Sziasztok Lányok!
Megint kihagytam egy napot (nem voltam szerda óta) és annyit írtatok, hogy most olvashatjátok a kisregényemet, mire mindenkinek válaszolok!
Beze!
Sajnálom, hogy nincs veletek a kutyátok. Biztos szép, a német juhászok is annyira okosak, inteligensek!
A héten tényleg abbahagytátok a szopit, vagy rosszul emlékszek, hogy mostanra tervezted?
Mesélsz egy kicsit Lexiről, miket csinál mostanság?
Bikfy!
Jaj, de jó, hogy meglett a kulcsod, azért ez nagyon szép így! Ügyesen beszéltél a lelkülkre! Mennyi idősek ezek a gyerekek?
REmélem, tényleg nem jött meg ma neked, és akkor legalább a 3. napos vérvételre eltudsz menni!
(vagy hátha korai volt még a teszt...)
A bőrgyógyászhoz nem lehet akkut problémával időpont nélkül menni? Ez annyira hihetetlen így!
Mit sikerült intézned velük ma? Kérdezd meg a talpmasszőrt is, hogy szerinte lehetnek-e attól a foltok.
Rodi!
Ma milyen a hangulatod? Megértem, hogy vannak nehéz napok, és lehet jobb, hogy lemondasz róla, mintha kétségek közt gyötrődnél napopkig. De azért mi még bizakodhatunk benned, igaz?
Hátha nem lesz szükség arra a lombikra, itt van Lucuzs példája is!
Mondjuk persze a legutóbbi inszememet már én is így éltem meg, hogy lemondtam róla és a következő lombikra készültem. De nálad még nincs veszve semmi!!!
Dy!
Nagyon szép lett a vonalzód, és tök jó, hogy most már minden hozzászólásod végén gyönyörködhetünk Grétában! Hogy vagy, javulgatsz?
Monic, Dy!
Milyen ügyesen tudtatok ugyanabból a vonalzóból kisfiúsat meg kislámyosat csinálni!
Vius!
REmélem, az elmúlt éjszaka már jobb volt, és tudtatok aludni. Darinka annyira édes!
Babicsek!
Szuper kis történeteid vannak! Nálunk sógoromékkal esett az meg, hogy bálba készültek, szépen felöltöztek, smink, ruha ...stb., és csak indulás előtt derült ki, hogy a férj elnézte a dátumot, és nem is azon a héten volt a bál...
Még szerencse, hogy nem mentek oda a helyszínre... (A következő héten volt a bál, így legalább nem bukták el...
)
Remélem az álmod 8-10 nap múlva valóra válik!
Monic!
De jó, hogy meglett a bakkancs! Így utolag viccesnek hangzik, de azért gondolom lefőttél, mikor észrevetted, hogy nincs meg a cipő, és Danika anélkül sétálgat melletted...
Milyen volt az úszás?
Lucuzs!
Nem az észt osztod, csak próbálsz segíteni a tanácsaiddal, mint itt mindenki más, nincs ezzel semmi gond!
Tök jó, hogy már készülsz arra, hogy mond Boginak a jó hírt. Meddigb akarsz várni, vagy már akár el is mondtad neki?
Nati!
Gyógyulást Neked! Mi a gond?
SAjnos még nem jött meg, és a mellem se feszül, de remélem most anélkül fog megjönni, mert ha elkezd feszülni, onnantól számolva még egy hét szokott lenni, mire megjön, és az már nagyon későn, akkor új időpontot kell kérnem. (Az esetek 90%-ában egy hét mellgeszülés előzi meg a mensit, ezért remélem, hogy most a maradék 10% lesz, és gyorsan megjön hétvégén.) Neked most mensitől független a konzi, vagy már megjött mostanság?
Timejka! Bumi!
Gondolok rátok sokat, gyertek, ha tudtok, vagy ha tudunk valamiben segíteni!