Sziasztok Csajok!
Először is köszönöm a névnapi köszöntést, és a vígasztaló sorokat. Nagyon aranyosak vagytok, hogy próbáltatok vidítani, és azóta párommal is sikerült megbeszélni mindent. Ráadásul pé környékén vagyok az ovu teszt alapján, így naponta akciózunk, de ahogy beszélgettünk róla, most "csak úgy" is jó együtt lenni, nem csak a baba miatt. Próbálunk most inkább egymásra koncentrálni, és szerintem ennek korábban is így kellett volna lennie. De jobb későn mint soha.
Egyébként időnk sincs sokat a babán agyalni most, mert képzeljétek, a hálónk fala közös a fürdőjével, pont ott ahol a fürdőben a fürdőkád, csaptelep van. És napok óta észrevettük, hogy a háló fala ott vizes, ázik. Elhívtuk egy ismerősünket, és kiderült, hogy a falban lévő vízvezeték a fürdőben nem lett rendesen bekötve, így szivárgott a víz, emiatt ázott a fal. De ma délelőtt sikerült megjavítani, bár egy pár csempe is bánta, meg új vezeték is kellett, meg ugye a hálót is festeni kell. De erre van a lakásbiztosítás, így hívtuk is őket, hogy a nem csekély éves biztosítási díjért(meg egyébként is mindenre biztosítva vagyunk) tegyenek valamit, és kb. 60.000 Ft-ot fizetnek, az összesen 12.000 Ft-os javításra. Le kellett fényképeznünk, meg is csináltathattuk, csak burkolni nem lehet még, míg vkit ki nem küldenek, ez 5-10 nap, de ez a legkevesebb, ha ennyiből megúsztuk.
No de ennyit rólam.
Tyuntyi
Ne haragudj, hogy eddig nem gratuláltam (az ember hajlamos ha problémái vannak csak magára gondolni), de akkor most: Gratulálok a sikeres kresz vizsgádhoz!!!!
Elsősegéllyel hogy állsz? Rutint mikor kezded?
Annyit szeretnék még a Mastodynon cseppről kérdezni, hogy Te nem lettél tőle pattanásos? Mert 3 napja egyre jobban kezd kiverni a ragya, és kész vagyok tőle. De lehet, hogy a dokinál rákérdezek, mert ma úgy is kell hívnom a rákszűrés eredményéért.
Csip-csip
Jól tettétek, hogy anyóséktól visszavettétek a kulcsokat, tuti, hogy mindig följárt volna pakolászni, ellenőrizgetni. De milyen érdekes, hogy nem akart pénzt adni, de erre van esze, hogy rendezkedjen.
Ki vagyok az ilyen emberektől. Csak megkeseríti az életetek.
A szoliban a nőcit jól tetted, hogy picit kiosztottad, legalább nem megy többet.
Kinek hiányzik egy ilyen vendég!!!
Chrissyke
Fel a fejjel csajszi! Ne haragudj meg a soraimért, de szerintem Neked arra lenne szükséged, hogy a Pároddal beszélni tudjatok a problémákról, és hogy jobban odafigyeljen Rád, hisz szeretitek egymást. És egy kapcsolat enélkül nem működik, és amíg ezen rágódsz, sajna a baba sem fog összejönni. Nem értem miért nem igényli a Párod a többszöri együttlétet. Ez korábban is így volt, vagy csak azóta, mióta a babát szeretnétek? Valahogy beszélni kellene vele, esetleg elmennétek sétálni, és akkor.
Gabóó
Megy a drukk de nagyon. És tökéletesen igazad van, hogy ráérsz majd akkor tesztelni, ha késik 3-4 napot. Addig fölösleges, nehogy csalódás érjen, ha pedig baba van a dologban, akkor meg még inkább ki fogja mutatni a teszt.
Csicsy
Sajnálom, hogy megjött, de talán ez a ciklus tartalmasabb lesz együttlétek terén, belehúztok Ti is, és összejön az a baba.
Henne
Tessék akkor sokat apával lenni!!!
Pinkiné
Tényleg Péteriben laksz? Az itt van egy köpésre. Benne vagyok egy találkában.
Gondolom olvastad már korábbi hozzászólásaimat, de azért itt is írom Neked, hogy a doki receptre kapható Mastodynon cseppet írt föl. Jó lenne, ha segítene, de jelenleg ragyásodom tőle
CSajszik most megyek romokat takarítani, de azért olvasgatlak titeket. Pussz