Sziasztok Lányok!
Jó régen nem jöttem, de ez a lakás átrendezés-szekrényépítés, nem kis melóval és kosszal járt.
Tegnap egész nap takarítottam, rendezkedtem, de mostmár késznek nyilváníthatjuk.
Beu!
Gratula, nagyon szép mennyasszony voltál!
Momo!
Fel a fejjel, pihenj sokat! Emese biztos készülödik már
Dé!
Zsiráf
Virág: bili
, betegség
Ezek szerint benneteket is elért a takonykór? Remélem nem a múlthéten tölünk kaptatok el valamit
Elli!
Nem vagy rosszanya! Ilang is legurult úgy a lépcsön, hogy négyen voltunk körülötte felnöttek! Szerencsére nem lett baja
Zulu!
Na, hogy sikerült az ovikezdés? Sírtál? Malacnak, hogy telt a napja? Lécci írjál!!
Miszike!
Nagyon szorítok nektek, hogy rendbejöjjetek, de a leírtak alapján szerintem ez még rendbe is fog jönni!
Kitartás!
Kangi!
Nagyon jók a fotók, jó régen nem raktál már fel képet! Taxizás
Andy!
Milyen nagy fiú már Márk! A családos is aranyos!
Urszila!
Azta mindenit nem semmi ez az elrakott mennyiség! Mennyi lett ebböl?
Ari!
Borinak jobbulást!
GOmbóc!
Sajnos én nem ismerek ilyen intézményt
Ha találtál valamit írd meg kérlek, hogy hol van és milyen!
Andi!
Szegénykém! Gondolom a kakás pelus és a tápszeres üveg az, amit nagyon kijátszani nem lehet
Uh
Jaj!
Majd el felejtettem! Íg utólag is minden Zsófinak sok boldog névnapot kívánunk!
Virga!
Húú, nem túl sok idöd lesz a bölcsibe szoktatásra! Nem lehet egy kis idöt nyerni? Vagy ez mér ennyire fix? Bár lehet, hogy Levinek nem jelent ez majd akkora gondot mint neked
Zsuzsó!
Csak annyit tudok mondani, hogy kitartás! Az okosságokat a csajok már leírták elöttem
Nem lehetett semmi a 3 gyerek egyidöben egyhelyen
Lányok, képzeljétek még anno kaptam Apától egy kosárlabdát. Pénteken fogtam magam, a gyerek a babakocsiban, én meg elmentem dobálni egy pályára, csak úgy magamban. Annyira jó volt
KÉsöbb akadtak playmate-jeim(
), 10 éves kisfiúk, akikkel tök jót játszottunk. Ennek az idillnek Ilang vetett végett, elege lett a rabságból
Na mostmár lépek mert felébredt
Bocs, ha nem reagáltam mindenkinek, de most ennyire futotta.
Puszi Mindenkinek
Tündér&Ilang