Sziasztok!
Angi: Beszélj lécci Bogival, hogy most már kész van és előbújhat!!! Ne várja meg hogy kicsalogassák!
Irtó hatalmalmas pocakod van! Virágot nem is látod, ha alatta áll.
Bátor is extra sokx ébred, pedig ő is 6 hetesen átaludta az éjszakákat. Van hogy 3-4x is kel, szopi után a visszaalszik. Sztem nem is ébred igazán, csak nyöszörög, de nem akarom, hogy Flórát felébressze.
Egy napunk: éjféltől kezdődik, ha Bátort kérdeznénk, éjjel rosszabb esetben 4x kell felkelni hozzá, jobb esetben talán 1x. Néha Flóra is felsír, Mama deje, akkor ugrani kell, de gyorsan visszaalszik. A reggel kb. 6 és 7 között kezdődik. Flóra előkaparja a játékait, magyaráz, én ébredezek. Jobb esetben ilyenkor Bátor még húzza a lóbőrt. 8 körül felöltözünk, reggeli, ami ha Flórától függne talán délben fejeződne be, mert olyan lassan eszik. 9 körül vagy boltba megyünk vagy be a városba, vagy itthon játszunk. Reggeli után megfőzöm az ebéded, de van hogy csak 11 után. Attól függ kigondoltam-e már, hogy mi legyen a menü. 12 és fél egy között ebédelünk. Ja, Bátor 9 körül ébred, felöltöztetem, esetleg szopizik, de Flóra fontosabb, inkább őt nézi. Szóval mire Fló megebédel 1-fél kettő. Utána megpróbálom Bátort elaltatni, utána Flórát. Flóra vagy cicin alszik, vagy csak simán szopja az ujját, én mellette humok egyet. A következő 2-2 és fél órában elpakolom a romokat, gépezek, meg lebzselek élvezem a csendet, feltéve ha Bátor nem ébred túl korán. 4-5 körül uzsi, játék vagy be megyünk a városba a Papával. 7-8 között vacsi, fürcsi, játék, szunya. Bátor szopizása teljesen összevissza. Ha Flóra éppen nincs a közelben és igazán éhes, akkor jót szopizik egyébként kettőt szippant és mehetnékje van. Este 10 kor már minda kettő ágyban van. 11-12-re már mi is hullák vagyunk, legalábbis én.
Ági: Flóra volt a bűnös a cici kiharapásban, de az a legrosszabb, hogy nincs seb, csak fáj. Még véraláfutás sincs már rajta. Az a legrosszabb, ha éjjel Bátor abból szürcsizik, mert akkor csillagokat látok.
Babamama: Üdv újra itthon.
Lina: Én sem tudok segíteni.
Erika: Mi lenne, ha féjed venné fel Benit éjjel, hátha nem érzi a tejcsi szagot.?
Karmen: Míg a panelban laktunk mi is nyomorogtunk. Alig volt szabad vízszintes terület, ahol Fló játszhatott volna.
Képzeljétek, lebontották a vasjáccót nálunk, abban reménykedek, hogy jó kis EU-s játszót tesznek a helyére és nem szüntetik meg.
Enikő: Ez szomorú.....
Melinda: Lehet Flónak is bölibe kéne járnia, csak úgy sajnálnám hogy nincs velünk....
Ügyi Lotti!
Gabi3