Sziasztok!
Csajok, köszi a dícséreteket, öröm Nektek képet hozni
Bri, ez a 3. ciklus, hogy próbálkozunk, eddig sikertelenül, de majd most! Az a baj, hogy repül az idő, ha most sikerül is 2 év lesz már közöttük... de valahogy olyan nehéz nekiindulni ismét. Nem is a stimunak, hanem inkább annak a sok alkalomnak, amíg meg kell oldani a Julcsi vigyázást. Nélküle azért sokkal egyszerűbb volt. A szüleim vigyáznak rá persze, ha megkérem őket, csak ők eléggé ellenzik az újabb stimut, féltenek, én meg konfliktuskerülő lévén húzom bejelenteni, hogy mik a terveink.
Ja, és a legfontosabb: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kiscsillag, hajrá új stimu!
Puszi, nem semmit álmodtál
Drukkok a hat kismanónak!!!
Skrisz, nem is értem, hogy bírod teljes munkaidőben. Mondjuk még pici Eszter, és gondolom elvagytok úgy, hogy ott gagyog-játszik melletted. De mi lesz később? Nap közben Eszter, éjjel meg meló? És a pihenés?
Szezso, szerintem nem is kell erőltetni. Annyit egyen, amennyihez kedve van, nehogy aztán végleg megutálja. A sütőtököt szerintem a legtöbb baba szereti, én még nem hallottam olyanról, aki nem. De! Julcsi mostanában nem eszi meg szívesen, vagyis csak keveset eszik belőle, szerintem azért, mert már unja. Pedig nem is evett sokat, nagyjából ugyanannyit, mint másból. Persze az is lehet, hogy csak az édeskés ízt unta már meg.
Nyuszi, sajnálom a c@r éjszakát. Jobbulást mindenkinek!!!
Remélem, senkit nem hagytam ki