gyerek viselte!!200-800ftig

izelitő:
http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 010_03_09#
van még sok!!

bocsi a zavarásért :oops:

bibar

Kép Kata 18+4

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, nagyon édes Kata baba! Szép formás!

Nálunk járt ma a védőnéni, 15 perc alatt végzett. :shock:
Tegnap voltam EKG-n és belgyógyászaton, minden ok.
Éjjel 1 és 3 között nagyon aktív volt a babánk, aludni sem hagyott. :wink:

Évi, gratula a kisfiúhoz!

Woody, neked pedig a kislányhoz gratu!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bols
Köszönjük :lol:
Aktívkának üzenem, hogy éjjel tessék hagyni aludni a mamit! Ficánkolni nappal kell! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi hát gyönyörű a babátok!!

Méretek: baba haskörfogata pl.3 cm-el nagyobb mint ekorban levő mazgatnak szokott :) haspók :) combikája is hosszabb,de pl.fejkörfogata megfelel pont 19 hetesnek.

Csillag,a kínai lányt igért...

Szilvi,Apa orvos?(vénázás) én nem találnám a cicáimon :shock:

Én éjjel háton fekve arra ébredtem h.rosszul vagyok :? szédültem,gyorsan elfordultam és elmúlt...hát igen ezt vártam már.

Kutya egy idő van :?

evilany

Táblát köszi,látom elkékültem :)

evilany

Ircsi gyönyörű!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

nézzétek mit találtam!!! :
http://www.dokimami.hu/2009/11/20/bevas ... /#more-991

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Gyors kukk. Bocs, ha valakinek elfelejtenék reagálni.

Évi gratula. Még bármi lehet :wink: Mikinek nagyon boldog születésnapot!

Woody neked is a leányhoz grat.

Ircsi olyan édes azon a képen, nagyon jól el lett kapva.

Szilvi sajnálom kuttyot, tudom mit érzel, nehéz most nektek.

Na és akkor most nem tudom kinek mit szerettem volna.....

királylány

Ircsi, de jó! :)
Én is akarok ilyen képeket!!!!!! :D MOST!!!! :D

Clárika
Kép
clárika

Na megjöttünk ebben a szép időben...kint az utcán négerfiuk legyeznek pálmalevéllel annyira szép az idő :(
Leálltak a buszok,elakadtak,gyalogolni kellett a rózsadomb aljából :(

Ircsi!
Szép a babócád:) (Kata)

Hát Fancsának felnőtt méretű ruhákat kellett venni :(
Alkalmi szoknya (40-es méret) 2900,-
Alkalmi felső (L-es) 2190,-
Aladin farmernaci (29-es) 2990,-

Hát néztek nagyot a próbafülkénél,hogy felnőtt méretű ruhából az S-es nem volt jó! :) :)
Ez van......... :D

Évi!
Kínai szerint nekem is lány... :) akkor nekem is fiacskám lesz? :o

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag dombon laksz?

Clárika
Kép
clárika

nem...Fema alatt :( de ez sem jobb :( ilyen időben...elhiheted :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,nem tudom :lol:

Kép

Kép
jó nagy fütyije van :lol: vélemény?(mármint nem a nagyság,hanem a fütyi ottléte)

Kép

Tina egész nap akarom írni a torta isteni!!!

evilany

Feltettem a képeket a gmailre is,meg a blogba.

evilany

Évi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nos nem értek hozzá, de tény, hogy van ott valami... :wink: :wink: :wink: :wink: lehet fütyi, lehet köldökzsinór :arrow: attól függően, hogy mit szeretnétek! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?