A hétvégén voltam agykontrollon.
szombaton 9-re kellett menni, úgyhogy megfogtam Garmin barátomat, bepötyögtem a címet és iszonyat király módon odataláltam a Balassi Intézethez. Persze késtem, úgyhogy már sehol nem volt parkolóhely, de még szerencse hogy a terepjáróval mentem, mert így olyan helyre letudtam parkolni az épület mellé, ahová az Alfával tuti nem tudtam volna...
úgy nézett ki az egész nap, hogy 13:15-14:00-ig volt egy ebédszünet, és ebédszünet előtt is, meg után is volt 2db 20perces szünet.
az első "órán" sikersztorik mesélése, meg relaxáció volt.
a következőn ismét sikersztorik, meg vettük a memóriafogast (az nagyon király)
ja és vagy 500an vagyunk a tanfolyamon, de meglepő, hogy ez nem is zavaró.
mondjuk az már annál inkább, hogy amikor alfában kéne lenni, mindig van olyan szerencsés úriember, aki már Thétában, vagy az is lehet, hogy deltában jár, ami annyit tesz, hogy iszonyat hangerővel horkol
ebédszünetben azért kimenekültem az épületből, és a kocsiban, nyugiban, zenét hallgatva megebédeltem.
aztán délután vettük még az alváskontrollt, ébredéskontrollt.
Házikat is kaptunk:
egy lapra önkorlátozó hiedelmeket kell írni, meléjük pedig azt, amit helyettük fogok mondani(pl.:húú de szegény vagyok-egyre több pénzem lesz)
20jó tulajdonságunkat is le kell írni...
na este fél7kor lett vége, akkor pedig mentem Szentendrére, szülinapi buliba.
az egyik barátunknak szervezett a felesége meglepetés szülinapi bulit, ami már fél4től tartott.
amikor megérkeztem, bevágtam egy bazi nagy szelet eszterházy tortát. a fiúk már persze piásak voltak.
tök jó volt az egész este, mindenki azt mondta, hogy milyen nagy már a hasam, de máshova nem híztam (na persze
). meg olyanokat is mondtak, hogy nekik 18hetesen volt ekkora, meg stb.
volt ott egy 18hetes csajszi is, ő végig olyan volt, mint egy ijedt veréb (ezt András fogalmazta így
), de tényleg, egyfolytában azt kérdezte tőlem, hogy nem félsz, mi lesz ha sírni fog és nem tudod lenyugtatni, stb.. mondom nem
11kor jöttünk haza, én már hulla fáradt voltam...
vasárnap már fél9-re kellett menni agykontrollra, természetesen késtem
de a tegnapi parkolóhelyem most is szabad volt
Tanultuk az elmetükre technikát, a 3ujj módszert, a fejfájáskontrollt, álomkontrollt, stb. meg kaptunk megint "házikat".
húúúúú most viszont, hogy már látszik az állapotom, elérkezett az az idő, amikor már idegenek kezdik eldönteni mi a jó nekem, és mit hogyan csináljak...
ebédszünetben beálltam a meleg kajás sorba, és a mögöttem álló nőci azt mondta, hogy "szerintem az nem tolakodás, ha egy kismama a sor elejére megy". persze erre mindenki elkezdett bámulni
de azért mondtam, hogy köszönöm, jól vagyok, bla bla
aztá amikor sorra kerültem, mediterrán tésztát kértem grillezett csirkemellel. A kajás ember a 2csmell helyett, ami a tésztához jár, amikor meglátta a pocimat, rakott rá még egyet plusszban
a pénztáros nőci meg azt mondta, legközelebb nehogy sorba álljak, menjek nyugodtan előre
úgyhogy megint kimenekültem kocsiebédet tartani.
aztán este 6-fél7kor végeztem megint,
de nem haza mentem, mert András már várt a Csengeryben, és ott mindent átbeszéltünk, lemértünk.
Ma reggel alig bírtam felkelni, fél8kor már uton voltunk a Baumaxx-ba. ott néztünk mosdót, meg padlólapot vettünk, és kiválasztottuk hogy melyik helyiségben milyen színű lesz a fal.
ezután mentünk a Csengerybe, ott találkoztunk az építésvezetővel, és mindent átbeszéltünk vele is. A falak nagyon sok helyen nem derékszögűek, ez bonyodalmat okoz a konyhabútor miatt, festés miatt, de minden meg lesz oldva
már nagyon szépek kezdünk lenni
aztán annyira elszaladt az idő, hogy gyorsan bementünk az irodába, hogy megnézzem hol lesz órám, erre kurzusfórumon meg az van kiírva, hogy az óra elmarad.... még jó hogy nem randomra mentem be
ekkor megcsörrent András telefonja, és a tv-internet szerelő volt, hogy hamarosan ott lesz nálunk és megcsinálja.
na én kocsiba pattantam, hazajöttem, a csávó pont akkor mászott le az oszlopról, aláírtam a papírt, és most már működik minden, van tv is, net is
most ebédelek, és lefexem, mert sztem a nagy hajtás miatt most nagyon durván fáj a fejem...
(picit hosszú lettem
)