Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!

Most rólam és utána visszaolvasok. Három petesejtem van csak a bal oldon. 10es a mnyh B. Hát a dokker annyit mondott hogy lehet ebből hármasikrek, de lehet hogy leszívja és nem lesz benne tüsző. Nem vagyok most olyan nagyon nekikeseredve, felkészültem erre is. De azért megbeszélem velük hogy minden simán mennyen!! Mert én nagyon akarom MINDET!!!!!
Hétfőn még uh és vv. Ki jön még hétfőn?

Ditka gratula a laptetőhőz.

Kép
Kép
pancsi76

[quote="pancsi76"]M írta:pancsi76indenkinek köszönöm a drukkokat!!

Most rólam és utána visszaolvasok. Három petesejtem van csak a bal oldon. 10es a mnyh B. Hát a dokker annyit mondott hogy lehet ebből hármasikrek, de lehet hogy leszívja és nem lesz benne tüsző. Nem vagyok most olyan nagyon nekikeseredve, felkészültem erre is. De azért megbeszélem velük hogy minden simán mennyen!! Mert én nagyon akarom MINDET!!!!!
Hétfőn még uh és vv. Ki jön még hétfőn?

Ditka gratula a laptetőhőz.

Nagyon-nagyon drukkolunk Neked!
Ha nagyon szeretnéd,meglehet a 3-as is! :D
Vendég

Pancsi,cukik a békácskák!!! :D
Vendég

most megyek csajszik :)
kell egy kis pihi,megint egész nap csak a neten kutattam.
viszont szereztem meditációs zenéket,úgyhogy indul az aktív pihenés!!
Aztán ha megérkezik a dvd-m Navim jóvoltából,akkor annak is nekilátok.
Persze addig jövök erre úgyis minden nap;)

Addig is pussz mindenkinek!
Mennek a drukkok!!! :D
Vendég

Nava kismami hallom nyiratkozás volt nálad. Bizti csinike lettél. Figyu én is igényt tartanék a dvd-re ha nem nagy gond neked. Elmondtátok anyósnak a híreket?Kép

Zsuzsó én az insemes témához nem tudok szólni, de szerintem a táplálkozás az változatos legyen. Látom te is hétfőn mész összefuthatnánk.

Vaya az ÉN ben vannak a varázslók!!Kép
Sajna most voltam egy hét szabin, de már hétfőtől betegállományba megyek. Nekem nagyon sok ez a hormon és tényleg kivagyok tőle. Várom már a puncijót.

Rózsa gyógyulj meg. Én is most hogy jöttem a Moszkván a mozgólépcsőn azt hittem hogy kiszakad a dobhártyám ez a huzat.
Spontánkodásra varázslatokKép

Sting üzlet rendbehozó varázslatKép

Muzsi hát szerintem nekem sok idő telt el a műtét között mert nekem is 2009 szeptemberben volt és most már március van. :cry:

Mieza kívánom hogy jól döntsél a munkahelyek között, és a legjobbat válaszd amibe a bébi is belefér!!Kép

Andi bládi még mindig nincs sehol??? Na akkor még egy Macs féle varázslat!!Kép

Sajti hétfőn mindenképp meg akarlak ismerni!!! Köszi ezt az érdekes táblázatot. Én azt vontam le hogy jó helyen vagyunk és kész!!Kép

Kép
Kép
pancsi76

Ditka köszi most megetetem a kis petikéimet!!!

Most csak Macs helyett vettem át a varázslást, de remélem hamar vissza jön!!

Macsnak baba ragacsvarázslatKép

Rodinának szintén babaragacs szállítmányKép

Sajtinak piros elmullasztó és hcg nővelő terhes varázspor!!Kép

Vaya Nava boldog terhes napokat varázslatKép

Makó, Dorka, Sztyopané, Kpn,Csucsu, Angyal, Avarka, Dmimihol vagytok? Zugosok bejelentekező varázslatKép

Henikém nagyon sokat gondolok rád és ha olvasol puszi neked!!!

Kép
Kép
pancsi76

Nahát ha jövök mindenki lelép.Kép

Kép
Kép
pancsi76

Woody, 7,19-szerese az inzulin.
De valahol olvastam, hogy ezek a vérvételek nem a legmegbízhatóbbak, tünetekre is figyelni kell. Nekem viszont semmilyen tünetem nincs meg azok közül.

Ha priviben megírod a mailcímedet, átküldhetem neked az eredményeket? Ha nem veszed zaklatásnak...

Te a diétát mennyire tartod?
mieza

Pancsi, köszönöm a varázslatot, nagyon édes az ikon!!!
Szorítottam neked. Most nagyon azon legyél, hogy legyenek gombóckák a tüszikben. És is erre küldök neked varázslatot!!!!!
mieza

Pancsi, akkor azért csak beindult a tüszőérlelés!!További érlelő energiákat küldök! Reméljük mindegyikből sikerül majd szép, érett petesejteket lesziivni, és akkor összejöhet a három babó...Persze ha nem osztódnak... :)
Jah, és nem utolsó sorban, köszi az infót Macsról!

Vörösmacs, hát remélem, hogy amikor ezt olvasod, akkor már a három 5sejteske, legalább 100sejteskévé alakulva, bebugyolálódott a pocidba!! :) Pihenj sokat, egyél, igyál az előiirtak szerint!!Nagyon szoriitunk!++++

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Kisbeeka, remélem nem bántalak meg, de én azt hittem, h. a szád miatt, csak mert olyan kis széles, mint széles szájú kisbékának... :oops: :D Ugye nincs harag,4 aztán lehet, nem is annyira széles, csak az enyémhez képest.. amúgy meg a páromat is szoktam így hívni, mert neki is jó nagy... a szája (is) :lol: :D :wink:
Én egyszer csináltam csak végig a tornát... ugye, milyen jó? Már babás is vagyok :lol: Na jó, a viccet félretéve, stimu alatt kaptam Vayától, úh. nincs tapasztalatom, de ő (Vaya) többször is írta, h. neki nagyon jó volt!

Andi, köszike, a'sszem egy csomón be van csavarva a hajam! Nyáron kaptam ezt a hajcsavarót és száraz hajra kell használni és tök egyszerű, pedig én elég béna vagyok, amúgy. Na ezt most nem fogom csavargatni, szerintem, túl kicsi hozzá, azaz tépett, de azért bepróbálokozom majd!
Szóval ápr-ban kezdés, hamar itt lesz, ne aggódj! Nagyon szorítok!!!
És párodnak hogy jön be az új hely??? Átragadt belőle rád egy kis "hit"? :D

Sajti, nagyon fontos a méregteleníté, de a lelki a leginkább! Ha a fej rendben van, akkor minden más is, szerintem!
Na levadásztam 2 tunikát és 1 rövid tavaszi kabcsit! Már ezer éve nem vásároltam magamnak rucikat :lol: Hát nadrágot nem találtam, mert mindnek szűk a dereka... olyan meg otthon is van!
Jó lennepénteken talizni! Én akarok!!! Fogunk is!

Képzeljétek, egyedül ki sem merek menni az utcára, mert "visz a fejem", szóval kicsit szédülök, meg nagyon kell koncentrálnom, h. mit csinálok :roll: :lol: Olyan mintha be lennék csípve, pedig nem vagyok zugivó, csak zugevő :lol:

Mieza, akkor megvan 7végére a házi feladat, remélem, jól döntesz, de hát nagyon okos csajszi vagy te, úh. én nem aggódom!!! Aztán majd tudasd velünk is az eredményt!
Baromi kedves a barátnőd azaz az ismerősöd, mert szerintem nem barát az ilyen... :roll:
Long: 21. ciklusnapon kezdődik, aztán vagy megjön mensi vagy nem, nem gond... a 7. napon kell újra menni és akkor kezdődik az igazi stimu, és onnantól 2-3 naponta uh, de ezt már úgyis tudod.

Muzsi, na végre, állandó izgalomban tartasz, hát szabad ilyet??? :D
Uh én is izgulok, hány szívhang lesz, de a lényeg, h. legyen :? Na azért 4 kicsit túlzás lenne! :shock: Te is féltél??? Vagy hülye kérdés?
Próbálok sokat inni én is, de ez a sok pisi.... :D

Pancsi, na azért nem rossz hírek ezek! Ha Z ügynök bizakodik és folytatja, akkor minden rendben is lesz! Bírd ki ezt a 2 napot, aztán pihi! :D
Priviben küldd el a címedet!
Amúgy elmondtuk, mert ugye kérdezik, hogy na mi volt? Én meg nem fogom azt mondani, h. semmi, mikor dehogyis nem! :D Remélem, nem tudja meg az egész falu!!! :oops:

Jaj de fantasztikus lehetett látni Macseknak a változást, bekaka, tök jó! :lol:
Drukkolunk, biztos érzed!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza, persze elküldöm a címem.

Én tartom a diétát, és most is 4 hetente járok vérvételre, így babásan is, pedig enyhe IR-em van.

Nekem sem volt soha más gondom, nincs PCO (ciszta stb), csak ez. Ja és 160 cm és 48 kg voltam max. Tehát nem voltam duci, de most sem a diáta miatt.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Vaya, na te mire, azaz kire számítasz? Vagy még megvárod Angiboszi megérzését is? :lol: Barmi kíváncsi vagyok!

Muzsi, kihagytam a lényeget! Mi ugye 3-an vagyunk tesók és abban a hitben éltem, h. Anyu mindhármunkkal rosszul volt, hányás, hányinger, mert arra emlékeztem, mikor nagy volt a pocija állandóan evett... De ma felvilágosított, h. egyikünkkel sem volt rosszul, csak amikor már nyomtuk, akkor a gyomorsav kínozta. Szóval, nem betojni, ha nincs tünet... addig örülj :wink:
Bár én is azt várom, h, émelyegjek, az olyan megnyugtató lenne, de lehet, ez nálam sem lesz, ráadásul abszolút nem vagyok hányós sem. Na majd meglásssuk :wink:
Ja és mind3-an szépek és egészségesek vagyunk :lol: :lol: :lol:

Kubu!! Merre kószálsz? Se reggel, se este?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nézzétek el nekem a helyesírási hibákat... egy laptopon nyomom, mert kijöttem Anyuékhoz... és nem vagyok hozzászokva :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi Navikám küldöm a privit

Kép
Kép
pancsi76

Szép... jövök, aztán mindenki lelép, cöcöcöcö :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nava neked végül volt lefagyasztás?

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, most nem, mert 3-ból 2-őt tudtak megtermékenyíteni, de az októberi lombikkor 2-őt fagyióviba küldtek, csak amikor mentünk volna értük nov-ben, nem ébredtek fel :(
De ennek így kellett történnie...

Gyerekek, én egyfolytában éhes vagyok :roll: :oops: Nem korai még ez egy kicsit?

Kép
Kép
navared
Szfvár

akkor neked is három volt? ez egy szerencse szám!!

Kép
Kép
pancsi76

Navared, hát tényleg vigyázz ezekre a szédelgésekre!!De tudod mi lesz a durva, az, hogy ha majd esetleg elmúlik, akkor hiányozni fog mint terhességi jel!! :) Tényleg vigyázz!!
Hát megnyugtatóak ezek a "nem rosszullevős kismama" sztorik!!Én is hallottam már több ilyenről, a közvetlen környezetemben is van egy 15 hetes kismama, akinek sem most, sem az előző babusával nem volt hasonló tünete. Szal azért nem bánom annyira, csakhát tényleg, ilyenkor még ez lenne egy folyamatos jelzés, hogy a baba velem van. Persze iigy is tom, hogy velem van, egyrészt, mert annyira de annyira szeret, és én is őt :) , illetve azért, mert nem lehet máshogy, és kész!! No meg a mindenkori éhség rám is jellemző.
(Egyébként meg a hányinger is folyamatosan kerülget, de csak azért, mert most lesem a mindenféle, tgyás/gyed/anyasági támogatás stb törvényeket...ehh, nem egyszerű)

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Halihó, megjöttem az osanból! :)

Jól bevásároltam nőnapi virágokat, kivételesen, mert amúgy a Zuram szokta, de most nem bírtam magammal.
Én kaptam :wink: két orchideát, remélem megmaradnak. Vettem még primulákat, margarétát (vagy mit?), fuksziát és boglárkát. Most mind ott van az asztalomon, legszívesebben nem is adnám oda őket! :lol:
Én voltam a kétlábonjáró botanikuskert a 4-es tuján hazafelé. Közben hányinger, szédelgés - király! :lol: :lol: :lol:

Mieza:
Fura a barátnőd hozzáállása, én a helyében bizti nem kértelek volna erre, szerintem elég érzéketlen dolog volt tőle. Számomra az abortusz két esetben fogadható el, de ezt is nehéz szívvel írom le:
1. nem lenne egészséges a baba
2. valami olyan történne, ami az anya életét veszélyeztetné.

Jó kis verziók a melóra, nekem a magspozíciós-nem túl halálra dolgozós tecc; ill. a multis+saját vállalkozás együttese. Nemtom, ez utóbbi mennyire lenne kivitelezhető, ill. megterhelő, mert a cél gondolom, a stresszmentesség és nem megszakadás a melóban.
Hétfőre millió drukk, csak keményen!
Menta priv.

Muzsi:
Szerintem túlélte a kutyink, ő nem szokott vakkantani, vagy szűkölni - igazi úrinő. Max. ahogy odajön hozzánk, abból látszik, hogy mit akar - de ezt most az ajtó miatt nem tudta megtenni szegénykém.
Márc. 18.a mindjárt itt van, kár izgulni lányzó! :)

Pancsi:
Hétfőn én is megyek és mot találtam meg a torna dvd-m, eddig azt hittem, hogy kölcsönadtam, de nem... Elviszem neked, ha akarod és akkor Navinak nem kell postáznia. Jó lesz?
Köszi a Cicavíziót (Macs-infót), olyan megható lehetett látni azt a pillanatot!
Nagyon pöpec az új vonalzód!!! Ó, látom nálad is a jó híreket, gratula! A mnyh-ád is tök szuper! :)

Kisbeeka:
Október? Atya-gatya!!! :shock: Azonnal beigazolni a bíemszíbe, te már velünk maradsz! :lol:

Navi:
Pancsinak én elviszem hétfőn a dvd-m, nekem nem kell - így nem musz neked postázni. Jó lesz?
Jó szédelgést! Rém ügyesen túrtál! Hajrá péntek, akkor arra is gyúrok agyban! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Hát Sajti nagyon aranyos vagy még egy ok hogy találkozzunk kismami. És neked nem kell a torna?? Na majd valamivel meghálálom!!
Hányinger meg szédülés???? Meg még kívánosság???Kép
Nekem is tetszett ez a vonzó olyan jók vannak itt fent nem is lehet választani!!!

A terhesség első három hónapja Muzsi nekem sem volt leányállom, de megint bevállalnám szivesen egy lavorral az ágy mellett!!

Kép

Kép
Kép
pancsi76

Nem kell vmivel meghálálni, örülök, hogy használod majd. Remélem segít!

Pá Drágáim!
sajt@

Hát hol vagytok lányok? Mindenki nagy csendben van. Holnap meg hazajövök a munkából és nem győzőm majd olvasni a 3 oldalt!!

Kép
Kép
pancsi76

Ja! Mieza, ha kell IR-diéta, akkor átdobom szívesen, benne van, h. mikor és mit lehet enni.

Pancsi:
Én is megetettem magamat, de mostmár vagyok.
Macerás aznorchidea gondozása? Mostmár nekem is van és olyan furi, hogy nem földbe van, hanem abban a kéregben, vagy miben... :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Navi: nem bántó,amit írtál,sokan jegyezték már meg,hogy milyen széles mosolyom van :D
De általában ezt mint jó dolgot említették,úgyhogy nem tekintem negatívumnak ;)

Pancsi: Iiiiiiiiiiiiiiiiiigen,tuti maradok,de azért hagyom,hogy ápr.22-ig egy kicsit vizsgálgassanak ;)
Aztán ha úgy döntene az ügynök,hogy elég az inszem,háááát nem fogok tiltakozni az azonnali kezdés ellen :D
merthogy menstruáció előtt kb. 3-4 nappal mehetek oda,és jó lenne egyből jutni egyről a kettőre a következő napokban... :roll: :shock:
Vendég

Az orhidea szereti a napos helyet. Déli vagy nyugati ablakba érzi a legjobban magát. Ne változtasd a helyét mert nem fog virágozni. Egy héten 1x áztatom. Egy vödörbe rakok vizet + tápoldatot és fél napra bele állítom utána vissza a kaspóba. Ne álljon alatta a víz. De a tőzeg megszívja magát. Sok sikert nagyon hálás növény!! Nekem egyébként most már 5 orhideám van és valamelyik mindig virágzik.

Kép
Kép
pancsi76

Holnap jövök drágáim addig(ne)rosszalkodjatok!!!
Remélem nem haragszotok hogy itt írtam le a virág gondozását. De azért szori.
Most megyek Kép

Kép
Kép
pancsi76

Ditka tedd úgy ahogy neked jó!! Minden esetre a számok a BMC mellett szólnak!!
Iwiw???

Kép
Kép
pancsi76

bekukk most jöttem haza suliból

Nava,
köszi édes vagy hogy hiányolsz :-)

majd jövök talán holnap hajnalban mielőtt lépek suliba és olvasok

jaj lányok én úgy elmondanék valamit de még jövő hétig köt a "titoktartás" de talán hétvége felé nem kell már némaleventét játszanom.

Van már egy nevünk : Liza :-)

tsók, megyek mert fiúk hiányolnak

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Pancsi:
Kösszike! :)

Kubu:
Ne csigázz! Bedobod a mézesmadzagot... Legalább jó hír?

Pá Drágáim!
sajt@

Kubu:
A Liza nagyon kedves név. :)

Infósztrádát nyitok egy picit:

1. A terhesség 6. hetében 98%-os pontossággal megállapítható vérből a baba neme, egy neten rendelhető Pink or Blue nevű teszttel.

2. Terhesség alatt felléphet fogínyvérzés, melyre homeopátiás szereket szedhet a kismami.
Arnica 15 CH:
napi 2 x 5 golyó - vérző fogíny esetén csillapítja a vérzést;

Belladonna 9 CH:
napi 3 x 5 golyó - gyulladt, sötétpiros fogínyre, ha a fájdalom lüktető;

Mercurius Solubilis 9 CH:
napi 2 x 5 golyó - akkor válasszuk ezt a szert, ha a fogínygyulladás fokozott nyáltermelődéssel, kellemetlen szájszaggal jár és nyelvünk széle megtartja a foglenyomatot;

Apis Mellifica 15 CH:
napi 2 vagy 3 x 5 golyó - hidegre enyhülő, szúró fájfdalommal járó, ödémás fogínyduzzanatra;

Arsenicum Album 15 CH:
napi 2 x 5 golyó - melegre enyhülő, bűzös gennyesedéssel járó, égő, szivacsos fogínygyulladásra;

Hepar Sulfur 30 CH:A többi szerrel ellentétben ezt csak 2 napig kell szedni, nem tovább!
Első nap 1 x 5, második nap 1 x 5 golyó - gennyes folyadékgyülemmel járó duzzanatok, gócok megszüntetésére javasolt.

A fentieket a Hello Baby! magazinból írtam ki.

Pá Drágáim!
sajt@

Megyek én is húnyni, jójcakkát! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Muzsi, akkor örüljünk, h. még semmi komoly, de inkább ne olvass semmi bürokráciával kapcsolatos dolgot, ha így hánysz, az nem ér :lol:
Igen, szerintem ezek a szédelgések akkor fognak elmúlni, ha majd már lesz szívhang! És természetesen lesz! Én is imádom őt/őket és ők is viszont, ez egyértelmű, ahogy nálad is! :D
Olvastad már a Sajti féle 6. héten elvégezhető pink or blue tesztet?

Sajti, és ha ikrek és egyik lány, másik fiú, akkor mit mutat a teszt? :lol:
Örömmel olvasom, h. most már kezded elhinni, sőt talán már hiszed is, h. kismami vagy! Ne is tagadd!!! :wink: :lol: Ez szuper, nagyon jól csinálod!
Oksi, akkor Pancsinak te rendezed a dvd-t, én meg a többieknek!
Ja és köszi a hasznos infokat :wink:

Pancsi, benned micsoda kertészlány veszett el... én is szeretnék majd saját virágoskertet, bár még nem vagyok nagyon kiművelve, de ha eljön az ideje, rákapcsolok :D
A hármas az isteni szám, de komolyan!!!

Kubu, bakker, azért ez nem járja ám... ha már elkezdted, akkor... legalább tényleg csak annyit, h. jó hír-e?! Mivel azt már tudjuk, h. kislány.... lehet, h. ketten vannak? :shock: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Lujzici, a megnyugtatásodra barátnőmnek egy letapadt vezetékkel (amit elvileg megnyitottak) és egy korábban gyulladttal sikerült az első inszem! Legközelebb már lombikot csináltak volna neki.

Zsuzsi, egyél sok fehérjét, csirkehusi, hal, túró, lencse stb.

Mindkettőtöknek és Rodinának is mennek a drukkok!

Navi igazad van próbálok sokat pihizni bár ez sajna ma sem ment a munka miatt. De elvileg csak már a jövő héten járok be a munkahelyre, a szívhangot még megvárom addig nem merem mondani. Utána vagy itthonról csinálom lightosan vagy táppénz.

És megnyugtatlak én is kerestem a tüneteket bár nekem elég egyértelműek voltak a hasfájásaim. Ne izgulj, minden rendben lesz érzem. A szívhangkukucs megelőlegezést már én is kiszúrtam csak elfelejtettem megírni.

Kedvet kaptam én is a fodrászhoz meg már én is terveztem. Mondjuk az én kedvenc fodrászom baromi drága, de olyan klassz hajat csinál nekem hogy az csak na. De most tesóm talált egy olcsóbbat aki szintén jó, lehet hogy most oda megyek.

Sajti rohadék mostohaapád remélem a pokolra kerül bocs ha túl kemény vagyok. Átérzem a helyzeted mert nekem is volt hasonló "élményem" igaz nekem más rokonnal. Az ilyeneknek csak a legrosszabbat tudom kívánni és remélem meg is kapják az élettől.

Macs gondoltam rád csak sajna nem tudtam jönni a sok munkától. Remélem minden rendben ment szorítottam neked, és ez így lesz továbbra is.

ZT-m a fáradtság majd jön megint, csak hogy biztassalak. Nekem is van egy-egy jobb napom, hát a mai nap nem tartozott ezek közé. Egész nap ásítoztam, volt minden fejfájás, émelygés, hasmenés, derékfájás. De nem panaszkodom mert boldog vagyok a sok bajom miatt (mert tudom mi ill ki okozza) és lesz ez még rosszabb is..

Sting drukk az új munkához lehet hogy tényleg jót fog tenni, és magától jön amit a legjobban szeretnél. Én is így voltam, mikor kezdhettünk volna, de aztán hamar elment az a pár hónap, amig kezdhettünk.

Tényleg csajok nekem is van két Menopurom, ha esetleg kell valakinek írjon. Sajna ingyé nem tudom adni mert nekünk sem olyan rózsás az anyagi helyzetünk, de jelentős kedvezménnyel igen, hogy mindkettőnk jól járjon.

Mieza szerintem a barátnőd nem érdemel meg téged,ha képes ilyet kérni tőled. SZerintem ez több mint durva. Sajnálom az egycsíkost :( drukk a választáshoz a munkahely kapcsán. Okos lány vagy te, jól fogsz dönteni.

Ancsy elküldöd priviben a neved? AZ én nevem tucat, nem találnál meg.

Muzsi igen nekem kisfiú a tippem, viszont álmomban a nagyobbik gyerekem lány volt. Kiváncsi vagyok, melyik jön be ;) Ne bánd a hányingert nem olyan jó dolog az, viszont az tuti hogy minden rendben van veletek.

Pancsi hát nagyon megható Macs története, tök szép lehetett látni ahogy átalakult 5 sejtessé. Drukk a három porontyhoz, rendben lesz velük minden. Köszi majd megpróbálok én is varázsolni, ha kicsit fittebb leszek. édeseket varázsoltál, de ne felejts el magadnak is, Macs is így csinálta ;)

Kisbeeka úgy látom te tudsz a legnagyobbat vigyorogni :D:D:D:D

Navi édes ez a kívánósság hát én az émelygés miatt nem nagyon kívánom a kajákat. de mindenkinek más

Kubu Liza nagyon szép név és illik a Marci mellé

Sajti ínyvérzős tippeket köszi nekem vérzett korábban bár még csak egyszer úgyhogy egyelőre nincs szükség rá. de később jól jöhet

Kép
vayacon

na bekukk még egy pillanatra, asszem szép éjszakánk lesz, én gyökérkezelt foggal jajgatok, Marci meg éppen két rágófogat ereszt, úgyhogy van nagy szenvedés.

jaj drága Sajti, Nava igen jó hír 8)

kubuspace

Vaya, azon gondolkodtam, h. lehet a terhesvitamin miatt vagyok ilyen éhes... nem kívánós, csak ahogy eszem, azonnal újra tudnék. Úh. most 2 naponta szedem a Gravidát, a többi vitamint, amit eddig is, azt meg minden nap! Abban is benne van minden, csak gondoltam rásegítek... de nem kéne az első 3 hónapban 20 kg-t hízni :oops: :wink:
Szóval kisfiú a tipped... Ha rád gondolok erősen, akkor fiú, de amikor olvastam a kérdésedet, rögtön lányt éreztem... nekem is furcsa, lehet, mindkettő :lol: de hát nem is számít!

Meditáció: sejtettem, h. nem tudok majd figyelni, egyfolytában a kicsikre gondoltam, meg vmiért féltettem őket :?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kubu, akkor örülök! :D Annak már kevésbé, h. fogmizéria van :(
Remélem, azért tudsz majd pihenni, aludni!

Na én is megyek, mert alig élek! Gud nájt for evribádi! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

sziasztok Csajok,

Sajti, Nava,
privi ment.

Pancsi,
jó lenne találkozni hétfőn, én kora reggel megyek, de a múltkor is csak 9 után végeztem. küldjek priviben tel. számot?

Lujzi,
a hármas ZT jól hangzik, bár így lenne! :-)

Heni,
sokszor eszembe jutsz, jó lenne tudni Rólad!

drukkok és babaragacsok mindenkinek!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Pitypalattyos jó reggelt!!! :lol:

Navi:
Ikreknél? Nemtom, szivárvány? :lol: Ez jó kérdés... :roll:, biztos arra nem alkalmas.
A bébi már most jól leköti a figyelmedet! :) Mi lesz később? Azért csak ért vmit így is a meditáció, gondolom szakaszosan nem bírtál figyelni, nem teljes idő alatt...

Vaya ZT:
Én már megbocsátottam neki magamban, de nehéz volt ennyi év után megtenni... Felejteni persze nem lehet az ilyesmit. Tulképp. nem történt meg a dolog, "csak" bepróbálkozott rendesen, én meg már akkor is nagyon észnél voltam, pedig nem tanított rá senki - és jól elküldtem a ...
Ő meg mára rendesen megkapta a büntetését, újból elvált és nincs lakása. Ahhoz képest, h. jól kereső és tényleg jó dobos volt, anyutól való válása után segédmunkás lett, felélte a kapott pénzt, de úgy tudom, h. legalább nem lett piás.
Akkor tegnap neked sem volt egyszerű a napod. A hasmenés elfogadott babás tünet, v. ez egyéni kezdeményezés a részedről?
Tegnap mondtam este a Zuramnak, h. délelőtt nem éreztem az émelygést és kicsit beijedtem, aztán megérkezett és annyira boldog voltam. Már annak is tudnék örülni, ha rókakoma benézne! Tiszta hülyeség! :lol:

Kubu:
No akkor megnyugodtam! Az első tippem az volt, h. netán ikrek? a második, h. tuti valaki babás lett!!! Húúú, alig várom a jó hírt! :)
Ej, ti fogasok!!! Azt nem tudom, h. melyikőtök szimpátiafájdalmazik a másikkal, Marci baba veled, v. Te ővele? A múltok a fülesek, most meg ti... :? Gyógyhullámok mennek, nagyon sajnállak titeket, negy egy jó élmény. Szívből kívánok jobbulást mindkettőtöknek!
))))))))))))))))))))))))))))))))))((((((((((((((((((((((((((((((((((

Zsuzsi.bmc:
Vettem az adást! :wink: 8)

Pá Drágáim!
sajt@

Ma megyek a PeCsa-ba, kézműves kiállítás lesz. Szokott ott árulni egy néni nagyon finom házi sajtot, szederlekvárt, szederbort, szederecetet, birsalmasajtot - majd jól kifosztom. :lol:
Remélem bírom a mászkálást. Velem lesz az egy ismerős csajszi, max. elkap, ha megszédülök. :)
Tegnap olyan édi volt a Zuram, kitakarított egyedül, én csak port töröltem; ma meg elmegy a piacra és bevásárol. Ő is sugárzik az örömtől, de nem mondja, mert nem szeretné elkiabálni. Jaj, lenne már hétfő, aztán péntek... Akkor többet tudnánk.

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt,

Lujzici,
Khmmm megjegyezném hogy esetemben miből lett a cserebogár ? 8) egyetlen icipici tüszőcském volt aztán tessék most itt szuszog egy kisember.
Én nem úgy akartam írni hogy kibírható volt a fájdalom, hanem hogy szegénykém mit ki nem kellett bírnod, ugye nem értetted félre ?

Rodina,
Csak pozítivan kérlek.

Macs,
Sokat gondoltam Rátok, remek híreket kaptál.
Hiányozni fogsz, de a legfontosabb hogy hatalmasat pihenj és vigyázz kicsimacsekokra.
Nem tudtam csütörtök estig írni, de tudddd hogy nagyon nagyon nagyon szorítottam Neked pénteken.

Nava,
Én sem nagyon érteni a HCG-hez, de ahogy olvastam mások eredményeit (nem itt) szóval szerintem így tényleg szép.
Jó a vonalzód nagyon.
Biztos jó dolgokat vettél, a hajadról képet látunk ?
Vigyi magadra az uccán.

Sting,
Öleléseket és sok erőt küldök Nektek.

Ancsyka,
Sajnálom a munkahelyi mizériát.

Kisbeeka,
Egy dolog tényleg jószándékkal, ha lesznek eredményeid azokat nem biztos hogy csak úgy simán kiadják. Amikor én a F-ba jártam és idő után úgy döntöttünk hogy pápá akkor beszéltem a fődokival és elmondtam miszitu van mondta rendben papírokat kérjem el az asszisztenciától pár nap múlva (hogy akkor miért nem tudtak 3 db papírt lemásolni kiérti) szóval napokkal későbbre kaptam időpontot h mehetek a papírokért és akkora pofázás volt hogy ilyenkor kell jönni amikor a legnagyobb forgalom van (délelőtt) meg erre nem érnek rá stb. stb. én akkor annyit mondtam az asszisztensnek hogy nincs joga bírálni a döntésemet amit már napokkal ezelőtt elmondtam a főnökének, nehezen nagyon nehezen megkaptam a papírokat.

kubuspace

Pancsi,
Annyira jó a vonalzód.
Szívecskéd hogy van ? ne szúrkáljon, és vigyi magadra kérlek szépen.
Annyira drukkolok hogy rendben és eredményes legyen a leszívás.
Köszönjük Macs infót, csodálatos lehetett látni tényleg a 4-ből 5-ös alakulást.
Édes vagy a varázslással. Macs biztos meg fog dícsérni, ahogy mi is hogy remekül helyettesíted.

Sajti,
Jaj istenem olvasom pici kutyuli folyosón töltötte fél éjszakát. Remélem nincs baj.
Marcinak két cuppanost átadtam somolygott a kishaver.
Álom, nekem is furi volt, de ez tudod mit jelent ? Hogy nonstop drukkolunk a jó eredményekért, és látod sikerrel.
Mivel úgy tűnik rókakomámat sikerrel kirúgtam, küldöm Neked, jóóóó émelygést, de csak mértékkel.

Első tipp nem, de a második már közel jár az igazsághoz 8)

Fog: most jön a 9-10 fog Marcinak idáig semmit nem éreztünk, de ez a kettő már több mint egy hónapja jön, jó nagyok is.
Én meg csüt suli előtt kaptam kb 6 szúrást az ínyembe oszt jól meggyökérkezelték a fogam, jövő csüt folytatás. Most jó de egy hétig pépes kaján kell élnem, mert aggódom hogy le ne törjön a fogacskám.

Uradnak nagy nagy piros pontot küldök, nagyon rendes. Neked pedig mára mértékkel de jó szórakozást. :lol: Vigyi Magatokra.

Vargha gyógymódba én is jártam (akkor még Budán voltak), egy nyarat, húh nagyon jó volt, migrénem el is tűnt vagy egy évre, igaz majd betojtam amikor masszíroztak.

kubuspace

Zsuzsi.bmc,
Ha stresszes a melód akkor valóban jól teszed ha jó pár napot otthon pihensz.

Vaya,
De édi a keresztfiad.

Kispatak,
Drukk hogy csodadoki használjon. Jó pihit Nektek.

Rózsa,
Ez a beszéd, fő a + hozzáállás, jobbulást a fülednek.

Rodina, Lujzici,
Mai ragacsok elindultak.

Mieza,
Sajnálom a nega tesztet. Na de majd a következő.
Huuu mennyi ajánlat, hát drukkolok hogy a Neked legjobbat sikerüljön kiválasztani.
Hétfői exmunkahelyi megbeszéléshez drukk.

Muzsi,
Márc 18 mindjárt itt van :lol:
Kitartást a törvényekhez (boooorzasztóak :evil: )

Na én el fürcsizni aztán irány suli, 5-ig brrrrr
Ja és képzeljétek kicsilány mozgását napok óta érzem.

kubuspace

Jó reggelt!

Muzsi, kicsit el vagyok keveredve... neked 18-án nézik a szívhangot? Vagy mi lesz akkor? Azt hittem az már megtörtént... :oops: csak mert már rég áttettelek a kismamik közé a tábliban!

Sajti, azért vmennyire tudtam figyelni, csak most másfajta is volt a meditáció, nem csak elképzelős, hanem inkább üzenet átadós. Ez volt itt az utolsó alkalom és most már csak kiscsoportosokat fog a csajszi tartani. Az üzeneteket, amiket kaptunk, arra tudtam figyelni, csak most nem voltam annyira ellazult állapotban, ráadásul úgy éreztem nem teljesen nekem szólnak, mert én már egy ideje amúgy is így élek és most annyira boldog vagyok, h. ez kötött le jobban! :lol:
Ráadásul volt egy két ember, aki folyamatosan zörgött vmivel, annyira taplóság, mert azért nem mindenkinek sikerül mindig könnyen ellazulni... na mindegy, majd 7-8 emberrel könnyebb lesz!
Nagyon vigyázz magadra, nehogy barátosnődnek kelljen tényleg elkapnia, a Zurad meg egy tündér, sajna most az enyém annyit melózik, nem várom el, h. még itthon is helyt álljon! Ha akarom, van segítségem, Anyu, ill. a barátnőm, aki a 2-on lakik, személyében! Sőt még a 7 éves kislányuk is felajánlotta, h. jön mosogatni... annyira édes!

Kubuci, neked aztán van energiád... suliba járás, tanulás, háztartás, fogdoki, ja és Kisfőnök! Minden elismerésem :D
Még jó h. rókakoma végre magadra hagyott!
Csinálok majd képet a hajamról, aztán iwiw-re feldobom :D

Zsuzsó, bejelöltelek!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Muzsi, ezzel azt akartam mondani, h. ott meg nincs jelölve, h. mi lesz! Még szép, h. kismami vagy, csak hülyén fogalmaztam... :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na mi van itt, mindenki sztrájkol? Nagyon pörög ma a topic :lol:
9.17-kor voltam utoljára és azóta semmi, most 12.35 van!

Pancsikám, nem lesz nehéz dolgod visszaolvasni!
Remélem jól telik a napod és gyorsan!

Sajti, na mit bugásztál? Biztos megint tök sok érdekességet találtál!

Én ma nagyon rosszul viselem az egyedüllétet... elkezdtem 2 filmet, de nem bírtam őket, abbahagytam. Most hívtam a barátnőmet, h. itthon vannak-e, de nem veszi fel. Zuram ma is melózik, csak 4 körül jön... nem tudom, mi van velem, de ma nagyon nehéz! Olvasás sem megy :(
Na jól van nem panaszkodom tovább, megyek kitalálok magamnak vmit!
Na pá, lányok!

Kép
Kép
navared
Szfvár

[quote="kubuspace"]K írta:kubuspaceisbeeka,
Egy dolog tényleg jószándékkal, ha lesznek eredményeid azokat nem biztos hogy csak úgy simán kiadják. Amikor én a F-ba jártam és idő után úgy döntöttünk hogy pápá akkor beszéltem a fődokival és elmondtam miszitu van mondta rendben papírokat kérjem el az asszisztenciától pár nap múlva (hogy akkor miért nem tudtak 3 db papírt lemásolni kiérti) szóval napokkal későbbre kaptam időpontot h mehetek a papírokért és akkora pofázás volt hogy ilyenkor kell jönni amikor a legnagyobb forgalom van (délelőtt) meg erre nem érnek rá stb. stb. én akkor annyit mondtam az asszisztensnek hogy nincs joga bírálni a döntésemet amit már napokkal ezelőtt elmondtam a főnökének, nehezen nagyon nehezen megkaptam a papírokat.

Ez nagyon durva :shock: :shock: :shock: :roll:
viszont ha azt mondják,hogy lehet inszemünk,akkor igaz,hogy 40.000,de még időben leszünk... :roll:

áhh,nem tudom,mi lesz...
Vendég

Vaya: a vigyorgás megy nekem,az tuti :D
Vendég

Hájlihóóóó!!!! :lol:

Kubu:
Na, hogy bírtad a sulejt? Tudtál koncentrálni?
Rókicáékat várom sok szeretettel - egyenlőre... :lol:
Csak nem egy zugolvasó, rég nem látott fórumozó bajtársnőnkről hozod majd a pletyót, ha már lejár a titkosítási határidő? Olyan izgi!
Szegénykém, a fogaddal jól megkínoztak. Ugye már vége a pucevának és nem kell többet menni?
A Zuram kézcsókját küldi a pirospontért, majd kirakom a hűtőre! :)
Kár, h. nincs annyi ötezresem amennyi pirospontot már adtam neki, mióta ismerem, már rég milliomosok lennénk!
A talpmasszázs annyira fájt, h. inkább megszütette az agyad egy időre a migrént? :lol: Félre a viccel, tényleg sokan dicsérték őket. Én azért nem mentem többször, mert tényleg azt hittem bekakilok a fájdalomtól, amikor csinálták... Hiába, azért fáj állítólag, mert ott a bibi, ahol érzékeny. Nekem az allergiám nem fáj, ezért inkább azt tartottam meg. :wink:
Te már gyakorlott vagy a baba-mozgás észrevételében, biztos érdekes érzés. Tényleg milyen neked, bugyborgós?

Navi:
Ó, ezek a zörgősök!!! Minek megy az ilyen meditációra? :? Talán ők az ellazulásnál az akadályok, akiken/amiken felül kell emelkedni, így csiszolva a technikát. Direkt segítenek begyakorolni a külvilág kizárását meditációkor.
Én sem várnám el a drágámtól, hogy meló után még teljesen egyedül puccba vágja a "haciendánkat - rajta a többszintes villánkkal" :lol: , de mostmár tétje van a hajolgatásnak, emelésnek és amíg nem tudok biztosat, addig kímélő üzemmódban leszek, ez van...
Barátosnéd milyen tündér, nekem nincs is IGAZI barátnőm (aki nem családtag, mert a Hugim simán lehet a barátnőm is, olyan rendes), na és a kislánya nagyon cukorfalat!!!

Kisbeeka:
Hajrá laptetű, gratula!!! :lol:
Ha inszemeztek, annak kell örülni, a többi esetleges nehézséggel ráérsz akkor foglalkozni, ha egyáltalán lesz olyan. A lényeg, h. kemény légy és ne hagyd magad! Jó tanács: Esetleg már a legelején kösd ki és tartasd is be velük, h. minden vizsgálati eredményről már azonnal kézhezkapj egy példányt, amint kész van. Mondd azt, hogy rendszerező típus vagy és szereted, ha rögtön megvannak nálad is a papírok . Max. hülyének fognak nézni, de akkor hivatkozhatsz erre a kérésedre is, h. te már előre szóltál és ezt megbeszéltétek F tanár úrral. Nekem egy vacak egészségpénztári szerződést nem voltak képesek elpostázni a pénztár felé, hogy létrejöjjön a szolgáltatói szerződés köztük, ezért nem bírtam visszaigényelni hónapokig (kb. 4 hónapba telt mire kifizettek) a 40 rugót és még nekik állt feljebb! Velem a tanár úr rendes volt, csak a kezelőorvosom vette semmibe az ügyemet. Akkor nagyon berágtam és már nem is a kezelődokit hívtam fel, hanem F-et és az ő hatására meglett a papír... Lehet, egyből nála kellett volbna kezdenem, csak nem akartam bemártani az az orvost, hogy lesz@rja az ügyemet. Azt mondtam F-nek, h. addig nem tudok menni a következő lombikra hozzájuk, amíg nem igényelhetem vissza az EP-tól a 40ezret, na ez is hatott szerintem. Persze dehogy mentem vissza hozzájuk, startoltam a bíemszíbe és nagyon örülök a döntésemnek!

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?