Sziasztok lányok!
Ne hari.. egy uccsó hosszú hsz. Búcsúzni jöttem.
Sok jó is történt itt velem, amiket nem fogok elfelejteni, de az elmúlt pár napot nem tudom megemészteni, ne haragudjatok rám. Időre van szükségem, és azt szeretném elkerülni, hogy azon a szinten folytatom a beszélgetés, hogy ki jófej és ki jószándékú, mert nem ez volt a mondókám lényege (egyébként én is jófej vagyok
) de attól tartok, a lényeg nem jött át itt a virtuális világban.
Azért pár gondolatot mégis megpróbálok átvinni:
Nekem nagyon rossz volt a pozitív tesztemet követő 24-48 óra itt a fórumon. Órákat sírtam és nem aludtam utána az aggodalomtól. Talán ti nem látjátok, de iszonyatosan meg lettem ijesztve, cca. 20 hozzászólással bele lettem hajszolva telefonálgatásokba, mely telefonok eredményeit udvariasan megosztottam veletek és mégis, több lány megkérdőjelezte vagy ignorálta az első Kaális nővérke, a nőgyógyászom, egy másik orvos és Harcika véleményét is. Ez számomra riasztó.
Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de Harcika hozzászólását egyikőtök sem köszönte meg rajtam kívül és nem is kommentálta a progi-témában, pedig nem csak nekem szólt a hsz-a, hanem mindenkinek. (Ami nekem szólt, azt priviben írta meg.) Ebből arra következtetek, hogy ijesztgetések után senkit nem is érdekelt ez az egész. Ennek egyik jele, hogy Puszi szúrni akarja magát.. és ez nekem nem tetszik és az sem, hogy ezt nem kommentálja egyik jószándékú barátosnő sem.
Harcikát idézem:
„A progi szuri most hónapok óta beszerezhetetlen még külföldről is, ezért nem is írják fel. És, ha elkezded, mondjuk pár heti adagot beszerezve valahonnan, mi lesz, ha elfogy? nem szabad vele leállni, akkor tényleg vetélés lehet a vége-ezt próbálta a kolleganő is mondani.”
Lehet folytatni a felelőtlen véleményeket egy éppen pozitívat tesztelővel vagy egy lombik alatt állóval, lehet megdönteni a bizalmunkat saját orvosunkban a legnehezebb órákban, és lehet védeni régi barátnőiteket is - de mi a cél? Segítség-adás? Ez nem az..
Nekem ez így nehéz. És mivel én is jót akarok, vállalom a konfliktust, hogy leírjam nem tetszésemet.. és ha csak egy-két lány a jövőben visszafogja magát hasonló szituációban, már megérte, mert kevesebb sorstársam fogja megélni azt, amin én keresztül mentem múlt hétvégén itt a fórumon.
Minden akciózónak sok sikert kívánok, a születő babáknak és anyukáknak, családjuknak nagyon sok boldogságot! Mindenkinek, de tényleg mindenkinek, őszintén minden jót kívánok!
Kuglica