Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hajni, drukk hogy Apánál a met megoldja a dolgot! Nálunk Ádám előtt fél évvel kezdte el Apa szedni a metet - és ez meg is látszott a kiskatonákon! Tuti hogy hatással van rá! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Petra,
már énis gondolkodtam rajta, hogy kellene egy új tábli.Jövőhéten nem dolgozom olyan sokat, szerintem csinálok is!
Majd felrakom, hogy az újaktól milyen infót kérek majd priviben! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Itt is vannak a tábli fejlécek!
Aki szeretne bekerülni, küldjön PRIVIT az adataival! :D
Régiekét még tudom, de az új dolgokról küldhettek ti is! :P

Leendő kismamik:
Kép

Kismamik:
Kép

Várom az üziket! :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Na, megcsináltam a vázlatát a kismamisnak!
Kérem a hiányzó adatokat, és az újak adatait! :D

Kismamik:
Kép

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Kicsit változtattam a leendő kismamis táblin!
Várom a javítani valókat! :P

Leendő kismamik:
Kép

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
Tábli adatok.

Kor:25
Próbálk.: 2009.11hó
Ciklus h:35
Met:2009.11hó 2x1000mg
Gyer:-
A segédanyagot még nem kezdtem el!
Köszi! :)

Mókica látom nálad szerepel a premens. Én azt szeretném szedni.Illetve gondolkodom rajta. Mi a véleményed róla?
Mennyibe kerül a patikába?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Loviné,

születésnapod alkalmából köszöntelek sok szeretettel!!!!!!!!!!

Kép
gota79

Loviné,
Isten éltessen!!!!!!
Kívánom, hogy a következő szülinapodat már minimum 3-an ünnepeljétek! :wink:

Gota,
hiszen Te meg nemsokára megszülsz!!!!!!!!!!!
Azta, hogy tellik az idő!!!! :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli,

hát igen, lassan itt a nagy nap. már alig várom. bár édes, de már akkor is egyre inkább teher. sebaj, a célért bármit, amúgy meg ezt a (remélem) pár napot már kibírom.

Kép
gota79

Köszönöm lányok a köszöntéseket!!!!!!

Ha a pozitív sorozatom így megy tovább akkor Meli úgy lesz!!!! :wink:
Vendég

Meli, egy kis javítani való nálam:
Cickafark és premens már nincs. Van viszont Hormeels csepp 2*12.
Ciklus hossz pedig 30-33 nap.
Köszi!

Gota, drukk!

Nanicke, igen szedtem premenst,Kb egy -másfél évig . A mensi előtti tüneteket enyhítette. Ciklusom talán ettől is rövidült. Barátcserjét tartalmaz. 30db van egy csomagban, kb 2000.-Ft. Vény nélkül kapható!
Már egy éve nem ezt szedem. Mostanáig Mastodynont szedtem ezt term.gyógy írta fel, majd kb 2-3 hete váltottunk a Hormeels cseppre. Mastodynon vényköteles, a hormeels csepp nem, de dokival azért kell konzultálni, mert sok mindenre hatással van.
Szerintem próbáld ki a premenst, de az első hónap után még ne várj csodát. Ennek is idő kell!

Loviné, boldogat!
mókica

Loviné! Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, és jókívánságaimat küldöm e jeles nap alkalmából! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Köszike!

Lucuzs,
lenne egy kérdésem. Írok privit.
Vendég

Loviné! Válasz ment!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli! Priviben mentek az adatok! :D

Gota! Múltkor említetted, hogy előbb be kell feküdnöd majd a kórházba. Ugye jól emlékszem? Mikor lesz az?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné!
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Loviné!
Szülinapod alkalmából kívánom, hogy minden álmod, vágyad teljesüljön!!!!!

hajni...
Budaörs

Aranyosak vagytok!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Én is PCOS vagyok.Olyan endokrinológust keresek Kecskeméten, esetleg Dunaújvárosban aki komolyan foglalkozik a PCOS-okkal (vérvétel...). 2007-ben műtétem volt (PCOS miatt) 2009 elejétől meforalt szedek,nyáron teherbe estem de sajnos novemberben elment a baba 21 hetesen. Már a második endokrinológusnál voltam, de ő sem küldött el hormon és vércukor, inzulin vizsgálatra. Drasztikus diétát javasolt (3 hónap alatt -10 kg) 120 g napi CH-val.(jelenleg 158cm és 74 kg vagyok).
Előre is köszi a segítséget.
krisz591

Krisz!
Itt van 2 is:
http://www.pco-szindroma.hu/index2.html
a segítség/orvosajánlóban

A meforal meg a diéta és a mozgás nem segít?Mennyi metet szedsz?
A babát sajnálom nagyon :cry: meg szabad kérdezni,mi történt?

Kép
Kép
zazzy

Köszi Zazzy! De azokat az orvosokat már "kipróbáltam" Kecskeméten. December óta 3x1000mg meforalt szedek, kétnaponta néha naponta egy órát mozgok(ellipszis tréner), a diétát kicsit nehezen tudom tartani. A súlyom talán 2 hete indult meg lefele. A terhesség alatt a 8. hétig szedették csak a gyógyszert, addig is csak 3x500mg-ot. A 21. héten egyszerűen elfolyt a magzatvíz, semmi előjel nem volt :-( (görcs, vérzés...). A terhesség alatt sem volt vércukor ellenőrzés. Azóta kikönyörögtem a háziorvostól egy diabetológiai beutalót gondoltam ott már jó kezekben leszek, erre a doktornő azt mondja nem kell vizsgálat mert tudjuk mi a baj... 180 mg-os CH és menjek vissza ha teherbe estem (ez persze terhességi diabéteszesekkel foglalkozó orvos).
krisz591

Loviné boldogat!!!!

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Loviné!
Sok Boldog Születésnapot!

Hajni!
Tiszta zizi lehet a doki. Nem semmi ami veletek történt. Hova mentek tovább???

Melinda!
Köszönöm a kedves fogadtatást!
Szépek a táblázatok! Küldöm az adatokat.

Gota!
A vége felé, sajnos már inkább teher a babó a pocakban. De mindezt jót is jelent, hiszen megtalálta a kifelé vezető utat.

Krisz!
Sajnálom a babát!
Nem tudom, milyen feljutni Kecskemétről Pestre, de én javaslom. Nekem a Mensmentisbe nézték csak a pajzsmirigyemet, a béka popója alatt volt. És mondjuk ha csak a belgyógyászhoz járnál, és a háziorvos talán kérhetné a vérvételeket.
Ott egy nagyon kedves dietetikus van. Szuper jól elmondott mindent, és ha az elején nehezen is tartható, utána egész jól belerázódik az ember.
Tavaly januári vetélésemhez lehet a pajzsmirigy alulműködés is hozzájárult.

Ma fél 2-re megye uhu-ra. Kiderül használt e a Closty.
franci

Szaisztok!

NAGYON NAGY GRATULA A LEGÚJABB ZEBRÁSOKNAK!!! :)

Lucuzs, eclipse: szívből örülök nektek!!!! Kívánok nektek gondtalan, csodálatos gyermekvárást!! Megérdemlitek!!!:)

Nálunk minden rendben, szombaton kiderült, hogy kislányunk lesz! :) Teljesen egészséges, mindene megvan, és korának megfelelően fejlődik!

Íme egy kép a kisasszonyról:

Kép

Gota: nagy nagy drukk a finish-hez!! Kitartás, már szinte csak napok kérdése!!! Én már nagyon várom azt a napot, amikor picuri kicsi Nóci a kezünkben lesz!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok Lányok!

Végre megint gép előtt vagyok :)

Igen, eszembe is jutott aztán, hogy Hmemét és Csibucot kihagytam a sorból! Bocsánat!! De olyan ritkán jártok ide... tessék gyakrabban jönni :wink: Meme, örülök is neked! Gratula a kisasszonyhoz!! Ő is Nóci lesz, mint Monyó babája? :D :D

Loviné,
boldog születésnapot kívánok én is!! :D

Krisz,
üdv itt :( A babádat nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry:
Én is azt tanácsolnám, menj fel Pestre. Kecskemétről mind az IC, mind a busz az autópályán nagyon hamar ott van!!!

Igen, fogyni kell az biztos, mindamellett a 120gr-os CH-diétát így kapásból elég meredeknek érzem. 160-180gr-mal kellene kezdeni, talán az tarthatóbb és kevésbé megterhelő a szervezetednek, és ha nem elég, akkor azon szigorítani.

Lucuzs,
holnap UH! Juhúúú, várjuk majd a képet! Már lesz petezsákocskád! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Krisz, sajnálom.Én is Kmétről jártam fel Pestre. Amúgy nekem egy db kméti orvos jött be összesen, nem tudom, te épp kiket próbáltál ki.Egy biztos, az ov.főorvosról megvan a véleményem, sajnos.
Vendég

Hajni,
most olvasok vissza, áááááhh mekkora hülyeség, még hogy nincs férfiaknál IR, hát hogyne lenne, az a beugró a 2-es típusú cukorbetegséghez :evil: :evil:
Szerencsére apácskád már nem lesz cukorbajos, mert időben váltott!!!! :D Hosszú egészséges életetek lesz, nevelgetitek majd a gyerekeiteket :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Köszönöm a tanácsokat! A 120 -as CH-tól én is kissé megrémültem!

Hunci
Kecskemét endokrinológus akiknél már voltam:Károlyi Zoltán és a Naszódy Péter(ő mondta a 120 CH-t), diabetológus: Juhász Márta. Te kit tudnál ajánlani itt? Tóth János milyen?
krisz591

Eclipse: Köszi a gratulát!! Igen, nekünk is Nócink lesz :)
Igyekszem majd többet jönni! :) Mikor mész UH-ra? Mennyi idős most a pici pöttyötök?

Lucuzs: Jövök holnap képet kukkolni én is!!:) Mennek a drukkok ezerrel!!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme,
6. hét 6. nap, a múlt szerdai UH adatai szerint.
Elméletileg ma kellene visszamennem a hiperbunkó sztk-s dokihoz :evil: Még filózok, az eszem azt mondja, hogy ívesen kerüljem el, de egyébként meg kedvem lenne elmenni, megmutatni a szép kis pöttyünket a szerdai UH leleten!!!! És megnézném hogy most milyen fejjel nézné meg.
Csak attól is félek, hogy a gagyi régi uh készülék ami ott van, hátha nem mutatná a szívhangot, és akkor tuti azt mondaná a köcsög, hogy meghalt a pici, és rögtön szívrohamot kapnék :?

Egyébként, szerdán megyek magánba nőgyógyászhoz.

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!
Én nem tölteném az időt bunkó dokikkal. Szerda már csak 2 nap, és ott biztos rendesen megnézik. Szerintem nem ér annyit hogy felidegesítsen.
Tegnap a Sprektumon volt egy műsor, ott azt mondták a kis Pötty akkora mint egy almamag.
franci

Eclipse:
Megértelek! Nekünk ha jól emlékszem, a 8. héten mondta tutira a doki, hogy dobog a szivecske!! Addig az volt, hogy vagy még nem , vagy már nem... De nyugi! Minden rendben lesz! Szép erős, egészséges babóka van odabent!! :)
Tuti hogy ma is az a bunkó paraszt lesz az sztk-ban? Vagy mindig ugyan az van?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme,
hétfőn délután 14-től 20-ig mindig ugyanazt a bunkót eszi bent a penész az sztk-ban :(
És még csak azt sem csinálhatom meg, hogy más időpontban megyek, másik dokihoz (3-an vannak összesen), mert már lent a recepción is szólnának sorszámosztáskor, a dokik meg főleg leüvöltönék a fejemet, hogy 1 doktorhoz járjak, ne 3-hoz. :evil:

Eclipse
eclipse
Budapest

Krisz, Naszódy sztem jó.Tóth :evil: 120 ch sztem kivitelezhető...
Vendég

sziasztok!

eclipse!
én tuti elmennék uh-ra az sztk-ba... bár nincs összehasonlítási alapom, mert nekem mindig az én dokim csinálja az uh-t...
igaz már előre félek, hogy babásan mikor kit fogok kifogni... az terhes-uh-t nálunk is csak 3 orvos csinálja, és hát... az egyik modora/hozzáállása... mindene hagy némi kívánnivalót maga után (mondom én... más meg az egekig magasztalja ugyanezt a dokit).

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

eclipse:
Sajnálom nagyon, hogy akkor ezek szerint "ez jutott" alapon működik az sztk. Mondjuk én mennék ha bunkó ha nem, csak hogy lássam a babót. Az meg hogy ez a bunkó mit mond, egyik fülemen be a másikon ki! :) Ezt ajánlom neked is! Aztán majd szerdán ugyis megmondják az igazat, plussz ismét láthatod a babókát! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!
Most jöttem a dokitól. Hatott a Closty!!!! Sikerült egy szép 22 mm-es tüszőt összehoznom.
Kaptam tüszőrepesztő szurit is.
19-én HCG és progeszteron vérvétel.
franci

Franci!
Ez szuper, hajrá, apácskára fel ezerrel!! :wink: :wink:
Eksön után lábakat a falra feltenni, csípőt felemelni és úgy maradni pár percig, az is segíthet sokat! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!
Most csak ennyire futotta!!!

Leendő kismamik:
Kép

Kismamik:
Kép

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!
Bocsánat az eltűnésért, de elég c@ar időszakot éltünk át (családi és egyéb gondok voltak). Egyébként minden rendben van.

Lucuzs és Eclipse: csak ma olvastam vissza a topikot, sok szeretettel gratulálok Nektek és problémamentes 9 hónapot kívánok mindkettőtöknek (nagyon jó volt látni a teszteket, kicsit nosztalgiáztam)...

Loviné: utólag nagyon boldog születésnapot kívánok Neked :!:

hmeme: szép a kép a babótokról :)

gota: aztaaa, mindjárt itt a 40. hét, nagyon elröppent az idő :D

Mindenkinek szép estét, később még benézek.
Vendég

Lucuzs,

jól emlékszel azt mondta. szerdán voltam nst-n, de aznap nem dolgozott így nem tudtam beszélni vele. ha most szerdán sem lesz bent, pénteken kénytelen leszek elmenni a magánba :evil: :evil:

Hmeme,

gratulálok a kislányotokhoz!

Csibuc,

neked is jól telik az idő! már a 15. hét :shock: :shock:

Princzike,

remélem nincs semmi baj! nagyon eltüntél!

Kép
gota79

Sziasztok!

Franci!
Elvileg mennünk kellene meddőségibe, de a dokim még nem javasolja a hormonbombák miatt, meglátása az, hogy ha ledobok megint egy 10est akkor nem kell nekünk meddőségi. De sajna megint nem indul meg a fogyás(pedig még bogyót is szedek rá), ami érzésem szerint a pajzsmirigyemtől is lehet. Szerdán okosabb leszek e téren mert meglesz a vérvétel eredménye. Szóval még nem tudom mi lenne a jó. Személy szerint mennék, de félek a hízástól......Na meg nagyon bízok a metben Apánál.
Széééééép kis petét érleltél, hajráááááááááááá!!!!!

Eclipse!
Ez aranyos volt, mosolyt csaltál az arcomra. :D Kösziiiiiiiiiiiiiiiiii

Meme!
Gratula a kis nunishoz!

Lucuzs!
Gondolok Rád holnap!!!!!!! :wink:

hajni...
Budaörs

Jó reggelt!!

Lucuzs!! mennek a nagy nagy ++++++++++++++++ energiák meg drukkok!!

Köszi mindenkinek a gratulát, és a dícséreteket Nóci nevében is!

Eclipse: voltál végül az sztk-ba? Mi volt????

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!
Melinda!
Köszönjük a táblákat, de jó lenne megszüntetni a piros-sárga táblát.

Hajni!
A doki fogyáshoz méri lehet e menni meddőségi központba? Mire valami kezelést kap az ember eltelik egy kis idő és addig is lehet fogyózni. Meg két lombik között is eltelik pár hónap. Én amúgy nagyon türelmetlen ember vagyok.
Nehéz mindezt mérlegelni. Vajon mi a jobb, várni pár hónapot, vagy belevágni a közepébe.

Eclipse!
Voltál dokinál?
franci

Sziasztok Csajok!

Olyat mesélek, hogy lehidaltok!

Meme, Franci,
igen visszamentem az sztk-ba! Bementem, vetkőzök, közben a doki kérdezte, hogy vagyok. Mondom, köszönöm jól, és milyen szép szívhang volt szerdán.
Micsodaaaaaa? Én szerdán UH-n voltam privátban? Mutassam azt a leletet. Megmutattam.
Azt mondta, azonnal öltözzek fel és tűnjek el, hát mit gondolok én, hogy 3 naponta minden helyen UH-ztatok????!!!! Látszik, élő embrió van, örüljek neki, de szerinte különben is pszichés bajom van, mert a kismamák nem viselkednek így

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ekkor mondtam, hogy én most fogok panaszt tenni, mert visszarendelt és nem lát el.

Akkor megijedt, és kiadott mindenféle beutalót, vérvétel, vizelet, és a védőnőhöz is írt egyet, hogy adjon kiskönyvet.

És hogy április 6-án, amikor 11 hetes leszek, vár vissza 8:15-re!

:lol: :lol: :lol:

Ez már annyira gáz, hogy csak röhögni tudok rajta!!!!!

Holnap megyek magánba dokihoz, és remélem hallgatunk szívhangot :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse!
ez naggggyon gááááááááááááz :shock: :D :o én ettől függetlenül lehet megkeresném a betegjogi képviselőt...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Eclipes!
Én is találkoztam bunkó dokival, de az engem csak kiröhögött. Még a Gergő előtt mikor nem volt menstruációm, elmentem a kerületi rendelőbe. Mondtam teszt negatív. erre ő: Hi-hi, tényleg nem terhes. Kösz szépen. De én akkor már a fiamat szerettem volna.
Amit viszont ez a doki csinált az már több a soknál. Nem is akart ott tartani. különben nem lett volna baj ha elmész egy olyan helyre, ahol jó a gép is.
De a legcikibb, hogy még beszari is.
Nem térek magamhoz.
A közelébe se menjél többet. Maradj a kedves magán dokinál. Vagy egy másik helyinél, aki a kórházba fogad.
franci

Franci,
szerencsére megvan a szupi 4D UH-s hely, ahova járhatok babamozizni, és megvan a doktornő is, akihez járhatok, igaz, csak viszonylag rövid ideig, mert ő is terhes :) Majd utána keresek másik orvost. Majd a dúlám segít orvost találni, ő ismer rengeteget, és hogy ki hogy viszonyul a kismamákhoz.

Eclipse
eclipse
Budapest

sziasztok.

Eclipse,hat ezert vittem en vegig a terhesegem privatul,engem ne cseszegesenek ha nem muszaj.nalunk is bunko dokik vannak.

Meme gratula a kiscsajhoz.akkor o is Noemi,vagy Nora?

franci gratula a szep petecskedhez,drukk hogy vegre osszejojjon.

Lovine utolag Boldog szulinapot.

Lucuzs drukk ,gyere a hirekkel.

hajni,sajnalom hogy porul jartatok.a helyedben azert elmennek meddosegibe,kozben lehet fogyozni siman.

Gota,mindjart itt a vege,ha elfogadsz egy tanacsot.Szerezz be lanolinos kencet a cickodra,amikor megszoptatad a babat kend be vele(mar az elso szopi utan)nekem szerencsem volt mert vittem magammal de aki nem vitt annak eleg fajdalmas szoptatasa volt.
Aztan majd magatopl megszunik a dolog ha megszokja a mellbimbod.
Ja es megegy dolog amit nekem nem mondtak,szoptatats kozben erezhetesz mehosszehuzodasokat amik hasonlitanak a vajudashoz,szoptass tovabb idovel ez is elmulik,nekem nem mondta ez senki es tokre bepanikoltam a korhazba hogy miert faj,aztan a szobatarsam mondta hogy neki is faj es majd elmulik.

Kép
monyo83

Bizony, a méhösszehúzódásokat az okozza, hogy ugyanaz az oxitocin hormon termelődik a szoptatástól, mint ami szüléskor magától, illetve amit infúzióban adnak. Egy plusz előny, hogy miért jó szoptatni. Mert az a jó ám, ha a méh is hamar összehúzódik, és a baba is szopizik :D

Én is maradok magánban, csak nem tudom, ha Cseh Erika abbahagyja a rendelést, ki veszi át a praxisát. :roll:

Eclipse
eclipse
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?