Sajti, egyébként lehet, h. igazad van, h. azért vannak ilyen tapintatlan emberek, mert ezeken felül kell kerekedni, eddig sikerült is, csak ez az alkalom most más volt
Nekem elég sok barátnőm van, de nekem sincs olyan, akivel sülve főve együtt vagyok... bár ez már ilyenkor nem is kivitelezhető, hiszen mindenki családos gerekkel együtt, eddig mi voltunk a kakukktojás
Meg nem is engedek magamhoz közel túl sok mindenkit, viszont akit igen, az felkötheti
na nem ám...
Amúgy én tudtam ezt a petefészek + petevezetős dolgot! Baromi érdekes, az emberi test és működése egy csoda!!!
Örülök, h. azért nem üres kézzel értél haza!
Pancsi, hát nagyon vigyázzatok magatokra! Ez a skarlát dolog elég rosszul hangzik, de nem lesz semmi baj, egyszerűen dönts úgy, h. nem akarod elkapni és a kis Laura sem!
Azért ennyit ne igyál, az sem egészséges!!! Pontosan megterheli a szívet és még mérgezést is kaphatsz...
Muzsi, na akkor jól gondoltam, csak nem értettem... de már világos
Úgy szeretnék már én is ott tartani!!! Kicsit fáj, feszít a pocim alja, a szeméremcsontom felett nem sokkal... ez picit aggaszt
Rókakoma még sehol?
Pároméknak most nagyon sok a megrendelésük, be vannak táblázva ápr. végéig és muszáj szombaton is melóznia... egyszer fent, egyszer lent... de úgy ált-ban nem panaszkodunk!
Rodina drága, azért ne szekrényezz most! Remélem, csak irányítottad a Zuradat mit hova tegyen....?! Pihizz azért sokat!
Lujzici, holnap újra neki veselkedek
Ne is agyalj, úgy lesz jó ahogy lesz!!!
Andi, tök jó, h. nálatok így pezseg az élet... ezt én is imádom/nám!
Édes a nőnapi-leánykérős sztori! Gyere gyakrabban!!!!
Kubu, na végre, ilyen korán
Én sosem tudtam, h. ennyi mindent hogy lehet egyszerre csinálni, de nyilván ha muszáj... nem semmi vagy, de azért vigyázz magadra!
Nekem meg pont, h. nem volt ránőve az ínyem a leghátsó fogamra és minden szutyok, kajamaradék bement és jól begyulladt. Na az szépen még jobban felvágták, h. ránőjjön.... azt az injekciót sosem felejem el. És ez persze mindkét oldalon így van/volt, de csak az egyikig jutottam
Február 17-én beavatkozáson??? Igen én voltam, de mit akasz ezzel mondani? Hiába töröm a fejem, nem értem
Akkor volt vki, aki babás? De én nem találkoztam ismerőssel... a'sszem
Te milyen jegyben születtél? Csak mert iwiw-en (ha jól emlékszem) nincs fent a születési dátumod...