Sziasztok!
Bocsánat, az eltűnésért!
De jó, hogy már ilyen sokan vagyunk!!!!
Aranyoska, nekem is a melleim fájtak először nagyon, és nálunk is az a helyzet, hogy a férjem bele van bolondulva a melleimbe.Mondjuk nekem is tetszik, hogy most sokkal nagyobbak
Akkor csütörtökön doki. Megértelek, hogy csak akkor nyugszol meg, ha ő is megerősít mindenben.Én is így voltam, meg még vagyok is, azt várom, hogy mehessek már dokihoz
Lucuzs, nekem a cicifájás mellett vannak apró görcsök is a pocakomban, meg sokszor érzem azt, mintha szét akarna feszülni. MagneB6-ot ajánlott rá a doki.
Anya szokta nekem mondani, hogy amikor ő terhes volt nem foglalkozott a veszélyekkel, meg egyátalán semmivel, csak boldogan várt minket. Most meg?Én sokszor túlaggódom a dolgokat.
Nati, én az első tesztet úgy csináltam, hogy egy szomabati napon kellett volna megjönnie (28 nap), és rögtön vasárnap reggel csináltam, nagyon halvány volt a csík, szinte biztos voltam benne, hogy csak beképzelem magamnak, mert bent a lakásban nem is láttam semmit, csak természetes fénynél.
Aztán hétfő reggel is csináltam kettőt, azok már egyértelműen pozitívak voltak, meg rá néhány napra estefelé.
Most hogy vagy?
Eclipse, gratulálok neked!Tök édes kis petezsákod van, meg persze babád is
Nekem is hasonló a problémám, mint nekedÉn is 2*1 órát utazom naponta, meg a 8 óra, elég nehezen viselem, főleg ma, mert rettentő hányingerem van, nem is bírok a munkámra figyelni, csak az órát nézem, hogy mikor telik már el az idő.
Kankalin garatulálok!
Kriszti?
Lovászkata, Beagle,akkor várunk titeket ám pár hét múlva!
Szóval, én szerdán, múlt héten voltam dokinál, csinált uh-t, minden ok a petezsák szépen látszik
Szívhangot még nem néztünk.
Jövő héten kedden megyek a védőnőhöz, utána pedig vérvételre, aztán 31-én kell visszamennem a dokihoz. Ami olyan soká lesz még, de már úgy várom!!!!
Próbálok valamit dolgozni!
Puszi nektek csajok!