Új privát üzeneted érkezett!

freyja: elküldtem a pü-t.

Niki: bablevest imádom!!!!!!!

anya maci: én próbáltam fürdeni, nem túl forró vízben, de sajnos nagyon bekeményedtem :( lehet, h nem mindenkinél van ilyen hatása. én úgy tudom, h megindíthatja a szülést, mivel a méhszájra van hatással, ezért nem szokták ajánlani. de lehet, h ez hüleség, a gyermekesek biztos jobban tudják!

fóka: szegénykém, hó?!? én már látni sem bírom! :twisted: ráadásul a fagyok miatt még mindíg nem tudjuk kezdeni az építkezést! [/b]

Kép
zsani78

Bibar, szuper, köszi :D !

Anikó

Kép
mamaki73

itt is esik a hóóóó :( pfffffffff

Igen üvegmatrica. Sokat csináltam régen,szerettem kreativkodni :oops:

Zsani: köszi :D
Anyamaci: én is imádom a forró vizet, de most én is csak zuhizni merek... :( belecsüücccccs kádba és engedem magamra a forróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóót :D :D :D

Én is babotam ma. Babgulyást csináltam, meg töltött papritát :lol:

Kép
freyja

Niki!
Fűtőtestet akartál írni nem?? :lol: Először nem értettem mi az, hogy fürdőszobai fürdőtest! :lol: 8)
Nekünk olyan "radiátorunk" (fűtőtestünk) van, amit én magam kapcsolok be, és egyben törölköző tartó is. :)

d.dodó

elköszönök, jó éjt mindenkinek! :lol:

Kép
zsani78

Jó éjt!

Emi

Emi

email4
Budapest

Zsani ismerős helyzet, amig épitkeztünk nekünk is állandóan keresztbe tett az időjárás. Most is kertet akartunk már takaritani, de ilyen időben nem megyünk ki.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Ahogy látom, folytatódott a szokásos vasárnap esti pangás...
Fóka, ez az építkezés-időjárás viszony sajnos nálunk is nagyon durva volt :oops: ... Véletlenül nem 2005-2006-ban építkeztetek ti is :wink: ?

Mindenkinek szép álmokat :wink: !
Pussz!

Anikó

Kép
mamaki73

Nem, mi 2007-2008ban. Szülés előtt másfél hónappal költöztünk be az erősen félkész házba, és a teljesen késztől még mindig messze vagyunk, de haladunk. Lassan, de biztosan :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Jó reggelt!!

Zsani,Edi,Sakura és akit még érdekel,megirtam a kisfiús albumot,most felrakom!!

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 010_03_01#

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 010_02_28#

Niki
te is találhatsz benn nagyobbat a manódnak!!

Sakura
hogy van a kismanód??

Fóka
sajnálom hogy te nem jössz!

Pocak
hogy birod a pihit??

jaj lányok úgy várom a talit!! :lol: :lol:

bibar

Jo reggelt Lanyok!

Visszaolvastalak Titeteket. Vegre most nyugi es csend honol nalam, meg mindenki alszik. Tegnap szinte egesz nap fekves volt, meg este is volt egy kis rozsaszin, vigyaznom kell, de hat kimelem is magam. Most mar joval tul vagyok a felen. Ma lettunk 24 hetesek, azaz beleptunk a 6. honapba.
Aki tegnap volt hetfordulos gratula. Nagyon irigykedek ratok a tali miatt, aztan majd meseljetek, hogy milyen volt. Akar egy kozos kepet is tehetnetek majd fel a gmailre.
Bebike, Zsani: nem kaptataok meg meg a tablettakat?
Kerimami penteken indul haza, o is Pesten lakik, tudnek vele kuldeni Nektek, ha szukseges. Majd szoljatok addig.
Zsani: igen a foto, nem felejtettem el, de nem jutottam meg el idaig, bocsika.
Szep napot mindenkinek!
:D :D :D
pocaklako

Szia Bibar,
annyira nem kafa a pihenes, hiszen semmit nem tudok ugy csinalni ahogy szeretnem. Eddig sem eltem full uzemmodom, most aztan meg szinte tenyleg semmi.
Ti jol vagytok?
Megnezem en is az albumot amit feltettel.
pocaklako

Bibar: ne haragudj, megkerdezem, mert annyira nem voltam kepben a multor, amiket latok a ket albumban azok mind megvannak meg?
pocaklako

POcak
igen mert amit valaki megvesz azt rögtön törlöm:))dehogy haragszom kérdezz bátran!!ja Zsani kérdezett egy pár rucit tegnap csak még nem döntött,őt még megvárom mielőtt eligérem:))

szegénykém gondolom unod magad :cry: :cry: kitratás drága!!

mi jól vagyunk,időm egy perc sem,hol Olivér hol a rucik,de élvezem :wink: :wink: esténként nem kell altatni olyan fáradt vagyok :wink:

bibar

Szép jóreggelt!!:)

Azt hiszem mától csatlakoznék a reggeli műszakhoz meg a délelőttihez, meg belelőgnék kicsit a délutániba, persze csak ha befogadtok :)

Apácskánk ma kezd az új helyen, ugyhogy 7-kor indul, és majd csak fél 5-kor ér haza! Olyan édi volt! Mint egy gyerek, aki ma megy először suliba :) Ari volt, de tiszta ideg, ugyhogy alig vártam, hogy elinduljon...:) Most nálunk is nyugi van!:)

Köszönjük a Nóci dicséreteket!!!:) Találtam egy képecskét a cd-n, ahol még egy picit az arcocskája is látszik:) Sajna nem lettek túl jök a képek :( De ebbe a képbe teljesen beleszerelmesedtem! :) A Nóciba már réééég fülig vagyok esve :)

Íme a kis pofija: (csak kár hogy "lyukas a feje" )
Kép

POci: nagyon sajnállak, hogy feküdnöd kell! Az a fránya rózsaszín meg takarodjon, és hagyjon békén téged!!! HESSSSSS!!!!
És NAGY NAGY GRATULA a 24. héthez!! :) De jóóóó, hogy már ott tartasz!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Bibar: Rucikákat árulsz? Azt hiszem most pár napja lemaradtam :( Bocsika! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jó reggelt!
A szokásos reggeli pangás van! :( Remélem mindenki jól aludt. Én Stelláról álmodtam. Tegnap már nem volt erőm elmesélni, de nagyon ronda neki a daganat. Egyik-napról a másikra többszöröse lett. Illetve nem tudjuk a daganat-e az, vagy meggyűlt folyadékkal vagy mi az.De tény, hogy nagyon ronda, és zavarja őt, és megint kiharapta, és vérzik. Teljesen kétségbe vagyok esve. Tanácstalan vagyok mit tegyünk. A pénzünk fogytán, szóval nem tudjuk a végtelenségig kezeltetni. A legrosszabb megoldás eszembe sem jut, mert amúgy meg annyira jól van, élénk, jó étvágya van, nem engedném. De így sem maradhat, elvégre nagyimtól sem várhatom, hogy egy örökösen vérző kutya után takarítson. Amúgy is nehezen viseli magát. Most még arra gondoltunk, hogy megkapja a kemot szerdán, ha nem javul semmit, még egyszer felvisszük Pestre másnap. Az a baj, hogy ki kéne venni onnan azt a vackot.De rossz helyen van nagyon. Pedig lehet, hogy eléldegélhetne vele még akár éveket is, ha nem lenne ott és nem harapná ki. Pl. a vérképe rengeteget javult, már csak vérszegénység mutatható ki, rendeződtek még a fehérvérsejtjei is. Ti mit tanácsoltok?
Bocsánat, ha unjátok már a témát, de eddig is olyan jó tanácsokat adtatok!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Meme, édes a babókád nagyon!!!!
Poci, gratulálok!!!De jó Neked, beértél a "biztonsági zónába"!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Meme
Éde s akis Nóci :wink: :wink: :wink: igen,lány rucik is vannak szép számmal :wink: :wink:
http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 010_03_04#

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 010_03_03#

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 010_02_27#
itt kukk meg!!

Niki
szegénykém :cry: :cry: megkérdezem majd az uramat kérdezze meg a kollegáit is ez ügyben :oops: :oops: én nem is tudok tanácsot adni,elaltani nem altatnám az tuti,hiszen mondod hogy élénk és jó étvágyú,tehát azért jól érzi magát :oops: :oops: jaj nem tudom mi a megoldás :cry: :cry:

Pocak
gratula a 24 hez :lol: :lol: :lol: :lol:

bibar

Niki:
Nagyon sajnálom, hoyg Stella daganata megnőtt :( Nem könnyű nektek! Átérzem a helyzetetteket! Nekünk (még anyuéknál) egy gyönyörű németjuhászunk volt!(együtt nőttünk fel. 7 éves voltam mikor hozzánk került. 17, mikor elment) Egy hét alatt annyira leépült, hogy el kellett altatni. Az agyában találtak daganatot. Ő nagyon rosszul nézett ki a végén. Nem evett, nem bírt felállni, lógott a feje. Felajénlották, hogy kemó, meg mindenféle kezelés fent pesten. De mivel azt mondták, hogy a kutyának nagyon fájdalmas lesz, és csak 5%-a van a felépülésre...ugy gondoltuk ne szenvedjünk tovább. Ő a fájdalomtól, mi meg a kétségbeeséstől, aggodalomtól. Sztem végső megldásként hagyjátok az altatást! Tudom, hogy nehéz ilyet hallani, és nem is bántani akarlak...de ha nem javul, mérlegelnetek kell! Pláne ha kiharapja mindig. Nagy a fertőzés veszély, stb. Viszont az nagyon jó jel, ha az eredményei javulnak. Bár nem értek hozzá, de nem lehet hogy így ürül az a daganat, hogy feltelik...lehet hogy 2-3 naponta le kéne szivatni, és szépen lassan leapadna??
Remélem semmi bántól nem írtam, ha igen, tényleg nem az volt a szándékom!!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Lanyok, elegge parazok azert, ne gondoljatok..reggel ugyanis volt barna es egy keves elenk piros is. De asszem megint a mehszajseb fakadt ki, huu eskuszom, ha Riccardo megszuletik leegettetem onnan vagy paraztat az a franyasag. persze azert annyira nem vagyok nyugodt mint a multkor, hiszen mondtak, hogy a mehszajnyak is megrovidult, de remelem semmi komoly azert. Annyit tudok tenni, hogy pihizek, es ha van valami azonnal megyunk a korhazba. Most ezt a hatra levo idot mar fel labon is ki kell birni, mese nincs.

Na Bibar, akkor ennek fenyeben nezem at ujra, hogy igazabol mindened van. Voltak nagyon cuki rucik amik tetszettek.

Meme, hat persze, hogy johetsz, ugyan mar..hiszen tudod. :D

Niki: annyira sajnalom Stellat, valahogy eloszoris kivulrol probaljatok meg a sebet kezelni, hogy a verzes altal legalabb ne fertozodjon. sajna az en lany malamutomnak is ez volt a baja, elfakadt neki. Aztan ha sikerulne kivulrol stabilizalni mindenkepp felvinnem Pestre, hogy megnezzek.
pocaklako

bibar!!! Nagggggyon ééédik!!!:) Apácskánk hazajön délután, ráröpülök a témára, és kisajtolok belőle egy pár darabot Nócinak!:)
Ha választottunk esetleg, akkor itt priviben, vagy ott az oldalon írjam, hogy melyikek?

Poci: az a hab nem használt? Vagy megint mi a frásztól jött ki?? Nem lehet hogy a doki kicsit durvábban vizsgált, és amiatt van megint a rózsaszín?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
itt priviben nyugodtan :wink: :wink: :wink:

Pocak
szegénykém,gondolom nem vagy nyugodt,de pihi és nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!
persze nézelődjél csak,mondom csak Zsanit kell megvárni!!irjál mit szeretnél :wink: :wink: :wink:

Zsani
jó reggelt!!!!!!!!!hol vagy???

bibar

Meme: most egy ideje nem hasznalam a habot, de ma ujra elkezdtem. tegnap igazabol volt gondom a reggeli szokasossal es gondolom emiatt fakadt ki ujra.

Bibar: persze persze, csak egyenlore korul neznek nalad.
pocaklako

Először is Meme, dehogy írtál bántót.Semmit!!!!
Bibar, nagyon köszönöm, ha megkérdezi.
Poci.Az a baj, hogy kívülről már sikerült számtalanszor stabilizálni.De ahányszor lekerül a fejéről a tölcsér, rögtön kiharapja. Szóval eddig mi is úgy voltunk, hogy első a külső kezelés, aztán jöhet a daganat.De nem működik így sajna.Ááááááá.
Meme, persze, ha Stella is olyan állapotba kerülne,ahogy leírtad a kutyudat, tudom, hogy ez lehetne az egyetlen helyes döntés. De olyan jól van amúgy. Élénk, rengeteget eszik, még ugrálni is próbált rám örömében. De az az izé nem maradhat ott,mert akkor folyton csak azt piszkálja. Műteni meg a szolnoki doki szerint nem lehet így. Illetve nincs értelme. Nem tudok okos lenni.......
Poci, szegénykém.Elhiszem, hogy parázol, de tényleg gondolj arra, hogy (persze hosszú hetekig ne történjen még meg), de ha esetleg meg kellene születnie a babádnak, már életben tudna maradni.Ez óriási dolog!!!!!! Én is alig várom már a 24. hetet. Utána sokkal nyugisabban merek azért csinálni ezt-azt. Szóval tessék szépen megnyugodni, és pihengetni. Meglátod nem történik semmi rossz dolog. Azzal a vacakkal meg le a szülés után!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Poci: az lehetséges! Akkor inkább egyél fügekocakot! Meg igyál sok kefírt!
Nekem szerencsére a reggeli dologgal semmi bajom nincs! :)
Azon kívül, hogy Nóci akkor a leg élénkebb, amikor anyája aludni szeretne..azon kívül az alvással is egész jól elvagyok. Ma még pipilni sem keltem fel!:) Igaz, beteg is vagyok, lehet az csapott fejbe ennyire....de ma nem volt éjszakai körjárat:) A torkom már szerencsére rendbejött, csak kicsit kapar. De most a takony a legnagyobb bajom, meg a kezdődő köhögés...de remélem hamar kimászok belőle..

Meme

Kép
hmeme
Németország

Bibar: ment email.

Meme: nem fugekockat eszek most hanem a tablettajat. Ma mar rendben volt minden, de gondolom tegnap a seb felszakadt.
pocaklako

Poci: akkor drukk, hogy ma elmúljon a rózsaszín!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

na csajok! Megyek sertepertélek kicsit itthon, mert most nyugi van a pocakban:) Mosás, mosogatás, felmosás...ezt kaptam ma parancsba apácskától! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jó reggelt! itten vagyok, ma is 3/4 6-kor keltünk :( sajnos ez a fránya róka nem akar eltűnni végleg! megőrülök!!!!!!! milyen jó lenne, ha ennyi jönne alul is (már bocsánat!!! :oops: )

bibar: küldtem a privit :wink:

poci: hüvelyi úton vizsgált a doki, akkor az is okozhatja, nem??? pihenjél, muszáj! most már tényleg közeleg a nagy találkozás, nem érhet semmi baj!!!!!!!!! 24éljen-éljen!!!! hát, ha lehet, akkor kerimami szerintem hozhatna nekem fügetabit! úgy tűnik nagyon lassú a posta :( sajnos állandó gondom van vele -bár eddig ennyire nem volt gáz a helyzet- így később is jól jöhet! csak azt mondd meg, h hogy tudom eljuttatni neked az árát!

Niki: a tölcsért nem lehet tovább rajtahagyni? hátha találtok külső gyógyítási módot és legalább nem tudja kiharapni... sajnos a kutyusok ilyenek, így amíg őt zavarja vagy fáj neki, addig mindíg ki fogja harapni!

meme: szegénykém, gyógyulj meg!!!!!!!!

Kép
zsani78

Okes Zsani, megbeszejuk, meg addig ugyis megyunk (remelem en is) a bevasarlo kozpontba ahol van drogeria, en is ott veszem az enyemet. Kerimami szombat reggel er Pestre, majd megirom pu-ben, hogy hol tudtok talizni, a penzt majd add neki oda.
Volt huvelyi, de az akkor okozott volna problemat nem napokkal kesobb.
pocaklako

Igen, 7 db. Megirod melyik van meg?
pocaklako

Jó reggelt!
Itt vagyok én is!! Na nem most keltem! :) Már fől a borsófőzelék is!!

pocak!
Nem rosszindulatból mondom, de ha élénk piros lenne, akkor én már tuti rohannék a korházba és kikönyörögnék egy UH-t! :oops:

d.dodó

Dodo: sajnos nem eloszor fordul ez mar elo, igy nem rohanhatok mindig. Varom, hogy mi lesz aztan majd eldontjuk.
pocaklako

pocak!
Reméljük nem lesz semmi baj!
Grat a 24. héthez!

d.dodó

persze, Dodo, remelem en is.
Koszi a gratut. :D
pocaklako

Sziasztok :) !

Micsoda pörgés van már itt :wink: !

Pocak, kitartááááás! Ne idegeskedj, pihenj továbbra is! Biztos nem könnyű most, de hamarosan biztos jobb lesz, ha tényleg pihizel! Sok-sok pussz!

Zsani, hess rókakomák :evil: !

Meme, akkor ma új időszámítás indul nálatok :wink: !

Bibar, még egyszer nagyon köszi :D ! Örülök, hogy tőled vásárolhattam! El tudom képzelni, hogy Milla babának micsoda szerzeményei vannak, ha ezek voltak a "megmaradtak" :wink: !
A talival kapcsolatban van egy kis beárnyékoló probléma: tegnap este már az időjárás jelentésben azt mondták, hogy szerdán-csüt-ön havazás várható :evil: ! Ezt már nem hiszem eeeeel :( ! Mondjuk a mait még nem láttam...

Anikó

Kép
mamaki73

Mamaki
na ne mááár,nem eshet a hó!!! :twisted: :twisted: remélem tetszenek majd a rucik élőben is :wink: a héten lesz még,ha érdekel majd irj :wink: :wink:

Pocak
nem lesz baj!!!!!!!!!!!

bibar

Lépek suliba, majd jövök!!

Edi merre lehet?? Ilynkor már szokott jönni. :roll:

d.dodó

Mamaki:
Igen, reméljuk egy jobb időszámítás...(azért vannak még árnyékoló tényezők, de már talán dereng valami az alagút végén..:) )

Na! Ma tök ügyi vagyok:) Mos a masa, és a mosogatás is kész:) Már csak a felmosás van hátra! De az marad főzés utánra, ha már itthon lesz apa. Arra gondoltam, hogy meglepem, mire hazaér :) Sztem egy romantikus vacsinak örülne...szerintetek?? Főzök pipi husi levest, meg sütök bőrős karajt, meg csinálok sültkrumplit! Meg lehet előkerül a fagyasztóból az ubi, és csinálok ubisalit!:) Bontok neki egy üveg bort...(bár ez lehet nem jó ötlet, mert ő is göthös, aztán a bogyók miatt lehet nem kéne...sőt! Borozás törölve! ) Kap teát! :)
Aztán nyugiban megkajcsizunk és elmesélheti hogy milyen volt az első napja! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meg nézek valami fini sütit a receptesben:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok lányok:)

Pocak
:( fránya seb.... grrrrr remélem hamar elmúlik....

Maki
és, ha esik a hó???? Az Auchanban meleg van, és részemről akkor is szivesen elhozlak kocsival, ha esetleg a párod így nem szeretne, hazafelé meg naná, hogy viszlek....

Figyi lányok tudnom kell előre, hogy ha esik a hó nem talizunk, mert nekem a szabikkal óvatosan kell bánnom, és ha egy kis hótól megijedünk, akkor szóljatok, mert nem jövök szabira akkor..... Döntsünk, nekem ma ki kell írnom, ha csütörtökön nem leszek.... :roll:
Vendég

Dodó
itt vagyoooook, ari vagy, hogy hiányoltál.... nagy mizéria fogadott reggel, kicsit elúsztam itt :D
Vendég

edi: nekem nem gond a hó! igen, ma feltétlen el kell dönteni, nekem is úgy kell akkor készülnöm aznapra...

meme: naná, hogy apa örülni fog neki!!!! :wink:

Kép
zsani78

Csajok!
Rosszul tudom, hogy a 24. héttől mentik a babát??
Olvastam a picibabán, hogy 22.héttől...akkor most melyik az igaz?? Elvileg akkor már én is megnyugodhatok?????

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme én 24-et tudok.... :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Zsani: én is ebben reménykedem:) De lehet olyan fáradt lesz, hogy nem lesz kedve romantikázni...:( Na mindegy..enni akkor is fog:) Max belapátolja a kaját, és zuhan az ágyba :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Niki: én is így tudtam...lehet ez is változott, ahogy a cukorterhelés?

Idézem:
Ez az a határ, hogy ha betöltött 22 hetes baba megszületik, akkor már nem vetélésnek tekintik, hanem koraszülésnek, így mindent megtesznek azért, hogy a picúr életben maradjon.

így legyen okos az ember. Hol ezt hol azt írják....

Meme

Kép
hmeme
Németország

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?