Sziasztok,
Bikfy,
hős vagy, nőnap alkalmából már egy vérvételen is túl vagy. Megdöbbentő., hogy mennyi meddő pár van, tényleg már az a ritka ha valakinek spontán babája lesz...
Dy,
vigyázz magadra továbbra is és pihenj sokat.
Beze,
nekem a szoptatáshoz nem sok jó élményem kapcsolódik, mindig annyira fájt, hogy az izzadság gyöngyözött a homlokomon. Mondták, hogy azért fáj mert nem jól szopik Danika. Hát nem tudom, mert extra adagokat evett... De ennek ellenére kitartottam 7,5 hónapig akkor is Danika hagyta abba gondolom a terhességem miatt.
Hát lányok, nekem a vérnyomásom teljesen jó. Ezért fontolgatom, hogy mérem tovább és csak akkor megyek belgyógyászhoz ha magas lesz. Múlt héten két nap volt csak magas (szerintem a front miatt), úgyhogy elégedett vagyok.
Amin még kiakadtam, hogy vettem a bátorságot és ugyanúgy ruhában reggeli után ráálltam a mérlegre és 4 kg-mal kevesebbet mutat mint a védőnőnél
Úgyhogy ezen is feleslegesen paráztam, az a védőnői mérleg tuti rossz mert amikor megmért a szülés hetén és szombaton szülni mentem a szülőszobán ismét 4 kg-mal mértek kevesebbet ruhában.
Mert van ám ott hiper-szuper nagy mérleg, mégis az ócska kicsi digitálisra kell ráállni ami kb a 10. próbálkozásra kapcsol be...