Új privát üzeneted érkezett!

Dia!
Éppen az aggodalmaim miatt nem jövök...nem tudnám megállni hogy ne írjam le...és akkor itt megint állna a bál :D
Én már csak ilyen vagyok...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia!
Nagyon szépen köszönöm a nevében is!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag írjad csak, majd mi megnyugtatunk. Mindenkinek van aggodalma, ki ezért, ki azért izgul most.

királylány

Csillag boldog névnapot a hercegnődnek!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi! Nagyon szépen köszönöm neked is :D Aranyosak vagytok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Április első csütörtökjén megint kéne találkozni! Ám ám!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

igen..az jó lenne :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

megtaláltam a babakocsinkat...ha minden igaz húsvét után meg is hozzák...
http://cgi.ebay.co.uk/HAUCK-SPEED-SUN-T ... 3460wt_936

bár még változhat a helyzet...
mert ha 17-én kiderülne hogy kisfiu...akkor világoskékben szeretném...ha pedig kislány akkor a rózsaszín mellett döntök :D
http://cgi.ebay.co.uk/HAUCK-SPEED-SUN-T ... 3460wt_936

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

van valakinek "ellenvéleménye" a babakocsiról? szerintem kihasználható...és praktikus...egész jó árban van! :D az itteniekhez képest

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát a rózsaszín az valami ennivaló!!

evilany

Köszi nektek a drukkokat. (Egyébként mindig olvasok, csak nem nagyon írok.)

babaimádó
Kép
babaimado

Ugye Évi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Megzabálnám benne... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na lelépek...összepakolok...aztán megyünk vásárolni :D
sziasztok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag nagyon jól néz ki a babakocsi. Árban?

királylány

sziasztok!

még1x köszi, hogy gondoltatok ránk!

éjszaka persze rémálmom volt... :oops: szivárgott a magzatvíz... :? :( azóta egyfolytában a bugyimat lesem... :oops: :?

nagyon nehezen bírom ezt a pihenést... legszívesebben mennék már holnap dolgozni... :shock: :shock: :shock: :shock:

az a baj, hogy nem fáj semmi, nem vagyok szarul... és így elég nehéz úgy mozogni, hogy ne erőltessem meg magam...

na mind1, nem panaszkodok tovább!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Csillag szupi ez a babakocsi, el is tettem a linket a kedvencekbe! :) mondjuk a rózsaszín nekem egy kicsit túl-túl-túl rózsaszín, de háááát tudjuk mindannyian, hogy fiús vagyok! :)
BOLDOG FANNI NAPOT!!!

Évi április 1-re vagy 8-ra gondoltál a talival kapcsolatban? bár nekem mindkettő megfelel, úgy intézem... :lol: :lol: :lol: :lol:

Dia 4 nap és félidős leszel!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: hogy rohan az idő!!! nemsokára szülünk... :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde elhiszem, hogy nehéz pihenni ilyenkor. Gondolom te sem az az "elhagyom magam" típus vagy.
Tényleg félidős leszek és sorban mindenki. Bár a vonalzóm nem váltott még. Nagyon elmegy az idő. Egyrészről persze gyorsítaná az ember, hogy minden rendben legyen, másrészt meg szeretné kiélvezni ezt az időszakot. Én sem vagyok másképp ezzel.

királylány

Tündi amelyik mindenkinek jó lesz!Aztán benyomjuk a fagylaltkelyheket,a 2 lányos és a 2 fiús anyuka :lol: :lol: addigra már le se tagadhatjuk majd.

Azért csak pihenj!!! Olvasgass!! Álmodozz,tv-z,fejts rejtvényt,vaterázz,nem tudom... pihi ezerrel.

evilany

Tünde, tuti a magzatvíz volt? Nem mondták, hogy szólj, ha van valami? Nme görcsölsz, ilyesmi? Fekszel????

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="babaimado"]T írta:babaimadoünde, tuti a magzatvíz volt? Nem mondták, hogy szólj, ha van valami? Nme görcsölsz, ilyesmi? Fekszel????

csak álom volt!!! semmi bajom!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

persze-persze fekszek! csak nehezemre esik!!! :lol: :lol: :lol: :lol: pörögnék ezerrel!!! :) :lol: :lol: :lol:

ok Évi!! már várom!!! :lol: :lol: :lol: azért azt tudjátok, hogy elég viccesen mutatunk ám: 4 pocakos egy kupacban... :lol: :lol: :lol: :lol: ritkán látni ilyent!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Csillag nagyon jól néz ki a babakocsi. Árban? [/color]

33.000-36.000 között...attól függ mennyi fontot kérnek érte...ezt beszorzod 300-al és megvan forintban :D
szerintem szuper árban vannak kint a kocsik!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tündi!
Sajnálom az álmodat...de ez csak a félelem :( Nincsen semmi baj és nem is lesz! Tudod... :D a pozitív dolgokat befelé :D :oops:
Köszi Fanni nevében is! :D
Túl-túl-túl rózsaszín...ha leányzó lesz nem baj :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekem az április 8 jobb lenne...de döntsetek ti...ti többen vagytok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Babaimado, drukkolok, de tuti jó lesz az eredmény?
Mikor lesz meg, még 2 hét?

Csillag, szerintem nagyon jó árban van a kocsi :)
és Boldog névnapot a lányodnak!

Ma reggel ismét vérvételen kezdtem (ismét a szokásos cukor). Reggel 7-re mentem, így kicsit fáradt vagyok (nem is kicsit). Most fájt a második szúri, szerintem a vénám már tiltakozik a hülye szúrik miatt.

Utána találkoztam a másik fórumról az egyik lánnyal. Ő 3 babát vár. (négy nap a különbség köztünk)
Nem semmi, lehet majd 3 babával. Tuti rá fogok gondolni, ha fáradt leszek 1 babától, hogy milyen lehet neki.
Nagy már a pocija, de nagyon édes.
Ja és mind a 3 kislány lesz. :D :D :D

Este meg végre mehetek a dokihoz!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

sziasztok :D ma nagyon nagyon boldog vagyok 6 hónap után találkoztam anyukámmal és a kis húgommal áááá olyan jó volt és agyon puszilták meg simizték a pocim baba rucikat nézegettünk annak ellenére felhoztak majdnem mindent nekem most is szinte kiugrottam a bőrömből együtt voltunk 2,5 órát anya vett nekem kínai kajcsit meg agyon puszilt sírtunk mind a 3 de akkor is nagyon jó volt :( de azt el kelet válnunk de akkor is jó volt látni őket nem csak telon hallani a hangjukat unoka öcsémnek vettem egy rugós farkán ugráló tigrist :) a kis vacaknak hogy fog örülni :)
Vendég

Tündi,tudom,vicces látvány,képzeld el majd júniusban :)

Csillag az szuper ár!

Woody 3 kislány!!! Hűűű....:)

Nekem mindkét nap jó,döntsön Clarika! :lol:

Vanilla örülök h.találkoztál velük biztos jó lehet látni őket,milyen gyakran(vagy inkább ritkán?) találkoztok?

Huhh. Na nem mondom láttam már szebb tortát de olyat még nem amit a férjem felesége csinált volna :)
Kép

Na igen,hogy az alatta levő össze-csokimázazott alufóliát hogy fogom alóla kivarázsolni :?: :roll:
A tippeket várjuk a szerkesztőségbe holnap reggel 8ig :)
Ja és jön még rá a 2 számgyertya.
Most ahogy fogom nézem még a hajam is csokis. :shock:

evilany

Köszi Woody :D
Évi!
Szerintem a tálcáról óvatosan kezd el fóliástól lehúzni...aztán a fóliát visszahajtva...csúsztasd egy másik tálcára.Én ezt próbálnám meg :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Egyébként nagyon jó lett a tota!!!! :D Ügyeske vagy...
Nekem húsvét tájára kell tortákat csinálnom a gyerekeknek...Laca 15 lesz Fanni 10
Laca túrórudi tortát kért...Fancsa meg csokitortát playboy nyuszival a tetején :D Valahogy csak megoldom :D
Bár a túrórudi torta forára olyan lesz mint egy K..i :S mert hát ugye nagyot kell csinálni :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

evilany: ez a torta szuperrrr

anyukámékkal meg nagyon ritkán több hónap elteltével találkozunk mivel 220 km távolságra élünk egymástól :(
Vendég

tota...jajj nekem miket írok itten :D
tortát szerettem volna írni...bocsikaaaaaaaaaaaaaaaaa :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

forára...azt hiszem ezentúl mielőtt elküldöm az üzit átolvasom :oops: :oops:
formára....
győzöm magam javítani :D
vicces vagyok ma nagyon :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vanilla értem,de szomorú...

Csillag szép lesz a túrótorta,jót nevettem :)
Tippet köszi...remélem sikerül.
Hűtőre kiírtam himneműeknek holnapig nyitogatni hatóságilag tilos :)

Csillag az a charlotte torta hmmmm ugye majd sütsz nekünk egyszer olyat?

evilany

Persze hogy sütök...hogy a viharba ne sütnék :D Imádom :D :D :D
....no és persze ti is kaptok belőle :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nevess csak..az jót tesz...és még hízlal is :D
vicceltem :D
Én is halálba röhögöm magam az irományaimon...na és még nem is beszéltem...azt hallani kellene amikor ékezetek nélkül beszélek...NAGYON DURVA!!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ismét jó kedvem lett :D
na megyek tovább csinálom a teendőimet...mert nem lesz belőlem ma semmi :(
puszcsi muszcsi :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

csillagfeny1976 én is félre szoktam írni és utána jókat nevetek saját magamon mint múltkor .....a nasivin orr spré helyett visin orr sprét írtam .. :oops: :D de ez van ez a terhességgel jár :)

lányok van valaki aki rajtam kívül orr dugulásba szenved ? ez szörnyű borzasztó nem elég 1 hónapra az orr spré
Vendég

Én is melléütök sokat,csak javítom..egyébként gyakran olvashatatlan
lenne,főleg ha sietek...

Csillag miért beszélsz ékezet nélkül?

Na még mosogatok,porszívózok,aztán megyek babázni!!

Szilvás???
:roll:

evilany

nekem is annyi dolgom van föleg mosni valóm aj-aj ,de ma nincs kedvem hozzá , pedig muszály:)

jujj ma még az iskolába is be kell íratnom a kicsi fiam , el sem bírja az iskolatáskát majd az ősszel.... :?

képzeljétek vettem a vaterán egy nike kabátot a nagy fiamnak nagyon vagány olyan igazi kis kamasznak való fekete, fehér pipával 5250 ért+ a posta ,hát tegnap meg is kaptuk de hogy.... :? semmi bajom az állatokkal nekünk is vannak kutyák a cicákat távolból de az a kabát vastagon volt állati eredetű szőrrel olyan szinten mintha azon aludt volna na kimostam kikeféltem most nem látszik semmi rajta mind ha a boltból hoztam volna ki de én olyan rosszul voltam egész nap ettől ,szinte láttam azt a rengeteg szőrt magam előtt fújjjj de nem is tudtam enni ...... :x jó kis értékelést fog kapni az tuti :x
Vendég

Kriszti fujjj :( hát legalább lekefélte volna...

evilany

[quote="vanilla01"][ írta:vanilla01b]csillagfeny1976 én is félre szoktam írni és utána jókat nevetek saját magamon mint múltkor .....a nasivin orr spré helyett visin orr sprét írtam .. :oops: :D de ez van ez a terhességgel jár :)

lányok van valaki aki rajtam kívül orr dugulásba szenved ? ez szörnyű borzasztó nem elég 1 hónapra az orr spré

Sajnos van!
Jelzem én mindkét gyermekemet orrdugulással hordtam ki...még az esküvőnkön is orrcseppeztem magam :(
Annak idején azt mondta a védőnő...így élem meg a terhességet :(
Úgyhogy amikor tavaly ez elkezdődött...rögtön tudtam hogy kell vennem egy tesztett :D
Sajnos nekem marad is...remélem neked elmúlik !!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Megint le kellett ülnöm..beszédültem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

így van !!!!!

nekem semmi bajom nincs az állatokkal nekünk is van és be szoktam engedni a lakásba is igaz csak a nappaliban fekszik de ez már túl sok volt a számomra .....de a képen nem igy nézett ki ot nem volt szőrős lehet direkt csinálta mert 2-3 napot kellet várnia mire átutaltam a pénzt neki de akkor is ...... :evil:
Vendég

Évi!
Ékezet nélkül elhiheted hogy nem direkt beszélek :D
ezt megaszondtam :D (nevetés)
Nagyon sietek a mondandómmal...és kihagyom az ékezeteket...é helyett e...á helyett a...
Érdekes...de marha mulatságos...mármint annak aki hallja :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Értem :D még így nem jártam :)

Kriszti nálunk is itt a 2 cica de tele a szekrény szösztelenítő hengerekkel minden ruhánkat hengerezzük,anélkül ki se megyünk,még sokszor a melegítőt is mert engem is zavar ha szőrös a ruha.

evilany

2 éve ilyen tortájuk volt a gyerekeknek...na de akkor mind a ketten gesztenyéset szerettek volna :D
mondjuk megérte a 12.000-et...nagyon finom volt...és vagy 8kg :(
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

kár hogy megettük a képet is :(
de lagalább megvan eredetiben :D
csórikáim újra gyulladó gyertyát kaptak rá...győzték fújjni :D
de nagyon jó buli volt :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nagyon szép!!
Gondolom volt öröm!!

Én meg megmutatom az esküvői tortánk,abba voltam beleszerelmesedve:
Kép

evilany

Nagyon kiráááááááááááááááááááááááááááááááááály!!!!
Nem csodálom hogy bele vagy-voltál szerelmesedve!!!!
Gyönyörűséges!!!!és biztosan nagyon fincsi is volt :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

csillag tök jó lehetett elfújtad újra gyulladt :) nálunk tavaly pókemberes volt vidéken csináltattuk eper joghurtosat tejszínest persze erre mikor vágtuk fel vaníliás vaj krémes volt mondhatom majdnem mind ki kellet dobni mert nálunk senki nem szereti a sima vajkrémes tortát felhívtuk a cukrászdát és mondták akkor össze lett cserélve mert aznap 5 ilyent készítettek mind más ízű elnézést kértek és le lett tudva ugrott 8000 a torta ára + 2000 tank.
Vendég

Sziasztok,

Evi, ez az a recept (csokitorta), amit én írtam ide? Mert én simán felemeltem 2 óra "összeérés" után és kivettem az alufóliát. Sőt még át is emeltem egy másik tálcára.

Az esküvői torta gyönyörű!

Csillag, Boldog névnapot Fanninak!

Én ezt a csokrot kaptam a páromtól nőnapra:

Kép

Kép
xtina75

évi ez mese széppppppppppppppp

én isssssssssssss akarok
majd ilyent ..... :( igaz el vagyok jegyezve de esküvőt még nem akarok elvi okokból meg tapasztalatból a másik fontos dolog nem akarom hasonlítsanak az ex-emre .....aki na mindegy hadjuk ne szólj szám ...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?