Új privát üzeneted érkezett!

Helló!!!

Bri: neked is írom: nem a TEGYESZes nőnek készült a fánk, hanem magunknak!!!! :lol:
A litát nem facebookon láttam, milyen közösség???
Jelentem, repesztettem! :wink: A vv. sima altatásos volt, nem hormonok.
Mennyi Magne B6-ot írt elő???
Babáidnak drukkhegyek!!!!

Lujzi: amiről Te beszélsz, az az állami lista. De ha lesz határozat, akkor lehet jelentkezni alapítványoknál, ahol azért gyorsabb lesz a "babakapás"! :wink:
Urad műtétéhez nagy-nagy drukk!!!

Chrissy: szuper, hogy túl vagy rajta, most már csak a jó eredméynre kell várni! :wink:

Gombost én sem értettem ám! :lol: :lol: :lol:

Betty: cuppantás!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Lujzi Kép

Akkor nem csak nem én értettem :lol: a gombot :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Lapaljám van, bibi! :D 8)

chrissy81

Puszi
neked holnap nagy nap lesz...de izgi :!: :!:
Figyu, és ma mikor jönnek ezek a környezettanulmányosok :?:
Hánykor :?: Izgulsz :?:
És még egy kérdés: Ők tudják, hogy ti azért lombikoztok közben :?: Ezt már meg akartam kérdezni.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Chrissy Nekem meg majdnem lapaljám lettKép :lol: :lol:

betty615

Az a hir,hogy a masik ketto nem ment el 5.napig...alitolag nem ugy alakult :roll: nekem viszont nehez elhinnem mikor mind olyan szep volt... :? na mind1 tudom nem is ez a lenyeg hisz 3bejbi a pociban de az agyam elekzdett jarni mar ha ertitek mire gondolok :roll:

Elmentem hajat mosni meg keszulodom megyek szuriert fel a kaaliba :?Kép

En most egy ilyen helyen szeretnek lenni :oops:
Kép

Betty
Hat nalam nincs ekezet :lol: :lol: :lol: Tudod paraszoba :lol: :lol: :lol: gombos :lol: :lol: A gombot amugy tudtam nem fogod erteni en mar elore rohogtem ezen :lol: :lol: Majd en valaszolok Puszi helyett igen tudjak 8) :lol: Gyere es gombozz egyet :lol: :lol:

Lujzi
Vicc volt nem hagyjhattam ki.Viszont most jobb a hangulatod lehet a forma 1 miatt :wink: Az az ex barat is suliba jart borasznak tanult 8)

Chrissy
Lapaljaaa 8) Ahogy tudsz valamit dobjal ram egy sms mert nem leszek gep elott :!: Tovabbra is drukkolunk :wink: Kép

Puszikam
Tuuudom,hogy enm nekik keszult cssak tudod en folyamatosan olvasok es kommentelek aztan mar nem fogok kitorolgetni dolgokat azert is irtam,hogy mostmar mindent olvastam vgy valami ilyesmi :wink: Azt a kozosseget maj minnya megmutatom :wink: 3*2 magne b6 de utananeztem a mennyisegnek a tajekoztaton es lehet annyit szedni :wink: Holnapra egy kalappal megint tusziknek meg Kép

Tobbieknek is pusza

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

13.45-re jönnek, tudják a lombikot, kicsit izgulok, utána majd jelentkezek,... :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Húúú puszi, még akkor 1 perc :!: :lol:

betty615

Ring-ring :arrow: csöngettek :lol:

betty615

Bri
akkor most gombozok egyet Kép Kép Képcsiribú-csiribá.... Kép Kép

betty615

Majd fél 4 körül elhúzok a kórházba, hátha van eredmény, 4-ig van leletkiadás... Ha nem, akkor holnap vki bemegy érte.

Bri, Puszi Ti milyen közösségről csevegtek itt? :roll:
Puszi, holnapig még meg agykontrollozlak Téged is! :lol:
Na, most akkor okosakat mondjál! Mutogasd körbe kis családi fészketeket, ide is befér még egy baba, meg ide is...

Bri, én is nehezen hiszem el, hogy nem mentek el 5 napig. De ne kombinálj, ok? Most nem kell itt a "mi lett volna, ha..." Tényleg csak ez számít: 3 baba a pociba. A többire nem is lett volna szükség.

chrissy81

Na, itten vagyok: inkább beszélgetés volt, mint lakásnézés. Persze az is, de az csak itt egy szoba, ott egy, ez meg a mosdó, aha, oké,...ennyi. :wink: Aranyos volt a hölgy nagyon.

Chrissy: az agykontrollozást komolyan írtad, ugye? Csak mert nevető smileyt tettél mögé! Köszönöm!
Remélem meglesz az eredmény.

Bri: már volt? Remélem nem maradtam le!

Betty: dejóóóóóóóóóók a képek! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
nem maradtál le, a maiból kimaradt nem fért be :roll: majd holnap 8) :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2010.03.04 15:52-kor.

betty615

Puszi
örülök, hogy rendi volt a hölgyike :wink:
Izgulsz a holnap miatt már :?: Remélem azért annyira nem :wink:

Chrissy
minyá 4 óra. van eredményed, vagy maradt a holnap :?:

betty615

Betty: kicsit izgulok csak. :oops:

Chrissy: várlak! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Nincs eredmény, csajok. :twisted:
De még hogy hülyének is néznek! Reggel ugye 1 ezrest fizettem egy asszisztensnek, aki levette a véremet és garantálta, hogy mára meglesz az eredmény. Ma mentem a leletkiadásra, keresik az eredményemet, sehol semmi. Kérdezik, mikor vették le, mert ők nem látják. Magyarul nem került át a vérem a laborba. :twisted:
Hívom a nőt, kissé felháborodva, hát ne tudjátok meg, milyen mesét adott be nekem, hogy miért nincs meg az eredményem. Na, kicsit dühös vagyok.
Holnap lesz eredmény. Csak valakit küldenem kell érte, mert én ugye nem leszek. :roll:

chrissy81

Chrissy: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

*puszedli*

Chrissy!

Na ilyen az egésség ügy :evil: és még vágjunk hozzá jó pofát :twisted: Ne izgulj holnap minden renben lesz! :lol:

Na jó be boroztatok mostanában én meg ki maradtam belőle :cry: Pedig itt is vannak ám finom borok(Tokaj) én az asszut szeretem a leggjobban csak az a baj vele hogy nagyon itatja magát és hirtelen üt :lol: (nálam legalább is)!

Puszi!

Tök rendi volt a nőci hogy nem kötekedett :D Mi tavaly nevelőszülőként adtunk be kérelmet ,mert állítólag ha így kerűl hozzánk egy bébi akkor gyorsabb az örökbe fogadás! Aztán annyiba maradt a dolog,nem csináltuk végig! :(

Bocsi most mennem kell pedig még akartam írni de itt van a fodrásznéni ,holnap szépnek kell lennem! :lol:
Vendég

Bri: Áááá, az exemet nem onnan ismerem.... Bár kettő jelentős is volt, az egyik az ugyan soproni, de ő......hááááát....izéééééé....ő jóval idősebb nálam, a másik, aki miatt gondok voltak nyáron, ő pedig győri, őt a suli után ismertem meg, egyik osztálytársam baráti körébe tartozott......

Puszi: megy a drukk. Juj, én nem tudom ám,biztosan jól tudod, csak írtam.

Most dolgozok,estig,der van egy pötty időm írni.

Bri még neked: sajnálom azt a két béjbit,de az a 3 a pocakban nagyon jól érzi magát, és tök szupi lesz minden.

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Lujzi: köszi. Jó munkát!

Annamari: miért maradt abba?

Kép

Kép

*puszedli*

:) :)

lujzedli

Csajok a szamot eltettek a holnapi kivansagmusorba mert maba nem fert be keson csoriztem :oops: :lol: aki meg nem tudna kuldtem a babanetes csajoknak egy szamot :lol: Danubius radioban :lol: reggel 10-van 3ig 8) :lol:

Puszi
Na milyen volt 8) Jah mar olvasom...akkor jol sikerul 8) fank milyen lett? Kép Kép Holnapra meg egy kalappaaaaaal :D Annyira drukkolok neked is 8)

Betty
Koszi a gombost :lol: :lol: :lol: :lol: jo volt ez a levezetes :lol: bliknie-kkel mi van 8)

Lujzi
En irom hogy az en exem valamikor jo sok evvel ezelott onnan ismertem :lol: Koszonom a biztatast...tenyleg orom teged olvasni :) Most beloled meritek erot akkor oke :wink:

Chrissy
Kép
A facebookrol beszelunk 8) Tudom-tudom nem is akarok ezen kombinalni csorognom se kellett volna :roll: csak nem akartam az legyen hogy engem nem is erdekelnek mert hogyne maaa :roll:
Basszus :evil: Na en meg ezert nem adok senkinek se :twisted:

Annmari
Irtam msn-re!!!!Holnapra neked is egy kalappal!!!! Kép

Mindenkinek drukk csajok!!!!Ngy ngy drukk!!!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi, na örülök a sikernek. 8)
Holnap miatt nagyon szorítok!!! Írsz sms-t? Tudod, nem leszek net közelben, de izgulok ám nagyon! +++++++++++++++++++++
Persze, hogy komolyan gondoltam az agykontrollt!

Lujzi, nocsak mit olvasok, milyen gondok voltak az ex miatt? :shock: :oops:
Ja, jó Téged olvasni, szeretem, ha nem vagy depi...

Bri, számot előre köszi, tök jó! Ari vagy! Szurit hogy adták? Fájt?
Béjbik már megtalálták a helyüket! Most vagy 3 nap alatt jól odaragacsozzák magukat a helyükre! :wink: Szuper!

Annmari, mi lesz holnap? :oops: Szép legyél!

chrissy81

Csajok!

Öröm engem olvasni? Juj,de franyek:-)

Akkor majd legyetek szombaton,mert egész naop otthon leszek egyedül és uncsizini fogok. Nem lesz jó idő sem, úgyhogy a gép előtt fogok ülni.

Mindnekinek szorítok, ti meg nekem azért,hogy hamar legyen este 9óra, mert már punnyadok.....

lujzedli

Sziasztok!

De jó hogy rátok találtam Betty segítségével! :)

Nem olvastam még vissza, de pótolni fogom. Mostanában próbálom összeszedni magam, volt egy időszak, amikor keveset voltam a babaneten.

Mindenkinek nagyon szorítok a babásodásért! De jön a tavasz, meg vele együtt a gólyák is!

Puszi Nektek. :D

Kép
babicsek

Üdv itt Babicsek! :D 8)
Gyere majd és mesélj nekünk magadról! :wink:

chrissy81

Annmari
mi lesz holnap :?: Én is szorítok neked++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Lujzi
igen, tényleg sokat változtál jó irányba :wink: csak így tovább :D

Puszi
holnapra meggömbűlek/meggombollak :lol: , csak mond meg nekem, hogy mik az érzéseid előre. Saccold meg, mondj ki egy-egy számot mindkét oldalra :!: Be fog jönni, meglásd :wink: Kép Kép

Szia Babi
látom megtaláltad az "elveszetteket" :lol: :lol:
Írj nekünk, mert jó rég voltál, és kiestünk, hogy most hol is tartotok, meg mi van veletek, meg egyáltalán :?: :wink:

Szegény priviben kérdezte, hogy hova tűnt mindenki :?: :lol: Mert nem találta a régieket sehol :lol:

betty615

Lujzi
Igen jo teged olvasni es tudod mi nem beszelunk felre :wink: amit mondunk azt ugy is gondoljuk 8) Druukk hogy legyen mar 9ora :lol:

Chrissy
Milyen kis okos vgy :shock: igen ma vgy holnap agyazas 8) nem is tudom mi legyen...fekudjek ne? :roll: jaaaaj :oops:

Babicsek
En emlexem rad a masikakbol :arrow: bar konkretan a sztoridra nem :oops: de nem is ma volt irnal per sort magadrol?Jah es:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bettyi :lol: Legalabb valakinek hianyoztunk :wink: :lol: amugy egy kedves mostmar nem kismami is irt privit es szorit nekunk :wink:

Csajok Annmari megy dokihoz tudjatok nem jott meg a menzije :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hellóóóóóóó mindenki!!

Chrissy

A fenébe a hanyag laborosokkal!! :evil:

Puszika

ÓÓÓÓÓÓriási drukkok holnapra!!!

Bridget

ne agyalj,a picik megtapadtak és ez számít,oké??Remélem hallani fogom a számot holnap!!

Lujzi

Szombaton szerintem én is itthon leszek,majd be-be nézek én is!

Babicsek

Szia!!!Üdv itt!

Annmari

Mi ez a szépítkezés??? :wink:

Olyan dolgokat turiztam ma kiccsajnak: farost,farmer kötényruhát-felteszem majd a képeket-betojtok :lol:
Vendég

Jajj...de béna vagyok,elküldre nyomtam előnézet helyett...

Betty

pusszantalak Téged is és nem kérdezek :wink:

Annmari

Mit olvasok???Nem jött meg??? :shock: :)
Vendég

Annmari nem a dokinak akar tetszeni, nem? :lol: Fodrász, hogy szép legyen... Azt hittem valami ünnep, vagy vmi. :roll:
Akkor Annmari drukk Neked holnapra! +++++++++++++++++++++++++++

Hát szerintem Bri, pihizz holnap, de egy kis séta belefér! Az nem áthat, sőt jót tesz a vérkeringésnek, de ne csinálj egész napos programokat, csak olyan laza napod legyen! :wink:

Puszi, hun vagy?

chrissy81

Milyen, nem úgy nem jött meg Annmarinak. Stimu után nem jött meg. :roll:

chrissy81

Itt vagyok, jógán voltam! Jót meditáltam, végig a petesejtjeimre koncentrálva! :D

Babicsek: üdv.! Írj majd magadról kérlek, mert én nem ismerlek! Köszi!

Betty: bal 5, jobb 4! :wink: Köszi!

Chrissy: köszi! Írok majd!

Brí: :oops: Kedves vagy!

Milyen, Lujzi: Nektek is köszönöm! :oops:

Holnap délután jövök!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Chrissy
Fordaszhoz nem tudom miert megy....lehet csak egynapra esik sot valoszinu de a nagy nap a doki miatt van :wink:

Ok pihizek ho napa es a kuttyal setalok egyet.Suli hanykor lesz?Nem talizunk :roll: Raersz?Ha nem az se gond :) Holnapra drukk drukk 8)

Milyen
Igen tudom ez a lenyeg...csak sajnalom a masik kettot :roll: Te is hallgatod majd :?: dejoooo :lol: vegulis te mar babas vgy de attol meg neked is szolnak a drukkok soooot :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi
Joga mi...babasan is jarhatsz majd? :roll: Fank milyen lett? :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: kismama jóga is van, igen! :wink:
Fánk szuper lett, próbáld majd ki!

Annamari: drukk Neked is, bocs :oops: , előbb kimaradtál...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Mennyit írtatok hirtelen :?:
Bri
mi az a holnapi ágyazás :?: vagy feküdjek, ne feküdjek :?: Nem értem :oops: :lol:
És kinek hiányzunk :?: :lol: Miért nem jön ide :?:
....húúú vazze, most esett le az ágyazás, de máá nem törlöm ki :lol: fáziskésében szenvedek :lol:

Milyen
én is puszikállak :!: :wink:

Puszi
bal 5, jobb 4 :arrow: úgy legyen, és úgy is lesz, látod, Brínek is bejött :wink: , neked is be fog+++++++++++++++++++++++++++++++++++++meggömbűtem :lol:

Annmari
holnapra neked
Kép

betty615

Betty: köszi! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Bettykém

A hülyülés az már egyfajta tünet ám.... :wink:

Bridget

Hááát....ha én is hallgathatom.... :)

Chrissy

Jaaaa..... :oops: ,bocsi,annyira fáradt vagyok,hogy az értelmezés nem megy....

Puszi

Húúú,de rég sütöttem fánkot.Lehet,h hétvégén nekiállok...
Vendég

Lányok!

Köszi a drukkot! :D A fodrász délután volt nálam mivel megyek holnap dokihoz ezért szép akartam lenni!

Milyen!

Stimu óta nem jött meg piri így nem tudom mi van ! Dokival beszéltem a héten azt mondta látni akar! Remélem nem mond rossz híreket!
Vendég

Kép
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Milyen
a fáziskésés is az :?: :lol:
Mert most azon gondolkodtam, hogy miért írod a "hülyülést" egyfajta tünetnek....de aztán rájöttem :lol: :lol: :lol:

Na lépek, kezdődik a kész átverés hehe :lol:

Puszi 5-4 , és szúúú-száááá ok :?: :!: :wink: Kép
És holnapra egy kalappal
Kép

Kép

betty615

Anmari

Micsoda rendes fodrászod van,hogy házhoz megy :wink:
Csodák márpedig vannak,ezt én mondom,Lópici Gáspár!!!

Betty

Mondom én,hogy tünet.... :lol:

Na ,kezeket a paplan fölé,és ne igyatok mosatlan gyümölcslevet! :wink:

Jóccakáááát!
Vendég

Betty, Milyen: hogy Ti mennyire szórakoztatóak vagytok, beszarok menten! :lol:
Pont ez kellett most nekem! :wink:

Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

Kicsit nem jovok es mennyit irtok :shock:

Puszi
Jaaaah igazad van :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Betty
Babakok agyaznak holnap 8) es,hogy mit csinaljak :roll: te szereted a csacsit 8)

Milyen
Nanaaaa a babanetes csajoknak kuldtem :wink: de az uzi valami drukkolos :oops: mar ha leadjak egyaltalan :?

Annamri
Dokinak sezpnek is kell lenni :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Bri
igen, én szeretem a csacsit :lol: :lol:
Mostantól hallgatom a rádiót 8) bár még Balázsék vannak, de imádom őket :lol:

Puszi Kép
szorítok neked nagyon Kép

Annmari Kép
neked is drukk mára
Kép

Chrissy
remélem ma már nálad lesz az eredmény :!:

Többieknek nagy pusza, és drukk továbbra is+++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

betty615

Kép

Betty
Meg nem volt? :shock: en itthon vgyok nincs radio wazze :?

Csajok hireket kerjuk!!!Mar tukon ulok :roll:

Na Kriszti hirek :!: Most hivott ebben a pillanatban.

FSH 10
LH 4.valamennyi

Hat orulunk neki,hogy nem 25 :!: De a 10 is mar arra jogositja fel,hogy ne varjanak sokat a babatemaval es irany egy meddosegi :roll: (Bar ez csak az en szereny velemenyem) :roll:

Chrissy
Ugy mondanam egyik szemem sir a masik meg nevet :roll: Nem talalo jobb szavakat :roll: Es meg ajanlanam neked a talpmasszazs,akupunkturat :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
korai follikuláris fázisban 12,0 a felső értékhatár nem :?:
Legalábbis én úgy tudom, aztán lehet, hogy nem, mindenestre a 10 is a felső határt súrolja, úgyhogy én is azt javasolom, mint te.

A rádiót folyamatosan halgatjuk, mi is a winamp lejátszóból, ami a netről jön. Nekünk sincs itthon szokolunk :P :lol:
Jah, és nem volt még :twisted: nem kéne felhívnod ezt a kisjóskát, hogy mi a pálya a bnetes csajszik számával :?: Mert kezdenek begurúúni mááá :twisted: :lol: :lol:

betty615

Ujabb Johireket hoztam most Puszitol!!!

11petesejtje lett!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?