Na ma voltam dokinál a baba jól van korának megfelelő de nagyon szégyenlős nem mutatta meg magát a lábát végig zárva tartotta, pedig tényleg sokáig vizsgált a doki mondván hátha megmozdul. De nagyon nyugi volt, lehet aludt. A két kis kezét összekulcsolta, mit aki imádkozik és nyelt is vagy 2x
Képet ne kérjetek, mert csak a méreteseket nyomtatta
Örültem mikor láttam, hogy 4-et is nyomtat aztán mikor láttam semmi nem látszik rajta, hát már nem voltam lelkes
Férjem is kérdezte mikor ragasztom be őket az albumba mondom jó mondja meg melyiket óhajtja, megnézte és közölte egyiket sem. Na ennyit a képekről. A 12. heti sem jó. Ez van ha 2 dokihoz járok azt küldik egymásnak ami szerintük fontos nem pedig nekem készítenek album képet
Adiadi itt nincs ilyen cécó a vizsgálatokkal. A doki kérdezte akarom-e húztam a vállam. Erre a férjem beköpte, hogy a 12. hetin a doki kizárta a Down kort a uh alapján erre azt monda akkor nem kell. Különben itt lehet, hogy fizetős na meg az én dokim azt mondta rengeteg fals eredményt kapott már így nem látja értelmét. Ő inkább az uh-ban bízik. Az endokrinológus dokim is azt ajánlotta menjek majd inkább megbízható genetikára olyan dokihoz aki alapos és ki tud szűrni bármilyen rendellenességet. Na nem tudom a dokim 12. héten is nagyon alaposan megvizsgált 20-23 hétre rendelt vissza genetikára ha meg leszek győződve, hogy alapos volt lehet nem dobok ki pénzt fölöslegesen még egy genetikai uh-ra, na de az is lehet, hogy majd lemegyek 4d-re, bár az nem a legolcsóbb. Még nem tudom.
Most szerettem volna megtudni ki lakozik odabenn
legalább kezdtem volna neveket keresni, mert nincs semmi szimpatikus név a tarsolyomban esetleg ha lány lehetne Laura, de ezt nem tárgyaltuk na meg lehet vennék valamit neki. Na de legfejtebb uniszex dolgokat veszek