Hello!
Szia, Lukácsne!Üdv. itt!!!Nekünk is a 18 hetes 4d-sen derült ki, de ott már 100%-ra mondták.Előtte 16 hetesen a sima uh-n a doki nem mondottemmit, pedig nagyon nézegette a kérésemre.
Én lányt is szerettem volna a másik mellé.Most már teljes a kép.Nálunk nem hiszem, hogy lesz kistesó, hacsak be nem csúszik.Én még a 6 hetes kontrollon sem voltam, nem is szedek bogyót.Remélem, azért abból a 2 heti 1 alkalomból nem lesz semmi.Most ennyire futja.Na nem a gyrek miatt, hanem inkább a 3 műszak miatt, amibe a férjem jár.Na, azért estére én is bealszom a Manócival, úgyhogy nem igen várom meg a fél 12-t, amire apjuk megérkezik.
Remény!
Drukkolok nektek.Jajj, szegény Ádi!Talán nem lesz semmi nagyobb gond és megússzátok a műtétet!Várom majd, hogy gyere és beszámolj!!!
Dita!
A szomszéd csajszi ugyanezeket fogalmazta meg a fiával kapcsolatosan (hogy egész másként szereti, mint a lányát, pedig csak 2 évvel idősebb a ksilány és tök jó gyerek).Emlékszem is a történetedre.Itt hogy szorítottunk a kislányért, aztán egyszercsak bepottyantál a kukacos UH-felvétellel....
Hogy sajnáltalak, aztán tessék!!!Milo a legjobb helyre érkezett szerintem!!!Mondtuk, hogy el is felejd, hogy lányt akartál, és lám, így is lett.Azt sem szerethetnéd jobban, ahogy olvasom.
Anyatej-tápi: ugyanez a véleményem:pár év múlva senki nem fogja kérdezni, hogy mit evett az első pár hóban.Én is tápit kaptam, és lám....
CD: Megpróbálom majd letöltetni a férjemmel, ha ráér kicsit a dolog (pár napig).Szerintem nekünk nincs meg.De valaki lehet, hogy tud segíteni előbb.
Na, csajok, olvasom a többi topic-ot. Üdv.Szép napot!!! (Itt lenne, ha nem fújna ez a k... szél)