Új privát üzeneted érkezett!

Laptetőőőőőőőő

Én ma megyek táppénzre,vagy majd fönök asszony eldönti hogy szabira e? Én most a helyettesítés végett kerültem Zekéhez, de nagyon meg vagyok elégedve vele!! Ő indított és a leszívást is ő csinálja szerdán. De a beültit azt nem tudom.

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi!
Nagyon jó hírek! Annyira örülök! Tök szp tüszőid vannak! És a mnyh-d is tök jó! Minden szuper!

Igen, én is pénteken megyek, de mi 10 körül fogunk odaérni!

Tényleg lányok, mi lesz pénteken a menet?

Ma talizom a 7 hónapos terhes barátnőmmel! Tök jót fogunk dumcsizni!

rodina74

Rodina!!

Én is megyek pénteken. :lol: vv-re+Szűcshöz,szóval a délelőttöm simán ott töltöm. :D
Tesztelsz otthon???
csucsu99
Budapest

Nava kismami hát hol vagy csak nem lustizol??Hát túl vagyunk a 8. napon és állítólag ennyi a lappangási ideje skarlátnak. De hála istennek nincs semmi jele.
Nem tehetek róla hogy nagyon kívánom a vizet, ha neki állok nem birom abba hagyni,de most már figyelek hogy ne legyen több 3 liternél.
Akkor te is jösz pénteken? Na végre megismerhetlek remélem. Sajti azt mondta nagyon jó fej vagy és még szép is.
Látom kívános vagy, azért ovatosan, bár te nem vagy az a hízós fajta.
Pénteki petezsák kukucs [img]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Magici[img]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Magicien3.gif[/img]en3.gif[/img]KépKép

Anyamaci nagyon jó volt olvasni a történeted köszönjük hogy elmondted. Problémamentes terhességet kívánok. Mikor szülsz? Gyere sűrűbben!!

Ibi üdv mi még nem ismerjük egymást. Nekem is Laurám idén lesz 8 éves. Hajrá tesó gyártás. Te most inszemen indulsz?? Mesélj magadról.

Kispatak ennyi nyaralást nagyon irigyellek érezd jól magad.

Muzsi hát nem semmi a bátyád, de milyen tipikus tünet. Jellemző a férfiakra. Nálunk is én vagyok a naptár :D Te végül melyik korház mellett döntöttél? Hova jársz? És voltál már védőnőnél?

Lujzi hol vagy? Babaragacsok mennek!!!

Andika hát fantáziája van a férjednek. Képzeld egyik nap apa hazjött, és Laurám kiabál hogy ANYA MEGJÖTT A ROMANTIKUS FÉRFI szerinted mit láthat ez a gyerek.

Kép
Kép
pancsi76

Rodina remélem a terhes barátnőtől átragad némi terhes vagyok filing
Legyen szép a napod!!KépKép

Kép
Kép
pancsi76

Makó szerintem az a bevérzett tüsző ami nekem is volt. Én is regulont kaptam amit 1 hónapig kellett szednem.
Áprilisi tökéletes kezdéshezKépKépKép

Angyal ezek nagyon jó hírek hajrá fagyi babák!!KépKépKépKép

Beni örülök hogy megismertelek bár csak igy futólag. A főnököd egy tapló nem kérdés. A enyém ugy rendelkezett hogy szabiból oldjuk meg a dolgot, ne táppénzeljünk.

Kép
Kép
pancsi76

Macs írt sms. Minden rendbe vele ma már picit felkel. Apa kiszolgálja, pihizik és növeszti a kiscicáit. Innen is nagyon drukkolok nektek.
És egy kis varázslat mind a 3 emberke megtapadásához!! KépKépKép
KépKépKép

Kép
Kép
pancsi76

Gyertek pörögjön a fórum.Kép

Egyébként én is mindjárt megyek ágyat húzok takarítok meg főzök egy rakat kaját. De azért bekukk hátha valaki ítt van.

Kép
Kép
pancsi76

Jó reggelt!
Akkor sorjában: de először muszáj megemlítenem, mert úgy fel vagyok dobva.... Pancsi!!! ez szuper, nagyon boldog vagyok :D majd még írokk bővebben is! :wink:

Sajti, gondolom, minél előbb szeretnél Sz ügynökhöz menni uh-ra... péntekig nem akarsz várni...? Akkor már tutira lesz (amúgy csüt-ön is :D ) Persze, nyilván fontosabb, h. menyugodj, mint hogy engem kelljen szórakoztatnod :oops: :wink:
Lehet, h. hülyeség, de nézzél vmi szomorú dolgot, amitől kibukik belőled is aminek ki kell, vagy ezt így nem lehet kierőszakolni nálad? Jön, ha jönni akar... Csak mert nálam működik... ezért gondoltam :?

Zsu, akkor azért ez nálad is bejön az álom dolog... szerintem amúgy szinte mindenkinél, csak vmiért nem akarunk/nak emlékezni, a tudatalatti nem engedi :roll:

Kispatak, nagyon jó pihit neked!!! Vasárnap mi Hévízre megyünk, mert anyóspajtit ott rehabilitálják a nyaki gerincműtétje után és 3 hetet lesz, aztán meglátogatjuk. Többiek lehet fürdenek is, stb., én meg majd jól nézem őket :lol:

Mieza, tényleg, merre vagy??? Mit döntöttél?
Ma adom postára a dvd-ket (még Kisbeeka, ill. Csucsunak)... sajna tegnap nem ment a kimozdulás :oops: :roll: bocsika!

Rodina, ja így már emlékszem... lázas lettél, és ez volt a baj... csak tudod, mostanában többször is megemlítetted (ez nem szemrehányás!!!), aztán már tiszta stresszben voltam :oops:
Amúgy is ma megint ikrekről álmodtam, na persze beszéltem a csecsemőkkel (ált. beszélgetek velük :lol: ), csak kettőt láttam, de tudtam, h. négyen vannak és kérdeztem, h. hogyan lehet ennyi babánál megoldani az etetést... meg ilyen hülyeségek... :D :lol:
Pénteken te is jössz???!!! Akkor tali! De jó!!! Én megismerlek!!! :wink:

Lukácsné, én azonnal értettem: "nem volt Sz ügynök, a kedvenc dokim"... nem Sz ügynök a nem kedvenced, hanem nem volt ott akkor :lol:
Jól vagy? Még májusig melózol?

Vaya, szegényke, felrakta nekünk ide ezt a naptárt jó szívvel, mi meg sorra leszóljuk :oops: :D
Gyere amint tudsz, sokat gondolok rád!!!! :D

Zsuzsó, akkor szorítunk holnapra, h. pénteken meglegyen a sz inszem!!!!! :D

Angyalka, nem túráztatom, az nem vezet semmi jóra, tudom!
Tök jó, h. minden adatod okés, ez szuper hír, ill. h. vv-ből még megnéznek mindent... még a végén igaza lesz anyukádnak, h. átprotezsált K ügynökhöz...? :lol:

Vnbeni, bakker ez nagyon durva, mekkor egy paraszt a főnököd, de igaza van Zsunak! Csak nagyon nehéz lehet így, végül is napjaid nagy részét ott kell eltöltened és nagyon nem mindegy milyen hangulatban! :? Remélem, rendeződik kicsit vmennyire!

Pancsi, szóval ezek szuper hírek!!! Nagyon örülök! Nekem is 13-as volt a mnyh-m, nem is volt túl sok tüszőm (nem tom mennyi?) és szerdán volt a leszívás, pénteken a beültim :lol: De jó lenne, ha követnél :wink:
Ja és pénteken tali veled is!!!

Csucsu, akkor veled is tali! Húú mekkora bandázás lesz megint :lol: Lehet, akkor inkább személyesen adnám a dvd-t...?!

Macsnak mennek a drukkok!!!!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Várjuk mihamarabb! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lukácsné majdnem kihagytalak köszi neked is a drukkot,remélem megérted hogy tegnap nem írtam. Te hogy vagy? Meddig dolgozol?
Puszi és vigyázz magatokra

Kép
Kép
pancsi76

Követlek Nava és nekem is sikerül!!!!!!!!!!!KépKépKép

Kép
Kép
pancsi76

Navi!!
Teljesen jó pénteken,sztem ne add fel. :wink: De jó lesz találkozni. :D :D

Macsnak mennek a drukkjaim. :)

Pancsi Én meg követlek Téged. :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Vnbeni:

Különösen neked írom, de bárkinek jól jöhet:

www.egyenlobanasmod.hu - még jól jöhet.

Pár napja olvastam, hogy valaki feljelentette a munkáltatóját, mert jóval kevesebb pénzt kapott, mint a férfi kollégája.

Neked miért kell többet dolgoznod????

A vizsgálatokra meg el kell engedjenek, max nem kapsz fizetést. Minden alkalommal kérjél igazolást, és vetesd át vele, hogy alárta, neked meg maradjon másolat róla.

Nem jó ez igy de szorítok

köszi a jókívánságokat már nemsokár megyek

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok lányok, jó reggelt mindenkinek!

Azért van még reggel nekem, mert mindig sokáig dolgozunk és ilyenkor később kelhetünk. :-)

Sajti: őszintén sajnálom, hogy ilyen fordulatot vettek a dolgok! Most ez az első pár nap biztosan nagyon nehéz lehet, de nézz előre és bízzál: lesz itt baba, ha nem most, hát a legközelebbi próbálkozásnál, vagy ha nem akkor, hát azután!
Ebben a "játékban" a türelem a kulcs. Néha, amikor olvasom h valakinek 6 inszem után mondjuk a harmadik lombik sikerül... hát így utólag tök jó, de a folyamat közben milyen nehéz lehetett.
Kitartás és melletted vagyunk!

Pancsi: ez nagyon úgy hangzik hogy jobb nem is lehetne! :-)

Lányok: szerintetek ezt az Utrót lecsökkenthetem napi kettőre? Borzasztóan fájnak a melleim, mindig szoktak a második ciklusfélben. Nekem a progi szintem mindig teljesen jó volt. Ha nem muszáj, inkább nem tömném magam annyi hormonnal, főleg, ha felesleges...
Ja, már értem miért írtatok szegény golyócskákról mindig utálkozva. Hát, tényleg nem a legkellemesebb gyogyó. :-)

Kép
lujzici

Bocs, Navi, nem akartam a frászt hozni rád! Tudod, mikor közeledett a 8-a, egyre többet jutott eszembe, és ezért is írtam. Látod, önző módon :oops: eszembe sem jutott, hogy másra a frászt hozhatom, bár többször is írtam, hogy én betegség miatt vesztettem el őket!

Oké! Pénteken engem nyugodtan ismerjen meg mindenki, mert én nem biztos, hogy mindenkit megismerek! Na, jó nagy tali lesz pénteken! Jaj, de jó, már várom!

Igen, biztos tesztelni fogok itthon, csak még nem tudom mikor! Nem bírnám ki ott azt a várakozást! Aztán, ha nem sikerült, akkor elég hülyén nézne ki egy 36 éves nő, aki úgy bőmből, mint egy 3 éves gyerek! :roll:

Na, lányok, megyek is barátnőzni!

rodina74

Rodi, jaj, tényleg nem akartalak lehurrogni! :oops: Csak most kicsit sebezhetőbb vagyok és ki vagyok hegyezve az ilyen témákra :D
Meg tudod, az ember lánya azt hallja meg amit akar... az h. lázas lettél, az nem jutott el a tudatomig :D

Pancsi, Csucsu, tessék követni!!! :lol:

Lujzici, hát ezt nem tudom... én biztos lecsökkenteném, de én ilyen magánakciózós vagyok... lehet, nem jó ötlet... :? :oops:
Jönnek a többiek, aztán eligazítanak!
Amúgy nem hiszem, h. gond lenne, de ez csak az én véleményem!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Rodina igazad van hogy tesztelsz legalább nem ér csalódás én is igy tennék. De tedd fel a fórumba hogy mi lett.

Csucsu én most nagyon bizakodó vagyok, más nem is lehetek, megbeszéltem velük hogy mi a stájsz!!

Mi van Dorkával? Ügy eltünt mint Avarka

Kép
Kép
pancsi76

Én ügy gondolom amit az orvos kiirt azt kell követni, mert elvégre ő az orvos. Még nekem itt figyel a kamrába, de lányok tényleg olyan sz.r ez a p.golyó? Na jól nézünk mi ki!!Kép

Kép
Kép
pancsi76

Lányok valaki leírná nekem töviről hegyire hogy zajlik a punkció?? Z ügynök nagyon agitál hogy nem kell altatás. Mert amig elaltatnak azalatt leszívja. Igaz ez, :roll: és nagyon fáj?

Kép
Kép
pancsi76

pancsi

örülök neki hogy minden oké és drukk neked.

navi
ápr. 9 péntek az utolsó munkanapom utána végig szabadság áprilisban és májustól táppénz.

holnap reggel megyek vv-re AFP bízom benne hogy jó lesz az eredmény nem izgulok.

mindenkinek drukk :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

pancsi

nekem altatásban csinálták, de voltak már itt akik kibírták altatás nélkül is.

nekem jobb kezembe benyomták az altatót aztán leszívták de nekem sok volt 9db. aztán kitoltak és kaptam még infúziót nem fájt a hasam majd csak este egy kicsit de nem volt gáz.
aztán jött a Kanyó dr-nő és elmojndta hogy mennyit szívtak le és kérdezte hogy hogy legyen a megtermékenyítés én rábíztam ő a tapasztalt ebben.
utána kb 1óra és mentünk a záróért.
másnap reggel telefon hogy hányan vannak és mikor lesz a visszaültetés és mennyit kapok vissza.

ennyi röviden.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Csajok!!!!

Szűcs doki dolgozik úgy mint nőgyógyász is????Tehát ha valami műtét van esetleg Ő megcsinálja???Ha igen hol???

Lukácsné!!
Biztos jó lesz az eredmény,tutiiiiii. :lol: :) Már nincs sok hátra a melóból,lassan pihi van,de jó. :)

Navikám!!
Megyek-megyek.igyekszem utánad... :lol:

Rodina!
Jó barátnőzést.
csucsu99
Budapest

Lukácsné köszi az infót! Minden rendben lesz az AFP mert így kell lennie. Április 9 már mindjárt itt van. És egy kis pihike még meg nem érkezik a babucitok!!

Csucsu hát azt nem tudom hogy rendel e mint nődoki, de járnak hozzá terhes rendelésre azt tudom. Majd jönnek a többiek és segítenek.

Engem az érdekelne a bemegyek és a műtöböl kitolnak állapot ha valaki tud segitsen. Kicsit parázok,na nem a fájdalomtól hanem hogy mi vár rám

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Bocsi először magamról pár szót. Megjártuk a béemcét, van egy 5 mm-es embriócskánk szívpulzálással. Hát mit mondjak, megható volt látni. Nagyon boldogok vagyunk és mindenkinek kívánom, hogy minél hamarabb legyen ilyenben része.

Visszaolvasok és írok mindjárt.

Képet kaptunk, később felrakom azt is.

Kép
vayacon

Jaj Vaya hát ez szupi hire, úgy örülök. Egy kis testecske már. Szép fejlődést neki. Várom a képet!! Apa is bent volt? Gondolom őt is meghatotta. Akkor mikor is fogsz szülni???

Kép
Kép
pancsi76

Navi nekem is volt egy rossz álmom, biztos a félelmeinket álmodjuk meg. Én azt álmodtam, hogy nem volt szívhang, de valahogy biztos voltam benne, hogy rosszul látja a doktornő és kértem, hogy nézze meg még egyszer. De akkor sem látta, viszont én a lelkem mélyén éreztem, hogy ez nem lehet igaz.

Navared jó sok mindent szedsz, lehet hogy ez egy kicsit sok is nem csodálom hogy olyan éhes voltál. Azért majd ha mész saját dokihoz kérdezd meg, hogy szerintem mit érdemes. ÉN is ezt tervezem. Hát fene tudja, hogy fiú lesz-e vagy lány, most én is inkább lányt érzek :) úgyhogy bármi lehet. De tényleg mindegy is, majd kiderül a maga idejében.

Hát engem elbocsátottak a béemcéből, úgyhogy azt hiszem, átrakhatsz a kismamák táborába.

Csucsu örülök hogy jól sikerült a hétvége. Az endóról nekem a háziorvosom mondta, hogy 10 éve még tankkönyvi adat volt. Hát nekem van egy sanda gyanúm, hogy a fogamzásgátló is nagy szerepet játszat abban, hogy ez ennyire elterjedt. Szerintem az is rendesen felborítja a hormonháztartást. Azt meg nem csodálom, hogy ezt nem verik nagy dobra...

Rodina továbbra is gondolok rád, babaragacsok mennek és fő a bizalom.. Már csak pár nap.

Muzsi köszi a naptárt, mindjárt meg is nézem, fiú vagy lány lesz :D

Zsuzsi drukkok mennek szerdára.

Sajti ZT lélekvigasz... Gyere ha már kicsit jobb lesz.

Mako sajnálom ezt a hülye cisztát. Küldök neked idősürgetőt.

Kubu most már gyere a hírrel, kifúrja az oldalam a kiváncsiság. Vagy még mindig nem lehet?

Kis Angyal előre is drukk a fagyiovisoknak. Akkor haladnak nálad is a dolgok..

Vnbeni kiakasztó a főnököd. Ezt nem teheti meg veled, fizetés nélküli szabit kivehetsz a vizsgálatokra. Ha nem engedi, fenyegesd meg az ügyvéddel. Rohadék.

Pancsi örülök a jó híreknek, remélem minden rendben ment ma (naná!) majd gyere a hírekkel. Köszi a spenót ötletet, be is szerzek a héten és rágcsálom majd mint a nyuszik. Köszi a varázslatot, hatott. :D Jó ez a diszkós fórumparty :D

Lujzici nekem is rendben vannak a hormonszintjeim és nekem is feszült a cicim, de szerintem ha már ennyit írt fel a dokid, akkor inkább tartsd be. De ez csak az én véleményem.

Kép
vayacon

Pancsi bocsi félreértettem, azt hittem neked volt ma punkció. De akkor kinek, ha nem neked? Vagy senkinek? Jaj gyagya vagyok.

Api nem jött be sajna, rengetegen voltak és két műtét között lezavart a dokinő legalább 10 embert, nem akartam az idegeivel játszani. De egyébként nagyon aranyos volt ma, úgy láttam jó a hangulata. Majd a saját dokinál megnézi.

Én úgy számoltam, hogy november elején szülök majd.

Kép
vayacon

kínai naptár szerint lányunk lesz :D

képzeljétek olyan aranyos volt apukám, azt mondta, hogy megálmodta, hogy babám lesz és le is festette (szokott festegetni) - a szüleim egyébként nem tudtak az inszemről

elmegyek kicsit pihengetni később jövök a képpel

Kép
vayacon

Vbeni: nem tudom már,honnan szedtem le a zenéket,mindenhol keresgéltem,de pl. a youtube-ról is lehet leszedni :)

pl itt:
http://www.youtube.com/watch?v=f3zUYK4Y ... xt_from=PL

Nekem muszáj letölteni,mert anyumnál van csak net,nekünk csak számítógép Internet nélkül. :)
(De nem is lesz már netünk,mert 8 hónapon belül költözünk...)
Vendég

Köszönöm csajszik,hogy vígasztaltok!
Sajnos a műtét óta elég depisen élem a napjaimat,de próbálok előre tekinteni,és nem azon rágódni,mennyi rossz történt eddig.

Rossz az endó,de legalább azt is tudom,miért nem jött össze a baba eddig.

Az a legrosszabb (számomra),ha azt mondják,hogy "csupán" lelki eredetű a probléma,mert elegem van abból,hogy mindenki azzal jön,hogy próbáljuk kevésbé akarni,és akkor tuti,hogy összejön...
Bocsi mindenki,de hányok már ettől a szövegtől!!!
Fogják fel,hogy 3 évig csak úgy hagytuk,hogy történjenek a dolgok,nem görcsöltünk rajta,mégsem jött össze.

Ne haragudjatok,hogy kifakadtam,de most hasgörcsös is vagyok,meg az urammal is picurkát összekaptam :(
Vendég

Pancsi, szóval... lejelentkezel a recin, aztán a kezedbe nyomnak (vagy a szobában már) egy vagon kiköltendő papírt és azzal (kitöltve) odamentek a nővérszobába. Aztán átöltözés és vársz a sorodra... addig apit elviszik lecsapolni (mármint saját magát :lol: ), után a két kis lábadon bemégy a műtőbe, ott felmászol az asztalra/ágyra és kérdeznek tőled néhány dolgot (neved, nem vagy-e gyógyszerérzékeny, stb.), aztán beléd szúrják tűt (kézfej vagy csukló fölé vagy könyökhajlat, függ attól ki van ott) és ahogy érzed, h. nyomják a cuccost már alszol is, aztán a szobában felébredsz, azaz szerintem már bent a műtőben ébresztgetnek, de majd csak a szobában térsz magadhoz. Kapsz egy infúziót, valszín csak egyet, mert azok kapnak többet, akiknek sok (7-8 és afölötti) a tüszőjük! Aztán kb. 1 óra múlva ihatsz, hoznak teácskát, utána 1 órára meg ehetsz, aztán pihi után irány a záróért a dokihoz... Remélem nem hagytam ki semmit!
Ha pedig nem kérsz altatást, akkor besétálsz, kisétálsz a műtőből és jól vagy, max. a hasad fájdogál... a közbülső időről nem tudom milyen... Valszín azért tanácsolja Z ügynök altatás nélkül, mert nincs olyan sok tüsződ. Mikor én voltam, szobában az egyik lány sem kért (3 tüszője volt) és ott ugrabugrált, míg mi fetrengtünk, viszont mikor először voltam, az a csaj aki nem kért altatást majd meghalt... nem tudom mennyi tüszője volt. Gondolom ez egyéni, ki hogy bírja...

Vaya, sokat gondoltam rád!!! És tudtam, h. minden rendben lesz/van! Szuper :lol:
Muzsi féle naptár? Az milyen? A kínaist te raktad fel, nem? Ezt most nem vágom... :?
Akkor a te apukád is ilyen kis megérzős... tök jó! És most már elmondod/tad nekik???
Az én apcim szerint ikrek... de ezt már írtam is és már most azt szervezi, h. költözzünk ki hozzájuk Agárdra! :lol: Mondtam, azért várjunk még egy kicsit! :wink:

Csucsu, Vayának igaza lehet, a fogigátló és endo összefüggésében, viszont szerintem a sok hormonnal tömött hús és tartósítóval dúsított kaja is ludas kell, h. legyen :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kisbeeka, szegényke, ne keseredj el túlzottan! Látod, sikerülhet!
Kipróbálod a tornát, diétát is megnézhetnéd, mennyire tartható számodra és a progikrémen gondolkoztál már? Vagy neked még nem elmítette senki? Ne hari, de én már nem emlékszem, kivel beszéltem erről... :oops:
És én is rühelltem ezt a ne görcsölj, akkor sikerülni fog dumát. Mi ezt majdnem 4 évig játszottuk!

Kép
Kép
navared
Szfvár

[quote="navared"]C írta:navaredsucsu, Vayának igaza lehet, a fogigátló és endo összefüggésében, viszont szerintem a sok hormonnal tömött hús és tartósítóval dúsított kaja is ludas kell, h. legyen :(

én csak 2 évig szedtem fogamzásgátlót életemben :)
de már tudom,hogy nem lett volna szabad annyit sem,mert azóta össze-vissza van a menstruációm.
Előtte olyan pontos volt,28/5-ös :D
Vendég

[quote="navared"]K írta:navaredisbeeka, szegényke, ne keseredj el túlzottan! Látod, sikerülhet!
Kipróbálod a tornát, diétát is megnézhetnéd, mennyire tartható számodra és a progikrémen gondolkoztál már? Vagy neked még nem elmítette senki? Ne hari, de én már nem emlékszem, kivel beszéltem erről... :oops:
És én is rühelltem ezt a ne görcsölj, akkor sikerülni fog dumát. Mi ezt majdnem 4 évig játszottuk!

Tündér vagy,köszi!
A krémet nem próbáltam,de nem is tudom,hogy szabad-e nekem bármit is...
Amúgy rossz a dolog,hogy itthon vagyok 3 hete,mert a munkatársak se tudták,meg én sem,hogy ekkora műtét lesz,és 6 hétig no meló...
Így gondolom haragszanak is rám,mert így ketten (egy pár) ne mehettek el miattam szabira...
Ez eleve feszültség bennem.
Amúgy is ott akartam hagyni már ezt a helyet,mert van másik állásom,ami sokkkkkkal jobb,de nem hirtelen akartam lelépni.
Olyan,mintha cserben hagytam volna őket.
Túl lelkis vagyok :)
Nekünk az is betett,hogy a család (férjemé) folyamatosan azt hajtogatta,hogy még ne legyen gyerekünk,mert mennyire ráérünk még!!
Most meg visszavágtam nekik azzal,hogy most nézzék meg,mennyi időnk is van... :(
De hidd el,már mindenki húszX megbánta (apum is),hogy azt mondták,ne akarjunk egyből gyereket.
Tény,hogy én akkor 24 voltam,párom meg még nem töltötte be a 22-t.

Persze nem hallgattunk senkire,már több mint 4 éve próbálkozunk. (Májusban lesz a 4.házassági évfordulónk :D ).

Az elmúlt évben meg már mindenhol (kivéve apum családjánál) azt hallgattuk,hogy mikor jön már az unoka...
Vendég

Kisbeeka, én 8 évig szedtem, de mikor abbahagytam, tök normális volt a ciklusom, max 1-2 nap ide-oda... szóval ez sem jelent semmit ezek szerint!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kisbeeka, sajnálom, h. ilyen nehéz helyzetben vagy, de azt nem értem, h. ha már van másik helyed, ezt miért nem hagyod ott ezt?! Gondolod, h. a többi m.társad is ennyit lelkizne rajta?
Hát amúgy szerintem egy 22, ill. 24 éves ember még gyerek... tisztelet a kivételnek, de tényleg, jobb, ha még kiélik magukat baba előtt. Azt meg nem tudhatod, h. ha akkor kezdtek neki a baba-gyártásba, összejött volna-e... ezen már kár görcsölni! A múlton tök felesleges aggódni, attól nem lesz jobb, sőt... :roll:
Krém: van egy honlap, ott egy e-mail cím, megkérdezheted a csajszit, mit javasol. Nem veszíthetsz semmit! De a te döntésed!

Kép
Kép
navared
Szfvár

[quote="navared"]K írta:navaredisbeeka, én 8 évig szedtem, de mikor abbahagytam, tök normális volt a ciklusom, max 1-2 nap ide-oda... szóval ez sem jelent semmit ezek szerint!

igen,mindenkire máshogy hatnak ezek a hormonok.
Egyik ismerősöm a számolgatós módszerrel próbálkozott,aztán egyszer véletlenül elszámolta magát... :D :D :D
a mázlista! :D
Vendég

[quote="navared"]K írta:navaredisbeeka, sajnálom, h. ilyen nehéz helyzetben vagy, de azt nem értem, h. ha már van másik helyed, ezt miért nem hagyod ott ezt?! Gondolod, h. a többi m.társad is ennyit lelkizne rajta?
Hát amúgy szerintem egy 22, ill. 24 éves ember még gyerek... tisztelet a kivételnek, de tényleg, jobb, ha még kiélik magukat baba előtt. Azt meg nem tudhatod, h. ha akkor kezdtek neki a baba-gyártásba, összejött volna-e... ezen már kár görcsölni! A múlton tök felesleges aggódni, attól nem lesz jobb, sőt... :roll:
Krém: van egy honlap, ott egy e-mail cím, megkérdezheted a csajszit, mit javasol. Nem veszíthetsz semmit! De a te döntésed!

Hát mi akkor nekikezdtünk a dolognak,annak ellenére,hogy mit mondtak a többiek.
De amúgy meg olyan emberek ellenezték,akik maguk is 18 ill.19 évesen szültek!
Én már 28 vagyok,és még mindig elleneznék,ha érdekelne a véleményük.
Beszéltem minap anyósommal,aki mondta,hogy attól tartott csak,hogy párom nem nőtt fel a feladathoz akkor,de most már úgy látja,hogy mindenképp jó időben vagyunk :)
Csak győzzem majd távol tartani őt az otthonunktól :D :D :D

Nehezen viselném,ha mindig ott lenne mellettem (és a baba mellett) vki,aki mindig mindent jobban tud :D

Foglalkozási ártalom,mert ápolónő... :shock:

De amúlton nem aggódom már szerencsére.
A munkatársaim tudják,hogy helyet váltok,csak ők ezt most úgy vélik,hogy táppénzre azért irattam ki magam,mert nekem azt a felvilágosítást adták,hogy max 4 napig (!!!) tart az egész gyógyulás,így a köv.héten már dolgozom,erre 6 hétre kiírtak.
Szóval megértem a gyanakvásukat,de ha jobban ismernének, tudnák,hogy megőrülök,hogy párom még a boltba se enged lemenni :D

Neked változtatott valamit a mindennapjaidon a jóhír,amit megtudtál? :)
Vendég

BMC babaprojekt

jobb későn, mint soha :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kisbeeka, persze!!! Azóta még annyit sem aggódom a jövő miatt, mint eddig :lol: Na jó ez így túlzás, de apróságok nem tudnak idegesíteni és örülök az életnek, meg mindennek, h. süt a nap, meg milyen szépek a virágaim, stb. Régen (nagyon régen) ezek nem tudtak megérinteni!
Én sem szeretném, h. állandó jelleggel belepofáznának a dolgaimba, de én ezt amúgy sem engedem... van egy határ, amit nem szoktak átlépni, mert eléggé érzik, h. én nem viccelek :D
Amúgy meg örülök majd ha lesz segítség, amikor szükségem van rá!
És miért nem mondod el a kollégáidnak, h. mi a szitu? Nem azért nem mégy, mert nincs humorod...?!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na megyek, Utro, aztán fekvés :lol:

Ja, Pancsi, az Utro... baromi kellemetlen viselet :lol: egyszerűen azért, mert kifolyik... szóval sétálsz az utcán és úgy érzed vmi bement, de nem pisi, hanem ez a trutyi :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

[quote="navared"]K írta:navaredisbeeka, persze!!! Azóta még annyit sem aggódom a jövő miatt, mint eddig :lol: Na jó ez így túlzás, de apróságok nem tudnak idegesíteni és örülök az életnek, meg mindennek, h. süt a nap, meg milyen szépek a virágaim, stb. Régen (nagyon régen) ezek nem tudtak megérinteni!
Én sem szeretném, h. állandó jelleggel belepofáznának a dolgaimba, de én ezt amúgy sem engedem... van egy határ, amit nem szoktak átlépni, mert eléggé érzik, h. én nem viccelek :D
Amúgy meg örülök majd ha lesz segítség, amikor szükségem van rá!
És miért nem mondod el a kollégáidnak, h. mi a szitu? Nem azért nem mégy, mert nincs humorod...?!

Beszéltem a sráccal,aki a munkatársnőmmel együtt ment volna szabira, meg párom a szomszéd üzletben dolgozik,és ő is beszélt velük, úgyhogy tudják,mi az ábra,remélem el is hiszik.
De őszintén szólva a műtét óta csak családtaggal meg Veletek beszélgetek, nincs másokhoz kedvem :)
Próbálok regenerálódni,erőre kapni,és nyugodtan pihenni,így inkább nem foglalkozom a bentiekkel,míg vissza nem megyek.
Ha meg szemétkednek,akkor ott is hagyom őket,és csá :D :D
Párommal együtt kezdtünk új állásba,hogy rugalmasabbak legyünk,többet találkozzunk,és ne legyenek anyagi problémák,főleg akkor,ha én babáznék :)
A mostani munkahelyem ezt sajnos nem adja meg,az övé pláne.

Amúgy én eleve olyan vagyok,hogy imááádom a napsütést,a természetet figyelni,hogy milyen csodálatos,sőt,még a növényeket is "megcirógatom" :)

Miután 2 heti fekvés után anyum autóba rakott,és elvitt egy helyre,ahol egy kerítés mögött elég sok állatot tartanak,azon nevetett,hogy a kecskékről bármi előbb eszébe jutna,csak az nem,amit mondtam,hogy mennyire kedves állatok :D

Én aztán bárminek képes vagyok örülni :)

Úgy örülök,hogy Nektek már valósággá váltak az álmok!! :)
Vendég

Sziasztok!

Hát a képpel adósotok leszek egy darabig, mert kiderült hogy a férjem kölcsönadta a fényképezőgépet :twisted: :wink:

De este majd megkérem hátha mobillal fel tudjuk tölteni.

Kisbeeka hát aki nem ebben a cipőben jár, sosem fogja megérteni a helyzetünket, és nagyon idegesítő dumák vannak. Egy barátnőm is úgy reagált a hírre, hogy sikerült, hogy látod nem kellett volna ennyit aggódni. Hát kíváncsi lennék, ha nála így alakulna, mennyit aggódna. De nem is haragszom rá, mert tudom, hogy ezt nem lehet átérezni. Drukk a munkahelyváltáshoz!

Navi a kínait Muzsi töltötte fel :D látom, már te is keversz ;) Igen már tudják, anyukámnak egy jó kis veszekedés alatt sikerült elmondani. Nem mi lennénk, ha nem így lett volna. Persze rögtön megenyhült, aztán meg már csak az örömtől bőgtünk.

Igazad van, a kaják is nagyon elcseszettek, amiket eszünk.

Kép
vayacon

[quote="vayacon"]S írta:vayaconziasztok!

Hát a képpel adósotok leszek egy darabig, mert kiderült hogy a férjem kölcsönadta a fényképezőgépet :twisted: :wink:

De este majd megkérem hátha mobillal fel tudjuk tölteni.

Kisbeeka hát aki nem ebben a cipőben jár, sosem fogja megérteni a helyzetünket, és nagyon idegesítő dumák vannak. Egy barátnőm is úgy reagált a hírre, hogy sikerült, hogy látod nem kellett volna ennyit aggódni. Hát kíváncsi lennék, ha nála így alakulna, mennyit aggódna. De nem is haragszom rá, mert tudom, hogy ezt nem lehet átérezni. Drukk a munkahelyváltáshoz!

Navi a kínait Muzsi töltötte fel :D látom, már te is keversz ;) Igen már tudják, anyukámnak egy jó kis veszekedés alatt sikerült elmondani. Nem mi lennénk, ha nem így lett volna. Persze rögtön megenyhült, aztán meg már csak az örömtől bőgtünk.

Igazad van, a kaják is nagyon elcseszettek, amiket eszünk.

Köszi a drukkokat,Neked meg gratula!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Miért veszekedtetek anyuddal? (Lemaradtam)
én ma veszekedtem párommal,de már kibékültünk,küldött kedves sms-t :)
Vendég

Kisbeeka igazából tesómmal veszett össze, ők még együtt élnek és anyum nem könnyű természet. Én meg mindkettejükkel összevesztem, hogy mért nem lehet békességben élni.. De már szent a béke nálunk is.

Kép
vayacon

[quote="vayacon"]K írta:vayaconisbeeka igazából tesómmal veszett össze, ők még együtt élnek és anyum nem könnyű természet. Én meg mindkettejükkel összevesztem, hogy mért nem lehet békességben élni.. De már szent a béke nálunk is.

Ezt én is elő szoktam adni,de nálunk a nővérem és a húgom szoktak háborúzni,anyumat mindenki imádja :)
Vendég

Holnap fél2 RTL Klub:
"Hol hanyadik lombik lesz sikeres"

Akit érdekel (rajtam kívül) :D
Vendég

Lányok köszönöm az infót. Holnap jön még valaki??

Kép
Kép
pancsi76

Csak, hogy ma is jól felbosszantson a főnököm, azt kérte, hogy hozzak neki igazolást a BMC-ből, hogy kezelésre járok. Mondtam neki, hogy már januárban leadtam. Neki akkor is kell új.
Később kitalálta, hogy minden alkalommal amikor mennem kell kérjek igazolást, hogy ott voltam. Ti már kértetek ilyet? Szerintem meghibbant.

Most csak ennyit. Visszaolvasok aztán még jövök.

Erika
vnbeni

Vaya!
Jaj, de jó, hogy minden rendben van! Biztos nagyon megható volt, mikor hallottad a kis szívecskéjét, ahogy dobogott!

Navi!
Nem bántottál meg, semmi gond, érthető, hogy ilyenkor –sajnos- az ember könnyebben fogékony a rosszra, az aggódás miatt! Hidd el, nálatok minden rendben lesz!

Pancsi!
Sajnos én nem tudok neked segíteni, nekem még nem volt lombikom. De szerintem betolnak, elaltatnak, aztán kitolnak, és az ágyban ébredsz! Te ennyit fogsz felfogni belőle! És utána K ügynöknő csupa jó hírekkel fog téged várni!

Lujzi!
Szerintem szedd, ahogy a doki írta. De ha gondolod, akkor hívd fel és kérd ki a véleményét!

Valaki leírná, hogy hogyan történik a teszteléses visszamenet? :lol: Mehetek soron kívül? Mennyit kell várni az eredményhirdetésre? Meguhuz-e a doktornő, ha sikerült? Már most dönteni kell a folytatásról, ha nem sikerült? Ebben az esetben ad tanácsot?

rodina74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?