Navi:
A haj az megnő, nemhiszem, h, csufi lennél egy rövidebb frizuval. Amúgy szerdán pont azt nézegettem, hogy nagyon jól van levágva, vagány a fazonja. Én a fodrászoknak folyton mondtam, h, vagány sérót szeretnék, nyugodtan nyeshetnek, tépkedheti, jöhet az asszimetrikus frizkó, de aztán sosem az lett az eredmény, hanem ez a már-már klassziku-nőies... Nemtom méé nem merik az extravagánsabbat nálam bejátszani?
Lehet, hogy féltek tőlem?
Lina elég szőrös, de nemrég lábalt ki egy rusnya vesegyulladásból, ezért féltem annyira... Azóta thermopokróccal közlekedik és fekszik, rajta tartom a gubáimat, akár egy vérbeli revizor.
Azért úgy látom, talán nem vágta földhöz a kint alvás.
A nevelőapuddal talán azért jössz ki ilyen jól és hasonlítasz rá, mert bizti szeretitek egymást és lehet, h. kiskorod óta együtt él veletek? Nekem is volt, de az egy féreg, még a vége felé ki is akart kezdeni velem a rohadék!
Már túl vagyok rajta, talán ez is befolyásolta a teherbe esésemet tudatilag több más okkal együtt...
A meditációs élményedre kíváncsi vagyok, h. jól sikerült-e és éreztél-e vmi különdbséget. Olyan izgi!
Hú, mennyit írtam neked, de képtelen voltam leállítani az ujjaimat.
VMacs:
Igen, egyről beszéltünk talpilag, sokan dicsérték.
Naggyon-naggyon-naggyon szorítok mára!!!
Szöszi:
Nagyon köszönöm!
Figyu! Már annyian írtunk az alapítványi támogatott beavatkozások lehetőségéről, nem néztél még utána?
Rodina:
Ne csüggedj!!! Nézz rám! Negatívat teszteltem, rendesen megjött, erre most emelkedik a HCG-m! Én sem gondoltam volna, most sem fogtam még fel és nem merem elhinni... Nem szabad feadni, még az uccsó pillanatban is történhet bármi! Fő a pozitív hozzáállás, a görcsmentesség.
Nagyon drukkolok nektek!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zsuzsi.bmc:
Hétfőn mi negyed-fél 9-re érünk be, titkosinfó menta priv.
Inszem előtt már lehet szedni a kismamavitamint, pempőt. Egyél sok fehérjét (tonhal, nyers túró, fehér husik, tojás...), igyál sok bubimentes vizet. Inszem után ugyanígy, az egy hét otthonlét tökéletes. Kíméld magad, hagyd, h. kényeztessenek és pihenj sokat, no házimunka, hajolgatás, emelés, cipekedés, erőlködés!
Persze van aki ugyanúgy csinál mindent és mégis babás lesz, de én ettől izgulósabb vagyok és nem adok esélyt a sikertelenségnek, holmi melózással, vagy cipekedéssel. Ezt majd biztos érezni fogod, hogy neked mi a jó (remélhetőleg).
Vaya ZT:
Háát, tényleg meg vagyunk zakkanva, úgy tűnik...
Mi lesz később?
Óóó, emlékszem arra a kalapos képre, jó nagy és csúcsos! Így már okés.
Úgy látom, sokunk küszködik anyagi problemákkal mostanság, de mégis az a legszörnyűbb, ha nem bírják folytatni a babaprojectet... Remélem ezek a franmcos problemák mostmár elköszönnek mindenkitől, mert egyhelyben úgysem marad semmi a világon, folyton jönnek a változások.
Rózsa:
Köszönjük a szép rózsacsokrot - egy darab a lelkedből...
Hétfőn megyek újabb vv-re, mert a szerdain kiderült, hogy emelkedett a HCG-m.
Eddig nyugiba voltam, de mostmár várakozással tekintek a hétfőre, nagy-nagy szemekkel.
Anyum is a fülével szenved, úgylátszik ez az időjárás nem kedvez a "füleseknek".
Gyógyulj meg, most biztos gyógyszeres gézt dugogatnak beléd, ha jól gondolom... Annyira kívánom nektek, hogy a topon legyetek minden szempontból! Már nagyon megérdemlitek.