Na, hali!
Dita!
Én szoktam nézni a blogokat.Majd megnézem a filmeteket is. A korábbit láttam, és írtam is akkor.Bevallom, a mostanit még nem néztem.
Hát, szerencséd is van Milo-val.Szerintem Milonak pont jó a lábaköze.
Majd a hugicának másmilyen lesz.
Nálunk is egész jó a hiszti-helyzet.Persze, azért nem vagyunk nélküle, ahogy már írtam tegnap.
Remélem, Vevikk-nászasszony nem sértődött meg , hogy itt egyöntetűen ledögöztük.
Nem gondoltuk komolyan, gyere ám , Vevikk!!!!!
Ez a fejjel lefelé lógatás nagyon tetszett...Még nem mertem megcsinálni, félek, hogy darabjaira hullik.Még nagyon kicsi.A nagynál meg már nem bírom alkalmazni .Akkor kellett volna 7 hónaposan, amikor beígértem neki.
Dita!
Szegény hugom az tudna mesélni az üvöltős-hisztis gyerekekről.Azóta is...Pedig 3 éves lesz a fia.
Hát, az egy rettenetesen hisztis kisgyerek volt.Apámék azóta is emlegetik.Az enyémek hozzá képest angyalok.Milo-ról nem is beszélve...
Hát, ez a telefonos üvöltős náluk is így volt-van.Az volt a gáz, hogy a tesóm nagyon engedékeny vele (ez inkább a mostani időszakra vonatkozik, nem a csecsemőkorra), a gyerek meg kihasználja, aztán utána meg odacsapnak neki.Anyám sérelmezte is a múltkor telefonon nekem, hogy a tesómék egyszer túl engedékenyek, aztán meg faszul (így kell ezt írni????) szegény gyerek... (Ha tudná, hogy én a lányomat hányszor csapom meg mostanában...
...)
Nagyon ari egyébként a tesóm fia (Ádám ő is, ahogy mondtam már Reménynek), kis törékeny, vékonyka.Nem is olyan rossz ám, inkább csak eleven.De egy fiú legyen is eleven, különben mindenki őt csépeli, nem?!
Jajj, ma jó napom van, megjött egy Teszveszes rugi, és olyan gyönyörűséges állapotban, meg a színe...Majd lefotózom benne nagys'asszonyt, és feldobom a képet, ha nem felejtem el.Be is vágtam a mosógépbe egy könnyű programra a többi rucikával, hogy mielőbb feladhassam rá.(Mármint a ruhát dobtam be, nem a Mancit...)
Na, csajok, megjött a tavasz!!!!Hogy a rossebb enné meg...Esik ez a tetves...Ma megint nem sétálunk.Még szerencse, hogy mióta Léda rátalált a hüvelykujjára, tök hamar elalszik.
Tessék sokat írni, mert ma bizti sokat leszek itt....