Új privát üzeneted érkezett!

Freya: a mom alsó határa 0.7 úgy tudom, a korrigált meg úgy jön ki, hogy beszámítják azt, hogy mikor (hét+nap) vették le.

Kép
Kép
csipetnyusza

aham. a mom nekem 0,77
a korrigált AFP MOM pedig 0,87

asszem aggodom :cry:

Kép
freyja

Sziasztok!Csipet, gratulálok!!!!! A lepénnyel kapcsolatban én sem hallottam ilyet. De amúgy nekem is ezt mondták, hogy véreznem kellett volna. Ne izgulj, minden rendben lesz!!!!! A lényeg, hogy babó jól van!!!
Meme délelőtt mennek a drukkok!!!!!++++++++++++
Délután kell nekem is hívnom a dokim, hogy holnap este menjek, vagy vasárnap. Izgulok, olyan jó lenne, ha felszívódtak volna. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Drukk Niki, hogy ne lássanak semmit!

Freya: nekem az afp 0.71, a korrigált 0.79 volt. De ezen nem kell parázni szerintem, főleg, hogy az afp csak erre való, hogy jól beijesszen. Nyugi, nincs gáz!

Kép
Kép
csipetnyusza

Itt vagyok :D !

Jajj, csajok, olyan édesek vagytok, hogy hiányoltatok :D !
Bocsi, hogy ilyen későn jövök, de szokás szerint apával sosem egyszerű a hazajutás, meg még beiktattuk a hétvégi elemózsia begyűjtést is, így nemrég jöttünk haza, csak gyors vacsi és DVD visszanézés volt (11 perc, mint Edié :wink: ).

De a lényeg:
a csillagvirág kislányunk tökéletes méretekkel mutogatta magát, sajnos csak szinte végig háttal, egy-egy pillanatra lehetett oldal-alulnézetből látni a kis pofikáját :D ! Keresztbe tett talpacskákkal kifelé henyélt :D ! IMÁDOOOOM, teljesen beleszerelmesedtünk :D !
A dokinő azt mondta a lepényre is, hogy ő semmi gondot nem lát, nyugodjak meg, mellső falon, jó helyen van! Tényleg mindenét megnézte, amit csak lehetett, csak a pofiját nem láttuk teljesen szemből.
Képzeljétek, az én "kőszívű" férjemnek is kicsordult a könnye az UH alatt, még sosem láttam ilyennek :wink: ! Nagyon boldogok vagyunk, most én is csatlakozom a "madárfogó" bandához, ha lehet :D !
Ha sikerül, teszek fel képet is majd!

Majd még visszaolvasok (eddig csak átfutottam), de addig is:
Csipetnyusza nektek szívből gratulálok a kis kukacos trónörököshöz :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Dodó: A te pocid is szééép, termetes! :)

Bibar: Neked miért szükséges az amnio?

Csipetnyusza: Kééék? :D Nagy-nagy gratula a kék-nyuszitappancshoz!
És ráadásul milyen cuki kiskrapek!!!

Hmeme: Drukk-drukk holnapra!!! Remélem megtudjátok a pocaklakó nemét is!

Mamaki: Hurrá-hurrá a kislányhoz! :) De jó!!! Kár, hogy nem láttátok a pofikáját! :(

Emi

Emi

email4
Budapest

Jó éjt kismamik, mára búcsúzom...

Emi

Emi

email4
Budapest

edi: tényleg nőtt a poci, nagyon szép formás!!!!

anya maci: nagyon szépen köszönöm, mostanra már túl vagyunk, örömhírrel :)

dodó: félidő :lol:

manorka: köszönöm hozzám való türelmed :lol: :lol: :lol: majd kiugrottam a bőrömből, mikor kijöttem a dokitól, azt sem tudtam kinek szóljak, mindenkinek el akartam kiabálni :lol: :lol: a vizesedés nekem is gond sajnos, van, h le kell tennem a jegygyűrűmet, mert elszorít :cry: fel-le rakosgatom

freyja: sajnálom! de látod, h többünkre hozták a frászt és mindíg, mindenkinél rendben a babó!!!! Nálatok is rendben!!!!! hajdú drnő tényleg kedves, ha szépen megkéred, akkor vizsgálat közben többször megnézi, akár meg is böködi (mint nekem), h menjen arrébb és mutizza meg magát! előtte nincs titok :) fizetni nem kell, ez tuti! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

csipetnyusza: annyira ééééédes! örülök, h csatlakoztok a kékek táborához :lol:

meme: drukk a holnapi uh-hoz ++++++++++++++++++++++++

maki: gratula!!!!!!! kapunk majd képet???? igen, rengeteg itt a szerelmetes asszony :) az én kis békucim sem mutatta a pofiját, mindkét kezét odarakta és hiába böködte a dokinő, nem volt hajlandó elvenni...

jövő heti találka: szerintem nekem is jó, csak az időpontot mondjátok, akkor úgy igazítom a napom. beférünk az auchanba?? :lol: :lol: :lol:
edi: köszönöm a felajánlást, de szerintem pesten leszek, így nekem jó, ha ott találkozunk! ma majdnem meglátogattalak ahogy kijöttem a rendelőből...

poci: csak én nem látom a fotókat? nem kapunk???

Kép
zsani78

Maki, dejó!!!! Örülök, hogy mindent rendben találtak!!! EZ a lényeg!! ;)

Jó éjt Lányok, megvártam Makit, most fekszem :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Zsani: köszike :) na most aztán parázhatunk hogyan fogjuk pelenkázni a kukisainkat :D:D:D

Kép
Kép
csipetnyusza

Csipetnyusza: hatalmas gratula a kisfiúhoz
Lepényhez sajnos hozzászólni nem tudok, de minden rendben lesz, meglátod!!!

Maki: Neked pedig a kislányoz óriási gratula
Örülök, hogy megnyugtatott Téged is a doktornő! Szupi hír, hogy jó helyen van a lepény.

Na, így egyensúlyban is van a nap mérlege :D Egy kék egy rózsaszín :)

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Maki nagy nagy gratula :)
várjuk a képeket, kiváncsian !!!

örülök h a mai uhsok csupa jó hireket hoztak
Drukk a holnapiaknak is... ++++++++++++++

és köszi a vigaszokat.bocsi h itt pánikolom ki magam, de apa nincs itthon más meg nincs mellettem :cry:

Kép
freyja

Zsani: ne viccelj!!! Örültem Neked nagyon!! Csak kicsit félve vettem fel a telefont, nehogy megint a "Pisti a festő" legyen.... aki tegnap is hívott. A számod nem ismertem, szóval ezért voltam óvatosabb. A meglepődés max. ennyi volt. De a számod elmentettem! Tényleg nagyon örültem, hogy beszéltünk és hoztam is örömmel a hírt a lányoknak. Sajnos nem tudtam átadni azt az örömet, ami belőled áradt, így dupla öröm volt számomra, hogy jöttél és a mostani esti soraidból ezt mindenki érezheti.
Remélem, jövő héten talizunk személyesen is :) És akkor majd a kórház látgatást is megbeszéljük.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Kép ma reggeli fotó

Kép
zsani78

Meme: Megy a drukk Neked holnapra, nagyon-nagyon sok drukkkkkkk!!!!!
Bízz benne, hogy innen már csak felfelé mehet minden!!!!!!!!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

manorka: örülök, még egyszer köszönöm! jaaa, tényleg: mondanom kellett volna, h Pisti nevében kereslek :lol: :lol: :lol:

élőben sokkal nagyobb vagyok... majd meglátjátok! az arcom nélkül egész fotogén lettem :lol:

edi: a doki, aki rendelt ma (kint hagytam a kocsiban a papírt, holnap megnézem) nagyon-nagyon kellemes csalódás volt! először, h meghallotta hajdú drnő nevét, nem akart megnézni- mondván, h ő aztán nem fogja felülbírálni a krisztikét! aztán h elmondtam az aggodalmam és megnézte az adatokat mondta, h na jó.... azért kiemelte, h kizárt, h a drnő tévedett, tuti asszisztens írta el.... és olyan készséges volt, kiderült, h ő maga is genetikus uh-s, sokáig együtt dolgozott hajdú drnővel! mindent megmutogatott, megkérdezte, h tudjuk-e már és hallani akarom-e a nemét, ki is rakta nekem a kiskukit :) megmutatta a combikáját, gerincét, buksiját..... mondta, h bármikor, ha gondom van nuygodtan menjek el hozzá, ráadásul két hetente genetikai uh-t tart. szóval ha bármikor gondod van, én nyugodtan ajánlom őt! bár kinézetre kicsit bizarr... átjavította a papíron a méretet és odarakta a bélyegzőjét, aláírását, ezáltal egyértelmű, h hivatalosan is felvállalja!

Kép
zsani78

De örülök a jó híreknek lányok!!!! Szuper!!!!!
Én most megyek feküdni.Nem vagyok valami nagy formában...Sehogy sem tudunk kijönni a keretünkből, mindig túlfutunk rajta. Nagyon gáz.... Na mindegy.Csak le vagyok törve, és így még esély sincs gyűjtögetni.... :cry:
Jó éjt!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!
Hulla vagyok!
Kész van 3 gépnyi mosás, már a szekrényben is van. És átrendeztem Lizy szobáját...betelepítettem a játékati, kicsit átrendeztem. Mikor már a felével kész voltam, azért rákérdeztem Atira, hogy ugyanmár semmi affinitást nem érez e hogy segítsen? (Neten olvasgatott). Na, akkor jött, és segített kicsit. Most tudtam leülni vacsizni (ezáltal lehet hogy jól kiszurok magammal, hogy ilyen későn eszem,)

meme!
Drukk a holnapi UH-hoz! Hogy legyen is UH, meg a neme is kiderüljön!
Már csak te nem tudod asszem....meg Merci meg én, de mi nem is fogjuk tudni! (Én sajnálom, hogy nem tudhatom meg)

Freyja!
Hát nem véletlen nincs már más országban AFP. Egyedül magyarországon van, és arra jó, hogy beparáztassa az anyucikat. :?

Maki!
Gratula a kislányhoz!!

zsani!
Örülök, hogy jó élménnyel tértél haza a dokinőtől!!

Merci!
MERRRE JÁRSZ??

d.dodó

Na, asszem megyek alukálni!
Nem tudom, hogy reggel be tudok e nézni, mert már 9 körül indulunk barátainkhoz, "felszedjük" őket, és indulunk IKEA-ba!! :) És hazafele kicsit ott is maradunk a barátainknál (akinek Ati segített költözni multkor).
Majd jelentkezem! :lol:

UH-soknak drukk!!

d.dodó

Szép reggelt kismamik!

4 órát aludtam...
Lassan leválthatom a kakast is! Kukkurikúúúúúúú
:D

Zsani: Szép, és formás a pocid! Nagyon örülök, hogy megnyugodtál!
Csak úgy árad a bejegyzésedből a boldogság. :)

Dodó: Az IKEA-t én is kedvelem, szeretek nézelődni. :)

Drukk-drukk a mai UH-soknak!

Emi

Emi

email4
Budapest

Jó reggelt :lol: :lol:

Mamaki
jaj de szuper hirek,nagyon jó lehetett látni a kis szerelmetekete :lol: :lol: jössz a talira???ha kell valami ruci irjál,és akkor elviszem majd!!

Niki
jaj ezzel mi is igy vagyunk,de egyszer csak lesz sok pénzünk :oops: :oops:

Meme
megy a drukk!!!

Zsani
nagyon csini pocakod van :lol: :lol: nekem reggel minidg lelapul :oops: :oops:

Pocak
hogy vagy??

Emi
hát nem aludtál túl sokat :oops: :oops:

Dodó
jaj de jó kis program,jó szórakozást :wink: :wink:

Edi
milyen volt a film??már én is néznék valami jót!

tényleg lányok csütörtökön hánykor talizunk??délelött??ezt is meg kellene dumálni!! :wink: :wink:

bibar

jó reggelt! úgy látszik boldogságom múlhatatlan :lol: :lol: :lol:

emi: nem aludtál sokat, de szombat van, ebéd után pihizz!!!!

dodó: nektek jó nézelődést, barátozást!

bibar: köszönöm :lol: én már akkora méreteket öltök, h nem tudok lapulni :oops:

poci: lustizunk????? :wink:

Kép
zsani78

bibar: néztem a rucikat, de a fiúsoknál nem látok méreteket :cry: be fogod majd írni? olyan szépek a lányruhák, h még az én nyálam is csorog :lol:

Kép
zsani78

Jó reggelt!
Hát nem lettem boldog, mikor kinéztem az ablakon.Esett vagy 5cm hó, és meg is maradt "szépen". :( Mivel tavasz van, már nagyon nem örülök neki.Bár ha megmarad, kora délután egy uccsó(reméljük) idei szánkózásra leviszem manót.
Bocs mindenkitől a tegnap esti nyafiért, csak olyan vacak kedvem lett tőle.:( Útálom a pénteki kajabevásárlást, mindig kiborít...
Dani meg ma itthon sem lesz. Délelőtt dolgozik, délután meccsük lesz, ráadásul jó messze, szóval egyhamar nem is ér haza.Na megyek, lassan ébred a kis emberkém.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki: hó?????? Ti hol laktok? bocs, nem emlékszem :oops: remélem hamarosan jóra fordul minden Nálatok!!!!!

Kép
zsani78

Zsani
jaj igen majd irom csak nem volt még időm :wink: :wink: megértem a boldogságodta :wink: :wink:

Niki
hó????szolnok nincs is olyan messze pedig,atyaég :oops: :oops: itt süt a napocska :wink: :wink: sajnálom hogy szingli leszel ma :oops: :oops:

bibar

Jó reggelt!!
Mégis van idő egy kis bekukkra! :) Lizy nézi a reggeli meséjét bilin ülve (amugy nincs engedve egész nap a mese nézés).

Niki!
Hóóó?? Azt már én sem akarok itt északon. Ma is szépen süt a nap....bár a gép -21 fokot ír megint, de annyi nem hiszem hogy van....max -10.

Én is imádok amugy IKEA-ban nézelődni, sajna elég ritkán jutunk el oda. Pedig "csak" egy órányi az ut! De valamelyik szomszéd város megnyerte a pályázatot, igy majd a közelben is lesz. :lol:

edi!
Milyen volt a mozi??

d.dodó

Jajj, bocsánat, hogy ilyesmit felírok, de én annyira büszke és boldog vagyok!!!!!Ma kakilt és pisilt először Riki a bilibe!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Eddig ugye minden nap ráültünk csak úgy, hogy szokja, hogy nem rossz.És már szerda óta szépen üldögélt rajta, elvolt nem akart lemászni. Most meg reggel láttam, hogy valami készül, rátettem, és elcsíptük!!!!Tudom persze, hogy ez még nem tudatos dolog, és hogy a következőre esetlen napokat vagy heteket kell várni, de valahol el kell kezdeni, és ez egy nagyon jó kezdet!!!Örülök!!!!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki: gratulálunk!!!!!!!! ne viccelj, persze, h nagy boldogság :lol:

Kép
zsani78

Ahogy Bibar is írta szolnokiak vagyunk, 100km Pesttől. Hát én sem voltam boldog a látványtól.... Bár az előrejelzés megjósolta, de azért reméltem, hogy téved. :?
Zsani, azért annyira nem rossz a helyzet, csak elkeserített a bevásárlás. Komolyan szörnyű,ami itt van Mo-n. Vagy mi vagyunk bénák,az is lehet..... De az előző felírásomnak hála, most nagyon boldog vagyok!!!!!! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Ügyesek vagytok! Még Lizynek sem tudatos, sőt, nem is szól mindig...bár van hogy tudatosa szól. De már ez is jó!! :)

d.dodó

Na, mi indulunk!!Majd jelentkezem ha egyszer hazaértünk!

d.dodó

Niki: nem Ti vagytok bénák!!!! Mi mindketten két munkahelyen dolgozunk, így most elvagyunk. egyenlőre nem tudjuk mi lesz, ha én itthon maradok, de mindegy, meg kell oldani.... a párom 43éves, nem tudjuk halogatni a családalapítást. szerintünk később sem lenne rózsásabb a helyzet, sajnos! ha a két évet túléljük, nem lesz gond, reméljük! :lol: :cry:
Szolnokról származik apukám! egyedül ő jött el, a család többi része mai napig ott lakik. keresztanyámhoz el szoktunk látogatni! most is megyünk majd tavasszal, az unokatesómékhoz is benézünk, ő is kismama :lol:

Kép
zsani78

lányok én is elköszönök! hívott egy rokon, h gyűjtött nekünk pár gyermek cuccot, menjünk el válogatni :lol: 3lánya van, de biztos találunk semleges dolgokat :lol: benézünk megint az esztergomi tescoba, hátha van olcsó melltartó (kinőttem a méretet :oops: ) és meglátogatjuk nagymamámat is! majd este jövök, ha normális időben hazaérünk!
szép napot mindenkinek :lol: :lol:

Kép
zsani78

Sziasztok lányok :)

A film nekem nagyon nagyon tetszett... olyan a vége amire nem is gondoltam. Érdekes, izgalmas film, fel sem tűnt, hogy 2,5órás volt :D

Zsani
örülök a jó hírnek, pláne, hogy ennyire boldog vagy tőle, ez nagyon nagyon jót tesz. Minden rendben lesz veletek:D
Klassz, hogy jössz a talira Te is.

Maki
gratula az édes kislányotokhoz :) Jó hír, hogy minden rendben vele :D
Jössz a talira velem???

Lányok, akkor 1000% a csütörtök??? akkor kiírom hétfőn szabinak. Mikorra menjünk oda???? :D:D:D

Nyusza
Neked meg órisái gratula a kisfickóhoz, tudjátok már mi lesz a neve?? :D
Nagyon cuki a képen a pici fiad :)

Niki
óóóó kérem, tehát Riki naaagyfiú lett, gratulálok, gyere csak újségold mindig a híreket :D:D:D

Itt szépen süt a nap, bár hideg van nagyon. Autótakarítás vár rám ma, de már itt az ideje, szegény kocsi borzalmasan néz ki :)
Vendég

Meme
nagyon várunk a hírekkel, tuti nem jön közbe semmi, vagyis nem jött közbe semmi.... :D Olyan kííííííváncsi vagyok már :P
Vendég

Látom sehol senki... akkor megyek én is.

Puszi, majd jövök :D
Vendég

Sziasztok Kismamik :) !

Még mindig nem tudtam visszaolvasni teljesen :oops: , csak gondoltam, gyorsan bekukkantok.

Drágák vagytok, nagyon jól esik tényleg, hogy velünk együtt örültök a picurka lányunknak :D !

Edi, Bibar és a többiek: persze, szívesen találkozom én is veletek, a jövő csütörtök jónak tűnik :D ! Köszi az invitálást :wink: ! Miután most sajna nincs időm visszaolvasni, majd még reagálok bővebben (pl.nem is tudom hová is mennénk :) ?). Edi, köszi a fuvar felajánlást is :wink: , majd egyeztetünk még!

Bibar, nem feledem a csodás rucikat sem, azt is talán este küldöm, remélem maradt még belőlük nekünk is egy-két szépség :wink: !

Freyja, még neked akartam gyorsan, hogy tiszta szívemből drukkolok, hogy csakis jó híreket kapjál!!! Hátha megúszhatnád az amniot :oops: ! Vagy az már tuti, hogy kell??? Nekem az AFP MoM korrigáltam: 0,64 volt, de tegnap Hajdú Krisztina is meggyőzött arról, hogy a kombi tesz eredményem alapján, és a tegnapi vizsgálat alapján semmi ok az aggodalomra!

Mia, várunk nagyon a hírekkel téged is!!!

Csatolok 2 tegnapi képet a kis imádott hercegnőnkről :D .
Este még jövök, remélem addigra már vissza is tudok olvasni...
További szép napot nektek! Pussz!

Kép ásító

Kép

Anikó

Kép
mamaki73

Mia, bocs, Memének akartam írni, hogy várjuk :oops: :wink: !
Mostanában szét vagyok esve - kismama-agy :oops: ...

Anikó

Kép
mamaki73

Meme megy a drukk!!! várunk a hirekkel...

Kép
freyja

Maki! a doktornő dönti el h kell e... ajánlott, de ő még módosithatja. még nem tudjuk. igyekszem nyugtatgatni magam,csakhát utánna olvastam neten - bár ne tettem volna - most még idegesebb vagyok :cry:

Volt már valaki ugy a Hajdú Krisztánál h nem magán hanem kórházi rendelésen? MÁV-ban?

Kép
freyja

Sziasztok!
Megvagyunk mi is :D Emma nagyon jól halad a szobatisztasággal, én már annak nyilvánítom :D Minden (!) pisi a bilibe megy, tegnap a sétából is száraz pelussal jöttünk haza és a du-i alvás közben sem ment be ;) Kakival is haladunk, egyenlőre többedik nekifutásra sikerül neki, mert ált. mire a biliig jutunk, addigra oda az inger, de sebaj, a lényeg hogy végül mindig sikerül és a bugyik is tiszták maradnak :D Büszke vagyok rá, és egyben kicsit bánom is, hogy nem voltunk bátrabbak már korábban, mert valóban csak lusta volt :oops:

Niki! Látom, Ti is próbálkoztok :D Hajrá :wink: Ha pihizel rendesen, akkor biztos minimum lényegi javulás lesz vérömlenyek terén ;)

Csipet! Naaaaagy gratul a kis kukacoshoz :D
Maki nektek meg a tuti kiscsajhoz :D
De jók a képek!! :P

Csütörtökön tali??? Mikor? Hol? :D Reggel fogorvoshoz megyek, de elvileg 10kor végzek! Lehet csatlakozni? :oops:

Zsani! Jajj de jó, hogy megnyugtattak :D

Freyja, szerintem az AFP eredmény miatt ne aggódj! :wink: És ez aszakemberek véleménye is :wink: A lényeg az UH, meg az eddigi eredmények!!

Emi - kukurikú :lol: :lol:

Jajj képzeljétek: megvettük ma a szárítógépet :D Úgy örülök neki! És befér mindenféle átalakítás nélkül :D Pedig már kitaláltuk, hogy odébb tesszük a mosdót és egy kisebbre cseréljük, és akkor elfér a mosógép mellé. Tegnap el is mentünk vásárolni, de szerencsére nem találtunk olyat ami tetszett volna :D Erre ma Gábor hazahozta Apukámmal, betették amásik oladra és kiderült, hogy nincs is annyira tele vele a fürdő, mint ahogy gondoltuk :D Na asszem ma fel is avatjuk :D Az üres első körön már túl is vagyunk :D
Na megyek, pihenni is kéne vmit :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Szaisztok!

Köszönjük a drukkokat!

Kicsi bogárkánk teljesen szépen fejlődik, korának megfelelő méretei vannak!
A 4D-ben csalódtam picit...elég torz volt az egész. Sztem nagyon lassú volt a gép, és nem tudta olyan gyorsan feldolgozni a kicsi LÁNYUNK :) mozgását, ahogy kellett volna. De legalább az kiderült, hogy KISLÁNY, és teljesen egészséges!! :) Persze nem nagyon akarta mutogatni az arcát, és a punciját is csak az utolsó 2 percben tudta megnézni a doki. Teszek fel képeket...igaz, nem olyan jók....de így is nagyon boldogságás vagyok!!! :)

És pesze mindjárt dobok egy táblicskut is...ahol már én is színes vagyok :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Íme a mi kicsi lányunk! :)

Kép

Kép

És a táblicsku:

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

freyja,
szerintem is lebeszélnek a felesleges beavatkozásról, ha mégsem, nyugi, nekem is szúrtak és totál nem fájt, sem a műtét, sem utána semmi!!! Hajdú dr-nő és kollégája, mint vagy ezerszer írtam, a legjobbak a szakmában, a tankönyvi átlag alatt van a műtéti komplikáció a praxisukban! Náluk jobb kezekbe nem kerülhetsz!

bébike,
bekukkantottam a Szent János szülészetére.
Leesett azt állam, valami szuper jól felújított hely!
Hatalmas szülőszobák, a szobákban meleg színek uralkodnak, van hangulat lámpa, kád, labda, külön tusoló-wc mindenhol, és egy kényelmes szülő ágy - nem az lábkitámasztós, hanem olyan kényelmes kanapé jellegű!
Tényleg elámultam!
Na, ezért már nem kell izgulni :)
Kivétel, ha fél Budapest akkor kezd vajúdni és mi a folyosón kötünk ki :D
Vendég

zsani,
gratula a combcsonthoz, jövő héten megnézetem én is :)
De annyira arányos nálunk az egész család, kitől örökélné a rövidlábúságot? Max. nem lesz égimeszelő, ha rám hasonlít, de ha a férjemre, akkor csak kinövi magát :)

Gratula mindenkinek az e heti jóhírekhez :) :) :)

Szép hétvégét nektek!

pussssz
Vendég

Csak bekukkantottam, hátha jöttél, Meme :D !
nagyon örülök, hogy veletek is minden okés és gratulálok a pinduri Noémi-hez :D !
Valóban hatalmas boldogság látni a kis fejlődő drágaságokat :D !
Sajnálom, hogy nem láttátok olyan jól 4D-ben :( , de tényleg az a lényeg, hogy minden okés :wink: !

Akkor most a táblában, az aktív fórumozók közül, már csak Freyja nem szineződött, ugye? De ami késik, nem múlik :wink: !

Freyja, értem, amit mondasz, sajnálom :oops: ...
Tudom, nagyon nehéz lehet, de próbálj nyugodt maradni, ne idegeskedj! Szegénykém... Nagyon-nagyon szorítok, hogy veletek is okés legyen minden! A drukkok: +++++++++++++++++++++++
Amúgy szerintem Manorka volt már a MÁV-ban Hajdú Krisztinánál, majd ő talán tud ebben segíteni neked.

Zsani, Barbuss, nektek is köszi a gratukat :) !

Zsani, csinos vagy nagyon, szép pocid van :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Mamaki: Köszi szépen a gratulát!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Bibar, Zsani: Hát igen...nem aludtam túl sokat, viszont a kisbabám egész nap alukált, mert nem nagyon mozgolódott odabent.
Remélem azért estére kipiheni magát, és kezdődik a boogie! :)

Niki: Nagy-nagy gratula Rikinek a bilibe történő kaki-pisihez! :D Szuper!

Délelőtt anyóséknál voltunk, felköszöntötték a férjemet is szülinapja alkalmából.
Hétfőn lesz 31. :)
Egyébként nálunk is hét ágra süt a nap, viszont eléggé hideg van.
Kicsaltam a férjem a kertünkbe, hogy üljünk ki kicsit...de fáztam.
Így beültünk a kocsiba, amit felmelegített a napocska, és míg a férjem szerelt kicsit, addig élveztem a napsütést. :)
Mondta a férjem, hogy a szomszédok furcsán fognak nézni!
Nem nagyon érdekel! :lol: :lol: :lol:

Mamaki: Cuki a kislányod! :) Kis ásító törpilla...

Hmeme: Gratula a kislányotokhoz! :) Pinkülünk rendesen! :D

Íme a tegnapi 23 hetes pocifotó...

Kép

Emi

Emi

email4
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?