Monic!
Az, hogy a hasadon szétment a cipzár, azt jeleni, hogy nő a hasad?
Szeretnénk fényképet látni!
Remélem, hogy Dávidnál teljesen más élmény lesz a szoptatás, hisz minden gyerek más és más...
DAnika milyen édes, hogy küldött nekünk egy szép csokor virágot!
Hihetetlen jól osztod be az idődet, csomó munka, meg Danika mellett terhestorna, azt hiszem, van mit tanulnom tőled...
Beze!
Szerintem is tök jó lett a hajad! Lexike meg egyszerűen gyönyörű, nem győzzük elégszer hangsúlyozni!
Nehéz lehet megszokni, hogy már nincs szopi. Azért annyi idő alatt jól hozzánőhetett az esti rutinhoz.
Bikfy!
Mi van az unokatesódákkal? Kiderült már valami, jól vannak?
Örülök, hogy kértél időpontot a meddőségi központba. És bízom benne, hogy addig még összejön spontán a baba nektek!
Szerintem érdemes őket megkérdezni, hogy kell-e a párod az első konzihoz, mert helyfüggő. Az első helyen nekünk mindkettőnknek alá kellett írni valami papírt. Ez az apjuk vérvételes sztori...
Ügyes vagy, hogy túl vagy a vérvételen. A clamydiát sikerül megszervezned? Megvan, hogy mikor lesz az átjárhatósági? Mindenképp jó lesz végre tudni, hogy ezen a területen minden rendben van-e.
Babicsek!
Az Avatárt még mi sem láttuk, de készülünk megnézni.
Rodina!
Hogy vagy mostanság? Visszajött esetleg a hited erre az inszemre, örülnék neki.
Dy!
SAjnálom a baleseteket! Ha nagyon fáj, akkor tányleg menj el dokihoz, mert ha valami elrepedt véletlenül, akkor fontos, hogy ne legyen nagyobb baj! Az iwiwen nagyon szuper tükrös kép van fent rólatok!
Vius!
Meglátogattátok a volt szobatársad? mIlyenek az ikrek? Kiderült valami a férjed alvásproblémáival?
Lucuzs!
Hogy vagy, hazaértetek már! nagyon várom a híreiteket!
Most látom, a képet! Szuper, nagyon szép pöttyötök van!!!
És jövő héten már szívhang is lesz! Annyira szuper! Bearanyozod a napomat!
Nati!
Gyógyulást neked! Pihenj, ha tudsz! Remélem, hamar meggyógyulsz! Nálatok akkor pénteken derül ki, hogy mikor lesz a lombik? Most milyen protokollal lesz? Jól emlékszem, hogy múltkor rövid volt?
Ebben a ciklusban elkezdtem szedni fogamzásgátlót, és egy hét múlva beszéljük meg a dokival, hogy meddig szedjem és aztán hogyan tovább. Akkor leszek hirtelen okosabb!
Bumi!
Ne temetkezz annyira a munkába, nézz be hozzánk néha! Hiányzol! Hogy vagy? Rendbejöttél a műtét óta?