az a nap sz.ros nap
Már a gépben vannak a ruhák, pedig még a mai első hozzászólást mosolyogva olvastam, hogy ez nálunk nem fordul elő. Gyermekem megcáfolt, már békésen alszik
Briell hős vagy! És Emili is!
O'hara mi is ma megyünk oltásra
Gombi kezdem tisztán látni, ma minden gyereknek rossz napja van, nálunk a hajnal volt brutál, de erről majd 3 nap múlva bővebben tudsz olvasni listán.
És akkor a tegnapi nap pár gondolatban...
A farsang rövid és jó volt, gyerekek ügyesek voltak. Zalán nagyon jól viselte, amikor felébredt a babakocsiban, kivettem, és teljes megdöbbenésemre egy fiatal apuka jött oda, hogy átadja helyét és üljek le... De nem akartam leülni, inkább kimentünk sétálni gyerekkel, addigra már a lényeget úgyis láttam.
Mégis rossz szájízzel jöttem haza... Adott egy város, a központjában egy 3 éve fullra felújtott művelődési ház. Akadálymentesített, van mozgáskorátozott wc is. De arra senki nem gondolt, hogy egy pelenkázót kialakítsanak
ne adj isten úgy, hogy szoptatni is lehessen...
Pedig rengeteg iskolai előadás van ott, kiállítás, gyerekszakkör, könyvtár... tehát sok olyan alkalom, amikor kisgyerekes szülők is beeshetnek. Tegnap is elég sokan voltunk babakocsis kis gyerekekkel.
Szomorú
Gabi