Új privát üzeneted érkezett!

Eclipse!
Biztos átad valamelyik dokinak. Nem hagy doki nélkül.
Én meg is kérdezném tőle, meddig fogad, és hogy kinek ad át. És ha nem szimpi még te is találhatsz dokit magadnak.

Lányok!
Tüszőrepesztő szuri után tényleg jobban szokott fájni a has? Nekem most kezd el fájdogálni, pedig a ruhám se nyomja.
Igaz a szuri helye jobban fáj. :oops:
franci

Eclipse: Nagyon sajnálom, hogy ennyire bunkó paraszttal hozott össze a sors, de ez már annyira gyökér, hogy tényleg csak nevetni lehet rajta! (mármint a dokin) De végül azért meg UH-ozott?? Vagy csak a papírokat adta oda?
Ne törödj ezzel a seggel! A baba jól van, ebben biztos lehetsz!! Holnapra mennek a drukkok!!

Monyó: Köszi a gratulát! Nóci Noémi lesz! :) Csak már lenne kint... :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme,
mondom, egy ujjal sem nyúlt hozzám! Öltözzek fel azonnal, kiadta a papírokat és csáá! :D
Azonban ne siettesd fejben sem a szülés óráját. Gondolkodj úgy, hogy Nócikának még sok időt benn kell töltenie a pocakodban, hogy erős és egészséges legyen, és tudni fogja, hogy mikor van a legmegfelelőbb időpont arra, hogy kibújjon :D

Franci,
tulajdonképpen nekem tényleg csak a terhesgondozáshoz kell orvos. Választott szülésorvos nekem nem kell, annál fontosabb egy jó, választott szülésznő, és a dúla, mert úgyis ők vannak végig a vajúdásnál, a doki meg csak a legvégére jön be, meg aztán a markát tartani - na, ebből nem kérek. :)

Eclipse
eclipse
Budapest

Lucuzs

Nem tegnap voltál uh-n?

Bea
hobea

Lucuzs ma van UH-n, szerintem pont most, íííííííí :D És már várjuk nagyon a hírekkel, képpel! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Franci,igen szurkalhat addig mig meg nem reped a tuszo.

meme,ne sietesd a dolgot.Igy mostmar visszagondolva konnyebb volt a terheseg mint amikor itt a pici.
persze felreertes ne essek sok oromet okoz,foleg amiket mostanaban produkal,csak mikor ordit es nem tudom mi a baja az kikeszit teljesen.
na meg ugy aludnek egy jot,amiota megszuletett a rekordom 3ora alvas egyhuzamban.

eclipse,nekem orvosom volt es nem bantam meg.a vajudasnal szulesznok voltak de igazabol azt neked kell vegigcsinalni,nem nagyon tudtak segiteni(a szomszed lanynak szuleszno volt fogadva)
Nekem a biztonsag erdekeben kellet az orvos,hogy tudjam ha valami gaz van a legjobb kezekben legyek es ne annal aki epp ott van.
Szerencsemre rendes szulesznoket fogtam ki,igaz nem beszelgettunk mert ok nem magyarok voltak de kedvesek legalabb.

Kép
monyo83

Köszönöm eclipse! Már kezdtem aggódni miatta is.
hobea

ahogy olvaslak benneteket... orvosok... szülésznők... :o ilyenkor már előre félek, hiszen az én orvosom nem vállal szülést :(

monyo!
kitartás! lesz több még az a 3órás alvásidő! ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

No, azt hiszem ezeket a témákat mellőzöm is majd innen.. egyrészt mert magamnak is nagyon korai, másrészt mert sérti a nem babásokat.

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Eclipse,
örülök, hogy jól vagy!
Ha egyszer odakerülök, én tuti fogadok fel egy dokit!Szerintem is nagyon fontos, hogy olyan legyen ott mellettem, aki minden problémára fel van készülve.
De még azért van ám pár heted eldönteni! :wink: :D

Lucuzs,
nagyon várunk a hírekkel! :P :P

Petra,
ahogy lesz egy kis időm, javítom a táblit!

Monyo,
dobsz majd friss képet Nóciról?Kíváncsi vagyok a nagylányra! :D

Én jól vagyok, nemsokára ideér vérnéni, azért remélem még 2napot kibír, mert nem akarom, hogy nagyon rövid legyen a luteális fázisom.De tegnap óta fájdogál a hasam!
Így 1-2nap, és kezdhetem a fogigátlót! :P :P :P :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Szerintem a szüléshez kell egy jó orvos is, sajnos sok mindenben rá kell hagyatkozni. Egy két dologban ott én nem tudtam volna dönteni.

Eclipse!
Engem nem zavarnak ezek a témák.

Monyo!
Köszi!
Küldtem privit.
franci

eclipse!
engem sem zavar a téma :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!
Végre van egy kis időm és írhatok! :)

Franci!
Gratula a szép tüszőhöz! Nekem is fájt a hasam a repesztés után, de nem volt vészes. Onnan tudtam, hogy megrepedt, hogy már nem fájt.

Meme!
Gratulálok a kislányhoz! :) Nagyon örülök, hogy minden rendben veletek, jöhetnél gyakrabban is! :wink:

Loviné!
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok! :)

Lucuzs!
Nagyon várunk már a hírekkel! :) Remélem képet is hozol!

Eclipse!
Hát nem semmi, hogy milyen tapló dokit fogtál ki! :evil: Én tutira panaszt tettem volna, mit képzel magáról??? Az viszont tök jó, hogy holnap újra láthatod a picurkádat! :)

Meli!
Hajrá fogigátló! Látod, hogy milyen gyorsan telik az idő?
Apropó, idő... A tábliban javítani kellene a koromat 29-re, aztán majd nyáron 30-ra! :shock: És már nem szedek folsavat és kecskerutát, hanem helyette Femibion 800-at és cickafark teát iszom.

Monyó!
Ha van időd, akkor tényleg dobhatnál majd friss fotót Nóciról! Annyira szeretek gyönyörködni benne! :)

Velem nincs semmi különös, 2. cn... Ebben a hónapban nagyon bízom, újra rendszeresen jógázok, rengeteg folyadékot iszom, próbálok nem stresszelni és úgy néz ki, hogy a pé környékén még a párom is itthon lesz. :)

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Sziasztok Csajok!

Megjöttünk Tapolcáról! :D
Láttuk a babót!!! :lol: 5 mm-es petezsák! :lol:
Jövő hét péntek szív-uh.
Még annyi, hogy a baba mellett látott a doki valami bevérzést, de reméljük az nem okoz majd semmi gondot. Kérdezte véreztem-e, mondtam nem. Javasolta, hogy emeljük az utrót 2x2-re, mondtam, hogy azon már túl vagyunk, de innentől akkor 3x2-őt fogok dugni.

És íme Ő (a fekete pötty, középtájon):
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Szia Lucuzs!

Nagyon édes a kis pöttyötök! :) A bevérzés miatt ne aggódj, a nővéremnek is volt ilyen a 2. terhességénél, de hamar felszívódott!
Minden rendben lesz, én érzem! :)

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Szia Lucuzs,

na végre! :D :D :D Nagyon cuki kis pöttyöcskétek van, növesztgesd szépen, vigyázz magadra! Az ilyen vérömleny tudtommal is magától felszívódik.

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse! Ekkora seggfej orvost! Én tutira nem mennék vissza hozzá többet és még jól be is panaszolnám!

Lucuzs! Szép kis pöttyöcskéd van! Kívánom,hogy nőjjön kellően nagyra!Gondolom alig várod kibírni a jövő hetet,hogy hallhasd a szívhangját is! :)

Velem csak annyi,hogy totál kivagyok. Már megint beszedtem valami vírnyát! Egész éjjel hányás,hasmenésem és lázam volt.
Úgyhogy a hőgörbémnek megint lőttek,ebben a hónapba is. :(
Nem tudom már mi van velem, két hete voltam beteg, most meg megint. :(
Ráadásnak úgy néz,ki hogy volt pé-m is.Megvolt minden jele úgyhogy apácskával is próbálkoztunk.
Most meg szedhetek megint antibiotikumot erre a hülye vírnyára. :cry: :cry:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

lucuzs!
csoda helyes bab-szemed van :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Nanicke!

Ha virnya alatt vírust értesz, akkor antibiotikumot a legkevésbé célszerű szedni, mert még a maradék bélflórádat is kinyírja.
Pár napig diéta + Normaflore v. Protexin v. bármilyen bélflóra helyreállító, utána meg minél több élőflórás joghurt.
Jobban jársz vele, hidd el!

Eclipse!

A dokinak igaza van, ami a 3 naponkénti Uh-ozást illeti, de a stílus az már más kérdés.
Azt igazán nem értem, h. az ilyen hogy marad meg a pályán???

Hmeme!

Még ne nagyon kívánd ki a babádat, nehogy beteljesüljön! Korán van még ahhoz nagyon.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Igen vírust értek rá. Én úgy gondolom ill. tudom,hogy az ilyet vírus okozza nem pedig bacilus.
Hát elég érdekes volt,hogy antibiotikumot adott a doki.
És a pláne,hogy a mellékhatása hányás,hányinger,hasmenés.
De hiszen ezekkel a panaszokkal mentem. :(

De köszönöm,hogy felnyitottad a szemem. Normaflore van is itthon.Meg joghurt is.Nem is tudok nagyon enni. A mai nap is csak 1 pirított zsemlét ettem meg egy kis sós ropit. Holnap meg egy kis főtt krumplit.
Igaz ellenkezik a szénhidrát mentes diétámmal,de nem hiszem,hogy most ettől elhíznék.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nanicke!
az attól is függ, hogy milyen antibiotikumot kaptál :!: :?:
engem pl állandóan Ab-mal tankolnak fel... szívok is miatta rendesen :? de ha kell, hát kell. beszedem :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi mikor 2 hete beteg lettem Augmentin duót szedtem, most meg Suprax-ot kaptam. Bár ezt nem ismerem. :? :roll:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

az augmentin az gáz hasmenésnél... de a suprax sztem simán jó :)
én kliont, cifrant, normixot kaptam eddig... volt, hogy kettőt egyszerre :lol:
amire tényleg oda kell figyelni, hogy mellette a bélflóra-regenerálás menjen... és tapasztalat, hogy a legjobb erre a protexin, vagy a progastro... igaz, utóbbi aranyárban van :shock:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Monyó,

köszi a tanácsokat.

Hmeme,

gratulálok a kislányotokhoz.

Lucuzs,

szép kis pöttyöd van!!!!!!!!

Eclipse,

jól teszed, hogy csak nevetsz az ilyen dokin. amúgy nekem is magán dokim van, itt nálunk én úgy tudom szinte minden doki a magánba hív vissza terhesgondozásra, kivéve ha ismerős vagy neki, de a kórházba ott is tartja a zsebét. akkor nem, ha tudja jól, hogy nagyon lóvés vagy, és a végén úgy is odaadod. szóval nem olcsó (nekem 10e ft/alkalom, de amúgy +- 2e Ft a többi doki is), de hát ez van. szülésznőt már én is fogadtam, azt mondták ő sok mindent segít a szüléskor, és utánna is.

Kép
gota79

na rakok fel két képet

jelenlegi Rebeka lak:

Kép

és a jövőbeni Rebeka lak:

Kép

Kép
gota79

ejha! cépek! :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Lucuzs!
Édes a Pöttyöd!

Gota!
Jó nagy pocid van. Nagyon szép!
A kiságy meg egyszerűen gyönyörű. Milyen jókat fog ott Rebeka alukálni.

Hasmenés és hányás esetén a gyerekorvos nekünk felnőtteknek Kólát szokott javasolni. Hűtő hidegen szívószállal buborék nélkül kell inni. Nekünk bevált.
De Gergő se szokott antibiotikumot kapni. Csak Normaflore (vagy valami hasonló), Smekta és láz esetén lázcsillapító.
A háziorvosom tudja hogy mi babát tervezünk és nekem 2 hete a megfázásra se adott antibiotikumot.
franci

Gota! Húúúúúúúú, hatalmas pocak! :shock: :lol: A leendő Rebeka-lak tündéri! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Már csak 1 doboz avandamet 2mg/1000 mg (56 szem, bontatlan doboz)eladó. 2012. 03 hóig használható fel.

Ha érdekel, privit írjatok.

Matchi
matchi

franci!
sztem érdemes annyira megbízni az orvosban, hogy tudja, mit csinál.
az jó, ha úgy látja, hogy nem kell feltétlen gyógyszer, szem előtt tartva a baba-projectet... viszont az ő dolga a mérlegelés... neki kell tudni eldönteni, hogy lehet-e, kell-e vmilyen gyógyszert, AB-ot adni adott esetben.
az én orvosom tényleg csak akkor ad gyógyszert, ha nagyon kell... de ilyen esetben gondolkodás nélkül be is szedem.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Hűűűűűűű Gota! Szép nagy pocakod van! :shock: :D
A kiságy gyönyörű szép! Nekem nagyon tetszik.Ha egyszer nálam is eljön az ideje ilyesmit szeretnék én is. :)

Franci, annó egy ismim nekem is azt mondta,hogy hasmenésre kóla és ropi.Ha meg vírus okozza mindegy mit eszel,mert úgyis kijön.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

sziasztok!!

először is!!

Lucuzs!! Imádnivaló piciny pöttyötök van!!! :) DEjóó dejóó!!!

Tudom, hogy Nóci jó helyen van odabent, az hogy kibújhatna már, azt úgy értettem, hogy lehetne már nyár, és július, és akkor már lassan kibújna :) Egyelőre még maradjon!! Legalább a 37. hétig!!! :)

Gota: Gyonyörűűűű nagy Rebeka-albi!!:) Dokik mit jósolnak? Marad időig bent? Vagy várható hogy előbb érkezik? Köszi a gratut!

Kacsi: Neked is köszi a gratulát! Igyekszem többet jönni, ígérem!! :)

Eclipse: akkor ma mész UH-ra! igaz?? Jajj...dobom a drukkokat folyamatosan!!! ++++++++ :) Majd gyere a hírekkel!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme,
igen, ma este végre rendes nőgyógyászhoz megyek, magánrendelőbe. Az sajnos biztos, hogy nem olyan nagy teljesítményű az UH-ja, mint a 4D-s helyen, de azért remélem a lényeg látszani fog :)

Eclipse
eclipse
Budapest

Nanicke!
Én már sajnos jó párszor kipróbáltam a kólát. Mindig segített. Egyszer valami kisebb baci volt. 24 óra alatt túl voltam rajta.
A máskor több napig voltunk betegek. Én óránként jártam WC-re, valahonnan mindig jött és 38 fokos lázam volt. De akkor se kapott Gergő semmi AB-ok, csak egy injekciót hányás ellen (B6 vagy B12).
Ez persze nálunk volt. Sajnos voltunk kórházba kiszáradás miatt is.

Eclipse!
Drukk a dokihoz. :)
franci

Franci,legalább nektek jó a háziorvosotok.Hát a miénk nem egy jó,de sajna falun nincs más. :(
Én tuti valamit a kórházba a fertőzőn szedtem be,mert sajna apum már 3 hete bent van és mindennap megyek hozzá.És mostanában elég sok volt az ilyen beteg ott.
Ma már szerencsére nincs lázam és hasimasim sem.Mondjuk a tegnapi 1 zsemlétől és ropitól nem csodálom.Bár ma reggel ettem megint pirítós zsemlét és most megint hányingerem van. :(

Hát igen mi még felnőttek iszunk valahogy,hogy ki ne száradjunk,de a gyerkőcöket nehéz rávenni,ha nem kívánnak semmit.
A barátnőm mindig így jár a kisfiával.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Nanicke!
Apukádnak jobbulást!
Azt hittem kórházban gyógyulni járnak az emberek, nem betegedni.

Felnőtteknek nem borul fel olyan könnyen a szervezetük, ha nem isznak mint a kicsiknek.
Féltem hogy hazazavarnak a kórházból a gyerekkel, hogy mit aggódom itt. De pár napra bennfogták. Amilyen könnyen bekerültünk olyan nehezen engedték haza. Utolsó nap már a berendezést bontotta.
franci

Köszönjük!
Eddig én is azt hittem. De mióta apu bent van azóta csak rosszabbodott az állapota.Saját lábán ment be és most már csak járókerettel tud közlekedni és már fogni sem bír (45évesen).
Ja és a pláne, hogy a vérképén kívül mindenhol negatív eredményt kap. De még mindig nem tudják mi a baja 3 hét után sem. :( :(

Én a kórházban dolgozom, de meg is van a véleményem az egészről.

Csak kórházba ne kelljen az embernek kerülnie. :?

Ezen mosolyognom kell, hogy már a berendezést bontotta. :lol: :lol:
Akkor már nagyon unhatta magát.
De a lényeg,hogy ne legyen betegség és egészséges legyen.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nanicke!
sajnálom, hogy nincs jól apud :(

engem 3. éve vizsgálgatnak... és nincs eredmény :? ja, és kórházban dolgozom :shock:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

gota: woow, szep pocak :) nemsokara kint lesz a babad, tokjo!

nalam 12 hetesen meg csak annyi latszik mintha hiztam volna :( semmi kismamasag :(

Kép
deepgirl

Deepgirl, ne szomiz!!!
Lehet,hogy a végére még nagyobb pocód lesz mint Gotának! :)
Még kell egy kis idő azt tuti látszani fog!

Julcsi, sajnálom,hogy nálad még mindig nem jöttek rá.
Neked van valami előnyöd abból,hogy ott dolgozol?
Mert itt nálunk nemigazán.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nanicke!
mi számít előnynek?
annyi, hogy az orvoshoz könnyebben bejutok...
de pl a gasztrósom nem itt van. hozzá átjárok szegedre... szóval ott sima beteg vagyok.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

ja, de pont azért, mert itt dolgozom, velem megteszi a doki, hogy elküld, ha nem ér rá... míg az időpontra érkező beteggel ezt nem nagyon teheti meg (igaz, azok sokszor nem is válogathatnak, hogy kihez kerüljenek :))

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Gota!

Szép nagy poci és a kiságy is gyönyörű!

Melinda!

A táblázathoz: (nem priviben írom, hátha valakinek segít, hogy ne adja fel!)
30 éves vagyok, 2005 óta probálkozunk babóval, azóta 3 vetélésem volt. Metet az utolsó két terhességnél szedtem csak.
A 4. terhességem: met-et 2009. áprilisától szedtem, de a kivizsgálások idejére védekeznünk kellett, nehogy úgy járjunk mint már 3 esetben, de amint már nem volt erre szükség az első hónapban spontán teherbe estem. Pozitív teszt: 2009. aug.19.
Szülés várható ideje:2010. április 24

Velünk nincs semmi különös, inkább olvasó üzemmódban vagyok legtöbbször itt.
Majd igyekszem képet felrakni :D
Én fogadtam magándokit a terhesgondozásra és a szülésre is, nem mintha annyira jól állnánk anyagilag, de már nem akartuk, hogy valami is ezen múljon, ennyi tortúra, idő, vizsgálat és nem beszélve pénz után.
jucus80

Sziasztok!

Gota!
Szép Rebilak mindkettő!!!!!

Eclipse????Lucuzs???? hogy vagytok friss KISMAMIIIIIIK???????

Nanicke!
Jobbulást apukádnak. ez azért borzasztó, hogy egészségesen megy be az ember a kórházba, és ott meg tisztára megbetegszik. Azt meg szabad kérdezni, hogy miért kellett befeküdnie?

hajni...
Budaörs

hajni!
hűha, szép görbe! :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi!
Ez szééép???? :shock: :o mondjuk én is néztem nagyot, főleg hogy elvileg szaraxik a pajzsmirigyem.....olyan tüneteim vannak mint amikor alulműködött.
ilyen felmenős görbém nem mis nagyon emlékszem hogy volt e valaha.....

hajni...
Budaörs

hajni!
te nem láttad az én görbéimet! :)
az utolsót leszámítva (clostis) bármelyikhez képest csodaszép... hidd el! :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

köszi :)

hajni...
Budaörs

Hajni! Ez tényleg reménykeltő görbe!!! :lol: És mennyivel előbbre jött pé! :lol: Szuper!

Köszi! Én jól vagyok. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Mielőtt meghülyült a ciklusom, általában már ilyentájban volt pé-m. Remélem ez már így is marad, ilyennel is kibékülnék. A jellegzetes brutális hányinger és rosszullét is megvolt a 22,23,24.napon, olyannyira hogy még dolgozni is alig tudtam. :shock:

Egyébként aaaaanyiiiiiiiiira jóóóóóóóóóó ránézni a vonalzódra!!!! :D

hajni...
Budaörs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?