Új privát üzeneted érkezett!

Hello!

Amikor én teszteltem pozitív LH-t, én is azonnal belemártottam. És úgy lett pozitív. Szerintem nincs hozzá köze. Mire felszívja a csík, szerintem már le is hűl az a kis mennyiség.
Vendég

[quote="ági78"]S írta:ági78ziasztok!
Lenne egy kérdésem, tudnátok segíteni?
Ha LH tesztelni szeretnék, be kell tartani, hogy 20 percig hagyom állni a vizeletet tesztelés előtt, hogy szobahőmérsékletű legyen? Ha ezt nem tenném meg, fals eredmént adna?

köszi mindenkinek

Szia!

Én amikor LH tesztet csináltam, soha nem hagytam 20 percig állni... Nekem mindig valós eredményt mutatott, mivel mellette még ovulációs mikroszkóppal is néztem és mindig ugyanaz volt az eredmény...
lotion

köszi szépen a válaszokat. Én is így gondoltam, nem kell várni, de a mellé küldött tájékoztató szerint szobahőm.-vel kell végezni. Csak kíváncsi voltam.

Mindenkinek boldog pocakosodást!

Azért szoktalak titokban olvasgatni titeket ha nem baj, és én is mindig veletek izgulok, kinek hogy alakul.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Hali!

Leti, jó terv :wink: A légcsöved meg javulni fog, csak idő kérdése. 8)

Panny, hogy vagytok? :)

Lotion, olyan édi a vonalzód :D

Kedves Ági! Ha valaki tőlem vásárol LH tesztet, a következő leírást mellékelem a csomaghoz:

"Termékleírás

A One Step LH ovulációs teszt gyors és könnyen alkalmazható. Ez egy minőségi teszt, amely a luteinizáló hormont (LH) mutatja ki a vizeletből, ha a tüszőrepedés közeleg és a legnagyobb esélyed van a megtermékenyülésre. Az LH-hormon a petefészkeket stimulálja petesejtek érlelésére és a tüszőrepedésre. A hormon mennyisége a vérben és a vizeletben közvetlenül a tüszőrepedés előtt a legmagasabb. Az ovulációs teszt alkalmas bizonyos betegségek kimutatására is, mint PCOS, ovárinszufficiencia vagy a változókor jelzésére. A teszt érzékenysége 20 mIU/ml , és a megbízhatósága 99,9%. A teszt kb. 2 évig megőrzi a szavatosságát, amennyiben száraz helyen, 2-30 fok között tárolják. Az eredményt néhány percen belül leolvashatod.
Mikor kezdd el a tesztelést?
A ciklus hosszának függvényében kezdd el a tesztelést. Ha ciklusod rövidebb, mint 21 napos, vagy hosszabb, mint 38 nap, beszélj róla a nőgyógyászoddal! Ha nem vagy benne biztos, hogy milyen hosszú a ciklusod, kezdd el a tesztelést a 11. napon. Tesztelj 5 napon keresztül, amíg pozitív eredményt kapsz.
Ciklus hossza Első tesztnap
21 nap 6. ciklusnap (cn) Vizelet gyűjtése
22 nap 6. cn 1. Ne használj reggeli vizeletet, mert a hormon napközben
23 nap 7. cn termelődik. Legjobb a délutáni vagy esti vizelet. Tesztelhetsz
24 nap 7. cn 10-20 óra között.
25 nap 8. cn 2. Tesztelj minden nap ugyanabban az időszakban!
26 nap 9. cn 3. A teszt előtt 2 órán belül csökkentsd a folyadékbevitelt!
27 nap 10. cn Hogyan tesztelj?
28 nap 11. cn A tesztcsík szobahőmérsékletű legyen (18-30 fok). Vedd ki a
29 nap 12. cn csíkot a csomagolásból, gyűjts vizeletet egy pohárkába, merítsd
30 nap 13. cn bele a csíkot a vizeletbe a nyilakkal lefelé max. 5 mp-ig! A csík
31 nap 14. cn ne merüljön bele a vizeletbe a jelzés felett! Helyezd a csíkot egy
32 nap 15. cn vízszintes száraz felületre. A hormon koncentrációjának függ-
33 nap 16. cn vényében a piros csík már 40 mp után láthatóvá válhat. A kiér-
34 nap 17. cn tékelés 10-30 perc múlva történhet. Az eredmény 30 perc múl-
35 nap 18. cn va már nem értékelhető, változásokat mutathat!
36 nap 19. cn Kiértékelés
37 nap 20. cn Negatív: Csak 1 piros vonal látható, a teszt zöld végének közelé-
38 nap 21. cn ben (kontroll)/a tesztcsík (az urin felöli oldalon) jóval
halványabb, mint a kontrollcsík.
Pozitív: 2 piros vonal látható, melyek kb. azonos erősségűek. A tesztcsík erősebb, mint a
kontrollcsík. Ebben az esetben a tüszőrepedés a következő 24-48 órában megtörténhet.
Érvénytelen:
Egy piros csík sem jelenik meg.
Hogyan érhetsz el jobb eredményt?
Egyszer egy nap tesztelj, mégpedig délután vagy kora este, mert a hormon az aktív napszak folyamán termelődik. Használj friss vizeletet.
Az eredményt 10 perc után olvasd le.

Legfontosabb tippek a teherbe eséshez:
Minden nap szeretkezni, amikor tojásfehérjeszerű hüvelyi nyálkát észlelsz és az ovuteszted pozitív. Szeretkezni azon a napon, amikor az ovuteszted az utolsó pozitív után újra negatívat mutat."

Ebben én sehol nem látom azt, hogy a vizeletnek szobahőmérsékletűnek kell lennie, viszont a tesztet úgy kell tárolni! Mindig friss vizeletből tesztelj, ha lehet!

Szép napot!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

köszike esthajnalcsillag! :)
lotion

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elkúsztam a bankba. Csillag, megy a léééééééééééééé!

Jöhet a teszt. Alig várom!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!

Baba: remélem is hogy rókák már békén hagynak! Házassági évforduló hogy sikerült??

Leti: szegényem, hogyy a francba fáztál így meg???

Nekem csak inger van, de kaptam rá gyógyszert, Torecan, és így talán jobb. Meg persze éjszaka kimegyek minimum 2szer kienni a hűtőt! jó kis móka ez, lassan gurulni fogok... :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok.

Mares, nem megfázás, azt mondta az orvos, hogy vírus. Meg azt is mondta, hogy feküdnöm KELL.. Na, ez maradt el... :? .

Az jó, hogy most már inkább eszel :wink:. Biztos jól megterhelt téges is meg Babát is ez a nem kis "kaland".

Baba, hogy ünnepeltetek?

Csillag, hol vagy? ÉS te Panny? Bettike? Megint bújócskát játszunk :D

Na mindegy. Szép napot! Azért nézzetek el erre.

Panny, neked mikor várható PÉ?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Japán étterembe vitt el a szerelmem :) Nagyon szupi volt... tegnap megjött az afp, voltunk uh-on :) A doktornéni nem látta a kukit, azt mondta valószínű kis puncisunk lesz, de majd a köv uh-on már 75%nál biztosabbat tud mondani.
Mares hogy vagy?
Nomina képek?
Leti nem kéne tp-re menned és pihenned... nehogy a szővődményekkel bajlódj utána :(

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Leti: igaza van Baba-nak, nehogy gond legyen, jobb egy kis pihi hogy aztán új erővel induljatok neki babónak :D :D

Baba: ma jobban, bevettem gyógyszert, így nincs az az erős hányinger csak émelygés meg persze ennék én csak nem tudom mi esne jól....

tényleg, hallottam hogy hajat festeni nem jó de a zselés műköröm sem ajánlott ilyenkor....

ma megyek dokihoz délután, van ám kaki a bugyiban rendesen....:D :lol: :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

CSillag: "birkanyírás " után azért gondolom a kis család ugyanúgy jól mutat....

pizzát ennék, na tessék......

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Igen én is ezen gondolkodom - mindenesetre ma elmegyek korán haza - ja most jöttem csak be. De nem lesz sok köszönet a munkámban. Lehet, hogy már van is t.gyuszim, mert iszonyat fáj a hátam.

Tavaly nekem is volt zselés műkörmöm és 16 éve festettem a hajam, de tavsszal mindezt kiiktattam, biztos, hogy nem jó. Az a sok "cucc" bekerül a pórusokon keresztül.

Baba, szusit is ettetek? Vagy csak azt? Izgi lehetett.
Vendég

Itt vok,olvasok minden nap :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kép
Kép

Leti SOS menj dokihoz...nem tudom milyen gyogyszert szedsz de bőven elfér egy antibiotikum már.....

Betti orulok hogy rovidultek a ciklusaid...remelem mielobb 9 honapos ciklusod lesz :)

Mares naélad mi volt a dokinál???

Kuldtem a kepeket ahogy igetem....pusz meg jövök du. [/img]
Vendég

Nomina, nagyon jók a képek! Jó lehetett ez a kis kikapcsolódás...

Szedtem sumamed-et, csak éppen nem segített. Ma visszamentem a dokihoz, mert beparáztam, adott cedax-ot. Meg szedek még Sinupret köptetőt, meg megittam már 2 üveg lándzsás utífű szirupot. Meg kb 8 kg narancs levét és még tegnap este is úgy ugattam, hogy reggel alig bírtam felkelni.

Ja és holnap nem megyek dolgozni. Erősítem az otthon lévők táborát!

Tényleg Mares, a doki!!?????????
Vendég

Leti jól teszed, pihizz, feküdj sokat :) Igen ettünk sushit, imádom... :)
Nomina fene a pofid, de jó volt neked :)
Panny, Ehcs gyerkőcők jól vannak? Nincs oviban járvány?
Kismanóm elkapott vmit és ő beteg, pedig még oviba se jár :(
Mares mit mondott doki? Azt mondta az én dokim, h lehet festetni, mert az a minimális ami a fejbőrőn felszívódik nem ártalmas a babára... de az egyik baba magazinban van cikk is róla, h ez csak egy tévhit. Holnap bescannelem neked és elküldöm...
puszi mindenkinek

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Nálunk Olika bronchitise már vagy két hónapja egyhuzamba betegen tartja szegényt..de ez nem fertőző..csak köhög meg hörög...naponta inhalálnom kell őt.Pénteken viszem Törökbálintra újabb kivizsgálásra.

Márk fiam csütörtökön megy a városi szavalóversenyre...két hét múlva meg a területire...én jobban izgulok mint őt....Annyit gyakoroltunk itthon hogy már Krizsi is megtanulta :wink:

Nomina!

Írigy vok..szupi helyen voltatok!!!

Leti!

Jól teszed h holnap otthon pihensz..sőt,egész héten ezt kéne!!!

Baba!

Én is mindig melíroztattam a hajam terhesen is..az én dokim meg a fodrász is zöld utat adott hozzá :)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jóreggelt!

ELnézést, de tegnap este már nem volt erőm géphez ülni...

Dokinál: a kis cukorfalat 19mm, a szikhólyag szép szabályos kerek, hátul tapadt meg, és a kis szíve vert, kis drága uramat behivattam, hogy lassa, hogy mi van odabent, sajna képet nem kaptam... :( Uram meg egész megijedt mert hüvelyi uh volt, és csak nézett hogy mi van odabent bennem :D ( bakker most is bőgök ahogy írom ) szóval 2 hét múlva védőnőhöz kell mennem, és április 7én lesz a következő uh.

Egyek-igyak-szedjek vitamint ez doki tanácsa, látta hogy annyira ki vagyok száradva hogy már a szám is kirepedt, mert nem nagyon tudtam inni, nem esett jól semmi és csak hányingerem lett tőle, de most már próbálkozok....

azonnal ránézett a hajamra és kérdezte hogy saját szín-e mert ne fessem, én meg megkérdeztem a hullást és azt mondta hogy vitamin hiány mert ugye 3 hete nem tudtam már szedni a Gravidát....

elnézést ha sok voltam.....

Panni: kisgyerkőcnek, Leti: neked gyors gyógyulást, jobb is ha otthon maradsz!![/quote]

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mondjuk vérvételre meg laborba beutalót nem kaptam az is kellett volna?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mares, úgy örülök!!!!!!!!! NAgyon jó érzés ilyeneket hallani!

Panny, jobbulást a kiscsákónak!

Most keltem fel... :wink: Nagyon jó volt ennyit aludni.

Az jelent valami jót,ha az LH teszten egy hangyányit sötétebb a csík, mint mondjuk tegnap? A hőm meg a béka segge alatt. Nem sok esélyvan a hétvégi PÉ-re, ugye? A fene, pedig most 3 nap lenne rá... De reménykedek :wink:
Nekünk az a baj, hogy a párocskám 14-15 órát én csak 10-12-t dolgozunk és nem sok erőnk jut a hétköznapi összebújásra.

Baba, a szusi naon egészséges - de meg nem tudnám ennei a nyers halat :? .
Vendég

Leti: kép a tesztről??? szerintem azért csak próbálkozzatok a hétvégén.... Te is látod mennyire borzalmasan esik meg fúj a szél.... pedig ma gondoltam sétálok már egyet... de hát nem ezek szerint... látod, kell is a pihenés neked!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Én is pont most mentem le a gyógyszertárba, nem is tudtam, hogy ilyen sz idő van.
Hát ja, inkább ne sétálj.

Próbálkozni tutira fogunk... :wink:
Vendég

Nekem is múltkor nagyon korán a 8. napon kezdett halovány lenni az lh, majd utána meg csont nega, majd rá egy hétre majdnem lett pozi - szerű..... és hogy mikor történt, vagy az elsőnél vagy a másodiknál vagy a kettő között :D

A rossz hír hogy uram hímes- tojásként kezel, és nem "ér" hozzám, azt mondja ő ugyan kiböjtöli a 12. hetet! Frappánsan azt mondta: majd húsvétkor "meglocsollak".... :D persze hányingerem időszakban nem igen jut eszembe hogy szegény uram férfi ember mégis, de most hogy már tegnap is jobban voltam kezdek néha ezen agyalni :D

Még mindig nagyon köhögsz??? DOki nem küldött rtg-re???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Igen, az én emberkémnek is volt ilyen kényszerképzete, hogy megzavarja a kis lakót... De lehet, hogy jobb is, ha kivárják...a húsvét meg igazán nincs már messze... Meg hát ha te úgy gondolod, létezik az a pont, ahol már nem tud beleszólni, nem? :oops:

Köhögök meg orrhangom van, de már látom a fényt az alagút végén. Már legalább érzem az ízeket.
Azt mondta tegnap a doki, hogy csak nagyon csúnya hurut van, nincs t.gyuszi. Amúgy kell mennem tüdőszűrőre, mert vendéglátós vagyok és évente kötelező és már februárban lejárt. Jövő héten meg is ejtem, nehogy közben babás legyek, akkor meg majd nem merek elmenni.

Meg az oltást is meg kéne. Bár azt hallottam, mutálódott a vírus. majd megkérdezem a dokimat, kedden megyek vissza.

Örülök Mares, hogy tényleg jobban vagy. Cuppanj rá most a vitaminokra és az egészséges ételekre!
Vendég

Leti: ez nem normális hogy így havazik!!!! postára kellene mennem, de így nem merek, .... de talán majd kocsival...

Igen, egészséges ételek, ma már majdnem megettem egy almát, meg rozskenyeret eszek, vajjal-sajttal, az jó, most csináltam igénytelen tarhonyalevest, de annak jó az íze, meg este pizza lesz, igaz mirelit, de nem mindig tudom mikor nem tetszenek az ízek-szagok főzés közben!

Azért a hurut se jó, főleg lábon kihordani!!!! Nekem ezért is volt doki szerint (szívultrahangon voltam ) néhányszor szívizom gyulladásom, mert én voltam a sztahanov munkás, én bizony mentem tanítani....

Nomina: a képek nagyon jók, és bár most én is ott lennék a melegben és nem itt ebben a nem is tudom, inkább januári mint márciusi időben :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Milyen egy undorító idő!

Mikor lesz már tavasz?????????????????????????????

Igen Mares, én is félek az ilyen szövődménytől. De most megint bejöttem dolgozni :(.
A főnököm rinyál, hogy hol vagyok. A kis buzi. (Elnézést a szóhasználatért :oops: )

Ha viszont babás leszek, megyek táppénzre. Ezt már eldöntöttem. Főleg, ha ettől a sok antibiotikumtól tudok babás lenni. Szar egy világot élünk...
Vendég

Sziasztok,

Mares csipegess mindig kicsi kaját mert így nem lesz jó ám, gömbölyödni kéne lassan, róka komik meg világ végére fussanak.

Leti - ha ilyen tempo van akkor a végén tényleg tüdő gyuszi lesz belőle mondjuk én zinnatot írtam fel volna neked, az 1 fokkal erősebb mint a cedax de remélem az is megoldja a helyzetet....és nem tudom szedsz-e vitamint de vas tartalmú vitamint ilyenkor nem jó szedni mert vasből táplálkozik a baci is ....
Sokat pihenj és gondolja arra senki nem emel szobrot neked ha rámegy az egészséged a melora, sőt legtöbbször meg sem köszönik, mondom én a melo mániás :)

Sokat nem tudok írni , nagyon jó volt a kis pihi, feltöltött.....
Ma vettem be az utso szem clostymat, 15en megyek UH ra kiderül mit produkalt, meg Choragon lesz megint utana, azt meg megrendeltem mar és mar itthon is van, ne ugy jarjunk mint a multkor. Jo lenne ha összejonne mar a babo, de a pihenes hatasara szerintem kevesbe gorcsos ez az akarás. ha meg nem jön össze majd next time.

Nalunk egesz nap havazott ....tel van a javabol... sajna.

mindenkinek jobbulast a tobeiknek pussz meg oleles :wink:
Vendég

Mares!

Szuper hírek,akkor már megnyugodhatsz!!!

Érdekes h nem kaptál beutalót...ja,valszeg majd a védőnő adja.

Leti!

Minek mentél be dolgozni??? :evil:

Nomina!

Hajrá closty!!

Itt még nem havazott...gondolom éjjel fog :evil:

ma reggelre belázasodott a nagyfia a változatosság kedvéért...mandulagyuszi...gyors elrohantunk a dokihoz és mondtam neki h adjon valami csodaszert hogy holnapra szavalóképes legyen a gyerek :)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

kfmares!

Én 7 hetesen kaptam beutalót teljes vizelet és vérvizsgálatra, a 10. héten a leletek értékelése volt és megkaptam a beutalót a 12. heti ultrahangra.
A védőnő nem ad beutalót, max. a háziorvos, de azt is úgy, hogy a nőgyógyász ír egy papírt a szükséges vizsgálatokról. Védőnőnél a 9. héten voltam először és akkor kaptam meg a kiskönyvemet.
lotion

Uuuu Panny titeket is akkor ér utol amikor nem kéne küldök varázsport gyógyuljon hamarabb ( legalább is ezt szoktam beadni a kicsiknek a gyógyszer az a varázspor csomagolva tablettába, a syirup meg a varázsszirup) :)

mielőbbi gyógyulást és drukk a manódnak, ha nem ő nyeri akor is ő a legügyesebb . :wink: ugye tudod?
Vendég

Sziasztok!

Elnézést hogy tegnap délután már nem jöttem, de megettem egy szeletke pizzat, mert nagyon kívántam, ennek eredménye az lett hogy délután fel2től este fel10ig szenvedtem, hányinger-gyomorfájás-rosszullét..... majd bevettem a hányinger csillapítót, és hajnalban így kétszer felkeltem enni...

Hát ezért félek én bármit is enni, mert aztán ez a vége, nyifáncás nő vagyok, brrrr, mérges vagyok magamra..... :evil:

Nomina: de jó, mármint hogy a pihi jó volt és hogy elkenődés sincs, ha nem akkor jön ahogy ti szeretnétek, itt a tavasz, bár csak papíron, mert itt Kozármislenyben jó nagy a hó, de lesz jó idő és madár csiripelés és finom virág illat és hozza a babákat ez majd!!!! :D

Panny: szegény kicsi, és ma szavalnia kell??!??!? úristen...... remélem hogy meggyógyul...

Lotion: nem tudom miért nincs vizelet meg vérvétel, majd megkérdem a védőnőt, holnap leszek 9 hetes pont, majd szerintem felhívom jövő héten a védőnőt ( a kemény 23 évével,,,, de aranyos nagyon azt mondják és lelkis is!!) és majd megkérdem... de nagyon köszike az információt.....

eszegettem ma is, meg iszok is, csak nem egyszerű, ...pedig én milyen jókat ettem mostanság.... hmmmmmmmm miket főztem uramnak, szegényem most meg van hogy hideget eszik.... mert totál kész vagyok és nem tudok főzni..... a kis cukorfalat a maga már remélem 2 cm-vel már most igazgatja az életemet!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Bekukkantok ide is,már ezer éve nem írtam.De mindig olvaslak titeket:-)
Velem is megtörtént a csoda,5 hónappal a missed ab műtét után.Bár nem volt egyszerű,kb.2 hetente jártam vérvételre,meg vizsgálatokra.De megérte!!Ma reggel voltam előszőr UH-n, maszatka 3mm,és már hallottam a szívhangot! Valami elmondhatatlan élmény volt.Nagyon boldog vagyok :D
Mindenkinek kívánom,hogy mielőbb babásodjon, a kismamiknak meg jó egészséget kívánok!

Pusssz
Vendég

Chris gratulálok nagyon nagyon ...örülök neked. kicsi fiú vagy kicsi lányt szeretnél ?

megkérdezhetem kaptál kezelést? én most closty choragon kombináción vagyok ...nekem csak UH ellenőrzésem van ....vérvétel nincs.
Vendég

Chris: gratula!!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszönöm lányok.

Nomina: Mindegy fiú vagy lány,csak egészséges legyen. Sok gyereket szeretnénk. Én closty mellé medrolt kaptam,meg volt átjárhatóságim,és utána egyből összejött.Most utrogestant szedek,mert l-thyroxint a pajzsmirigyemre,és persze adimet-et az inzulin rezisztenciára.....
Vendég

Sziasztok!

Ehcs hol vagy? már régen írtál. REmélem semmi gond.
Megnéznéd a görbém.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 65600_.png
anabana

Sziasztok Lányok!Tényleg, EHCS hogy eltűnt!!!!

EHCS gyere vissza!!! Jelentkezz! Jól vagy?

Chris78, én is gratulálok!

Mares, Lenin is megmondta: ami nem megy, nem kell erőltetni....) - rendelj neki kaját! Vannak nagyon jó lehetőségek! Ebédfutár, meg a társai. A Gastroyal szerintem nem jó, minden kajának van valami ugyanolyan íze és 2 hét után már undorodik tőle az ember lánya...
Van, hogy menüt is visznek ki 600 Ft körül. Nehogy Api besokalljon - a férfiak kaja nélkül elhagyják magukat...

Panny, hogy van a Kiscsákó? Jobban? Megy szavalni? Drukkolok és jobbulást kívánok.

Kellene nekem 1 kis tanács: Nagyon gyanús, hogy PÉ-m lesz a hétvégén, de ha nem is, akkor is úgy teszünk :wink: .
Ha antibiotikumot szedek (Cedax - erős) bezavarhat a fogamzásnál? Mert ha igen, azonnal abbahagyom! Úgyis most 3 napig fekvés lesz. Nomina, érdekel a véleményed, meg mindenkié!

Ezek az LH tesztek a sírba visznek...miért nem lehet egyértelműen pozitív? Minden nap egy kicsit sötétedik csak. Már türelmetlen vagyok. Nem tudok róla képet csinálni, mert a telefonon nem látszik, homályos, a gépünknek meg elveszett a kábele... Frankó.

na tehát az eltűnt lyányok jöjjenekl vissza már!!!

Mindenkinek szép napot kívánok!
Vendég

Sziasztok, itt vagyok. Csupa takony vagyok, kisfiam is beteg volt, lázas, kruppos, stb, nagyfiammal tegnap nyílt napon voltam, férgem is kiköpi a tüdejét, és meghalt tegnap egy ismerősünk. Szóval nem vagyok topon, bocsi lányok, de azért olvastam, amennyire erőm futotta.

Leti, legyél türelemmel, a teszt kimutatja, ha ovud lesz, az meg, ha 2 naponta kekszeztek, pont jó is egy babáért :wink:

Anabana, sirály a görbéd, én ma már tutira lőttem volna egy 10 mIU HCG tesztet :wink:

Chris, jó sok vackot kell akkor szedned, de fő, hogy a kis csoda ott lakozik benned :D

Kismamikák, vigyázzatok magatokra és a babókra!!! Kaját pedig csak mértékkel csipegetve, akkor talán nem lesz semmi baj!

Panny, jobbulást csemetédnek, remélem, sikerült a "fellépése"!

Ölelek mindenkit, bacimentes napokat :)

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Leti: Köszi:-)

Csillag: Igen,sokat,de megéri:-)
Vendég

Kép

Lányok! Szerintetek ez jó jel??????????? A legalsó a legfrissebb...A felette lévő egy órával korábbi: ma reggeli mindkettő.

Köszike előre is :oops:
Vendég

Sziasztok!

EHCS: dejó hogy írtál, takonymentes időszakot kívánok nektek !!!! Gyors gyógyulást meg mindent!

Leti: 3 nap fekvés? de csak a no-munka miatt ugye? nem a betegség miatt?! Jobb azért ma valamivel? (antibiotikum- fene tudja, mindenre hathat, talán erre is? nem tooooom :( )

Ana: a görbe nagyon cuki :D

Emberek, ennyi ragyát mint amit én mostanság összehozok a fejemen.... visszamentem pubi-korba :D

BAba: merre vagy??????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti: nekem tuttira nem volt ennél erősebb amikor néztem... sajna nem volt a teszt sötétebb mint a kontroll csík.... aztán mégis mi lett belőle.... szerintem csak hancurkodjatok :D :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti : de lh-t nem este vagyis délután kell nézni??? bár én is reggel és este is néztem, vagy lehet hogy nem, na mindegy, de én úgy tudtam hogy a délután 5-6 óra között a legnagyobb a koncentrációja, vagy nem??? EHCS az ISTENNŐ EBBEN!!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, köszi :) Ragyáid természetes, hogy nőnek, hiszen tavasz van, bár sajna az időjáráson ez nem látszik :roll:

Leti, bizony, reggel NE tesztelj LH-val, bár 10 óra után már lehet, de a délutáni teszt lenne ideális! Mindenesetre én még nem mondanám ezt pozinak, igaz elég halovány a kép, de szerintem este vagy holnap lesz inkább pozi. Holnapra időzíteném a szextúrát :lol:

esthajnalcsillag

Tényleg, BAba is eltűnt!!! Ugye nem a szusi miat??? :wink:
Én nem bízom az ilyen nyers dolgokban... Baba, azonnal kerülj elő te is!!!!

Köszi a véleményeket!

Mares, igen, a no-munka miatt fogok feküdni egész hétvégén. Bár sokkal jobban vagyok ma már. Lehet, ez a kis majdnem pozi-dolog gyógyított meg.

Igen, tudom, hogy délután kell, de nem bírtam ki és reggel is csináltam...kettőt :oops: Sőt, hoztam magammal a melóhelyre és most is fogok... :oops: Ja és fél 6 - kor is akkor. Megnézzük a hormon-koncentráció-változását haha.

Ezen a hétvégén úgy felszívom magam, hogy lesz itt szextúra kéremszépen!

Mit csináltok ezen a hosszúhétvégén? Van valami tervetek?

Nekem pihi.
Vendég

Leti: hajrá sex-túra :D hajrá!!! :lol: Babának is a doki azt mondta hogy még peteérése sincs, aztán már 18 hetes is elmúlt..... mi nők mindenre képesek vagyunk :D

Mi, vagyis én próbálok nem rosszul lenni és élvezni hogy uram velem lesz :D

Ti meg csak szorgoskodjatok rendesen :D

Ha többször nézed a koncentrációt legalább szép hormon-változási görbét kapsz :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti!

Látom a szakértők :wink: is megírták már,szal este kell lh-tesztezni.Sztem is holnap vagy utána lesz totál pozi a teszted...úgyhogy pont jókor lesz a szextúra :wink:

Lányok képzeljétek olyannyira meggyógyult az én drágám a szavalásra hogy megnyerte a VÁROSI VERSENYT az elsős kategóriában...a legjobbak voltak a város össes általános sulijából,össz 18-an..és az én fiam bizonyult a legjobbak közül a legjobbnak :wink: ..annyira büszek vok rá.Pécsi Ildikó volt a zsűri elnöke(itt lakik Ggödöllőn és sokszor meghívják őt ilyen rendezvényekre).

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni, ez igen, gratulálok a fiatokhoz, el is hiszem, hogy büszkék vagytok rá :wink:

Mi holnap ebédre hivatalosak vagyunk férjem nővéréékhez családi összeröffenésre, mivel 20 millió szülinap, névnap, és még ki tudja mi van ebben a hónapban, amit most összesűrítve megtartunk náluk. Megmondom őszintén, rohadtul nincs kedvem hozzá, mert taknyom-nyálam egybefolyik, szédülök, és ráadásul a gyereknek el kellene aludni max. fél háromig, különben olyan lesz, mint a mosott szar, főleg most, hogy még nem épült fel teljesen :roll: Mindegy, majdcsak kibírom valahogy... remélem :?

Szép hétvégét és ünnepet mindenkinek, remélem, tudok majd még jönni, ölelés

esthajnalcsillag

Panny, ez csodálatos! Gratulálok én is nektek! Ez aztán eredmény! Nem elégedett meg bármivel és ez jó!

EHCS, ti is bekaptátok ezt a jó kis mokány vírust? Én talán a 3 nap pihivel már túlleszek rajta. Jobbulást és kitartást a szombati ebédhez :wink:

Jó,jó, tudom, hogy este kell LH tesztelni, de ahogy elkezdett sötétebb lenni, annyira belelkesültem, hogy egész nap csak LH-tesztelnék... Ilyen gyagya vagyok én, ha elkap a gépszíj.
Vendég

Csajok!!!!

Élek :) Csak annyira betegek vagyunk kismanóval, takonyhegyek... Kismanón is látszik beteg, egész délelőtt a tv előtt mesét nézett, délutáni alvást kitolta 4 órán keresztül húzta a lóbőrt, most is fetreng az ágyamban :(
Nem ettem nyers sushit, csak füstöltet, tudom nem lehet ilyenkor :)
Ehcs megértelek teljes mértékben, én is attól parázok mikor kismanó köhög, h most befullad e vagy sem :S:( Eddig jók vagyunk :)
Panny gratulálok a kisfiadnak, tuti ügyes volt...
Chris neked gratulálok a babához...
Ana sztem is kezdhetsz lassan tesztelni, mert nagyon szép a hőd...
Leti sztem is holnap lesz tuti pozi, a csajoknak igazuk van, én mindig délután 2 kor teszteltem, mivel az lh hormon ébredés után kezd el termelődni, és a délutáni a legjobb vizelet hozzá... És FEKÜDJ minél többet, h elmúljon az a fránya hosszasan zaklató betegség...
Mares bébi :) Édi vagy, h így aggódtál, minden okés, Rókáék 2 napja nem voltak, de akkor is sztem márcsak a takony miatt volt, mert keveset van hányingerem... aszem eljött a mi időnk... ha ezt túlélem, akkor végre rendesen örülhetek a kismamaságnak :) Jaj nem is tudom, h mondtam e... voltunk uh-on a héten és úgy néz ki kislányunk lesz :)
Most megyek, főzők még egy teát mielőtt kismanó bekeni a pocimat... legyetek jók és jó hétvégét nektek

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?